سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط 664 پست شده است View Post
    سلام خانم محمدی ما هنوز منتظر نمودار و تحلیلتون در مورد وصندوق هستیم ...
    نمودارشو با تعدیل سود مجمع خودتون ملاحظه بفرمایید سر و شانه کف بزرگشو با هدف 320 مشاهده میکنید که در اینصورت باید 260 رو بشکنه ولی اگه 217 رو شکست این الگو فیل میشه و تا 213 و 200 افت میکنه.
    موفق باشید

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
      استاد سلام وقت بخیر در خصوص ال ویو اگر توضیح بفرمایید سپاسگزارتون میشوم
      با سلام و خسته نباشید.اگه منظورتون نرم افزارشه خیلی خوبه برای موج شماری منتها من این نرم افزارو ندارم از زهره جان هم سوال کنید احتمالا اطلاعاتشون از من بیشتره.

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
      پانی خانم خرید در سه قلو های فاراک و خصدرا و آذراب رو کدوشون مناسبتر می دونید و خرید امروز خوبه یا در طی روزها ی آینده ؟ متشکرم
      نظرمو شب میذارم در مورد هرسه

نظر

• محمد ساده
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 934

با سلام
        ممنون میشم نظرتون و راجع به کحافظ...حتی با معاملات مثبت گروه در امروز...صف فروش بود...و فکر کنم حمایت معتبری و شکوند...بدونم...

نظر

• nima_1
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 31

با سلام پانی خانم با توجه به روند معاملات فاراک و قیمت امروز روند سهم رو چطور می بینید هنوز می توان به صعودش امیدوار بود یا اصلاح بیشتری خواهد کرد

نظر

• عليمردان
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 123

در اصل توسط rezaei360 پست شده است
            فاراك داره پول بك ميكنه به خط مقاومتش. احتمال زياد فردا متعادل ميشه. منفي فردا براي خريد مناسب هست.

در اصل توسط rezaei360 پست شده است
            اذراب سقف كانال نزولي خودش رو شكونده كه داره پول بك ميكنه. احتمال زياد اذراب فردا متعادل بشه. البته در صورتي كه اصلاح سهم زمانبر بشه ميتونه تا 217 تومان هم بياد پايين.
            در كل روند سهم صعودي شده و ميتونه تا 320 رشد كنه.

آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2012/02/12, 17:48.
            خدايا عطا كن
            آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
            شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
            بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• rezaei360
              عضو عادی
              • May 2011
              • 22

صدرا هم دقیقا شبیه فاراک و اذراب هست.
              فقط فکر میکنم یک هفته ای نوسانی باشه و حتی در شرایطی تا 150هم میتونه پایین بیاد .
              در کل روند تجهیزاتی ها مثبت هست.

آخرین ویرایش توسط rezaei360؛ 2012/02/12, 17:58.

نظر

• Saleh.R
                کاربر فعال
                • Jul 2025
                • 265

سلام پانی عزیز

ممنون میشم اگه زحمت بکشید و یه تحلیل از وپست ارائه بدید
                توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• سلطان زمان
                  کاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 176

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                  با سلام
                  ممنون میشم نظرتون و راجع به کحافظ...حتی با معاملات مثبت گروه در امروز...صف فروش بود...و فکر کنم حمایت معتبری و شکوند...بدونم...
                  ماهم نيازمند تحليل سبزتان هستيم
                  @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                  پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• shigley
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 153

سلام
                    نگاهی به وپارس در تایم هفتگی
                    میتونیم به وپارس اینطوری هم نگاه کنیم ایا انتهای اصلاح 235؟
                    با توج به اندیکاتورها که اکثرا در مقاومت قرار دارند شاید اصلاح بیشتری دراینده باشد
                    از نظر بنده مادامیکه 235 نشکسته میشه امیدوار بود و لی با شکست 235 باید بیشتر به 210 فکر کرد

این هفته هفته مهمی برای سهمه
                    اگر از 235 برگرده تا 270 که اولین و قویترین مقاومت میتونیم امیدوار باشیم درصورت شکست 270تا 290 هم امکان رشد هست
                    تمام اعداد با تلورانس 2%درنظر بگیرید
                    موفق باشید
                    [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                    [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

سوالها خیلی زیاده تکنیکالیستا کمک کنند. :)

فعلا طبق قولی که صبح دادم فاراک رو اماده کردم.

فاراک با منفی امروز اومد زیر 153 که خب جالب نبود .

اگه سهم در یه احتمال بسیار کم 145 رو بشکنه متاسفانه تا 132 تومان طبق الگوی زیر افت میکنه و بنابراین فردا باید برگرده و با شکست مقاومت170 و سپس 182 تومان سهم رشد خیلی خوبی خواهد کرد:

و اما فاذر وضعیتش خیلی بهتره.حمایت قوی در 223-225 و تا حمایت 203-205 رو نشکنه وضعیتش خطرناک نیست.
                      آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/02/12, 23:00.

نظر

• عليمردان
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 123

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                        با سلام و خسته نباشید.اگه منظورتون نرم افزارشه خیلی خوبه برای موج شماری منتها من این نرم افزارو ندارم از زهره جان هم سوال کنید احتمالا اطلاعاتشون از من بیشتره.

نظرمو شب میذارم در مورد هرسه
                        سلام پانی خانم قول برسی هر سه تفنگدار را داده بودید اما تا الان فقط فاراک را تحلیل فرمودید لطفآ برای اینکه صدرا و فاذر حسودیشون نشه تحلیل آنها راهم با نمودار به روز بفرمائید
                        ضمنآ در نمودار جناب rezaei360 چند پست بالاتر هنوز قیمت با خط روند نرسیده است اما شما فرمودید حمایت 153 شکسته آیا تفاوت در دیتای نمودار ایشان با شماست یا .....؟
                        آخرین ویرایش توسط عليمردان؛ 2012/02/12, 23:37.
                        خدايا عطا كن
                        آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                        شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                        بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• shigley
                          عضو عادی
                          • Jan 2012
                          • 153

5 موردیه که گفتم قانونه (طبق کتاب مرجع امواج الیوت) و باید تا حد امکان رعایت بشه هرچند دشوار و سختگیرانه بنظر میاد

ولی شخصا به تناسب ظاهری موج 2 و 4 خیلی اعتقاد دارم .ببینید تو موج شماری دوستمون موج 4 نسبت به 2 هم بلحاظ زمان و قیمت کوتاهتر است هم پیچیدگی کمتری دارد که با نگاه هم میشه این عدم تناسب رو تشخیص داد: (مورد سه همون میزان تصحیح موج 4 از موج 3 و موج 2 از موج 1 است که باید با هم متناسب باشند)

سوالها خیلی زیاده تکنیکالیستا کمک کنند. :)

فعلا طبق قولی که صبح دادم فاراک رو اماده کردم.

فاراک با منفی امروز اومد زیر 153 که خب جالب نبود .

اگه سهم در یه احتمال بسیار کم 145 رو بشکنه متاسفانه تا 132 تومان طبق الگوی زیر افت میکنه و بنابراین فردا باید برگرده و با شکست مقاومت170 و سپس 182 تومان سهم رشد خیلی خوبی خواهد کرد:

و اما فاذر وضعیتش خیلی بهتره.حمایت قوی در 223-225 و تا حمایت 203-205 رو نشکنه وضعیتش خطرناک نیست.
                          سلام استاد پانی
                          جسارت بنده ببخشید صرفا جهت یادگیری عرض میکنم و گرنه دانش شما بر هیچ کس پوشیده نیست
                          طبق فرمودتون درجه امواج ددر موج دو و چهار باید تناسب داشته باشه
                          اما یک سوال ایا در چارت زیباتون در فاراک این امر رعایت شده؟
                          بنده دو قانون تناسب و تناوب در کتابی به عنوان اصول فرعی خوندم و تنها برای اعتبار بیشتر بخشیدن به تحلیل و نه یک اصل اصلی
                          همانطور که بهتر از من اماتور میدونید سه قانون اصلی همان عدم همپوشانی موج2و4و کوتاهترین نبودن موج 3و عدم اصلاج 100درصد موج 2 نسبت به 1
                          و بازهم از حقیر بهتر میدانید که الترناتیود در موج شماری زیاده و زمان مشخص میکنه کدام درست است مخصوصا در اصلاح
                          حال سوال اصلی اینست بهتر نیست دو اصل تناوب و تناسب صرفا برای فیلتر کردن احتمالات بدونیم و نه رد یک موج شماری؟
                          این عکس از چارتهایی که در کتابهای معتبر ویلیام و ماینر قرار داده شده است که چنین اصلی رعایت نشده است

از زحمتی که میکشید بسیار سپاسگذارم و امیدوارم این مطلب بنده به عنوان سوال برای یادگیری مطرح شود ون ه خدای نکرده ایراد واشکال
                          موفق باشید
                          [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
                            سلام استاد پانی
                            جسارت بنده ببخشید صرفا جهت یادگیری عرض میکنم و گرنه دانش شما بر هیچ کس پوشیده نیست
                            طبق فرمودتون درجه امواج ددر موج دو و چهار باید تناسب داشته باشه
                            اما یک سوال ایا در چارت زیباتون در فاراک این امر رعایت شده؟
                            بنده دو قانون تناسب و تناوب در کتابی به عنوان اصول فرعی خوندم و تنها برای اعتبار بیشتر بخشیدن به تحلیل و نه یک اصل اصلی
                            همانطور که بهتر از من اماتور میدونید سه قانون اصلی همان عدم همپوشانی موج2و4و کوتاهترین نبودن موج 3و عدم اصلاج 100درصد موج 2 نسبت به 1
                            و بازهم از حقیر بهتر میدانید که الترناتیود در موج شماری زیاده و زمان مشخص میکنه کدام درست است مخصوصا در اصلاح
                            حال سوال اصلی اینست بهتر نیست دو اصل تناوب و تناسب صرفا برای فیلتر کردن احتمالات بدونیم و نه رد یک موج شماری؟
                            این عکس از چارتهایی که در کتابهای معتبر ویلیام و ماینر قرار داده شده است که چنین اصلی رعایت نشده است

از زحمتی که میکشید بسیار سپاسگذارم و امیدوارم این مطلب بنده به عنوان سوال برای یادگیری مطرح شود ون ه خدای نکرده ایراد واشکال
                            موفق باشید

با سلام.جناب shigely

اصلا دقت کردید که من پایان موج 4 رو در کجا قرار دادم؟

در موج شماری من موج 2 در 17 کندل و موج 4 در 15 کندل به اتمام رسیده اند و بلحاظ زمانی که مهترین فاکتور هست با هم متناسب و از یک درجه اند

و اما در مورد شکلهایی که گذاشتید در شکل سمت راست بنظرم متناسب نمیاد ولی تناسب موج2 و 4 یک قانونه در منبع " مرجع کامل امواج الیوت" و ما فقط مجاز به رعایت قوانین اصلی نیستیم که.اتفاقا رعایت قوانین فرعی موجب برجسته تر شدن الترناتیو ما نسبت به کار دیگران میشود

در مورد این قانون که 2 و 4 باید واجد شرایطی باشند تا با هم از یک درجه باشند استاد هالی هم تاکیدد بسیاری دارند سوالتونو به تاپیک ایشون منتقل کنید.من هم منتظر جواب استاد میمونم.

نظر

• shigley
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 153

با سلام.جناب shigely

اصلا دقت کردید که من پایان موج 4 رو در کجا قرار دادم؟

در موج شماری من موج 2 در 17 کندل و موج 4 در 15 کندل به اتمام رسیده اند و بلحاظ زمانی که مهترین فاکتور هست با هم متناسب و از یک درجه اند

و اما در مورد شکلهایی که گذاشتید در شکل سمت راست بنظرم متناسب نمیاد ولی تناسب موج2 و 4 یک قانونه در منبع " مرجع کامل امواج الیوت" و ما فقط مجاز به رعایت قوانین اصلی نیستیم که.اتفاقا رعایت قوانین فرعی موجب برجسته تر شدن الترناتیو ما نسبت به کار دیگران میشود

در مورد این قانون که 2 و 4 باید واجد شرایطی باشند تا با هم از یک درجه باشند استاد هالی هم تاکیدد بسیاری دارند سوالتونو به تاپیک ایشون منتقل کنید.من هم منتظر جواب استاد میمونم.
                              سلام
                              نظر بنده رو این نقا است که با دایره کشیدم

فکر کنم تعداد کندل در موجها در روش دیمارک مهم باشه و درموج شماری الیوت رشد قیمتی اهمیت داشته باشه
                              درتمام شکلهایی هم کهه قرار دادم موج 2 و 4 تناسب ندارند
                              امیدوارم مکدر نشده باشید ضمنا نیاز به اظهار نظر استاد هالی نیست حرف شما حجت
                              خداحافظ
                              [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
                                سلام
                                نظر بنده رو این نقا است که با دایره کشیدم

فکر کنم تعداد کندل در موجها در روش دیمارک مهم باشه و درموج شماری الیوت رشد قیمتی اهمیت داشته باشه
                                درتمام شکلهایی هم کهه قرار دادم موج 2 و 4 تناسب ندارند
                                امیدوارم مکدر نشده باشید ضمنا نیاز به اظهار نظر استاد هالی نیست حرف شما حجت
                                خداحافظ

کلا متن تحلیل من چی بود؟من اون الترناتیو رو در صورت شکست سطح 145 تومان پیشنهاد دادم و مدنظر من این الترناتیو نیست و بنظر من اصلاح در 139 تومان برای فاراک به اتمام رسیده و واقعا اگه بخواد بیاد زیر 145 بعیده چون تو ریز موجها 2 و 4 واقعا از یک درجه نمیشوند
                                و از همه مهمتر اتفاقا نظر جناب هالی برای همه ما حجته و من نظر ایشونو رو همیشه مقدم بر نظر خودم میدونم.
                                موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X