در اصل توسط vaita پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در مورد گروه ساختمانی با توجه به شاخص گروهشون بعد اصلاح فعلی انتظار رشد خوبی ازشون دارم:
در مورد سهام این گروه هم یکی ثامان مدنظرم بود که استاد محترم اقای سعید درخشانی الترناتیو بسیار خوبی از این سهم تو تاپیکشون گذاشتند و نظر من هم همونه:
http://forums.boursy.com/showthread....6%DB%8C/page16
ثاخت:
این موج شماری در صورت افت بیشتر از محدوده 260 کمی تغیر خواهد کرد و موج y و اتمام اصلاح در محدوده 245 تومان خواهد بود.
ثمسکن:
در محدوده 200 الگوی ab=cd رو تکمیل کرد که امکان نزول بین 170-177 رو دارد
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/12/27, 23:42.
نظر
-
در اصل توسط ARTIN پست شده است View Postفجر مشکلی از لحاظ بنیادی نداره سهم کم ریسک وارزنده ای است ومن فکر می کنم شروع موج 3 باشه
در حال حاضرم که از مثلث با قدرت خارج شده و اهدافی حداقل در 180 تومان را نشانه گرفته .
به نظرم اگر بعد از بازگشایی در قیمت مناسبی باز بشه برای ورود خوب باشه.
[IMG][/IMG]
[SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]
نظر
-
سلام
نگاهی به خبهمن :
خبهمن:
به نظر 5 موج تموم کرده وارد امواج اصلاحی شده با هدف 165 یا 147
اما روند:به نظر من شاید بره 185 برگرده 205 بعدش بره 147 یا 165 که باید اون موقع رصد بشه ولی در کل روندش نزولیه
تایم هفتگی:
تایم روزانه:
موج 3 نزولی که جزو قویترین موجهاست رو شروع کرده که به نظرم تا 192 ببرتش
تا اساتید چی بگند این نظر من بود
موفق باشید[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط ARTIN پست شده است View Postکطبس با بخورد با میدل لاین چنگال تغییر روند داد ومن امیدوارم موفق به شکست ضلع بالای مثلث متقارن نشه وفقط قصدش پولبک به این ضلع باشد.در هر صورت در صورت شکست ضلع بالای مثلث بهتر است از سهم خارج شوید.
[/URL][/IMG]
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
ذغال سنگ رشد خودشو کرده
تا امروز که سهم حدودآ نسبت به هفته قبل 15% ریخته
بنظر من فرسایشی تا 520 ریزش دارد و حتی 480
نظر
-
در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Postبورس عزیز بنا به اهمیتی شاخص گونه ای که صدرا برای من دارد تا به حال ساختار های الیوت مختلفی از صدرا ر ا مورد بررسی قرار دادم ولی هیچ ساختار یا آلترناتیوی قوی تر از آلترناتیوی که جناب استاد هالی ارایه دادن را پیدا نکردم
این چارت موضوعات زیادی در خود پنهان دارد که می شود روی جزییات آن نشست و ساعتها صحبت کرد.
با سپاس
نظر
-
سلام
just for fun!!no advice!!
این هفته نزدیک به 10 شاخص دیدم که فکرکنم بهترین شاخص که دیدم شاخص فراورده نفتی بود
که به نظر موج 4 تمام کرده و وارد موج 5 شده
و در این گروه شپنا به نظرم جالب اومد
که اخر موج 5 نزولیش فکر کنم 371تومان باشه
منتظر نظر دوستان هستم
موفق باشید[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
پانی جان .من در داده های چکاوه مشکل دارم! نمی دانم چرا داده ها به صورت یک روز در میان نوسانات 0 تا 100 دارند !! همان داده هایی که از tse گرفتم اما سر در نمی اورم چه بلایی سر داده ها امده .اگر در سیستم شما اطلاعات صحیح است یک بررسی با شکل اینجا می گذارید استفاده کنیم . البته هر وقت که توانستید. با تشکرما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط vahhta پست شده است View Postلرد عزیز ، میشه بگید چرا تو داخل موج اصلاحی b ریز موجهای aو b اوردید؟
با سپاس
در ضمن متوجه نشونم که کدوم موج b رو می گوید ، بر اساس ساختار این نوع از امواج ایمپالسی چیزی که زیاد به چشم میاد موج a و b هست، اگر مشخص کنید که منظورتان کدام قسمت هست بر اساس دانش ناقصم سعی می کنم این شاهکار جناب هالی رو توضیح بدم،[SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها آمدند
او هل داد
آنها پرواز کردند.
"[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
نظر