سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirreza6790
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 328

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    آفرین.دلیل دومشو گفتید.دلیل اولش رو هنوز منتظرم مربوط به ... ?@_@?
    خانوم اجازه الان میگما نوک زبونمه..خانوم ترو خدا نزنیدا:(( درسامو خوندم مشقامم نوشتم ولی اینو یادم رفته:d میشه یه سوال دیگه بپرسید؟=))
    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

نمودار فلزات اساسی شباهت زیادی به شاخص کل داره یعنی نظر شما در مورد شاخص کل هم همینه؟
      اجازه بدید یه نگاه به نمودارها بندازم ..
      حقیقتش نظر من در مورد شاخص کل و فلزات عکس این نمودار بود. یعنی تازه میخواستم خریدهامو تکمیل کنم. اما دیشب داشتم سعی میکردم زوایای دیگه ای را هم ببینم که این مدل برام قویتر از حالت قبلی که رشد را نشان میداد خودنمایی کرد. تو شاخص کل هم در صورتی معنا پیدا میکنه که موج 5 از 3 را خیلی کوتاه در نظر بگیرم(نشان از شتابی که بازار برای اصلاح میبیند) و در آنصورت با یک کندل منفی (ریز 4 از 5 از 3 ) و یکی 2 کندل مثبت(ریز 5 از 5 از 3 ) آنرا تمام میکند.
      میخواستم احتمال وقوع را شما هم بررسی کنید به نتیجه واحدی برسیم.

بابت شلوغی چارت شاخص کلم شرمنده صرفا جهت رویت موجشماری گذاشتم:
      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/04/13, 17:52.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
        خانوم اجازه الان میگما نوک زبونمه..خانوم ترو خدا نزنیدا:(( درسامو خوندم مشقامم نوشتم ولی اینو یادم رفته:d میشه یه سوال دیگه بپرسید؟=))
        استدعا میکنم. :->
        ببینید خط روندی ارزش داره که چند ایتم داشته باشه یکی اعتبار خط روند هست یعنی هر قدر در یک بازه زمانی حالا میان مدت واکنشهای سهم به این خط روند بیشتر باشد خط روند از اعتبار بیشتری برخوردار است.
        و اما اون دلیلی که دوست داشتم بگید شیب خط روند بود.با توجه به شیب زیادتر از حد معمول این خط اعتبار زیادی نداره که شکستش باعث نگرانی باشه
        آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/04/13, 17:47.

نظر

• amirreza6790
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 328

ممنون پانی خانم بله کاملا حق با شماست..یه نمودار هم از فولاژ و کروی میزارید؟

فولاژ که فکر کنم باید به فکر پولبک بود..رو 350تومن.. کروی قیمته ورودی چنده؟

نظرتون رو ونفت چیه؟ به نظر اصلاحش تموم شده؟
          هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

نمودار فلزات اساسی شباهت زیادی به شاخص کل داره یعنی نظر شما در مورد شاخص کل هم همینه؟
            اجازه بدید یه نگاه به نمودارها بندازم ..
            با سلام و خسته نباشید می شود این طور برداشت در مورد شاخص کل که که موج 5 صعودی با گذر از 27100 واحد شروع شود و کدام گروه بیشترین رشد را از آن خود می کند حداقل 60 درصد با تشکر از جواب شما
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Amir P
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 65

حالا یک سوال ریز موجهای 3 رو اگه امکان داره نشون بدید؟ کانالی که ترسیم کرده بودید رو هم باید مورد توجه قرار بدیم خیلی خوب بود
              ممنون از توجهتون خانم محمدی...من موج 3 رو اینطور شمردم...شاید بشه موج 3 این 3 را هنوز تموم نشده در نظر گرفت و در نتیجه الان در 2 از 3 از 3 اصلی میتونیم باشیم...لطف میکنید اگه ایرادامو بفرمائید....

آخرین ویرایش توسط Amir P؛ 2012/04/13, 20:05.

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط amir p پست شده است View Post
                ممنون از توجهتون خانم محمدی...من موج 3 رو اینطور شمردم...شاید بشه موج 3 این 3 را هنوز تموم نشده در نظر گرفت و در نتیجه الان در 2 از 3 از 3 اصلی میتونیم باشیم...لطف میکنید اگه ایرادامو بفرمائید....

<:-p

این موج شماری هم خیلی خوب و صحیح بود و باید مورد توجه قرار بگیره.با وجودیکه 3 بزرگترین نبود ولی چون کوچکترین هم نبود ایرادی نداره. این موج شماری اهداف نزولیش از موج شماری من حدود 5-6 درصد بیشتره

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

بخشی از سوالات دوستان رو تو چند پست تا امشب میذارم

بکام:نظر قبلی من در تاریخ 7 بهمن:

بکام

احتمال اینکه با دو قلوی کف حرکتشو شروع کنه زیاده...ببینیم جو بازار این اجازه رو میده که به 148-150 برسه؟!

بکام با موج شماری خودم اصلاحش در 150 تومان تمام شده و در بازه کوتاه مدت:

سهم پس از عبور از 185 حرکت خوبی رو بسوی 210 225 245 شروع میکنه و اگه حمایت 170-176 رو بشکنه تا حوالی 160-164 افت میکنه و از اونجا حرکتشو بسوی اهداف فوق شروع میکنه.

نظر

• Amir P
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 65

خانوم محمدی.....رتکو رو چطور میبینید؟

نظر

• بورس من
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 36

با سلام :خانم انی و سایر بزرگواران ، اگه ممکنه تحلیلی هم از فاسمین بفرمایید.میدونم شماودوستان وققتتان تنگ است .ولی در حد چنددقیقه فکر کنم بشه وقت گذاشت.
                      باتشکر

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

بخشی از سوالات:

ا س پ: نگاهی به تحلیل قبلی در 16 اسفند

آ س پ اگه حمایت خوب 417 رو از دست بده . میتونه تا حوالی 395-400 افت کنه.سایر حمایتها 412 و 408
                        سهم تقریبا به اهداف نزولیش رسید و بالای سطح 230 تثبیت بشه رشد سهم شروع میشه.

فاسمین :در سطح 785-800 به مقاومت سختی خورده و واگرایی در سقف هم وجود د اره.اگه بیاد زیر سطح 730-750 انتظار افت بیشتر رو دارم

خودرو: مادامیکه بالای سطح 195-200 تثبیت نشده برای ورود قابل اطمینان نیست.

مرقام:احتمال پایان اصلاح بین سطح 280-293 وجود داره و پس از اصلاح انتظار صعود تا حوالی 340

کروی:اگه نیاد زیر سطح 337 انتظار یه صعود دیگه تا سطح 370-380 دارم و در غیر اینصورت میره برای الگوی کاپ و ساخت هندل 8-}

ذوب: دیتایی برای تحلیل تکنیکال نداره و چهارشنبه اول وقت توصیه به خرید سهم کردم و همان روز به یکی از دوستان عزیز گفتم حسی که به این سهم دارم شبریز تو 200 تومان است.
                        آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/04/13, 22:39.

نظر

• سعید درخشانی
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 286

پانی عزیز بسیار خوشحالم که در بسیار از موارد با شما هم عقیده ام . اما در مورد بکام فکر میکنم هنوز روند نزولی به اتمام نرسیده باشد یعنی این ای بی سی بعد از یک x به صورت مرکب ادامه پیدا بکند تا اینکه سهم با نزول قیمتهای جهانی و مخصوصا مس به سطح 4000-3000 دلار بره برای موج سوم . به نظر من اینطوری میتونه بشه ولی نظر شما استاد گرانقدر نیز برای من بسیار مهم و با ارزشه .

این تاپیک از جمله منابعی هست که روزانه بنده مرور میکنم و از اون بسیار استفاده میکنم .. جا داره از نگارنده با ذوق و زکاوت اون ، استاد محمدی تقدیر بکنم .

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                            پانی عزیز بسیار خوشحالم که در بسیار از موارد با شما هم عقیده ام . اما در مورد بکام فکر میکنم هنوز روند نزولی به اتمام نرسیده باشد یعنی این ای بی سی بعد از یک x به صورت مرکب ادامه پیدا بکند تا اینکه سهم با نزول قیمتهای جهانی و مخصوصا مس به سطح 4000-3000 دلار بره برای موج سوم . به نظر من اینطوری میتونه بشه ولی نظر شما استاد گرانقدر نیز برای من بسیار مهم و با ارزشه .

این تاپیک از جمله منابعی هست که روزانه بنده مرور میکنم و از اون بسیار استفاده میکنم .. جا داره از نگارنده با ذوق و زکاوت اون ، استاد محمدی تقدیر بکنم .

با سلام خدمت استاد محترم جناب درخشانی.

در زمینه الیوت نظر شما رو مقدم بر نظر خودم میدونم و همیشه گفتم تو تکنیکال بیشترین اموخته ها رو از تحلیلها و نظرات شما دارم.پس اگه اشتباه نکنم فعلا شما هم انتظار صعود مس رو دارید که قاعدتا بکام بعنوان مصرف کننده از این امر تاثیرمنفی میگیره؟

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

ذوب: دیتایی برای تحلیل تکنیکال نداره و چهارشنبه اول وقت توصیه به خرید سهم کردم و همان روز به یکی از دوستان عزیز گفتم حسی که به این سهم دارم شبریز تو 200 تومان است.

بازی ذوب هنوز ادامه داره. بنظر میاد هر جا میفروشیم مجبور میشیم مجددا واردش بشیم ...

فباهنر داره میره برای 137 و اگه موفق به عبور از این مقاومت شد به 150-153 هم میرسه ..

نظر

• 7sin
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 214

ولیز سهم خوبی هست و کف هم رسیده مجمع هم نزدیک است .

نظر

در حال کار...
                                X