سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhadbourse
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 21

ثنوسا

اینم واگرایی مخفی مثبت داره و مثلث متقارن. هدف کلاسیکش 4800 ریاله که اول از همه باید مفاومت 3380 و 3555 رو بزنه
    دوستان نظر یادشون نره ها
    [url]http://farhadbourse.blogfa.com[/url]

نظر

• مشکات
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 68

پانی خانم
      اهداف تکنیکی ومعادن کگل و کچاد میفرمایید؟
      ممنون

نظر

• VM511
        تحلیلگر
        • Jan 2012
        • 109

در اصل توسط pani پست شده است View Post

با سلام.

جوابتون در مورد وپترو نقص یکی از قوانین ثانویه موج شماریست یعنی هم درجه نبودن 2 و 4
        توضیحاتشو ص 334 تاپیکم گذاشتم

سلام مجدد
        منظور شما از اینکه موج 2 و 4 تناوب نداره چیست؟
        اما طبق تحقیقات و مطالعات من موج 4 و 2 ؛ از 4 نظر می توانند متناوب باشند یعنی باید با هم فرق داشته باشند هر کدوم که ایجاد شد بقیه لازم نیست
        1- اصلاح قیمت
        2- زمان
        3- ساختار ( مثلث یا فلت یا زیگزاگ یا .... )
        4- تعداد ریز موج 5 یا 3
        5 - شدت اصلاح

اما میخوام یک نوع دیگه از شمردن وپترو رو بذارم که طبق اون وپترو 5 موج تمام کرده .موج شماری زیر کاملا مردود هست چون 2 و 4 از یک درجه نیستند پس بنظر فعلا در موج 4 قرار داریم و چشم امید به حمایت 86 داریم تا ببینیم با این حمایت چکار میکنه.

که در مورد وپترو به نظر من تناوب بین موج 2 و 4 ایجاد شده و میتونیم یه 5 موج تموم شده فرض کرد.
        آخرین ویرایش توسط VM511؛ 2012/04/27, 23:49.
        [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط VM511 پست شده است View Post
          سلام مجدد
          منظور شما از اینکه موج 2 و 4 تناوب نداره چیست؟
          اما طبق تحقیقات و مطالعات من موج 4 و 2 ؛ از 4 نظر می توانند متناوب باشند یعنی باید با هم فرق داشته باشند هر کدوم که ایجاد شد بقیه لازم نیست
          1- اصلاح قیمت
          2- زمان
          3- ساختار ( مثلث یا فلت یا زیگزاگ یا .... )
          4- تعداد ریز موج 5 یا 3
          5 - شدت اصلاح

که در مورد وپترو به نظر من تناوب بین موج 2 و 4 ایجاد شده و میتونیم یه 5 موج تموم شده فرض کرد.

جناب vm511

1- وپترو براحتی 4 قانون ازقوانین فوق رو نقص کرده و بنابراین از درجه کوچکتر هست نسبت به موج 1
          بنابراین زیر موج موجی هست که با موج 2 از یک درجه است.شما از دوستان الیوتیست همین تالار سوال کنید.

2-W.3 almost always longer in time than W.1

با توجه به قانون فوق جاییکه موج 3 درنظر میگیرید بلحاظ زمانی حتی کوچکتر از 50% موج یک هست.

دوست عزیز به لطف الهی فعلا بیشتر تکنیکالیستها قوانین اولیه الیوت رو بلدند و رعایت میکنند ولی چیزیکه باعث برجسته شدن کارتون نسبت به بقیه الیوتیسین ها میشه رعایت قوانین ثانویه موج شماری و پیروی از سبکهای شناخته شده الیوت است.

موفق باشید.

نظر

• farhadbourse
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 21

سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
            من در نمودار شاخص کل و اکثز سهام ها، واگرایی منفی و واگرایی مخفی مثبت دیدم. به نظر میرسه که بازار با تردیدی روبه روست که یه خبر مثبت یا منفی این تردید رو از بین میبره. باید منتظر موند و دید که زور کدوم یکی بیشتره واگرایی منفی یا واگرایی مثبت مخفی
            مثبت یا منفی مسئله این است:d
            [url]http://farhadbourse.blogfa.com[/url]

نظر

• behzad2007
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 78

سلام بر خانم پانی عزیز خسته نباشی
              نظرت درباره اخابر چیه امروز حجم خوبی زد و تقاضا هم داشت به دید مجمع چطوره؟
              تو وبلاگ شما خوندم که نظر مثبتی روی ساختمانی ها دارید که توی فرابورس هستن میشه دقیق تر بفرمایید؟ ثتران چطوره؟
              من مشکلی که دارم مثلا رو تایم فریم 1 روزه کار میکنم چند روز طول میکشه مثلا تحلیلی کرده باشم نتیجشو ببینم ممنون میشم راهنمایی کنی
              مثلا تایم هفتگی و روزانه و یه سوال دیگه واسه بورس تهران تایم های زیر 1 ساعت رو قبول دارید میشه روشون حساب باز کرد؟
              با تشکر از پاسخت

نظر

• jamall
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 217

خانم میرزامحمدی سلام
                جسارتا اگه زحمتی نیست نظرتونو در مورد فولاد و سایپا محبت بفرمایین.
                قبلا از لطفتون ممنونم

نظر

• shahmir
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 368

در اصل توسط jamall پست شده است View Post
                  خانم میرزامحمدی سلام
                  جسارتا اگه زحمتی نیست نظرتونو در مورد فولاد و سایپا محبت بفرمایین.
                  قبلا از لطفتون ممنونم
                  درخصوص فولاد به وبلاگ خانم محمدي مراجعه نماييد

نظر

• amirreza6790
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 328

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                    با اجازه پاني خانوم:

خوب بالاس هم همون محدوده ايي كه عرض كردم جواب داد قيمت 1180 برگشت الانم صف خريد>:d<

ذوب آهن هم فكر كنم اميدمون بايد به قيمت 150 تومن بلوكي 7 حرداد باشه:((
                    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

عرض سلام خدمت دوستان.بخاطر کسالت نتونستم جوابها رو بدم ولی در همین حد قبول کنید:

سایپا تا 188 رو نشکنه وارد سهم نشید.یه الگوهایی داره میزنه بعدا دقیقتر راجب بهش صحبت میکنیم
                      فولاد رو از 340 گفتم نزولی بنظر به اولین سطح حمایتی خودش نزدیک شده و پس از یک نوسان هنوز جا برای اصلاح بیشتر رو داره
                      اخابر هم که متوقفه و لوی دیروز حمایت بسیار خوبی بود اگه نره زیر 314 اهداف خوبی داره..

نظر

• VM511
                        تحلیلگر
                        • Jan 2012
                        • 109

جناب vm511

1- وپترو براحتی 4 قانون ازقوانین فوق رو نقص کرده و بنابراین از درجه کوچکتر هست نسبت به موج 1
                        بنابراین زیر موج موجی هست که با موج 2 از یک درجه است.شما از دوستان الیوتیست همین تالار سوال کنید.

2-W.3 almost always longer in time than W.1

با توجه به قانون فوق جاییکه موج 3 درنظر میگیرید بلحاظ زمانی حتی کوچکتر از 50% موج یک هست.

دوست عزیز به لطف الهی فعلا بیشتر تکنیکالیستها قوانین اولیه الیوت رو بلدند و رعایت میکنند ولی چیزیکه باعث برجسته شدن کارتون نسبت به بقیه الیوتیسین ها میشه رعایت قوانین ثانویه موج شماری و پیروی از سبکهای شناخته شده الیوت است.

موفق باشید.
                        سلام و عرض ادب
                        من همیشه به تحلیل های شما با شوق نگاه میکنم و موج شماری زیبای شما این حس الیوتی رو در من بوجود آورده
                        برای همین هم از شما سپاسگذارم و هیچ وقت قصد جسارت ندارم و نداشتم
                        فقط سوالاتی برام پیش اومد که درخواست کمک دارم

میشه یه لطف کنید و یه موج شماری از وپترو بزارید تا من بیشتر متوجه بشم
                        ممنون
                        [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• jamall
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 217

عرض سلام خدمت دوستان.بخاطر کسالت نتونستم جوابها رو بدم ولی در همین حد قبول کنید:

سایپا تا 188 رو نشکنه وارد سهم نشید.یه الگوهایی داره میزنه بعدا دقیقتر راجب بهش صحبت میکنیم
                          فولاد رو از 340 گفتم نزولی بنظر به اولین سطح حمایتی خودش نزدیک شده و پس از یک نوسان هنوز جا برای اصلاح بیشتر رو داره
                          اخابر هم که متوقفه و لوی دیروز حمایت بسیار خوبی بود اگه نره زیر 314 اهداف خوبی داره..
                          باسلام وتشکر از لطفتون
                          براتون آرزوی سلامتی دارم

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط VM511 پست شده است View Post
                            سلام و عرض ادب
                            من همیشه به تحلیل های شما با شوق نگاه میکنم و موج شماری زیبای شما این حس الیوتی رو در من بوجود آورده
                            برای همین هم از شما سپاسگذارم و هیچ وقت قصد جسارت ندارم و نداشتم
                            فقط سوالاتی برام پیش اومد که درخواست کمک دارم

میشه یه لطف کنید و یه موج شماری از وپترو بزارید تا من بیشتر متوجه بشم
                            ممنون
                            سلام دوست عزیز.
                            اگه گاهی نوشتارم قدری تند بنظر میرسه منو ببخشید چون واقعا منظوری ندارم و امیدوارم بد برداشت نکنید.

نظر من: (که با افت زیر 81 فیل میشه)

و اما اون قسمتی که شما موج 3 در نظر میگیرید بنظر من درست نیست چون هم 2 و 4 از یک درجه نیستند و هم اینکه طبق قانونی که براتون گذاشتم موج 3 باید از نظر زمانی بلند مدت تر از موج 1 باشه ببینید این حداقلشه و حداکثر زمان موج 3 رو قید کرده کل زمان موج یک و دو
                            حالا جاییکه شما موج 3 میگیرید نزدیک یک سوم زمان موج 3 هست ولی جاییکه من موج سوم در نظر میگیرم اط نظر زمانی با موج 1 برابره.

طبق دو تا قانون بالا جاییکه من موج 3 میگیرم باید صحیحتر باشه ولی چون قانونهایی که گذاشتم جزو قوانین اصلی الیوت نیست میبینیم گاهی امکان داره فیل بشه

من برای شما احترام خیلی خاصی قائلم و واقعا ازتون میخوام اگه از نوشتار من رنجیدید منو ببخشید. @};-

در ضمن یک سری قوانین زمانی دارند امواج که سعی میکنم تقدیم تکنیکالیستهای عزیز بورسی کنم.

نظر

• VM511
                              تحلیلگر
                              • Jan 2012
                              • 109

سلام دوست عزیز.
                              اگه گاهی نوشتارم قدری تند بنظر میرسه منو ببخشید چون واقعا منظوری ندارم و امیدوارم بد برداشت نکنید.

و اما اون قسمتی که شما موج 3 در نظر میگیرید بنظر من درست نیست چون هم 2 و 4 از یک درجه نیستند و هم اینکه طبق قانونی که براتون گذاشتم موج 3 باید از نظر زمانی بلند مدت تر از موج 1 باشه ببینید این حداقلشه و حداکثر زمان موج 3 رو قید کرده کل زمان موج یک و دو
                              حالا جاییکه شما موج 3 میگیرید نزدیک یک سوم زمان موج 3 هست ولی جاییکه من موج سوم در نظر میگیرم اط نظر زمانی با موج 1 برابره.

من برای شما احترام خیلی خاصی قائلم و واقعا ازتون میخوام اگه از نوشتار من رنجیدید منو ببخشید. @};-

در ضمن یک سری قوانین زمانی دارند امواج که سعی میکنم تقدیم تکنیکالیستهای عزیز بورسی کنم.
                              سلام
                              بنده رو شرمنده نفرمایید
                              همونطور که قبلا" هم گفتم من خودم برای زدن یه تحلیل 2 ساعت وقت میزارم و آخرشم شک دارم درسته یا نه
                              و اینکه شما تجربیاتتون رو برایگان در اختیار دیگران میزارید واقعا" جای تشکر داره

----------------------------------
                              سوالی از خدمتتون دارم ؛ صندوق پیام شما بستست نمیدونم میشه اینجا بیان کنم

ممنون از لطف و بزرگواری شما

نظر

• neekandish
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 36

دکوثر
                                اصلاح سهم در بلند مدت به اتمام رسیده است.خرید در محدوده 230 تومان با حد ضرر زیر 200 تومان مناسب میباشد.

نظر

در حال کار...
                                X