در اصل توسط pani پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postنمودار فلزات اساسی شباهت زیادی به شاخص کل داره یعنی نظر شما در مورد شاخص کل هم همینه؟
اجازه بدید یه نگاه به نمودارها بندازم ..
میخواستم احتمال وقوع را شما هم بررسی کنید به نتیجه واحدی برسیم.
بابت شلوغی چارت شاخص کلم شرمنده صرفا جهت رویت موجشماری گذاشتم:
آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/04/13, 17:52.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postخانوم اجازه الان میگما نوک زبونمه..خانوم ترو خدا نزنیدا:(( درسامو خوندم مشقامم نوشتم ولی اینو یادم رفته:d میشه یه سوال دیگه بپرسید؟=))
ببینید خط روندی ارزش داره که چند ایتم داشته باشه یکی اعتبار خط روند هست یعنی هر قدر در یک بازه زمانی حالا میان مدت واکنشهای سهم به این خط روند بیشتر باشد خط روند از اعتبار بیشتری برخوردار است.
و اما اون دلیلی که دوست داشتم بگید شیب خط روند بود.با توجه به شیب زیادتر از حد معمول این خط اعتبار زیادی نداره که شکستش باعث نگرانی باشهآخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/04/13, 17:47.
نظر
-
ممنون پانی خانم بله کاملا حق با شماست..یه نمودار هم از فولاژ و کروی میزارید؟
فولاژ که فکر کنم باید به فکر پولبک بود..رو 350تومن.. کروی قیمته ورودی چنده؟
نظرتون رو ونفت چیه؟ به نظر اصلاحش تموم شده؟هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postنمودار فلزات اساسی شباهت زیادی به شاخص کل داره یعنی نظر شما در مورد شاخص کل هم همینه؟
اجازه بدید یه نگاه به نمودارها بندازم ..كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postحالا یک سوال ریز موجهای 3 رو اگه امکان داره نشون بدید؟ کانالی که ترسیم کرده بودید رو هم باید مورد توجه قرار بدیم خیلی خوب بود
آخرین ویرایش توسط Amir P؛ 2012/04/13, 20:05.
نظر
-
در اصل توسط amir p پست شده است View Postممنون از توجهتون خانم محمدی...من موج 3 رو اینطور شمردم...شاید بشه موج 3 این 3 را هنوز تموم نشده در نظر گرفت و در نتیجه الان در 2 از 3 از 3 اصلی میتونیم باشیم...لطف میکنید اگه ایرادامو بفرمائید....
<:-p
این موج شماری هم خیلی خوب و صحیح بود و باید مورد توجه قرار بگیره.با وجودیکه 3 بزرگترین نبود ولی چون کوچکترین هم نبود ایرادی نداره. این موج شماری اهداف نزولیش از موج شماری من حدود 5-6 درصد بیشتره
نظر
-
بخشی از سوالات دوستان رو تو چند پست تا امشب میذارم
بکام:نظر قبلی من در تاریخ 7 بهمن:
در اصل توسط pani پست شده است View Post
بکام با موج شماری خودم اصلاحش در 150 تومان تمام شده و در بازه کوتاه مدت:
سهم پس از عبور از 185 حرکت خوبی رو بسوی 210 225 245 شروع میکنه و اگه حمایت 170-176 رو بشکنه تا حوالی 160-164 افت میکنه و از اونجا حرکتشو بسوی اهداف فوق شروع میکنه.
نظر
-
بخشی از سوالات:
ا س پ: نگاهی به تحلیل قبلی در 16 اسفند
آ س پ اگه حمایت خوب 417 رو از دست بده . میتونه تا حوالی 395-400 افت کنه.سایر حمایتها 412 و 408
فاسمین :در سطح 785-800 به مقاومت سختی خورده و واگرایی در سقف هم وجود د اره.اگه بیاد زیر سطح 730-750 انتظار افت بیشتر رو دارم
خودرو: مادامیکه بالای سطح 195-200 تثبیت نشده برای ورود قابل اطمینان نیست.
مرقام:احتمال پایان اصلاح بین سطح 280-293 وجود داره و پس از اصلاح انتظار صعود تا حوالی 340
کروی:اگه نیاد زیر سطح 337 انتظار یه صعود دیگه تا سطح 370-380 دارم و در غیر اینصورت میره برای الگوی کاپ و ساخت هندل 8-}
ذوب: دیتایی برای تحلیل تکنیکال نداره و چهارشنبه اول وقت توصیه به خرید سهم کردم و همان روز به یکی از دوستان عزیز گفتم حسی که به این سهم دارم شبریز تو 200 تومان است.آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/04/13, 22:39.
نظر
-
پانی عزیز بسیار خوشحالم که در بسیار از موارد با شما هم عقیده ام . اما در مورد بکام فکر میکنم هنوز روند نزولی به اتمام نرسیده باشد یعنی این ای بی سی بعد از یک x به صورت مرکب ادامه پیدا بکند تا اینکه سهم با نزول قیمتهای جهانی و مخصوصا مس به سطح 4000-3000 دلار بره برای موج سوم . به نظر من اینطوری میتونه بشه ولی نظر شما استاد گرانقدر نیز برای من بسیار مهم و با ارزشه .
این تاپیک از جمله منابعی هست که روزانه بنده مرور میکنم و از اون بسیار استفاده میکنم .. جا داره از نگارنده با ذوق و زکاوت اون ، استاد محمدی تقدیر بکنم .
نظر
-
در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Postپانی عزیز بسیار خوشحالم که در بسیار از موارد با شما هم عقیده ام . اما در مورد بکام فکر میکنم هنوز روند نزولی به اتمام نرسیده باشد یعنی این ای بی سی بعد از یک x به صورت مرکب ادامه پیدا بکند تا اینکه سهم با نزول قیمتهای جهانی و مخصوصا مس به سطح 4000-3000 دلار بره برای موج سوم . به نظر من اینطوری میتونه بشه ولی نظر شما استاد گرانقدر نیز برای من بسیار مهم و با ارزشه .
این تاپیک از جمله منابعی هست که روزانه بنده مرور میکنم و از اون بسیار استفاده میکنم .. جا داره از نگارنده با ذوق و زکاوت اون ، استاد محمدی تقدیر بکنم .
با سلام خدمت استاد محترم جناب درخشانی.
در زمینه الیوت نظر شما رو مقدم بر نظر خودم میدونم و همیشه گفتم تو تکنیکال بیشترین اموخته ها رو از تحلیلها و نظرات شما دارم.پس اگه اشتباه نکنم فعلا شما هم انتظار صعود مس رو دارید که قاعدتا بکام بعنوان مصرف کننده از این امر تاثیرمنفی میگیره؟
نظر
-
ذوب: دیتایی برای تحلیل تکنیکال نداره و چهارشنبه اول وقت توصیه به خرید سهم کردم و همان روز به یکی از دوستان عزیز گفتم حسی که به این سهم دارم شبریز تو 200 تومان است.
بازی ذوب هنوز ادامه داره. بنظر میاد هر جا میفروشیم مجبور میشیم مجددا واردش بشیم ...
فباهنر داره میره برای 137 و اگه موفق به عبور از این مقاومت شد به 150-153 هم میرسه ..
نظر
نظر