سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پانی عزیز ، من پیوسته میبینم که شما با صبر و حوصله پاسخ تمام دوستان را می دهید و بعضا برای هر پاسخ وقت گذاشته و تحلیل می زنید. من که اصلا روم نمیشه حتی یک درخواست هم انجام بدم ولی از اینهمه تلاش شما به وجد اومدم. فقط خواستم شخصا از صبر و حوصله و پاسخهایتان به دوستان تشکر کنم و این نکته را بدانید که حتما افرادی زیادی در رفت و آمدهای این تاپیکها هستند و از دانش شما اساتید بهره می برند.
    با سپاس >:d<

@};-
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• aminaran
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 254

با سلام
      پانی خانم تولدتون مبارک انشاالله همیشه سلامت وشاد باشید

در صورت امکان ولساپا را تحلیل بفرمائید به همراه موج شماری .................با تشکر

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Aug 2025
        • 1422

پانی این خارجیا چقدر انرمالن
        خودشونم نمی دونن چشونه
        قیمت های جهانی اول سقوط کردند بعد صعود کردند
        اخه یکی نیست به اینا بگه این نرخ بهره امریکا که معلومه زیاد بشو نیست
        خودتونو مسخره کردید؟ اخه ادم انقدر حسسسسسسسسسسسسا سسسسسسسسسس ؟ خدایی اگر بهمنی رئیس بانک مرکزی امریکا می شد چه خاکی تو سر دنیا می شد ؟
        به جای سالی 8 بار روزی 8 بار اینجوری نوسان داشتند :D :-s

نظر

• farhad.fathi
          کاربر فعال
          • Dec 2010
          • 278

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
          بیمه دی را من در کوتاه مدت اینجور می بینم

لینک تصویر
          سلام اقای محمدی و پانی خانم
          میشه نقاط زیر رو واگرایی منفی تلقی کرد

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
            پانی عزیز ، من پیوسته میبینم که شما با صبر و حوصله پاسخ تمام دوستان را می دهید و بعضا برای هر پاسخ وقت گذاشته و تحلیل می زنید. من که اصلا روم نمیشه حتی یک درخواست هم انجام بدم ولی از اینهمه تلاش شما به وجد اومدم. فقط خواستم شخصا از صبر و حوصله و پاسخهایتان به دوستان تشکر کنم و این نکته را بدانید که حتما افرادی زیادی در رفت و آمدهای این تاپیکها هستند و از دانش شما اساتید بهره می برند.
            با سپاس >:d<

@};-

وای دوست عزیز .....
            خیلی از خوندن مطلبتون خوشحال شدم و خیلی لطف دارید.
            چیزی که نوشتید ارزوی منه.اینکه واقعا تحلیلها برای دوستان مفید باشه.زهره عزیز منو خوب میشناسن و میدونن عشق تحلیلم و با وجود یه دنیا مشغلعه هیچوقت برام خسته کننده نمیشه همیشه با علاقه رو نمودارها کار میکنم.
            بازم از لطفتون سپاسگذارم و اگه تحلیل خواستید درخدمتم. @};-

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
              با سلام
              پانی خانم تولدتون مبارک انشاالله همیشه سلامت وشاد باشید

در صورت امکان ولساپا را تحلیل بفرمائید به همراه موج شماری .................با تشکر

خیلی ممنون دوست عزیز.

ولساپا:
              سهم بالغ بر دو سال بروی خط روند خوبی حرکت کرده و مجددا در محدوده 500 تومان نسبت به این خط روند واکنش نشان داده.

مهمترین مقاومت سهم عبور از محدوده 540 تومان میباشد که خط روند نزولی کوتاه مدت است و بنظرم اگه سهم بخواد رشد کنه باید از مقاومتهای 560 تومان و سپس 585-590 تومان عبور کنه.
              یک نکته دیگر و اینکه حتما مراقب سطح 500 و تقابل سهم با خط روند بلند مدتش باشید.

[IMG][/IMG]

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                پانی این خارجیا چقدر انرمالن
                خودشونم نمی دونن چشونه
                قیمت های جهانی اول سقوط کردند بعد صعود کردند
                اخه یکی نیست به اینا بگه این نرخ بهره امریکا که معلومه زیاد بشو نیست
                خودتونو مسخره کردید؟ اخه ادم انقدر حسسسسسسسسسسسسا سسسسسسسسسس ؟ خدایی اگر بهمنی رئیس بانک مرکزی امریکا می شد چه خاکی تو سر دنیا می شد ؟
                به جای سالی 8 بار روزی 8 بار اینجوری نوسان داشتند :D :-s
                سلام زهره عزیزم.کلا نظرت رو افت بیشتره یا صعود؟
                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/09/23, 11:40.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                  سلام اقای محمدی و پانی خانم
                  میشه نقاط زیر رو واگرایی منفی تلقی کرد

بدون شرح >:d<

نظر

• shadi
                    کاربر فعال
                    • Jul 2011
                    • 914

پانی عزیز سلام با توجه به ریزش قیمتهای جهانی ایا کاما رشدی براش متصور هستید وبهتر بگم تکنیکال این سهم چه جهتی را نشان میدهد

خوشحال میشوم نظرتون را بفرمایید

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

اینم موج شماری من از غدیر در تایم هفتگی تا نظر اساتید چه باشد

لینک تصویر
                      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• esi_mohammadi
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 1105

دوستان تو خرید سهام های خودرویی دقت کنید
                        به نظره من هوز تو موج های اصلاحی هستند
                        سایپا را من یه تحلیلی انجام دادم فکر میکنم سهم تو موج چهار از چهار نزولی باشه و احتمالا شاهد تشکیل موج 5 نزولی که احتمالا کف 200 را خواهد زد بالاست . الیوت اسیلاتور و همینطور دی تی خودش گواه این امر می باشد
                        پانی خانم زامیاد را برای خرید خیلی مواظب باشید که کلا سهام های خودرویی از سایپا خیلی تاثیر می گیرند

لینک تصویر
                        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

پانی عزیز سلام با توجه به ریزش قیمتهای جهانی ایا کاما رشدی براش متصور هستید وبهتر بگم تکنیکال این سهم چه جهتی را نشان میدهد

پانی عزیز همچنان منتطریم

نظر

• Backstreet Boy
                            عضو جدید
                            • Jun 2011
                            • 12

با عرض سلام
                            پانی خانم ؛ با تشکر از تاپیک خوبتون در مورد رسم فیبو دو تا سئوال داشتم
                            اولا آیا میتونیم فیبو را در نمودار لگاریتمی رسم کنیم یا فقط در نمودار حسابی میتونیم فیبوها رو رسم کنیم؟
                            و ثانیا در صورتی که بشه در نمودار لگاریتمی فیبو رسم کرد ، چطور میتونیم اینکار رو تو امی بروکر انجام بدیم؟ به عنوان مثال تو شکل زیر وقتی فیبو pro رو رسم میکنیم میبینیم که آمی بروکر بر اساس نمودار حسابی محاسبه میکنه و تراز 100 درصد درست نیست ( 2 تا فلش قرمز باید هم اندازه باشند که نیستن )

لطفا راهنمایی بفرمایید

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                              بدون شرح >:d<
                              در مورد واگرایی های منفی کلاسیک در قیمت و اسیلاتور ها باید حتما برگشت قیمت همراه با واگرایی منفی در نواحی prz صورت بگیرد و یا همینطور با نمایان شدن یه کندل منفی برگشتی در نمودار
                              اوون وقت میشه به واگرایی منفی فکر کرد
                              به نظره من بیمه دی تا 335 الی 340 رشد کنه و سپس میره واسه اصلاح ...

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط shadi پست شده است View Post

سلام شادی عزیز وقتی سهم محدوده 2600 میچرخید تو همین تاپیک در مورد ریزش سهم اخطار دادم.

سهم در محدوده 2200 تومان مجاورت خط روند 8 ماهه خودش قرار گرفته و احتمالا واکنش مثبت سهم به این محدوده یک واکنش طبیعی به این حمایت بوده و کلا به عبور سهم از مقاومت 2360 تومان زیاد خوشبین نیستم.

چنانچه سهم حمایت محدوده 2200 تومان را بشکند تا محدوده 1800 تومان احتمال افت دارد.حمایتها:2130 و محدوده 1950-2000 تومان(مجاورت خط روند بلند مدت تر سهم)

نظر

در حال کار...
                                X