سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

کبافق

گمانه های پایان اصلاح:

1070(مجاور کف قبلی)
    950 و 860

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

"اتکا به امواج الیوت در بازار فارکس یعنی مرگ!

امواج الیوت باید تنها 10% از تحلیل را به خودش اختصاص دهد."

ببخشید گفتم یه یادگاریم اینجا بنویسم مخالفان خواهشا جدی نگیرن ;) چون این چکیده ی تجربه شخصیم تو فارکس بود گفتم به عنوان یک دوست با شما هم قسمت کنم والا هیچ وقت قصد جسارت به کسی ندارم مخصوصا پانی بسیار عزیز که واقعا به تحلیلاشون ایمان دارم

موفق باشید

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        "اتکا به امواج الیوت در بازار فارکس یعنی مرگ!

امواج الیوت باید تنها 10% از تحلیل را به خودش اختصاص دهد."

ببخشید گفتم یه یادگاریم اینجا بنویسم مخالفان خواهشا جدی نگیرن ;) چون این چکیده ی تجربه شخصیم تو فارکس بود گفتم به عنوان یک دوست با شما هم قسمت کنم والا هیچ وقت قصد جسارت به کسی ندارم مخصوصا پانی بسیار عزیز که واقعا به تحلیلاشون ایمان دارم

موفق باشید

به به سلام بر جناب پناهی بزرگوار @};-

اتفاقا بحث خیلی خوبیه چون یکی از اساتید که شخصا خیلی قبولشون دارم میگن تو جفت ارزها شمارش کار عبثیه ولی شخصا موج شماری رو برای طلا نفت مس روی و ... خصوصا در تایم بلند مدت (روزانه) بشدت اعتقاد دارم ولی در تایمهای پایین و برای ترید کردن یک تریدر در بازار فارکس اصلا و ابدا

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط pani پست شده است View Post

به به سلام بر جناب پناهی بزرگوار @};-

اتفاقا بحث خیلی خوبیه چون یکی از اساتید که شخصا خیلی قبولشون دارم میگن تو جفت ارزها شمارش کار عبثیه ولی شخصا موج شماری رو برای طلا نفت مس روی و ... خصوصا در تایم بلند مدت (روزانه) بشدت اعتقاد دارم ولی در تایمهای پایین و برای ترید کردن یک تریدر در بازار فارکس اصلا و ابدا
          سلام بر شما

بله دقیقا همینه :)

نظر

• عليمردان
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 123

سلام پانی خانم ما که هرچه به بچه های دیگه گفتیم کسی نمودار و تحلیلی از شاخص گروه تجهیزات برای ما نگذاشت شما لطف کنید یک نمودار از شاخص گروه تجهیزات بگذارید اگر جناب پناهی هم لطف کنن تحلیلی هم ایشان از شاخص گروه تجهیزات بگذارند ممنون میشم گویا مپنا هم هفته دیگه قرار باز بشه
            خدايا عطا كن
            آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
            شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
            بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• amirreza6790
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 328

گمانه های پایان اصلاح:

1070(مجاور کف قبلی)
              950 و 860

سلام آبجي سايه خيلي خوشحال شدم كه از نزديك تونستم ببينمتون...=;

خوب يه انتقاد بني اسرائيلي موج 2-4 رو ميشه گفت ازيه درجه نيستن!!

يه مسئله ديگه خانم محمدي اگه براي موج ((a)) يه پروجكشن بزنيم موج C رو خيلي بايد پايين تر از اين حرف ها بايد ببينيم..درسته؟

ضمنا دوست داشتم بيشتر در خدمتتون باشم ولي دير وقت بود قسمت نشد..روز خيلي خوبي بود
              هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                سلام آبجي سايه خيلي خوشحال شدم كه از نزديك تونستم ببينمتون...=;

خوب يه انتقاد بني اسرائيلي موج 2-4 رو ميشه گفت ازيه درجه نيستن!!

يه مسئله ديگه خانم محمدي اگه براي موج ((a)) يه پروجكشن بزنيم موج c رو خيلي بايد پايين تر از اين حرف ها بايد ببينيم..درسته؟

ضمنا دوست داشتم بيشتر در خدمتتون باشم ولي دير وقت بود قسمت نشد..روز خيلي خوبي بود
                بنی اسرائیلیشو خوب اومدین: :d

اصلا مشکلی بلحاظ درجه ندارن چون موج 2 یک فلت بوده و 4 یک مثلث
                راستی اگه یادتون باشه وقتی در مورد هم درجه بودن صحبت میکردم عین جمله کتاب مرجع امواج الیوت رو گذاشته بودم که رعایت هم درجه بودن در موجهای اصلی (مایکرو ) الزامی و در زیر موجها بلا مانع است.بازم اگه خواستید میگردم و شماره صفحه رو قرار میدم ولی بدون اون هم بازم مشکلی نیست و 2 و 4 مشکلی ندارن.
                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/05/10, 20:10.

نظر

• amirreza6790
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 328

ممنون ..من به اين نكته توجه نكرده بودم كه براي ريز موج مشكلي نداره.. نه بابا حرفه شما براي ما سنده...=;

خوب يه خط خطي با اجازه صاحب تاپيك از وساخت قرار ميدم:
                  من چهارشنبه وارد شدم 210 نقد نبودم ولي بازم...:-w

خوب يكم برا سهمم تبليغ كنم!

با توجه به موج شماري سهم.. موج5 خودشو ميسازه و كلاستر قيمتي موج 5 هم روي نمودار مشخص شده..

خوب به صورت كوتاه مدت هم بخوايم سهم رو بررسي كنيم يه واگرايي مثبت زده ..كانال هم رو به بالا داره ميشكنه كه چهارشنبه با حجم بالا رو صف خريد قرار گرفت..
                  از لحاظ الگو هاي هارمونيك هم يه ولف ويو به نظرم زده كه بايد ديد حركته سهم با چه سرعتي به خط كلاستر ولف ويو ميرسه..
                  اولين مقاومته سهم رو پيك قيمتيه شنبه هستش كه اگه پر حجم رد كنه ميشه به صعود هاي بعديش دل بست..

آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/05/10, 21:47.
                  هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• Amir P
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 65

سلام خانم محمدی....میشه لطفا یه موج شماری از بترانس بذارید؟ الان تو موج 5 اصلی هستیم؟؟....منظورم اینه که موج اصلاحی که در 300 تموم شده موج 4 بوده یا a از 4؟؟ در نتیجه میشه این موج صعودی را موج 3 از b در نظر گرفت؟؟
                    .........
                    من یه واگرایی مخفی منفی، هم رو rsi و هم رو macd میبینم...تا قیمت 440 رو رد نکنه یه مقدار نگران کننده است....یعنی ممکنه دوباره برگرده و اینبار قیمتهای پایینتر از 300 را هم ببینه
                    ممنون میشم نظرتونو بفرمائید.:-/
                    آخرین ویرایش توسط Amir P؛ 2012/05/11, 19:12.

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط Amir P پست شده است View Post
                      سلام خانم محمدی....میشه لطفا یه موج شماری از بترانس بذارید؟ الان تو موج 5 اصلی هستیم؟؟....منظورم اینه که موج اصلاحی که در 300 تموم شده موج 4 بوده یا a از 4؟؟ در نتیجه میشه این موج صعودی را موج 3 از b در نظر گرفت؟؟
                      .........
                      من یه واگرایی مخفی منفی، هم رو rsi و هم رو macd میبینم...تا قیمت 440 رو رد نکنه یه مقدار نگران کننده است....یعنی ممکنه دوباره برگرده و اینبار قیمتهای پایینتر از 300 را هم ببینه
                      ممنون میشم نظرتونو بفرمائید.:-/

فعلا اومد رو موج سی از اصلاح موج 4 که طبق هر دو شمارش مجاز به اصلاح بیش از 360 تومان نیست.
                      فعلا حمایت قوی در 365 داره که احتمالا بیش از اون اصلاح نکنه

قیمت جهانی مس در موج سی اصلاحی توان اصلاحی بسیار عمیقی داره که این برای بترانس و بکام خوبه البته افزایش قیمت دلار که بعد اصلاح فعلی انتظار رشدش رو داریم رو هم نباید از نظر دور داشت ..

و اما در مورد هر دو موج شماری..

علی ایحال فعلا چه موج 4 از سی از موج بی بزرگ باشه و چه شروع ایمپالس جدید سهم یک موج صعودی دیگه داره که میتونه حوالی 420-440 باشه .

این تحلیل با شکست سطح 360 فیل خواهد شد.

نظر

• sirwan
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 332

سلام پانی خانم ظاهرا تکنبکال طلا ریزشی است من تعدادی سکه با قیمت گران دارم رد کنم یا نگه دارم ؟ البته تا ابتدای 92 منظورمه . فراوان سپاس
                        گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• amirreza6790
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 328

كلاستر قيمتي بر رو نمودار مشخص شده..يك واگرايي مثبت مخفي هم ديده ميشه..حد ضرر رو 93 قرار ميديم:

الگوي گارتلي ونفت:

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

نشانه های بازگشت بازار دیده میشه که واکنش طبیعی
                            سهام بعضی شرکتها به اولین حمایت معتبرشون هست و همانطور که قبلا تاکید داشتم انتظار یک نوسان در سطح 26650-26800 رو فعلا دارم و سپس افت بیشتر

فولاد نسبت به سطح حمایتی 290 واکنش نشون داد حمایت معتبر فولاد 286-290 هست که اگه این سطح حمایتی از دست بره اصلاح بیشتری خواهدداشت.

فولاد حوالی 340-345 الگوی AB=CD نزولی رو تکمیل کرد که اون هم به tp خورده. 317 فعلا تبدیل به مقاومت سنگینی شده

وغدیر احتمالا موج 2 هست که تحلیل قبلیم نوسان در محدوده 400 و افت
                            بیشتر تا سطح 380-390.سطح 427-430 تومان برای وغدیر اولین محدوده قوی مقاومتی هست ..

فملی مشکوک به سر و شانه کف بود ولی رو نکلاین 520 تومان و در
                            همین سطح سیگنال فروش بدی داد.یه موج شماری خطر ناک میبینم رو سهم که بزودی قرار خواهم داد که با توجه به احتمال ریزش وحشتناک قیمت جهانی مس حتی تا سطح 3000-4000 دلار این موج شماری خیلی هم دور از ذهن نخواهد بود.

در مورد شرکتهای گروه روی بعد اصلاح فعلی رو موج شماریشون یه موج صعودی خوب دیگه دارن و سپس خروج کامل از این گروه.سعی میکنم تحلیل چند تا از سهام این گروه رو تا اخر هفته بذارم تا روش بحث کنیم.

تو کوتاه مدت خوشبین نیستم به این بازار...

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

نشانه های بازگشت بازار دیده میشه که واکنش طبیعی
                              سهام بعضی شرکتها به اولین حمایت معتبرشون هست و همانطور که قبلا تاکید داشتم انتظار یک نوسان در سطح 26650-26800 رو فعلا دارم و سپس افت بیشتر

فولاد نسبت به سطح حمایتی 290 واکنش نشون داد حمایت معتبر فولاد 286-290 هست که اگه این سطح حمایتی از دست بره اصلاح بیشتری خواهدداشت.

فولاد حوالی 340-345 الگوی AB=CD نزولی رو تکمیل کرد که اون هم به tp خورده. 317 فعلا تبدیل به مقاومت سنگینی شده

وغدیر احتمالا موج 2 هست که تحلیل قبلیم نوسان در محدوده 400 و افت
                              بیشتر تا سطح 380-390.سطح 427-430 تومان برای وغدیر اولین محدوده قوی مقاومتی هست ..

فملی مشکوک به سر و شانه کف بود ولی رو نکلاین 520 تومان و در
                              همین سطح سیگنال فروش بدی داد.یه موج شماری خطر ناک میبینم رو سهم که بزودی قرار خواهم داد که با توجه به احتمال ریزش وحشتناک قیمت جهانی مس حتی تا سطح 3000-4000 دلار این موج شماری خیلی هم دور از ذهن نخواهد بود.

در مورد شرکتهای گروه روی بعد اصلاح فعلی رو موج شماریشون یه موج صعودی خوب دیگه دارن و سپس خروج کامل از این گروه.سعی میکنم تحلیل چند تا از سهام این گروه رو تا اخر هفته بذارم تا روش بحث کنیم.

تو کوتاه مدت خوشبین نیستم به این بازار...
                              با سلام این ریزش شدید قیمتهای جهانی مس آیا در کوتاه مدت اتفاق می افتد یا در میان مدت زمان میشه معلوم کرد با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• vahhta
                                عضو عادی
                                • Sep 2011
                                • 51

با سلام خانم محمدی با اینکه همه میدونیم سرتون فوق العاده شلوغه ولی یه قولی داده بودید ها!!!!
                                با سلام.

اول تشکر میکنم از زحمتی که زهره جان کشیدند بابت پاسخگویی به این سوال.

من کتاب مرجع امواج الیوت نوشته اقای علی محمدی را دقیقا اواخر بهمن سال گذشته شروع کردم و این کتاب نزدیک 500 صفحه ای حاوی مطالب بی نظیری است فقط متاسفانه نوشتار سنگینی داره.شاید باورتون نشه خود من بیش از 5 بار این کتاب رو مطالعه کردم تا تونستم اشراف کاملی بر مطالب کتاب پیدا کنم.

من در ایتدا مثل زهره عزیزم پیشنهاد کتاب امواج الیوت پریچر ترجمه جناب کامیار فراهانی رو میدم که برای شروع یهترینه.در مورد پی دی اف هم اجازه بدید یه نگاهی کنم اگه به فارسی منبعی داشتم حتما تقدیم میکنم.

راستش مطلب و تحلیل , زیاد اماده کردم منتها نمیدونم اول جواب دوستان رو بدم یا تحلیلها رو بذارم.

نظر

در حال کار...
                                X