یه سوال هم من دارم نظر تون در مورد بترانسو پست چیه ممنون
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام و درود خدمت دوست عزیز و تکنیکالیست آینده جناب آریو
به ما گفتند برای شکست یه مقاومت باید سه روز بالای اون قیمت ببنده که بنظرم با احتساب امروز سه روز تکمیله
نظر من در مورد وتوصا بصورت چارت پایین میباشد (فعلا فقط و فقط در حد یه فرضیه است)
سهم از پس مقاومت محدوده 129 برنیاد و یه پول بک به خط روند شکسته بزنه که با توجه به شکسته شدن خط مقاومتی بروی rsi این پول بک بروی rsi نیز محتمل است (یعنی یه چیز دوروبر 120 رو مجددا ببینه) و با این افت تشکیل یه سر و شونه کف بده با هدف 145
[/IMG]و
خیلی دوست داشتم این پیش بینی درست از اب در بیاد.
احتمال زیاد وتوصا سر و شانه کف خواهد زد و بدین منظور باید مقاومت 129-130 شکسته شود.
نظر
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postاستاد پاني شبريز تو اين بازار منفي گل كاشت تبريك به اين پيشنهاد عاليتون
حقیقتش شنبه و یکشنبه نبودم و ابدا از بازار این دو روز خبر نداشتم وقت سهما رو نگاه کردم که اینقدر ریزش داشتند ولی شبریز با حمایت حقوقیش خوب دوام اورد خوشحال شدم.
از اینجا تا محدوده 220 تراکم مقاومتها رو داریم که اگه انشالله رد کنه میره واسه 240.
نظر
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام اقا کیوان.اصلا نظرم رو حپترو مثبت نیست بنظرم تا 670-680 براحتی پایین میاد.
اما در مورد "تولی پرس" هم حاشیه هایی از منبعی شنیده بودم که توصیه به خرید در کوتاه مدت با رشد سریع داشت. میشه نظرتون در این خصوص را هم بدونم ؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postچه عجب از این طرفا....{ببخشید نمیدونم از حالا به بعد باید بگیم اقای دکتر یا مهندس}(زهره جونم کجایی؟)
چرا بد؟ :d :p
زهره میدونه =((به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postچرا ؟
چی شده رضا من نمی دونم
سایه یه سر بیا اون طرف فارکس بازی کنیم:)
زهره جونم نظرت رو صدرا چیه؟(تا 238 نظر من خنثی است نظر جناب مسلم مثبته اقای محمدی منفی..)
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postزهره جونم خیلی دوست دارم باید بیام کامل ازت یاد بگیرم.همنجور هم 24 ساعته پای لپ تاپم.همین روزاست که دیگه منزل( :d :p) بریزن سرم...
زهره جونم نظرت رو صدرا چیه؟(تا 238 نظر من خنثی است نظر جناب مسلم مثبته اقای محمدی منفی..)
سایه جان منزل که تحت هر شرایطی می ریزن رو سرت ؛ پس تو کار خودتو بکن :d
نظر
نظر