كسي ميدونه تو خاور چه خبره؟
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/22, 09:24.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
-
اينجوري هم ميشه ديد:
ونيكي
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/22, 09:19.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postمگر ما چندتا فیبو داریم:
1- اصلاحی
2- ادامه دهنده
3-فن
4- کانال
5-حلقوی
غیر از اینها بازم هست؟
سلام اقای گنجعلی
در یک دسته بندی کلی فیبوها رو به 4 دسته تقسیم کرده اند:
فیبوناچی بازگشتی داخلی ret
فیبوناچی بازگشتی خارجی ext
فیبوناچی انبساطی exp
فیبوناچی پروجکشن pro
بعد بازار توضیحات کاملشو دارم میذارم.راستی زهره جان و من از یک منبع این فیبوناچی ها رو اموزش دیدیم اگه زهره جان تونستند دو تا شو ایشون زحمتشو بکشن
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام اقای گنجعلی
در یک دسته بندی کلی فیبوها رو به 4 دسته تقسیم کرده اند:
فیبوناچی بازگشتی داخلی ret
فیبوناچی بازگشتی خارجی ext
فیبوناچی انبساطی exp
فیبوناچی پروجکشن pro
بعد بازار توضیحات کاملشو دارم میذارم.راستی زهره جان و من از یک منبع این فیبوناچی ها رو اموزش دیدیم اگه زهره جان تونستند دو تا شو ایشون زحمتشو بکشن
چشم پانی جان دو تای اول و شما بفرمائید و دوتای دوم رو من در خدمتم
نظر
-
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postبه نظر اساتيد گرامي ممكنه ونيكي بخواد دستشو به كف چنگال زير برسونه؟
اقا شریعت با چنگالتون موافقم.
چون حتی سهم اگه بخواد بخوره به کف چنگال باز هم در ناحیه prz الگوی باتش تکمیل میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد.پس مطمئن شدم این نوسانات سهم برای برخورد به کف چنگال بوده وقتی برخورد کامل بشه سهم با قدرت برمیگرده
نظر
-
در اصل توسط aidinnamazi پست شده است View Postسلام پاني جان
ميشه تحليلت در مورد رانفور رو بگي.
با تشكر
در اصل توسط pani پست شده است View Post
سلام.
بنظر من سهم در موج 4 از 5 از موج 3 اصلی قرار داره(طبق نمودار اول) و یا 4 از 3 اصلی طبق چارت دوم
در هر دو حالت نظرم در ریز موج 4 از 3 اصلیه.
در افت فعلی سهم (که در rsi واگرایی مخفی مثبت hd+ داده و میتواند موجب برگشت سهم از معاملات فردا شود) اگر سهم در نزول خود کف قبلی در 1420 را هم بشکند یعنی هنوز در موج a اصلاحی قرار دارد و در غیر اینصورت موج b.
سهم در پایان موج c میتواند تا سطوح زیر اصلاح شود:
یکی از قویترین حمایتها برای پایان اصلاح سهم برخورد به بال پایین چنگال در محدوده 1220-1250 تومان است.
سایر حمایتها:
1310-1350 و 1170
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
G]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
اقا شریعت با چنگالتون موافقم.
چون حتی سهم اگه بخواد بخوره به کف چنگال باز هم در ناحیه prz الگوی باتش تکمیل میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد.پس مطمئن شدم این نوسانات سهم برای برخورد به کف چنگال بوده وقتی برخورد کامل بشه سهم با قدرت برمیگرده
با اون چنگال دومي كه كشيده بودم چي؟ موافقيد يا مخالف :dآخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/22, 11:43.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postبه خاطر همين چنگال امروز از خريد منصرف شدم اما به نظرم خريد در 166 تومان خيلي عاليه
با اون چنگال دومي كه كشيده بودم چي؟ موافقيد يا مخالف :d
حالا بازم باید بررسی بشه شاید نکته دیگه ای هم باشه که تابحال ندیده باشیم.میخوام با دید بدبینانه هم بررسیش کنم ببینم ازش چی درمیاد.
نظر
-
-
-
در اصل توسط saeed_kazemiyan پست شده است View Postسلام پانی خانم
اگه میشه درباره مرقام اظهار نظر کنید
ممنون
همانطور كه در شكل مشاهده ميكنيد قيمت بين حمايتها و مقاومتهاي رسم شده محصور شده است. بايد ديد براي ادامه راه چه مسيري را انتخاب خواهد كرد.
اگر دقت كنيد يه الگوي صعودي بسيار زيبا هم به چشم ميخورد كه البته هنوز تاييد نشده است. درصورت تاييد الگوي مذكور، هدف هاي خوبي ميتوان براي قيمت متصور بود ...
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/22, 22:02.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
نظر