سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    سلام
    بلههه ... >:d<

تو دست نوشته های دیروزمو نگاه کردم نوشته بودمش.انشالله در مورد اهدافش بعدا میگم
    ممنون
    ;;)
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• vahhta
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 51

سلام زهره عزیزم هزار گل سرخ تقدیم به دوست استاد و خواهر عزیزم @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

تا قبل شنبه سعی میکنم با دست پر برگردم از همه گروهها... :x
      خوش حالم که باز مطالبتون رو میبینم و میخونم .خشک و تر و با هم نسوزونید.
      با سپاس

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

با سلام خدمت دوستان . چند روز پیش تو یکی از پست هام نوشتم خبری در مورد فولاد امیر کبیر کاشان دارم که در صورتی که از صحتش مطمئن شدم اینجا درج میکنم البته زیاد نمیتونم وارد جزئیات بشم و خیلی سربسته عرض میکنم ( خواهشا تو تاپیک های دیگه هم این خبر درج نشه ) . خوب بریم سراغ خبر . شاید بعضی از دوستان اطلاع داشته باشن چند سال پیش سپاه 38 درصد سهام فولاد امیر کبیر را به قیمت تقریبی 32 میلیارد خرید . چند روز پیش سپاه چند تا از کارشناسای خودشو میفرسته شرکت برای بررسی وضعیت کارخونه اون طور که من اطلاع پیدا کردم وضعیت کارخونه خیلی خوبه فقط مشکل مدیریتی داره که ظاهرا قراره یه تغییراتی صورت بگیره . ضمن اینکه کارشناسا به این نتیجه رسیدن که در آینده مابقی سهام کارخونه توسط سپاه خریداری بشه و بعد ببرنش زیر مجموعه سرمایه گذاری غدیر .
        پ ن : من امروز اول وقت هر چی سهم داشتم تو صف خرید دادم رفت فقط بخاطر اینکه پولشو لازم داشتم ولی در صورتی که ببینم بعد از مجمع به قیمت خوبی باز بشه مجددا وارد میشم.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5095

پانی جان...به تشریک مساعیت در لپارس احتیاج دارم.:"> .هفته پیش یک تحلیل داشتیم. اما تو این یک هفته درجا میزد . میخوام روندشو یه بار دیگه زحمت بکشی یه نگاهی بندازی...فکر کنم سهمو عوض کنم بهتر باشه .
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

سامان گستر اصفهان :)

امشب فقط تونستم تحلیل قیمتی سهم را قرار بدم انشالله سعی میکنم هفته دیگه تحلیل زمانی سهم و همچنین وضعیت بنیادی سهم را مورد بررسی قرار بدم . به نظر بنده این سهم تو یه بازه چند ماهه باعث شگفتی بازار میشه در کل نسبت به این سهم حس خوبی دارم:)

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

عرض سلام خدمت همه دوستان خوب بورسی

دوستان خوبم اول باید از اینکه شاید کمی دیرتر پاسخگوی سوالاتتون باشم از همه دوستان عذرخواهی کنم دیروز هم گفتم دارم یه بررسی کلی روی چند گروه با سهامشون انجام میدم که پس از اتمام سعی میکنم بررسی سهام دو گروه رو تو تاپیک بذارم.حقیقتش چند وقتیه برای یک موسسه تو تهران کار میکنم و دو سه نفر از کاربران همین تالار تو این سایت عضو هستند و پرتفوشون دست این موسسه هست و منو کاملا میشناسن.باور کنید برای اینکه میام و تو تاپیک خودم مطلب میذارم بشدت تحت فشارم و مدیر موسسه از این وضعیت خیلی ناراضی هستند و خب حق دارند و شاید من اشتباه میکنم.
              ولی برای من دوستی و صمیمیتی که با اعضای این سایت بوجود اومده ارزشش خیلی بیشتر از مادیات هست ولی به هر حال من هم به دو مشکل برخوردم اول مشکل کمبود وقت شدیدی هست که دارم و دوم تعهدی است که در قبال موسسه دارم یا باید از بند تعهداتم رها بشم و یا اینکه اصلا ننویسم.بنابراین تصمیم دارم همچون گذشته این تاپیک با کمک همه دوستان عزیزی که تو این تالار پیدا کردم رو بیاد و پابرجا بمونه و من هم از تحلیلهای دوستان استفاده کنم ولی احتمالا کمتر فرصت حضور دارم ولی سعی میکنم تا حد امکان تحلیلهامو اینجا بذارم ولی اگه دیرتر به سوالی جواب دادم و یا جواب سوالی در این بین جا موند از همه دوستان بسیار عزیزم جدا عذرخواهی میکنم.
              با درود بر همه دوستان بورسی

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

دیدی چی شد!!! پانی را رو هوا قاپ زدند :d مبارکه ایشالله هرجا هستید موفق باشید. قطعا تعهد کاری مهم هست. این مدیر موسسه تون هم خیلی زرنگه علم پانی را انحصاری کرد ;)
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• shadi
                  کاربر فعال
                  • Jul 2011
                  • 914

پانی عزیز وگرامی همین الان با اعلام تاپیک جدید با نام از تکنیکال تا تکنیکال توسط استاد گرانقدرجناب هالی ونوید اینکه زهره عزیز ما را از تحلیلهای نابشون

بهرهمند میکنند هنوز چند ثانیه نگذشته بود که به مطلب شما برخوردم وخوشحالیمون را مکدر کردی که کمتر تو عزیز را میبینیم کسی که به حق با تمامی

مشغله های زندگی با صبوری واحساس مسولیت ما را راهنما بودی امیدوارم همیشه سلامت وموفق باشی اما خواهشا دوستان این سایت را فراموش نکن

وحتما بهمون سر بزن که نیازمند تحلیلهای زیباومسولانه شما هستیم.

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

نمیخوام جو منفی بدم ولی امروز که نمودار چند تا از سهم های بزرگ و شاخص ساز بازار را نگاه میکردم تقریبا اکثرشون خط روند نزولی بلند مدت خودشون را به سمت پایین شکسته بودن دوستان توصیه میکنم تو خرید و فروش هاتون خیلی دقت کنید بازار کاملا سینوسی شده تو چنین بازاری سهامدار بیشترین ضربه را میخوره و نوسانگیر بیشترین بهره و استفاده را میکنه ...

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

دوستان اگه زیر بعضی کامنتها رو نگاه کنند اسم استاد عزیز جناب (سعید درخشانی) رو میبینند.

استاد عزیز بیصبرانه منتظر تحلیلها و نظرات شما در تاپیک سعید درخشانی در بورسی هستیم.
                      @};-

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

عرض سلام خدمت همه دوستان خوب بورسی

دوستان خوبم اول باید از اینکه شاید کمی دیرتر پاسخگوی سوالاتتون باشم از همه دوستان عذرخواهی کنم دیروز هم گفتم دارم یه بررسی کلی روی چند گروه با سهامشون انجام میدم که پس از اتمام سعی میکنم بررسی سهام دو گروه رو تو تاپیک بذارم.حقیقتش چند وقتیه برای یک موسسه تو تهران کار میکنم و دو سه نفر از کاربران همین تالار تو این سایت عضو هستند و پرتفوشون دست این موسسه هست و منو کاملا میشناسن.باور کنید برای اینکه میام و تو تاپیک خودم مطلب میذارم بشدت تحت فشارم و مدیر موسسه از این وضعیت خیلی ناراضی هستند و خب حق دارند و شاید من اشتباه میکنم.
                        ولی برای من دوستی و صمیمیتی که با اعضای این سایت بوجود اومده ارزشش خیلی بیشتر از مادیات هست ولی به هر حال من هم به دو مشکل برخوردم اول مشکل کمبود وقت شدیدی هست که دارم و دوم تعهدی است که در قبال موسسه دارم یا باید از بند تعهداتم رها بشم و یا اینکه اصلا ننویسم.بنابراین تصمیم دارم همچون گذشته این تاپیک با کمک همه دوستان عزیزی که تو این تالار پیدا کردم رو بیاد و پابرجا بمونه و من هم از تحلیلهای دوستان استفاده کنم ولی احتمالا کمتر فرصت حضور دارم ولی سعی میکنم تا حد امکان تحلیلهامو اینجا بذارم ولی اگه دیرتر به سوالی جواب دادم و یا جواب سوالی در این بین جا موند از همه دوستان بسیار عزیزم جدا عذرخواهی میکنم.
                        با درود بر همه دوستان بورسی
                        من فقط بفهمم این موسسه کجاست و مدیرش کیه میدونم چی کار کنم باهاش که همکار خوب و استاد خوبمونو ازمون گرفته;;)

استاد عزیز شما بهتر از همه ما میدونید که تعهد کاری در مقابل تعهد کارفرما مهمترین چیزه ...همین که تا همین جا به موقع و سریع برامون تحلیل میکردید و چارت میزدید یه دنیا ممنونیم ازت ...چه تو سایت بورسی و چه وبلاگ خوبتون ...
                        امیدوارم هر جا که هستین سلامت و موفق باشین و مثل سایت بورسی با انرژی تمام به کاراتون برسین...
                        اما دوست داریم هر از چند گاهی نوشته هاتونو ببینیم و حضورتونو حس کنیم
                        شاگرد کوچک شما
                        آریو
                        آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2011/12/16, 13:00.
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

خیر مقدم به جناب سعید درخشانی گرامی امیدوارم دوستان این سایت بیشتر از دوستان سایت همسایه بور............. قدر شما را بدانند .

خووووووووووووووووووووووووووووووووووش آمدید.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                            دیدی چی شد!!! پانی را رو هوا قاپ زدند :d مبارکه ایشالله هرجا هستید موفق باشید. قطعا تعهد کاری مهم هست. این مدیر موسسه تون هم خیلی زرنگه علم پانی را انحصاری کرد ;)
                            در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                            پانی عزیز وگرامی همین الان با اعلام تاپیک جدید با نام از تکنیکال تا تکنیکال توسط استاد گرانقدرجناب هالی ونوید اینکه زهره عزیز ما را از تحلیلهای نابشون

بهرهمند میکنند هنوز چند ثانیه نگذشته بود که به مطلب شما برخوردم وخوشحالیمون را مکدر کردی که کمتر تو عزیز را میبینیم کسی که به حق با تمامی

مشغله های زندگی با صبوری واحساس مسولیت ما را راهنما بودی امیدوارم همیشه سلامت وموفق باشی اما خواهشا دوستان این سایت را فراموش نکن

وحتما بهمون سر بزن که نیازمند تحلیلهای زیباومسولانه شما هستیم.

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            من فقط بفهمم این موسسه کجاست و مدیرش کیه میدونم چی کار کنم باهاش که همکار خوب و استاد خوبمونو ازمون گرفته;;)

استاد عزیز شما بهتر از همه ما میدونید که تعهد کاری در مقابل تعهد کارفرما مهمترین چیزه ...همین که تا همین جا به موقع و سریع برامون تحلیل میکردید و چارت میزدید یه دنیا ممنونیم ازت ...چه تو سایت بورسی و چه وبلاگ خوبتون ...
                            امیدوارم هر جا که هستین سلامت و موفق باشین و مثل سایت بورسی با انرژی تمام به کاراتون برسین...
                            اما دوست داریم هر از چند گاهی نوشته هاتونو ببینیم و حضورتونو حس کنیم
                            شاگرد کوچک شما
                            آریو

با سپاس از آقا کیوان شادی عزیزم و استاد آریو عزیز که همیشه شرمنده لطفشون هستم ای کاش لیاقت این همه لطف رو داشتم.
                            دیروز کلی با زهره جان صحبت کردم.مطمئن باشید اگه قرار بر ننوشتن باشه بهیچ عنوان قبول نمیکنم چون اگه پیشرفتی هم بوده (پیشرفت از زیر صفر تا صفر) بخاطر فروم نویسی بوده و استفاده از نظرات ارزشمند اساتید.
                            مطمئن باشید هیچ وقت از دست خط خطیهای من راحت نمیشید بخدا مطلبی که نوشته بودم صرفا بدلیل این بود که دوستان بدلیل دیر شدن درخواستهاشون از من نرنجند چون دوستی برای من با ارزش ترین گوهر دنیاست.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

گروه دارویی

همانگونه که در نمودار زیر مشاهده میکنید شاخص این صنعت پس از نزول چند ماهه و پس از برخورد به کف کانال صعودی در چند هفته اخیر صعود خوبی داشته و اینک با مقاومت خط قرمز در میانه کانال مواجه شده است:

دکوثر:

احتمالا در صدد رسیدن به هدف 360 تومان میباشد.

منتها در بازه زمانی کوتاه مدت سهم در 325 تومان به مقاومت برخورد کرده و واگرایی در rsi , macd نیز کاملا مشهود میباشد (شکل زیر)

از طرفی بنظر سهم اصلاح بزرگ خود را در محدوده 200 تومان به اتمام رسانده و در شروع موج صعودی جدیدی میباشد با توجه به نمودار تعدیل شده احتمال شروع موج 3 بزرگ در سهم زیاد است که موج 1 از 3 احتمالا بصورت 5 موجی میباشد که سهم در حال تکمیل 5 از 1 میباشد.

بنظر من با توجه به نمودار خود سهم و شاخص گروه احتمالا سهم بعد استراحت بطرف اهداف صعودی خود حرکت کند.

حمایتها 312 تومان و محدوده میدل لاین در 303-305 و پول بک بر خط روند شکسته شده نزولی در محدوده 285-290 میباشد.

دلقما:

سهم در صعود خود هدف سقف کانال را در سر دارد که معادل 445 تومان میباشد در صورت عبور از این مقاومت هدف بعدی محدوده 485-490 تومان میباشد.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

زامیاد

نظر

در حال کار...
                                X