سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس من
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 36

سلام به اساتید و دانشجویان:
    من خساپا 184 خریده بودم حالاهمینجوری داره میادپایین.ازدوستان اگه کسی آشنایی باسهم داره و یااینکه میتونه تحلیلی ارائه بده خیلی خوبه!خروج بهتره یا وجود؟

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط pani پست شده است View Post

درسته.زامیاد متاسفانه مثلثشو از پایین شکست (اینم یه مثلث دیگه که از پایین شکست) 8-|

وتوصا , تحلیلشو فقط تو وبلاگم گذاشته بودم اگه دوستی خواست میتونه از آدرسی که تو امضام گذاشتم تحلیلشو ببینه

همانطور که پیش بینی کرده بودم مقاومت 150 جلوی صعود سهم ایستاده.بین 130 تا 117 حمایتهای بسیار خوبی وجود داره.

در مورد قسمت سوم سوالتون توضیح مفصل داره که تو پست بعدی تا امشب نظرمو میگم.

و در مورد وملت که فرمودید, بنظرم تو کوتاه مدت داره سر و شانه سقف میزنه و ریزش فعلی تا حوالی 55 تومان ادامه داره و سپس برای تکمیل شانه چپ یه صعود کوچک و باقی ماجرا ... . این وملت دیتای تعدیلی رو ندارم فکر میکنم یه خبراییه و باید موج شماری بشه.دوستان وضعیت بنیادی سهم تغیر خاصی کرده؟

وملت هيچي از لحاظ بنيادي نداره كه بخاد از 30 تومن بشه 70 تومن ...علتش پولي بود كه انداختن پشت سهم و البته قيمت 50 تومن واسش معقوله.....بيشتر از 50 تومن نميرزه......شايد خبري از سهم بيرون بياد ولي اين خبر بنيادي نيست بلكه تنها ميتونه فروش ملكي چيزي باشه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط Amir P پست شده است View Post
        سلام خانم pani....نظرتون در مورد فجر چيه؟
        سلام.
        احتمال شکست مثلث از پایین(شکست حمایت 160-163) و افت بیشتر سهم وجود دارد
        رشد سهم فقط در صورت عبور از 180 قابل تصور است و با توجه به موج شماری سهم , حالت اول محتمل تر است:

در مورد قولی که امروز داده بودم متاسفانه به فردا موکول میشه..

نظر

• سلطان زمان
          کاربر فعال
          • Jan 2011
          • 176

سلام خانم پاني
          اگه وقت داشتي يه نگاهي هم به واتي بندازي ممنونت ميشيم
          @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
          پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• jamall
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 217

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
            با سلام خانم محمدی

آیا میتوان گفت که در سمگا داره سر و شانه کف داره تشکیل میشود ؟

[img][/img]
            باسلام خدمت خانم محمدی
            ما هم همچنان منتظریم;):d
            قبلا از زحمتی که میکشید متشکریم.

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

سمگا احتمالش هست چون ار اس ای بین شانه و سر واگرایی داشته

واتی اگه خودشو بالای 120 حفظ بکنه تا 130 تومان بالا میاد ولی مقاومت 130 بسیار سخت و مهم هست که گذر از اون میتونه تضمین خوبی واسه رشد سهم بده.

خساپا رو قبلا گفتم فقط و فقط بعد از رد کردن مقاومت 185 ارزش خرید داره

و در مورد فباهنر هم گفتم بین 112 تا صف فروش همین امروز خرید خوبیه .رسیدن به سقف قبلی در 160تومان هم در میان مدت خواهد بود و زمانش بستگی به این داره که با مقاومت 137 تومان چه بخواد بکنه؟!

موفق باشید.

نظر

• shigley
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 153

سلام و عرض ادب
                وساخت
                به نظر 4 درصد پایینتراز قیمت فعلی برای خرید جذاب باشد

موفق باشید
                [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• hamyy26
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 73

سلام پاني خانم.من بكام و خكار و مرقام و لخزر دارم.كدوم را بفروشم؟لطفا راهنماييم كنيد.ممنون

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

بانک پارسیان

سهم را در صورت افت تا محدوده 217-220 برای خرید از دست ندهید.

و در صورت برگشت سهم از قیمتهای کنونی (قبل از رسیدن به کف تکنیکالی) تا عبور از سد مقاومت 245 تومان برای ورود دست نگهدارید:

نظر

• amirreza6790
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 328

پاني خانم واگرايي هاي مخفي و معمولي مثبت بشهاب رو تاييد ميكنيد؟

نظرتون در مورد ولف ويو كه رسم كردم چيه؟

فكر كنم سهم راحت تا بالاي 500 بره!

هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                        پاني خانم واگرايي هاي مخفي و معمولي مثبت بشهاب رو تاييد ميكنيد؟

نظرتون در مورد ولف ويو كه رسم كردم چيه؟

فكر كنم سهم راحت تا بالاي 500 بره!

واگراییها که صحیح هست ولی پترن ولف ویو بنظر صحیح نباشه ببینید تصاویر پایین رو از دو الگوی صعودی و نزولی ولف ویو:

پترن صعودی ولف که یک الگوی برگشتی هم محسوب میشه ,مطابق تصویر بالا باید در حالت نزول بیاد و تشکیل نقطه 1 رو روی خط ETA بده یعنی از قبل سهم در حال نزوله و حال برای تشکیل الگوی برگشتی میاد داخل این الگو این نکته اول.

و نکته دوم اینکه در حالت صعودی این الگو که میتونه به دو حالت کانال و کنج در بیاد باید در حالت صعودی ما کنج صعودی(کنج رو به پایین) داشته باشیم و یا کانال نزولی که شما کانال صعودی ترسیم کردید.

نکته سوم اینکه این الگو رو من به وفور تو اندینگ دیاگونالها دیدم و بسیار عالی جواب داده

و نکته چهارم اقای امیر رضا این همه سهم حالا چرا بشهاب؟؟
                        /:)

نظر

• amirreza6790
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 328

ممنون پاني خانم كه با حوصله راهنماييم ميكنيد..من دقيقا قبل اينكه ولف رو بزنم تصوير اولي كه گذاشتيد ديدم ولي شايد اينا اشتباه من درست ميگم!!!:d(شوخي) خيلي شك كردم به ولفم كه اشتباه هستش ولي گذاشتم!

پس اين ولف همون مثلثه خودمونه ديگه يا فرق ميكنه؟! يا مثلث مثله خزاميا هست كه به سمت پايين شكست؟

خوب انقدر اون سهم كولاكي هارو نگفتيد ما همرو داريم نگاه ميكنيم!!:d تازه به حرف ب رسيدم(شوخي):d
                          هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

بااجازه صاحب خونه :
                            دوستان برای فردا وساخت 207 ، کطبس 508 ، کساوه 450، بکام 168 ، ثشرق 235 ، ولصنم 120
                            تکنیکالی و بنیادی خوب هستند .
                            میذارم اینجا یادگاری . 1.5 ماه دیگه شاید به این ارقام خندیدیم;)

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

خانم پاني مقاومت مهمه غدير كجاست؟الان كه احتمال داره سهم منفي بشه رو چه قيمتي بشينيم واسه خريد؟
                              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• majid
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 151

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                                واگراییها که صحیح هست ولی پترن ولف ویو بنظر صحیح نباشه ببینید تصاویر پایین رو از دو الگوی صعودی و نزولی ولف ویو:

پترن صعودی ولف که یک الگوی برگشتی هم محسوب میشه ,مطابق تصویر بالا باید در حالت نزول بیاد و تشکیل نقطه 1 رو روی خط ETA بده یعنی از قبل سهم در حال نزوله و حال برای تشکیل الگوی برگشتی میاد داخل این الگو این نکته اول.

و نکته دوم اینکه در حالت صعودی این الگو که میتونه به دو حالت کانال و کنج در بیاد باید در حالت صعودی ما کنج صعودی(کنج رو به پایین) داشته باشیم و یا کانال نزولی که شما کانال صعودی ترسیم کردید.

نکته سوم اینکه این الگو رو من به وفور تو اندینگ دیاگونالها دیدم و بسیار عالی جواب داده

و نکته چهارم اقای امیر رضا این همه سهم حالا چرا بشهاب؟؟
                                /:)
                                با سلام و تشکر استاد لطف ميکنيدمثالي از استفاده در دياگونال قرار بدهيد.

نظر

در حال کار...
                                X