در اصل توسط alireza64 پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
خسته نباشید پانی خانم..امروز قصد خرید شفن تقریبا طرفای 940 رو داشتم ولی نمیزاشتن هی قیمتو میبردن بالا..بلاخره رو 1005.7 خریدم!! من نمودارشو دیشب داشتم میدیدم به نظرم کاناله روند صعودیشو به سمته بالا شکونده ...به نظزتون تو 9 ماهه حدودا چقدر تعدیل میده؟
ممنونهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
با سلام
در صورت امکان تحلیل دقیقی از وضعیت کبافق در روزهای آتی و همچنین باما را بفرمائید.به نظر شما علت اینکه باما حرکت لاک پشتی به خود گرفته چیه؟چرا حجم مبنا ارائه نمیشه به نظرتون علت خاصی داره؟پیش بینی افزایش قیمت سهم را تا قبل از افزایش سرمایه تا چه قیمتی می دانید؟
باتشکر فراوان
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postخسته نباشید پانی خانم..امروز قصد خرید شفن تقریبا طرفای 940 رو داشتم ولی نمیزاشتن هی قیمتو میبردن بالا..بلاخره رو 1005.7 خریدم!! من نمودارشو دیشب داشتم میدیدم به نظرم کاناله روند صعودیشو به سمته بالا شکونده ...به نظزتون تو 9 ماهه حدودا چقدر تعدیل میده؟
ممنون
شنیدم تو نه ماهه 200-230 و 12 ماهه حتی 350.اینو هم اضافه کنم بعضیها میگن تعدیلش میمونه برای 12 ماهه و نه ماهه همه سود اعلامی رو پوشش میده
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسوالات دوستان:
برای حپترو محدوده 620 حمایت بسیار مهم و 700-715 مقاومت مهم هست .شکست هر کدام از این سطوح موجب افت یا رشد بیشتر میشه.
حق کالسیمین دیتایی نداره برای تحلیل...مقاومتهای احتمالی:615 - 630 و ...
ولصنم مشکوک به الگوهای جالبیه بشرط اینکه حمایت 129-130 رو از دست نده که در اینصورت تا 110-115 افت میکنه. 146-150 مقاومت بسیار مهمی برای سهم محسوب میشه که شکست این مقاومت موجب رشد بسیار خوبی میشه هر چند بنظرم فعلا احتمال این صعود کمه.
مرسی پانی جان از بابت تحلیل حپترو ...البته باید صبر میکردم و بعد خوندن تحلیلتون اقدام میکرد
وقتی همه چیز آماده باشه و یه دفعه یه مزاحم تو سهمت پیدا بشه همه معادلات رو بهم میریزه ...
بازم تشکر میکنم ...واقعلا دستتون درد نکنهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postمن دقیقا دو روز پیش رو 940 در مورد شفن گفتم.مقاومت بین 980-1000 بسیار جدی بود خدا رو شکر امروز که عالی بود.میان مدت (1-2 ماهه) براحتی 14350-1400 و بلند مدت 1500-1600
شنیدم تو نه ماهه 200-230 و 12 ماهه حتی 350
پس با توجه به فرمایشاته شما از اون سهماستاا از اون خوباش!:dهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط cler پست شده است View Postبا سلام
در صورت امکان تحلیل دقیقی از وضعیت کبافق در روزهای آتی و همچنین باما را بفرمائید.به نظر شما علت اینکه باما حرکت لاک پشتی به خود گرفته چیه؟چرا حجم مبنا ارائه نمیشه به نظرتون علت خاصی داره؟پیش بینی افزایش قیمت سهم را تا قبل از افزایش سرمایه تا چه قیمتی می دانید؟
باتشکر فراوان
اگه صفحات قبل رو مرور کنید میبینید خیلی در مورد این دو سهم گفتم
کبافق با عبور از 1760-1800 رشد بسیار خوبی داره و باما هم باید سایه سنگین 1950-2000 و مهمتر از اون 2150-2200 از روی سهم برداشته بشه.کلا میان مدت احتمال رشد بسیار خوبی میدم
نظر
-
با سلام خدمت اساتيد محترم
در صورت امكان نمودار فباهنر را هم بررسي فرمائيد. امروز حدود 2.3 ميل در قيمت 108 تومان معامله شد.
نظر
-
-
در اصل توسط shigley پست شده است View Postنگاهی به صنعت بانک
JUST FOR FUN NO ADVICE
ماشالله همه استادند دیگه شرح نمیدم
شاخص بانکی تایم روزانه
بانک ملت تایم روزانه
بانک پارسیان روزانه
بانک تجارت روزانه
به نظرم بانکیها یک 10 درصدی بدهند
اولویت