سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    سلام استاد پانی عزیز
    امیدوارم حالتون خوب باشه...
    پانی جان اگه زحمتی نیست که قطعا هست ..میخواستم یه نگاه خیلی کوتاه بدون استفاده از نرم افزار و ...که میتونه براتون وقت گیر و سخت باشه به
    دو سهم چکاوه و حتاید داشته باشین .
    ممنون میشم از لطفتون
    هر چند همیشه مزاحم شما بودیم
    از لطفت های قبلی شما هم بی نهایت تشکر میکنم
    سپاس
    سلام جناب آریو .از لطف همیشگیتون سپاسگذارم.
    چکاوه در محدوده 450-460 حمایت بسیار خوبی داره و چنانچه در این ناحیه موردحمایت قرار بگیره تا محدوده 500-510 انتظار رشد وجود داره و اگه مقاومت 500-510 رو رد کنه هدف بعدی سهم 550-560 تومان است.حتاید رو تا فردا میگم دارم بررسی میکنم.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      سلام استاد پانی عزیز
      امیدوارم حالتون خوب باشه...
      پانی جان اگه زحمتی نیست که قطعا هست ..میخواستم یه نگاه خیلی کوتاه بدون استفاده از نرم افزار و ...که میتونه براتون وقت گیر و سخت باشه به
      دو سهم چکاوه و حتاید داشته باشین .
      ممنون میشم از لطفتون
      هر چند همیشه مزاحم شما بودیم
      از لطفت های قبلی شما هم بی نهایت تشکر میکنم
      سپاس
      سلام مجدد.حتاید هم با توجه به اینکه بیش از 280 تومان افت نکرد میتوان انتظار رسیدن به 370 تومان را به عنوان هدف موج فعلی در نظر گرفت.
      مهمترین مقاومتها:
      317 و 340 تومان

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        در مورد شاخص کل حقیقتش چند شب پیش نیز مطلبی گذاشته بودم منتها این دفعه با دلایل بیشتری در مورد موج شماری خودم بحث میکنم.ابتدا موج شماری شاخص از زمانیکه فرمول محاسبه شاخص تغییر کرد:

طبق موج شماری فوق شاخص یک اصلاح فلت را در موج 4 در محدوده 23900 واحد به اتمام رساند و رشد فعلی یا میتواند موج x در راستای اصلاح مرکب باشد و یا موج 5

ولی با توجه به مقایسه موج (2) و (4) و قانون تناسب و از یک درجه بودن موج 2و 4 میتوان این اصلاح را در همان 23900 پایان یافته تلقی کرد و به دنبال اصلاح مرکب نبود و طبق موج شماری من تا زمانیکه شاخص بیش از محدوده 24750 واحد افت نکند به قوت خود باقیست.

و یه مورد جالب دیگه دوقلوی کف در مکدی هفتگی شاخص است که تا زمانیکه هیستو گرامهای مکدی به سمت پایین تغییر جهت نداده اند میتوان به هدف رسیدن ان امیدوار بود:

و مورد اخر نزدیک شدن rsi هفتگی شاخص به حمایت قوی خود میباشد:

شاخص کل مادامیکه محدوده 24750 واحد را بی اعتبار نکند و وارد حریم موج 2 نگردد انتظار یه صعود خوب دیگه تا محدوده 26500 و حتی 27000 واحد را داشت.
        اینم بیاد این طرف روش بحث بشه :)

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط boursbazan پست شده است View Post
          سلام..پاني خانوم لطفا فباهنر را يكبار ديگه نظر ميديد؟...فكر ميكنيد الگوي كف دوقلو داره شكل ميگيره؟....و اگه ممكنه يه موج شماري هم ازش بزاريد

سلام.دو قلوی کف که نه منتها چنانچه 109 و سپس 112-113 رو رد کنه اهداف بسیار بالایی داره که با موج شماری خدمتتون عرض میکنم.نمیدونم بنیادی کارا چه نظری در مورد سهم دارن منتها اگه مقاومتهایی که گفتم شکسته شوند بلحاظ تکنیکال سهم رشد بسیار خوبی خواهد داشت.

نظر

• lord arshiya
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 81

اینم بیاد این طرف روش بحث بشه :)
            کی جرات داره روی حرف شما حرف بزنه;)
            ولی جدی این آلترناتیو شما رو من هم قبول دارم، و جزء آلترناتیوهای من هم بوده ، شاید یکی از درسهایی که استاد هالی به من داره این باشه که در تحلیل یک سهم یا یک شاخص فقط یک آلترناتیو نداشته باشم و هر دو روی یک سکه رو ببینم
            اگر شاخص 26000 واحد رابه سمت بالا رد کرد من آلترناتیوی که در تایپیک استاد هالی معرفی کردم رو پاک می کنم و این آالترناتیو رو به عنوان آلترناتیو برتر می پذیرم، ولی فعلا که اندیکاتورها به من میگن به این حالت دل نبندم،
            از تحلیل و بازگو کردن این آلترناتیو قوی ازتون ممنونم استاد پانی عزیز
            [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
            آنها گفتند: "ما می ترسیم"
            او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
            آنها گفتند: "ما می ترسیم"
            او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
            آنها آمدند
            او هل داد
            آنها پرواز کردند.
            "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• جواد1979
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 138

پانی خانم خرید در سه قلو های فاراک و خصدرا و آذراب رو کدوشون مناسبتر می دونید و خرید امروز خوبه یا در طی روزها ی آینده ؟ متشکرم

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

سلام جناب آریو .از لطف همیشگیتون سپاسگذارم.
                چکاوه در محدوده 450-460 حمایت بسیار خوبی داره و چنانچه در این ناحیه موردحمایت قرار بگیره تا محدوده 500-510 انتظار رشد وجود داره و اگه مقاومت 500-510 رو رد کنه هدف بعدی سهم 550-560 تومان است.حتاید رو تا فردا میگم دارم بررسی میکنم.
                سلام مجدد.حتاید هم با توجه به اینکه بیش از 280 تومان افت نکرد میتوان انتظار رسیدن به 370 تومان را به عنوان هدف موج فعلی در نظر گرفت.
                مهمترین مقاومتها:
                317 و 340 تومان

سلام
                ممنون پانی جان .از بابت تحلیل خوبتون دستتون درد کنه
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                  کی جرات داره روی حرف شما حرف بزنه;)
                  ولی جدی این آلترناتیو شما رو من هم قبول دارم، و جزء آلترناتیوهای من هم بوده ، شاید یکی از درسهایی که استاد هالی به من داره این باشه که در تحلیل یک سهم یا یک شاخص فقط یک آلترناتیو نداشته باشم و هر دو روی یک سکه رو ببینم
                  اگر شاخص 26000 واحد رابه سمت بالا رد کرد من آلترناتیوی که در تایپیک استاد هالی معرفی کردم رو پاک می کنم و این آالترناتیو رو به عنوان آلترناتیو برتر می پذیرم، ولی فعلا که اندیکاتورها به من میگن به این حالت دل نبندم،
                  از تحلیل و بازگو کردن این آلترناتیو قوی ازتون ممنونم استاد پانی عزیز

سلام خدمت لرد عرشیا بزرگوار.
                  نه باور کنید من بحث رو خیلی دوست دارم چون اگه چیزی یاد گرفتم از همین بحثها بوده که موجب شده اشتباهاتمو کمتر از گذشته کنم هر چند هنوز هم سراپا اشکالم.
                  ازتون سپاسگذارم بابت لطفتون و اگه بحثی با هم داشتیم حمل بر جسارت نباشه شما از الیوتیسین های خیلی خوبمون هستید و بحث با شما همیشه برام اموزنده بوده.
                  البته الان وضعیت خوبی نیست و دلیلش هم موج نا امید کننده سی هست فعلا تا فیل شدن تحلیل(24700) خیلی فاصله داریم. [-o<

نظر

• boursbazan
                    Banned
                    • Dec 2011
                    • 30

پاني خانوم.... ممنون براي پاسخهاي خوبتون
                    آكنتور بنظرتون در موج 5 است؟....و الان در در 1 از 5؟؟؟

نظر

• cler
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 33

سلام استاد پانی عزیز

قرار بود تحلیل تکنیکال مداران رو برامون بزارید.
                      لطفا این تحلیل رو هم به بقیه مشغله هاتون اضافه کنید

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

پانی عزیز لطفا یه نگاهی به نمودار قیمت جهانی طلا بکنید مشکوک به سرشونه شده با هدف 2200 دلار لطفا نظر خودشون رو بگید؟؟؟
                        ممنون
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• 664
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 424

سلام خانم محمدی ما هنوز منتظر نمودار و تحلیلتون در مورد وصندوق هستیم ...
                          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• شاه جهان
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 42

با سلام
                            نظرتون در مورد ثاخت چیست - نمودار الیگیتورش و adx ان روند صعودی را نشان میدهدو rsi ان روی 50 است - بنده فکر کنم دهانه تمساح باز شده و از خواب داره بیدار میشه .
                            ممنون از دوستان جهت راهنمایی
                            شنگلاسیون[SIZE="7"][COLOR="magenta"][B]B-)[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

استاد سلام وقت بخیر در خصوص ال ویو اگر توضیح بفرمایید سپاسگزارتون میشوم

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                                پانی عزیز لطفا یه نگاهی به نمودار قیمت جهانی طلا بکنید مشکوک به سرشونه شده با هدف 2200 دلار لطفا نظر خودشون رو بگید؟؟؟
                                ممنون
                                تو تاپیک استاد تدین عزیز اگه چند صفحه اخرشو مطالعه بفرمایید کاملا در مورد طلا, با چارت من و استاد تدین صحبت کردیم حتی در مورد الگوی سر و شانه .از لینک زیر مطالعه بفرمایید:

http://forums.boursy.com/showthread....97-..../page19
                                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/02/12, 16:29.

نظر

در حال کار...
                                X