کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاني جان از تحليلات ممنون
ولي در مورد تمحركه بگيد چيكار كنم 128خريدم تا كي نگه دارم در ضمن فولاژ و فن اوا و وبملت هم دارم اونا رو هركدوم تا چه قيمت نگه دارم؟
تمحركه انتظار تعديل منفي ازش نيست اما گزارش 9 ماهش خيلي تعيين كنندست
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
سلام
دوست جونم ؛ می شه این سهم هار وبی زحمت تحلیل کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:) گروه ساختمانی همشو
گروه تجهیزات همشو
گروه معدنی همشو
گروه کاشی و سرامیک همشو
گروه بانکی همشو
گروه قندی همشو
سهم های تک مثل هر چی که هست خلاصه ابجی جونم همه سهم ارو یه تحلیل بزن لطفااااااااااااااااا دو ساعت دیگه خدمت می رسم برای جواب
ما خونه نیستیم ؛ همرامم به خاطر عدم پرداخت قبض قطعه
سایه ببین ملت نشستن ببینن چقدر مرام می زاریا :p:D خیلی هم مخلصیم :*
سلام
دوست جونم ؛ می شه این سهم هار وبی زحمت تحلیل کنید لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:) گروه ساختمانی همشو
گروه تجهیزات همشو
گروه معدنی همشو
گروه کاشی و سرامیک همشو
گروه بانکی همشو
گروه قندی همشو
سهم های تک مثل هر چی که هست خلاصه ابجی جونم همه سهم ارو یه تحلیل بزن لطفااااااااااااااااا دو ساعت دیگه خدمت می رسم برای جواب
ما خونه نیستیم ؛ همرامم به خاطر عدم پرداخت قبض قطعه
سایه ببین ملت نشستن ببینن چقدر مرام می زاریا :p:D خیلی هم مخلصیم :*
:* :* :*
یا خدا زهره جان اینا همه ترکشهای صندلی داغه دیشب دیگه.همش یه 8 تا با یه 17 تا سوال پرسیده بودم تازه نمیدونم چی به آمن جونم داده بودی که نصفشو حذف کرد :-SS
خوب دوست جونم میگفتی همون کشک بادمجان روبه من بده بخدا صد برابر راحت تر بود تا اینجوری ما رو به رگبار ببندی. :D
شما اول همون یک تحلیل سکه های ما رو که یک هفته پیش تو تاپیکتون خواسته بودیم روبده تا برسه به این 300-400 تا سهم ناقابل بورس و فرابورس . :x
پانی سلام من مقداری سرمایه گذاری غدیر دارم بفروشم یا نگه دارم خواهشا راهنمایی کنید من تکنیکال نمی دانم وحتی اگر صلاح می دانید اضافه کنم
با سلام.غدیر به عقیده من بهترین سهمیه که میتونه پیش بینی وضعیت اینده شاخص رو کنه و واقعا از این نظر سوال سختی پرسیدید.
ولی به عقیده من شاخص و سهمهای بزرگ و قوی همگی صعود خوبی در چندماه اینده خواهند داشت و وغدیر هم از مقاومت سقف کانال میگذره .طبق نظری که دادم غدیر بیشتر از 440 افت نکنه ارزنده است و اگه نظر شخصی منو بخواهید احتمال صعود وغدیر بسیار بیشتر از افتشه.
:* :* :*
[B]
یا خدا زهره جان اینا همه ترکشهای صندلی داغه دیشب دیگه.همش یه 8 تا با یه 17 تا سوال پرسیده بودم تازه نمیدونم چی به آمن جونم داده بودی که نصفشو حذف کرد :-SS
[/SIZE]:">
سلام پاني جان...نمي دوني قول داده يه حساب real به مبلغ 5000 دلار برام باز كنه و تا يك سال خودش كار كنه و همه سودهاشون همه براي من باشه ...>:D<>:D<<:-p<:-p
سلام پاني جان...نمي دوني قول داده يه حساب real به مبلغ 5000 دلار برام باز كنه و تا يك سال خودش كار كنه و همه سودهاشون همه براي من باشه ...>:D<>:D<<:-p<:-p
:(( =((
زهره خیلی بدی منم میخوام .هر دو تاتون بدین اصلا fair play بلد نیستین =((
دوست جونم باید واسه من دوبرابر آمن باشه والا از کشک بادمجان خبری نیست... :-w
راستی آمن جونم باید برای 20 تایی شدنت به ما سور بدی هان <:-p
خب امروز تاپيك امروز چه كرديد رو كه ميخوندم ديدم تعداد زيادي از دوستان وارد گروه كاشي شدن خب منم كساوه رو از اين گروه انتخاب كردم يه 4 خطي رو در موردش مينويسم.....از توابع شركت بگذريم ميريم سر اصل مطلب
كساوه
خب وارد ترازنامه شركت كه بشيم با كاهش شديد موجودي نقد و حسابهاي دريافتني مواجه ميشيم كه كاهش حسابهاي دريافتني نشون از وصول مطالبات و كاهش موجودي نقد شركت نشون از خروج نقدينگي از حسابهاي شركت داره....تا اينجا رو داشته باشيد.....در سمت چپ ترازنامه شركت اومده واسه تعادل ترازنامه رو قسمت سود پرداختي مانور بالايي داده وبا كاهش 46 درصدي ترازنامه رو در حالت تعادل نگه داشته كه اين از عجايب روزگاره اومدن از جيب سهامدار به بدترين شكل ممكن زدن...كاهش در تسهيلات مالي شركت نشون ميده يه مقدار از موجودي نقد خروجي واسه تسويه وام استفاده شده و افزايش در انبار هم نشون ميده يه مقدار ديگه از موجودي نقد صرف خريد مواد اوليه شده......اما اما اما خروجي موجودي نقد خيلي بيشتر از اين حرفا بوده چون ساير داراييهاي شركتم كاهش داشته كه بازم نشون از ورود نقدينگي به شركت داره....خب اين حجم عظيم نقدينگي كجا رفته؟ اين يه تناقض بزرگ تو ترازنامه شركته كه هيچ دليلي واسش ديده نميشه......خب شما فكر ميكنيد اگه اين حجم نقدينگي وارد صورتهاي مالي ميشد شركت فقط 51 تومن پوشش ميداد؟......اين پول كجا رفته؟.....تراز نقدينگي شركت به طور وحشتناكي مثبته ولي اصلا در صورتهاي مالي ديده نميشه
وارد صورت سودو زيان ميشيم و تنها چيزي كه توجه آدمو به خودش جلب ميكنه زيان عملياتي متفرقه هست كه خيلي واسم جالبه....شركت اين همه وجه نقد از حساباش خارج شده اما اومده واسه ما زيان عملياتي شناسايي كرده....آدم بره به كي بگه.....وقتي رفتم پيشبيني 6 ماهشو نگا كردم با هزينه عجيب غريب سر بار روبرو شدم كه نشون ميده بهاي تمام شده بالا اعلام شده و تابع هزينه شركت اينو تاييد ميكنه....چيز خاص ديگه اي تو صورتاش ديده نميشه.....تراز ارزي شركت شديدا مثبته و تسعير ارز شديدا صورتهاي ماليشو تحت تاثير قرار ميده
نتيجه نهايي:شركت براي خروج وجه نقد از حساباش بايد شفاف سازي كنه و شايد بخاد اين وجه نقدو تو گزارش 12 ماهه با يه تعديل مثبت شفاف سازي كنه ولي اگه اين شفاف سازي انجام نشه قابليت پيگرد قضايي داره.....اگه شركت اين وجه نقدو وارد صورتاش بكنه انتظار دارم تو گزارش 12 ماهه 70 تومن با تلورانس 4 5 تومن پوشش بده و اگر وارد صورتاش نكنه مشخصه پول واسه منافع شخصي از حساب شركت خارج شده و كاهش سود پرداختي اينو نشون ميده
در صورت قرار داشتن در موج 5 احتمالی شاخص چاره ای به جز شکست خط ترند بلند مدت و تثبیت بالای مقاومتهای 26000-26300 واحد ندارد و در صورت افت بیشتر از 24600-24700 واحد بلحاظ موج شماری خطرناک ارزیابی میشود.
فولاد هم برای ادامه روند صعودی خود ناگزیر به شکست مقاومت 315-319 تومان هست و در صورت شکست حمایت 290 تا اولین حمایت معتبر درمحدوده 275-280 افت خواهد کرد
بعضي دوستان ازم خواستن يه 4 خطي در مورد صدرا بنويسم...من رو اين سهم خيلي كار كردم و وقت زيادي گذاشتم اما متاسفانه هيچ نكته اي نتونستم از گزارش شركت بيرون بكشم...همه چي دقيق تنظيم شده و توابع با صورتهاي مالي كاملا سازگارن...ترازنامه دقيق تنظيم شده ...حتي درآمداي متفرقه شركتم دقيق تنظيم شده تنها چيزي كه ميتونم در مورد صدرا بگم اينه كه دارن پنهان سازي ميكنن......شرمنده دوستان هستم ولي صدرا تحليل كردن كار من نيست و دستمو به نشونه تسليم بالا ميبرم....واقعا شرمندم
just for fun no advice
سلام بر دوستان
خطخطی در موردصنعت سیمان
شاخص سیمان
به نظر حقیر در یک abcهستیم که بعد از یک 5 موجی نزولی شکل گرفته
و فعلا بنده برای این شاخص نزول میبینم مگر 240 بشکنه و نشون بده موج aهنوز تمام نشده است
در این گروه به چند نماد نگاهی میندازیم
سهگمت
به نظر حقیر در5 موجی تمام شده و abcکانتر ترند شروع شده مگر با شکستن 276که ادامه دار بودن موج 5 میرسونه با هدف 306 تومان
ولی به نظر بنده باتوجه به واگرایی منفی که زده 225 را خواهد دید که بارصد بازار در انزمان برای خرید پله اول بد نیست
سغرب
به نظر بنده موج 5 شروع کرده و باید دید با سطح 271چکارمیکنه اگر بشکنه 312 خواهد دیداگر هم نه 243 خواهد دید زیرا واگرایی منفی خواهد زد
سدور
به نظر حقیر سدور یک گام از بقیه جلوتره و موج aنزولی تمام کرده وموج b باهدف 480-490شروع کرده است
در کل سیمانیها ذکر شد حز سدور خرید بعداز شکستن مقاومتهای ذکر شده به نظر مطلوب است
فیل شدن خطخطیها در نمودارها نشان داده شده است
موفق باشید
[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر