سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
    باربد جان من خدمت شما عرض کردم 95% سهام برای صاحب معادن بافق هست که دو نفر میباشند که 75%و 20% و مابقی میمونه 5%
    از این 5% حدود 2 یا3 % برای اعضای هیئت مدیره هست و کارکنان و 2 یا 3% در خوشبینانه ترین حالت دست افراد میچرخه.من عرض کردم در مطلب دوم این که سهامداران آن همه جز هستند پس با این اوصاف مجمع اون متشکل از صاحبان و اعضای هیئت مدیره هست و دیگه سهامداره خاصی نداره که بخواد تو مجمع اون شرکت کنه !!!
    اون مجمع هم عرض کردم بخاطر راه اندازی خط تولید دوم هست و یسری کارای دیگه که شرکت میخواد انجام بده.من گفتم افزایش سرمایه نداره بخاطر این مطلب که پولی به سرمایه شرکت اضافه نمیشه و افزایش سرمایه ای که صحبت اون هست همون سود حاصله شرکته که مثلا در یه سال و نیم پیش که سهم 800 تومان بود الان به این قیمت رسیده و غیره.ولی منظورم از بیرون پولی نمیاد باربد عزیز .حالا شما اسمش رو هر چی میزارید از نظر تخصصی نمیدونم چه واژههایی باید بکار ببرم چون تخصصش رو ندارم ولی این چیزیه که از این شرکت که من هر جند وقت به اون میرم.البته من 1 سهمم ندارم از این شرکت.ولی در کل به دلیل شناخت از مدیریته فوق العاده قویه صاحب اون گفتم و سهمو کسی نیست که بخواد خراب کنه.واسه همینه عرضه کنندهه نداره.ولی وضعیت شرکت در بهترین شرایطش بسر میبره مخصوصا از بعد از برداشتن تعرفه صادرات.در کل من پس خیلی بد منظور رسوندم که ته دل باربد عزیز خالی شده ولی برعکس من حسن های شرکت رو گفتم و تو مطلب اولی هم گفتم از نظرم بهترینه.
    من خودم بدلایلی این سهم را نمیخرم وگرنه از 2 سال پیش کل سرمایه بورسی خودم رو همین سهم میخریدم و دلیلش هم باربد جان به شرکت مربوط نیست .
    اصلا نگران نباش.
    شرمنده اکه منظورمو بد رسونم که باعث تردید شما شد.قصدم فقط تعریف از شرکت بود که چقدر بی دردسره.و پروژههای آتی اون مطمئنا شما رو از سود خوبی بهره مند میسازه.شک نکن

احسات جان سلام
    اقا این تقصیر من بود که شما بد برداشت کردید
    من مدتیه سهامداره شرکتم و طبیعتا به مسایل واقف
    کلا سه سهامدار بالای 1 درصد داره
    که به گفته شما 80 درصد متعلق به خود معادن محسوب میشه
    و 8 درصد هم ساتا داره که فروشنده نیست
    میمونه کلا 1300000 سهم شناور که اونها هم فروشنده نیستند
    این که گفتم افزایش سرمایه داره نه اینکه قراره پولی وارد شرکت بشه
    بلکه قرار صرف سهام بشه
    یعنی سرمایه اسمی شرکت 10 برابر بشه که مجوز هم گرفته اند
    یعنی بر فرض منی که 1 سهم دارم میشه 11 سهم بدون پرداخت وجه
    خوب اینکه خیلی خوبه
    از طرفی ساتا قصد حمایت داره تا 5000 یا بالاتر
    خوب سهمی که فروشنده نداره
    سهامدار عمده قصد حمایت داره
    برای افزابش سرمایه فقط یک ماه وقت داره
    تو موج 3 هم قرار گرفته
    حالا شما حساب کن غیر از صعود مگه راهی داره
    حالا شما قیمتهای جهیانی و تعذیل پیش رو را هم به ابنها اضافه کن
    در اخر من و شما در یک جبهه هستیم
    هر دو موافق رشد
    فقط من سهامدارام و شما هوادار
    زنده و پیروز باشید

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

با سلام خدمت دوستان عزیز

امشب با اموزش مبحث گپ و نمودار لگاریتمی و خطی حدود ساعت 90شب در تاپیک آموزشی در خدمت شما عزیزان خواهم بود که شیوه یک نوسانگیری لذت بخش توسط نوعی از گپ یا شکاف را هم اموزش خواهم داد

نظر

• Ehsan Am
        کاربر فعال
        • Feb 2011
        • 177

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        با سلام خدمت دوستان عزیز

امشب با اموزش مبحث گپ و نمودار لگاریتمی و خطی حدود ساعت 90شب در تاپیک آموزشی در خدمت شما عزیزان خواهم بود که شیوه یک نوسانگیری لذت بخش توسط نوعی از گپ یا شکاف را هم اموزش خواهم داد
        پانی عزیز کاره زیبایی انجام میدید.من شخصا از اون بهره میبرم و پیشاپیش تشکر میکنم.
        فقط دو مورد اونم اشتباه تایپی که فکر میکنم منظورت 9 شبه ولی از اون اشتباهاست که اگه درستش نکنی و 90 شب باشه خیلی بهتره و یه مطلب دیگه یه مقدمه مختصر در بابه اصطلاحات اولیه که قراره بکار ببری بزنی که دیگه حرفی واسه گفتن نمیزاری :)
        تشکر ویژه

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

دوستان يكي از اشتباهات بارز خودم تو بورس اينه كه هر سهمي رو هركسي گفت خريدم. به نظرم بايد كم و گزيده سهم خريد.زياد شدن سهم ها فقط دردسر و مشكل داره. انشالله از اين بعد دنبال هر سهمي نمي رم.
          توي اين سايت ها هم هركسي به جهت سليقه سهمي رو معرفي مي كنه. كه اگه خوب دقت كنيد مي بينيد تمام سهم هاي تو بورس همشون تو سايت ها معرفي شدن. چون هركس به يه سهمي علاقه داره. پس به جاي تلبيغ سهم كاش همه فقط معرفي و تحليل مي اوردند نه ترغيب به خريد سهم.
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Ehsan Am
            کاربر فعال
            • Feb 2011
            • 177

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            دوستان يكي از اشتباهات بارز خودم تو بورس اينه كه هر سهمي رو هركسي گفت خريدم. به نظرم بايد كم و گزيده سهم خريد.زياد شدن سهم ها فقط دردسر و مشكل داره. انشالله از اين بعد دنبال هر سهمي نمي رم.
            توي اين سايت ها هم هركسي به جهت سليقه سهمي رو معرفي مي كنه. كه اگه خوب دقت كنيد مي بينيد تمام سهم هاي تو بورس همشون تو سايت ها معرفي شدن. چون هركس به يه سهمي علاقه داره. پس به جاي تلبيغ سهم كاش همه فقط معرفي و تحليل مي اوردند نه ترغيب به خريد سهم.
            سلام دوست عزیز
            چه خوبه آدم همه چیزو همه کسو به یه چشم نگاه نکنه
            حرف شما رو کاملا قبول دارم ولی با این حال شخصا تا جایی که وقت کنم تمام مطالب چه تبلیغی و چه تخریبی و چه صادفانه و چه با سوء نیت را می خونم چون اعتقاد دارم باعث افزایش تجربه و بالا رفتن حس روانشناسی در بورس میشه .
            درسته که شاید از هیچکدوم از مطالب استفاده نکنه.
            در آخر هیچکس برای دیگری تصمیم نمی گیره.
            شخص من چون باربد عزیز دچار شک بود چون اطلاعات از نزدیک داشتم و از وضعیت شرکتت این مطالب را عرض کردم.
            من صادقانه صحبت هام رو کردم و برای شفاف کردن موضوع برای شما که احترام قائلم واقعا سهامدار نیستم و بدلیل مشکل خانوادگی با صاحب اصلی این شرکت این سهم رو نخریدم چون برای خودم بنا بدلایل ذکر شده تحریم کردم ولی واقعیت رو نمیشه نگفت در صورتی که اطلاع داری
            شاد و موفق باشی دوست گرامی

نظر

• بوف کور
              Banned
              • Jul 2025
              • 1422

پانی جان در بخش اموزش واقعا گل کاشتی
              عالی بود عالییییییییییییییییییییییی
              خسته نباشی می دونم خیلی زحمت کشیدی

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                پانی جان در بخش اموزش واقعا گل کاشتی
                عالی بود عالییییییییییییییییییییییی
                خسته نباشی می دونم خیلی زحمت کشیدی
                ممنون زهره عزیزم

خیلی روش کار کرده بودم چون نمی خواستم یک کار بدرد نخور ارائه کنم.در حد توانم همه ریزه کاری ها رو گفتم.

حتی روش نوسانگیریمونو.

البته نوسانگیری علمی خیلی فوت و فن داره که داریم با زهره جان روش کار میکنیم و چند بار هم با هم نوسانگیریهای خیلی خوبی داشتیم.

اینم لینک تاپیک آموزشی دیشب:

http://forums.boursy.com/showthread....B2%D8%B4%DB%8C

http://forums.boursy.com/showthread....6246#post26246

نظر

• محمود شریعت
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 1358

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                  خوشحالم كه بالاخره به اين نتيجه رسيدي دوست من. فقط سعي كن اين مساله را به عنوان پله اي براي صعود آتي استفاده كني.
                  . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                  [/RIGHT]
                  [/B][/SIZE]

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
                    پانی عزیز کاره زیبایی انجام میدید.من شخصا از اون بهره میبرم و پیشاپیش تشکر میکنم.
                    فقط دو مورد اونم اشتباه تایپی که فکر میکنم منظورت 9 شبه ولی از اون اشتباهاست که اگه درستش نکنی و 90 شب باشه خیلی بهتره و یه مطلب دیگه یه مقدمه مختصر در بابه اصطلاحات اولیه که قراره بکار ببری بزنی که دیگه حرفی واسه گفتن نمیزاری :)
                    تشکر ویژه

سلام اقای علی محمدی

مباحث اموزشی تاپیک اموزشی را استاد بزرگوار جناب هالی معین میکنند و برای منم مبحث گپ و نمودار لگاریتمی و خطی رو در نظر گرفتند که دیشب در تاپیک قرار دادم.

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

درود و سلام بر پانی عزیز
                      پانی جان بسیار عالی بود دستتون دردنکنه ،کامل و عالی و مفید ،از جانب خودم و تمام دوستان ممنون و قدردان زحمتتون هستم ،من یه مقدار این چند روز درگیرم ولی الان فقط از این جهت اومدم تو سایت که از شما تشکر کنم @};-
                      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                        درود و سلام بر پانی عزیز
                        پانی جان بسیار عالی بود دستتون دردنکنه ،کامل و عالی و مفید ،از جانب خودم و تمام دوستان ممنون و قدردان زحمتتون هستم ،من یه مقدار این چند روز درگیرم ولی الان فقط از این جهت اومدم تو سایت که از شما تشکر کنم @};-

سلام بر استاد هالی عزیز.

استاد امیدوارم ناامیدتون نکرده باشم چون در حد توان و معلوماتی که داشتم سعی کردم نکته ای جا نمونه
                        هرچند انقدر این مباحث پیچیده هستند که همیشه نکته ای جا میمونه.
                        استاد از لطفتون و فرصتی که به این شاگرد دادید سپاسگذارم.
                        آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/03, 12:32.

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post

سلام بر استاد هالی عزیز.

استاد امیدوارم ناامیدتون نکرده باشم چون درذ حد توان و معلوماتی که داشتم سعی کردم نکته ای جا نمونه
                          هرچند انقدر این مباحث پیچیده هستند که همیشه نکته ای جا میمونه.
                          استاد از لطفتون و فرصتی که به این شاگرد دادید سپاسگذارم.

درود بر پانی عزیز
                          پانی جان مثل همیشه دقت نظر جنابعالی عالی بود ،تشکر وظیفه منه که زحمت بزرگی رو بر عهده شما گذاشتم و البته شما به بهترین نحو انجام دادین......
                          باز هم سپاسگزارم پانی عزیز

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

ولصنم

سهم طبق نمودار زیر در حال تشکیل الگوی "ولف" میباشد

که این الگو در محدوده 2 ماه اینده برای تشکیل پیوت 5 خود تا محدوده 130-135 نزول خواهد کرد و پس از این افت سهم در میان مدت به صعود خود به خط EPA در محدوده 250-260 ادامه خواهد داد.

طبق پیش بینی قبلی که از این سهم داشتم سهم در صعود فعلی خود اهداف 180 و 192 و بسیار خوشبینانه 200 تومان(نهایتا 1 ماهه) را دارد و پس از این صعود به احتمال بسیار قوی به افت خود تا تکمیل پیوت 5 و قیمت 134 تومان ادامه میدهد.و پس از ان به سمت قیمت 250 تومان حرکت خواهد کرد.

[IMG][/IMG]

نظر

• ناهید
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 1419

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                              درود و سلام بر پانی عزیز

پانی عزیز
                              منم وظیقه خودم میدونم از زحمت که کشیدی و همراهی که کردی کمال تشکر رو ازت داشته باشم
                              پانی عزیز ممنون و موفق باشی به وجود شماها افتخار می کنیم

@};-@};-@};-
                              حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                              خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                              خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post

پانی عزیز
                                منم وظیقه خودم میدونم از زحمت که کشیدی و همراهی که کردی کمال تشکر رو ازت داشته باشم
                                پانی عزیز ممنون و موفق باشی به وجود شماها افتخار می کنیم

@};-@};-@};-
                                سلام ناهید جان.
                                خیلی لطف دارید .ممنونم

نظر

در حال کار...
                                X