کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعضی از دوستان دنبال تقسیم بندی نمادهای هر شاخص بودند که لینک این و یه سری اطلاعات دیگه رو میزارم. بعضی وقت ها کاربران آماری اعلام می کنند که بقیه گمان می کنند اطلاعات رانتی یا امدادهای غیبی دارند، که متاسفانه بعضی اوقات شایعات عجیبی هم در این بین پیدا می شود که می توان با مراجعه به صفحه اصلی اطلاعات مربوطه، شک ها را بر طرف کرد.
چنانچه سهم مقاومت خط قرمز در 316 تومان را بشکند مقاومت بعدی سهم در برخورد با خط نقطه چین قرمز رنگ در محدوده 327 تومان قرار دارد.که با گذر از این مقاومت تا 350 تومان مقاومت چندان جدی ندارد.
سلام
در صورت شکستن کدوم مقاومت میتونیم بگیم شاخص وارد موج 5 شده
24800 یا 25500 ؟
اون عدد 25500 نبود اشتباه تایپ شده بود دقیقش 24500 بود.با پوزش فراوان.
ولی اینکه اصلاح تمام شده باشد اصلا به اینگونه نیست شاخص تو امواج اصلاحی خودش داره با شیب منفی بالا و پایین میشه و هنوز اصلاح داره و موج 5 شاخص رو الان منتظرش نباشید.
احمدينژاد: در صورت ادامه برخورد با همكارانم به وظيفه قانوني خود عمل ميكنم
يكي نيست بگه اگر وظيفه قانوني خودش ميدونه چرا تا حالا حرفي نزده؟؟؟؟؟ اگر وظيفه قانونيه كه نبايد تا حالا سكوت ميكرده اگر نه كه .........
تا دو روز بازار مثبت شد باز دولت شروع كرد.
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
پانی خانم و دیگر دوستان نظرتون چیه ؟
22600 ؟؟؟ لینک تصویر
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
در کل باهاتون موافقم نظرمون خیلی به هم شبیه هر چند تو بعضی ریزه کاریها یکم نظرمون با هم متفاوته.مثلا من فکر میکنم بعد این نوسان مثبت شاخص کف کانالشو میشکنه و با شیب بیشتری نزول میکنه
ممنون
فعلا بنده فقط سایپا دارم که روی 233 تومان خرید نمودم و روی 218 هم منتظرش بودم که اگر پایین آمد اضافه کنم که خوشبختانه یا متاسفانه نیومد و رشدش را برای موج بی شروع نمود . فعلا 80 درصد نقد هستم تا ببینیم چی پیش خواهد آمد
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر