سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Aug 2025
    • 1422

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
    خیلیا چندین وقته دارند هر روز نمودار و چارت و .. میذارند که ای به زودی دنیا میریزه و بازار ایران هم میریزه ولی هیچ اتفاقی نیفتاده و بازار از از یک ماه پیش 25 درصد رشد کرده و برخی سهمها نزدیک 100 درصد رشد کردند . تفاوت تحلیلگرا با عملکردشون مشخص میشه و نه شعار و ..

یکی از معدود تاپیکهایی که بنده در کل فرومهای بورسی پی گیری میکنم یکیش هم اینه که همیشه برای من مفید بوده . البته فرامرز فکر نمیکنم منظوری داشته باشه و ایشونم دوست من هستند و چندین بار از پانی به عنوان استاد تکنیکال یاد کردند ..

استاد پانی عزیز ..تحلیلهای شما همیشه مفید هستند و خواهند بود .
    جناب درخشانی
    سلام و عرض ادب
    تا جایی که بنده می دونم و در جریانم
    یکی دو نفر از اساتید سایت هستند که نظرشون بر ریزش قیمت های جهانیه
    اگر منظورتون این اساتید هست
    باید خدمتون اعلام کنم
    بهار گذشته که اکثر به قولشون تحلیل گرا تارگت های نجوووووووووومی می دادن رو سهم ها ؛ این اقایون اعلام خطر می کردند
    حالا شما به من بگید
    20 درصد سود بیشتره یا اون کسی که مثلا سهمی خریده با قیمت 380 که بشه 450 و الان 170 شده ؟
    بهتره وقتی از خوشی 20 درصد پیش بینی درست در پوست خودمون نمی گنجیم زیان های 200 درصدی هم یادمون باشه
    می دونید که همیشه اگر کسی حتی به خود شما چیزی می گفت بنده حمایت می کردم
    اما الان نمی تونم پا رو انصاف و حق بزارم ممنونم
    ببخشید سایه جان

نظر

• سعید درخشانی
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 286

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      جناب درخشانی
      سلام و عرض ادب
      باید خدمتون اعلام کنم
      بهار گذشته که اکثر به قولشون تحلیل گرا تارگت های نجوووووووووومی می دادن رو سهم ها ؛ این اقایون اعلام خطر می کردند
      حالا شما به من بگید
      20 درصد سود بیشتره یا اون کسی که مثلا سهمی خریده با قیمت 380 که بشه 450 و الان 170 شده ؟
      بهتره وقتی از خوشی 20 درصد پیش بینی درست در پوست خودمون نمی گنجیم زیان های 200 درصدی هم یادمون باشه
      ببخشید سایه جان

بنده در جریان اساتید این سایت نیستم . اگر سو تفاهم شده شرمندم .

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

اینم یکی از تحلیلهایی که در 29 بهمن دادم ص 282 تاپیک خودم و خیلیها مقابلش گارد گرفتند:

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        شاخص گروه بانکی به احتمال قوی در موج سی اصلاحی قرار دارد و انتظار یک نوسان مثبت در ریز موجهای موج سی از محدوده 300-306 تا حدود 320 واحد وجود دارد.

احتمالا پایان اصلاح در انتهای سی در محدوده 286 یا 260 واحد قرار دارد.

اینم پایان اصلاح شاخص بانکی در سطح 289:

اینایی که گفتم به این دلیل نیست که من اصلا اشتباه نمیکنم برعکس منم یک انسان مثل بقیه دارای خیلی اشتباهات.جایی که در اون اساتید اشتباه کاملا واضحی از 3 ماه پیش تاکنون بر تحلیل شاخص کل دارند ما که شاگرد هم نیستیم

نظر

• Fmoradi
          كاربر فعال
          • Nov 2011
          • 279

خیلی جالبه دو تا از تحلیلگرای همین سایت وقتی اصلاح شاخص در 24000 به اتمام رسید و شاخص قدری بالا اومد گفتند شاخص مجددا خواهد ریخت تا سطح 23000 و 22000 و سر و شانه سقف خواهد زد و.....ولی من قاطعانه رو حرفم وایستادم و گفتم شاخص بالا میاد.. همه پستها موجوده از اوایل بهمن در تاپیک خودم و میتونم پست دوستانی رو که در اون زمان اصرار بر ریزش داشتند رو هم بیارم.

هیچکس نرفت بهشون بگه تحلیل شما غلط بود ولی منو که چند ماهه دارم میگم شاخص فعلا 28000 واحد را خواهد دید مورد بازخواست قرار میدن.

واقعا تشکر از همه دوستان و دستمریزاد.

جناب مرادی شما که اینقدر تلاشگر هستید یه وقت خدای نکرده لابلای تحلیل کچاد اشاره ای بر سطح 617 درمورد کچاد ندیده بودید؟؟

اگه کسی میاد این تاپیک رو بخونه چندین و چند بار گفتم فقط به نمودار اکتفا نکنه و سطوحی رو که در تحلیل روشون تاکید دارم بر فیل شد
          ن و یا برقراری تحلیل رو هم درنظر بگیره ..

والا قصد بازخواست نبوده و نيست كچاد رو نذاشتم چون خواستم اگه خواستيد شما هر دو رو بياريد اما از شما استاد سئوال ميكنم يه تحليگر ميتونه دو نوع موج شماري كنه يه بار صعودي و يه بار نزولي كه هر دو انها در حركت كندل ها و موج هاي انها تشابهي با نمودار اتفاق افتاده نداشته باشد اساسا بحث محاكمه نبوده و نيست و قبلا از تلاشهاي شما در اماده سازي ......... تشكر و قدر داني هم دارم
          سعيد جان استانه تحمل ما كم شده وقتي خود ايشون از نمودار فملي و اوردن صحبت كردن من هم تو اسباب كشي كمك كردم يه نمودار هم من اوردم اينور سال اما واقعا چيزي كه ادمو به درجه استادي ميرسونه قبول اشتباهات و اعتراف به اونه نگرش به بازار ايران خيلي سخته اما همون ور هم فقط دو يا سه نفر ريزش ٢٠٠٨ رو گفتن با وجود انهمه دك و پز دانشگاه ها و موسسات تحليلگري

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

خیلیا چندین وقته دارند هر روز نمودار و چارت و .. میذارند که ای به زودی دنیا میریزه و بازار ایران هم میریزه ولی هیچ اتفاقی نیفتاده و بازار از از یک ماه پیش 25 درصد رشد کرده و برخی سهمها نزدیک 100 درصد رشد کردند . تفاوت تحلیلگرا با عملکردشون مشخص میشه و نه شعار و ..

یکی از معدود تاپیکهایی که بنده در کل فرومهای بورسی پی گیری میکنم یکیش هم اینه که همیشه برای من مفید بوده . البته فرامرز فکر نمیکنم منظوری داشته باشه و ایشونم دوست من هستند و چندین بار از پانی به عنوان استاد تکنیکال یاد کردند ..

استاد پانی عزیز ..تحلیلهای شما همیشه مفید هستند و خواهند بود .
            @};-

نظر

• سعید درخشانی
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 286

فرامرز جان دقیقا باهاتون موافقم استانه تحمل ما ایرونیا خیلی پایینه . انتقاد پذیر نیستیم و این باعث میشه که کشوری باشیم جهان سومی.البته بنده در پانی عزیز این خصلت رو نمیبینم و ایشون انسانی با فرهنگی والا هستند .. قبلا هم باهات صحبت میکردم وقتی همه در مورد یک رویداری به توافق برسند در بازارهای مالی که اون رویداد رخ میده تقریبا در اکثر موارد برعکسش رخ میده . در سال 2008 کمتر کسی فکر میکرد با یک ریزش بزرگ طرف باشیم کمااینکه شرکتها و موسسات جهانی ؛ هر روز تارگتهای نجومی تری از نفت و .. میدادند .. و البته همچین رفتارهایی هم از چند وقت پیشتر در دادن تارگتهای نزولی درشون دیده میشه که متاسفانه خانوم بوف کور عزیز فوری برداشت کردند که منظور من افراد فعال در این سایت هستند .. !! گفتم یکی دو تا تاپیک رو کلا تو فرومهای ایرونی میخونم و کلا تو جریان موضوعات نیستم و قبلا هم به امن گفتم که قصد ادامه فعالیت در این سایت رو ندارم . حمل بر بی ادبی نشه ها . وقت کم میارم .

پانی عزیز هم استعداد شگرفی دارند در تکنیکال و به نظرم این پتانسیل رو دارند که در موسسات جهانی مشغول به فعالیت بشند ..
              آخرین ویرایش توسط سعید درخشانی؛ 2012/04/20, 14:30.

نظر

• shigley
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 153

[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• محمد ساده
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 934

انتقاد سازنده همیشه باغث پیشرفت و غیر سازنده همیشه باعث تخریب میشه...پانی عزیز و تحلیلهاشون همیسشه جز بهترینها بوده...و من به نوبه خودم بهترینها رو براشون آرزومندم و تقاضای مستمر بودن فعالیتشون و زحماتشون هستم...

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                    جناب درخشانی
                    سلام و عرض ادب
                    باید خدمتون اعلام کنم
                    حالا شما به من بگید
                    ببخشید سایه جان

زهره عزیزم خودت میدونی چقدر برام عزیزی و این فقط بخاطر دوستی چندین و چند سالمون نیست بخاطر لیاقت و تواناییهای شگرفته. :x :x

زهره جان بنظر من بهمون اندازه که اخطار ریزش و خروج بموقع از طرف یک تحلیلگر مهمه و موجب میشه از ضررهای زیاد جلوگیری بشه به همون اندازه و شاید بیشتر نگرفتن بموقع سیگنالهای ورود از جانب یه تحلیلگر موجب خسران هست و هر دوی اینا رو باید در کنار هم قرار بدیم. :*
                    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/04/20, 14:53.

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

فرامرز جان دقیقا باهاتون موافقم استانه تحمل ما ایرونیا خیلی پایینه . انتقاد پذیر نیستیم و این باعث میشه که کشوری باشیم جهان سومی.البته بنده در پانی عزیز این خصلت رو نمیبینم و ایشون انسانی با فرهنگی والا هستند .. قبلا هم باهات صحبت میکردم وقتی همه در مورد یک رویداری به توافق برسند در بازارهای مالی که اون رویداد رخ میده تقریبا در اکثر موارد برعکسش رخ میده . در سال 2008 کمتر کسی فکر میکرد با یک ریزش بزرگ طرف باشیم کمااینکه شرکتها و موسسات جهانی ؛ هر روز تارگتهای نجومی تری از نفت و .. میدادند .. و البته همچین رفتارهایی هم از چند وقت پیشتر در دادن تارگتهای نزولی درشون دیده میشه که متاسفانه خانوم بوف کور عزیز فوری برداشت کردند که منظور من افراد فعال در این سایت هستند .. !! گفتم یکی دو تا تاپیک رو کلا تو فرومهای ایرونی میخونم و کلا تو جریان موضوعات نیستم و قبلا هم به امن گفتم که قصد ادامه فعالیت در این سایت رو ندارم . حمل بر بی ادبی نشه ها . وقت کم میارم .

پانی عزیز هم استعداد شگرفی دارند در تکنیکال و به نظرم این پتانسیل رو دارند که در موسسات جهانی مشغول به فعالیت بشند ..
                      :">

شرمنده میکنید .میدونم بخاطر دلگرمی دادن اینو میگید و از شما استاد محترم و با اخلاق بخاطر لطف بی دریغتون به این شاگرد همیشه سپاسگذارم. @};-

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 1422

زهره عزیزم خودت میدونی چقدر برام عزیزی و این فقط بخاطر دوستی چندین و چند سالمون نیست بخاطر لیاقت و تواناییهای شگرفته. :x :x

زهره جان بنظر من بهمون اندازه که اخطار ریزش و خروج بموقع از طرف یک تحلیلگر مهمه و موجب میشه از ضررهای زیاد جلوگیری بشه به همون اندازه و شاید بیشتر نگرفتن بموقع سیگنالهای ورود از جانب یه تحلیلگر موجب خسران هست و هر دوی اینا رو باید در کنار هم قرار بدیم. :*
                        عزیز دلم
                        ممنونم ؛ تو هم برای من خیلی عزیزی
                        اما
                        سه اصل مهم داریم تو سرمایه گذاری
                        1- حفظ اصل سرمایه و جلوگیری از ضرر
                        2-حفظ اصل سرمایه و جلوگیری از ضرر
                        3-حفظ اصل سرمایه و جلوگیری از ضرر
                        :*:)

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                          پاني خانم حرف ميزنه براش دليل داره نمودار داره كسي هم كه از اليوتو وتكنيكال چيزي سرش بشه خودش ميفهمه كه چارتي كه پاني خانوم گذاشته و دليل هاش ميتونه منطقي باشه يا نه كه در اكثريت موارد بوده..

من به شخصه با اينكه احترامه خاصي براي دو استاد خانم سايتمون قائلم ولي وقتي كه چارت ميزارن ممكنه يه رب به چارتشون نگاه كنم و به دليل هاشون توجه كنم بعدتصميم بگيرم كه وارد شم يا نه! و در بيشتر موارد با اين علمه ناقص تكنيكالي كه ميدونم از همه جهات سهم رو بررسي ميكنم و بعد تصميم به وارد شدن به سهم ميگيرم.. البته اين دو استادو من ديگه چشم بسته هم قبول دارم واقعا تحليل هاي قشنگي از بازار مالي ايران و جهان ميزارن.

اين موردي كه شما ميفرماييد به حرف ديگران نبايد تريد كرد براي موارديه كه مثلا من بگم آقا قثابت بخريدا تعديل داره ميره بالاي 1000! خوب اينم شد دليل محكم!! اينو نبايد گوش داد!=;
                          @};-

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                          انتقاد سازنده همیشه باغث پیشرفت و غیر سازنده همیشه باعث تخریب میشه...پانی عزیز و تحلیلهاشون همیسشه جز بهترینها بوده...و من به نوبه خودم بهترینها رو براشون آرزومندم و تقاضای مستمر بودن فعالیتشون و زحماتشون هستم...
                          @};-

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

این تحلیلها از دیشب تا حالا 5 صفحه ورق خورد میارم رو:

شاخص با توجه به نمودار زیر یک کانال صعودی را به بالا شکست .

حال با توجه به واگرایی کاملا مشهود در مکدی امکان پول بک بر سقف کانال در محدوده 26800-26700 و حتی غلبه بر واگرایی و عبور از سقف 27420 با هدف 27800-28000 امکان پذیر است .

بنظر خروج پلکانی در مثبتها در صورت رشد تا رسیدن به مقاومت 28000 واحدی استراتژی معقولانه ای باشد.نکته جالب وجود واگرایی در نمودار اغلب شرکتهای بزرگ همسو با شاخص کل هست که در ادامه برخی از این شرکتها را با هم بررسی خواهیم کرد:

.................................................. ...............................................

نگاهی به اخرین تحلیل در 19 اسفند:

فملی

سهم به احتمال قوی در حال تشکیل سر و شانه کف با هدف میان مدتی 650 تومان میباشد

جالب اینکه سهم در شانه راست سر و شانه کوچکی تشکیل داده که در صورت عبور از سطح 477-480
                            توانایی شکست نک لاین را در محدوده 520 تومان داراست.

سهم در 520 به مقاومت سنگینی در مجاورت نک لاین برخورد کرده حال با توجه به واگرایی در ار اس ای مکدی و .. در صورت شکست حمایت 500 امکان برگشت به سطح 480 و سپس عبور از نکلاین دور از ذهن نمیباشد.
                            .................................................. .................................................. .............

وغدیر :تحلیل 6 اسفند ص 290

وغدیر

همانطور که پیش بینی میشد اصلاح غدیر بصورت تریپل wxyxz در 374 تومان پایان یافت.حال سهم یک 5 موجی درقالب یک از 5 را به اتمام رسانده و در صورت شکست 431-435 انتظار اصلاح در موج 2 تا حوالی 395-405 و سپس صعودی خوب در موج 3 از 5 مورد انتظار میباشد.
                            موفق باشید.

آپدیت شده نمودار فوق:

نظر

• ژولیده
                              عضو عادی
                              • Mar 2012
                              • 62

با عرض پوزش که این درخواست رو اینجا مطرح میکنم. اگر امکان داره یک مرجع خوب برای آموزش تعدیل دیتا در آمی بروکر معرفی کنید یا مرجعی برای دریافت دیتای تعدیل شده.
                              متاسفانه عکسهای تایپیک تعدیل دیتای خام از بین رفته است. نمونه ی آن را میتوانید در پست زیر ببینید:

http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post17489

من پیشنهاد راه اندازی یک فایل سرور اختصاصی برای سایت را در تایپیک "شما بگویید" به ادمین محترم داده ام تا مشکل عکسها و فایل آپلود شده از بین برود.
                              با تشکر

نظر

• amirreza6790
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 328

پاني خانم هنوزم به ذوب اميدي هست؟:-s يه روز ميخندونه مارو يه روزم:((
                                هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

در حال کار...
                                X