سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

سایپا به احتمال قوی از همین محدوده ها پرقدرت برخواهد گشت کماکان نظرم حداکثر افت تا 160(نظر شخصی است و شاید کاملا غلط باشد حدضرر 4% تا 152)

صدرا در صورت افت بیش از 167-168 الگویی که براش متصور بودیم را فیل خواهد کرد.(که این احتمال بسیار کم هست)

فاراک در این قیمتها واقعا ارزنده است .سهم در حال پول بک به ترند لاین نزولی خود میباشد ( نهایت افت سهم 156-159)

وساپا رو یکی از دوستان پرسیده بودند سهم بالای 283 تثبیت شود صعود خیلی خوبی خواهد داشت و احتمال شکست 148 بسیار کم

وصندوق رو قبلا گفته بودم مادامیکه سطح 217 شکسته نشود انتظار نوسان خوبی از سهم دارم .سهم به گمانه ای موج 4 و به گمانه ای دیگر 2 از 5 است و تو نمودار تعدیل شده سود قادر به افت بیش از محدوده 187 تومان نیست.

نظر

• جواد1979
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 138

پانی خانم در مورد 167-168 منظور پایین ترین قیمت معامله هستش یا اینکه می تونه مثلا 164 تومن هم برای فردا معمله بشه ولی قیمت بسته یا پایانی هم 167-168 باشد؟ متشکرم

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
        پانی خانم در مورد 167-168 منظور پایین ترین قیمت معامله هستش یا اینکه می تونه مثلا 164 تومن هم برای فردا معمله بشه ولی قیمت بسته یا پایانی هم 167-168 باشد؟ متشکرم
        منظورم حداقل است (low) سهم, نه پایانی.

نظر

• hamyy26
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 73

سلام پاني خانم ممنونم كه در مورد لخزر هم نظرتون رو گفتيد:d

نظر

• nima_1
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 31

با سلام-پانی خانم امروز Low صدرا 1663 بود یعنی تحلیل شما فیلد شده است اگر اینطور است به نظر شما چه سناریوی می توان برای آن در نظر گرفت با تشکر

نظر

• akilish
              عضو جدید
              • Nov 2011
              • 7

سلام,نظرتون راجع به شپاکسا در قیمت فعلی چیه؟ممنون

نظر

• shigley
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 153

سلام
                just for fun no advice
                شاخص خودرو(update)

نظر حقیر:در امواج کارکشن قرار داریم که با اتمام ان موج 2 بزرگ شروع خواهد کرد
                دو کلاستر قیمتی و یک کلاستر زمانی و وجود diagonal end در شکل نمایش داده شده است
                واگرایی مثبت هم در مکدی اغاز شده است
                به نظر حقیر شاهد رشد این گروه خواهیم بود چون وجود pprzوtprzاحتمال بازگشت بسیار بالا میبرد
                حال اگر این کلاستر بشکند به کلاستر قیمتی بعدی خواهذرفت که افت 20-30درصدی در این گروه میانجامد
                سایپا(update)

به نظر بنده باید از 167 و157 برگرده
                به نظر بنده همچون شاخص خودرو است و بزودی شاهد رشد ان خواهیم بود
                واگرایی مثبت در مکدی جزو نکات مثبت سهم است
                اما بعضی از دوستان حرف از سروشونه با تارگت 120 میدهند
                حال اگر مشکلات حجمی که ازاعتبار این الگو کم میکنه بگذریم هدف 67 تومان است نه 120

و یکسری توضیحات من باب سرو شانه

موفق باشید
                [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• amirreza6790
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 328

دوستان یه موج شماری از قمرو لطف میکنید؟ من حس میکنم یا وارد موج 4 نزولی خودش شده تو نموداره تعدیل نشده.. تو نموداری که گپ تعدیل گرفته میشه سهم داره اماده موج 5 بزرگ صعودیه خودش میشه..
                  هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

همون طور که جناب shigley عزیز فرمودند به زودی شاهد برگشت گروه خودرویی باشید ...

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

شاخص کل:

دقت کنید جایی که موج a در نظر گرفتم نمیتونه موج 4 باشه چون در اینصورت موج 2 و 4 از یک درجه نیستند.

به احتمال قوی شاخص از محدوده 25400-25350 در هفته اینده تا حوالی 25800 نوسانی خواهد بود و سپس برای تکمیل موج سی تا حوالی 24900-25100 اصلاح خواهد شد.و سپس شروع موج 5...

که در بعد وسیعتر همه این 5 موج میتواند 1 از 5 باشد و یا 5 اصلی

نظر

• hamyy26
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 73

پاني خانم اين درخواست رو لطفاجدي بگيريد .لخزر لخزر لخزر لخزر:((

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط hamyy26 پست شده است View Post
                          پاني خانم اين درخواست رو لطفاجدي بگيريد .لخزر لخزر لخزر لخزر:((

عرض سلام.جناب حامی من صرفا تکنیکال کار میکنم اونم فقط رو سهمهای پرمعامله و بزرگ باور بفرمایید هیچ نظری در مورد افزایش سرمایه و ... این سهم ندارم.ولی بلحاظ تکنیکال سهم در 207 مجددا با برخورد به ترند لاین نزولی صعودش متوقف شده قویترین حمایت 177

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

استاد برای عنایتی که در خصوص شاخص کل فرمودید بی نهایت سپاسگزارم

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط nima_1 پست شده است View Post
                              با سلام-پانی خانم امروز Low صدرا 1663 بود یعنی تحلیل شما فیلد شده است اگر اینطور است به نظر شما چه سناریوی می توان برای آن در نظر گرفت با تشکر

عرض سلام.بله دیاگونال صدرا فیل شد.

نمیتونیم خودمون رو گول بزنیم یا الگو سازی کنیم ;)

ولی ولی ولی سهم در حال تکمیل الگوی برگشتی است همانطور که کروی را در 285 معرفی کردم با احتمال سه الگوی برگشتی و سهم چند باز به 300 و 310 کوبید و مجددا تا سطح 280-290 برگشت و از صعودش مطمئن بودم همین نظرو در مورد صدرا دارم.
                              در مورد صدرا فعلا 157-160 قویترین حمایت که با شکست ان (با احتمال کم) تا 150-152 افت خواهد کرد.ا(لگوی برگشتی زیر فقط یه احتماله)

موفق باشید.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                                استاد برای عنایتی که در خصوص شاخص کل فرمودید بی نهایت سپاسگزارم
                                با سلام.جناب محسنی من همیشه شرمنده لطفتون هستم و ازتون سپاسگذارم.پاینده باشید. @};-

نظر

در حال کار...
                                X