سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
طبق انتظاری که داشتیم امروز شاخص ترمز کشید و امیدوارم ترمزش حداقل ای بی اس باشه و خط ترمز تا 24700 نکشه ;)
شاخص اگه 2 از 5 هم باشه (یعنی بیخیال هم درجه بودن 2 و 4 بشیم) یعنی فعلا موج a هست و موج ای هم کمتر پیش میاد بیش از 61.8 ریتریس کنه.
یعنی بنظر من اگه هنوز کوچکترین دلخوشی داشته بخواد برامون بمونه باید نزول فعلی قبل از محدوده ای که گفتم متوقف بشه و گرنه شخصا به تریپل wxyxz و اصلاح مرکب فکر خواهم کرد.
نظر
-
پانی خانوم قول قمرو رو به ما دادی ولی نزاشتی یه کار کردی باز خودم رو این سهم فسفر بسوزونم=))
تعدادی خط خطی برای قمرو آماده کردم که خدمتتون تقدیم میکنم:
(نمودارا تا دیتای دیروزه الان قیمته سهم 2315.9 هستش)
با توجه به موج شماری بنده سهم داخل موج 3 بزرگه خودشه که هنوز تموم نشده و در صورتی که سهم شنبه مقاومته 2300 رو با قدرت رد کنه میشه گفت که ریز موج 4 موج بزرگ 3 تموم شده.(این توقع با توجه به جو این گروه و سهم نمیتونه دور از انتظار باشه)
خوب روی نمودار کلاستر قیمتیه ریز موح 5 از 3 بزرگ رو چارت تعیین شده اولیش بینه 100 درصد پروجکشنه موج 1 و 162 درصد ریتریسمنت موج 4 هستش که قیمته +4 شنبه رو نشون میده که باز هم میشه گفت با جو سهم این موج در این
منطقه متوقف نمیشه..
کلاستر بعدی ریز موج 5 روی سقفه کانال و روی پروجکشنه 162 موج1 و 262 درصد اکستنش موج 4 هستش که قیمتی حوالیه 2700 رو نشون میده:
بروی نمودار بعد درصورتی که موج 3 بزرگ اکستند بشه احتمال داره تا 424 درصد اکتنشن موج 2 بزرگ هم تا 3700 حرکت کنه که این امر در صورته تعدیل مثبته احتمالیه قمرو تا قبل از عید دور از انتظار نمیتونه باشه.
بعد از اینکه موج 3 بزگ تموم بشه باید استراحته حداقل2 -3 ماهه(همانند موج 2 بزرگش) سهم رو انتظار داشت که سهم آماده بشه برای موج 5 بزرگ خودش
در صورتی که سهم شنبه خدایی نکرده بالای 2300 خودشو تثبیت نکنه میشه گفت موج 4 هنوز تموم نشده..وتحلیل های فوق فیلد میشه..هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
[IMG][/IMG]
در صورت صعود،پله ی اول تا خط 161%
نظر
-
سلام
میخواستم بدونم دوستان شاخص گروه ها را از کجا میشه بدست اورد یا مثلا شاخص یک صنعت را؟خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
سرکار خانم پانی بنده به تازگی الگوهای هارمونیک (تالیف جناب محمدی) رو بتازگی تموم کردم و یه هارمونیک گارتلی از کچینی در آوردم ، میشه بی زحمت اونو یه نگاه بکنید و اشتباهاتمو بگید؟
http://up98.org/upload/server1/02/b/...mp31716w58.png
ممنون و تشکر[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
-
حپترو
درجه اهرم مالي شركت عدد-7.23256452 رو نشون ميده كه نشون از اهرم پايين مالي براي شركت داره و سياست محافظه كارانه شركت بوضوح ديده ميشه.....درجه اهرم عملياتي شركت عدد 3.213145 رو نشون ميده كه نشون از فعاليت عملياتي گسترده سهم داره و وقتي وارد صورت سودو زيان ميشيم و فروش و سود عملياتي رو با هم مقايسه ميكنيم ميبينيم كه با هم همخواني ندارن و علت اين موضوع بالا اعلام شدن بهاي تمام شده هست.....اما جالبتر اينكه وقتي تابع هزينه شركت رو محاسبه كردم اين تابع نزولي بود و به من ثابت كرد كه بهاي تمام شده بالا اعلام شده...شركت به دليل اينكه يك شركت توليدي نيست لزا تابع توليد در اين شركت مفهومي نداره و بايد براي تحليل شركت از تابع سرمايه گذاري استفاده كنيم......اين تابع اگر درست محاسبه بشه ترازنامه شركت رو مورد بررسي دقيق قرار ميده و وقتي نتايج اين تابع و ترازنامه شركت رو در هم تلفيق كردم به نتايج جالبي رسيدم......اول اينكه كاهش اسناد پرداختني نشون ميده شركت علاقه اي به خريد نسيه نداره و از اون طرف افزايش سنگين پيش پرداختهاي شركت سريعا مهر بطلاني بر اين فرضيه ميزنه و اولين تناقض در صورتهاي مالي خودشو نشون ميده.....دوم اينكه شركت موجودي انبار جالبي نداره كه البته به خاطر ماهيت شركت طبيعيه كه كاهش انبار هم نشون ميده براي تحقق درآمد فروش مقدار مختصري از انبار استفاده شده......سوم اينكه افزايش اندك اسناد دريافتني نشون ميده شركت نتونسته بازاريابي خوبي رو انجام بده و اين درآينده براي شركت مشكل ساز ميشه و ضريب منفي عامل سرمايه در تابع سرمايه گذاري اين فرضيه رو تاييد ميكنه.......چهارم اينكه ترازنامه شركت زياد به نفع سهامدار تنظيم نشده و ترازنامه بواسطه افزايش بدهي به شركتهاي وابسته متعادل شده كه نكته منفي بدي در ترازنامه شركت هست كه اين موضوع در آينده باعث ميشه شركت براي تسويه اين بدهي ها رو به وام بياره و شركت رو با ريسك مالي روبرو كنه......پس شركت در قسمت ترازنامه با كاهش سود پرداختي و كاهش سود انباشته و افزايش بدهي به شركتهاي وابسته نتونسته انتظارات سهامداران رو برآورده بكنه و اين باعث افزايش نسبت بدهي به حقوق صاحبان سهام شده و بازده حقوق صاحبان سهام رو كاهش داده
خب وارد صورت سودو زيان ميشيم و بهاي تمام شده اعلامي توجه آدمو به خودش جلب ميكنه كه اصلا با تابع هزينه شركت همخواني نداره و قابليت تعديل بالايي در اين سرفصل داره......هزينه مالي 0 در صورت سودو زيان كاملا با ترازنامه شركت همخواني داره و هزينه هاي اداري اعلام شده معقول به نظر ميرسه و نكته خاص ديگه اي در صورت سود و زيان ديده نميشه
شركت با 62 درصد فروش 82 درصد از سودشو پوشش داده كه نشون ميده افزايش نرخ داشته و اين افزايش نرخ در صورتهاي مالي وارد شده
اما نكته مهمي رو كه بايد بهش توجه كنيد اينه كه شركت براي خريد 46 دستگاه كشنده و تانكر 8 ميليارد تومن وام 17 درصد گرفته كه در صورتهاي مالي امسالش فقط هزينه مالي يكماهش لحاظ شده و در پيشبيني سال آينده قطعا اين هزينه مالي افزايش پيدا ميكنه و پيشبيني سال آينده شركت قطعا با تعديل منفي همراه خواهد بود البته بايد ببينيم چند تومن هزينه مالي در صورتهاش لحاظ ميكنه....اگه فرض كنيم اين 8 ميليارد تومن با نرخ 17 درصد محاسبه بشه لزا نزديك 2 ميليارد تومن سود اين تسهيلات ميشه و چون بازپرداخت اين وام 3 ساله هست لزا سالي 3 ميليارتومن هزينه مالي وارد صورتهاي ماليش ميشه كه سود شركت رو با تعديل منفي قابل ملاحظه اي همراه ميكنه حواستون بايد به اين قسمت باشه
شركت 17 ميليارد تومن ميخاد افزايش سرمايه بده كه البته اين موضوع ميتونه قيمت سهمو تحت تاثير قرار بده
نتيجه نهايي:شركت توانايي سود سازي عملياتي بالايي رو نداره مگر اينكه در بهاي تمام شده اعلامي تعديلاتي رو لحاظ كنه و از طرف ديگه در سال آينده در صورتهاي ماليش هزينه مالي 3 ميليارد تومني خواهيد ديد كه سود سال آينده شركت رو با تعديل منفي مواجه ميكنه.....چون شركت ميخاد افزايش سرمايه بده بايد برنامه سهامدار عمده در مورد سهمو در نظر بگيريد.....يعني براي خريد سهم اگه ديديد دارن قيمت سهمو به خاطر افزايش سرمايه بالا ميبرن شمام وارد شيد وگرنه ورود به سهم با توجه به هزينه مالي كه درآينده شناسايي ميكنه از ريسك بالايي برخوردار هستمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
نظر