سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • david danger
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 85

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    صورتاي ماليشو بررسي كردم 50 50 عمل كرده يه نكات ريزي تو گزارشش هست كه ميتونه تعديل خوبي تو صورتاي ماليش بده اينم از اون شركتاي دروغگو هست هزينه هاي اداري رو خيلي بالا اعلام كرده
    یک سوال کلیدی؟
    برای جلب نظرسازمان و نشون دادن وضعیت منفی ،گزارش رو چطورتنظیم می کردی؟اگه من پولدار برم توی این خانواده با من چکار می کنن؟

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط david danger پست شده است View Post
      سلام به دوستان گرامی
      ظاهراً کسی علاقه مند به لسرما نیست که به صورتهای مالی اون نگاه کنه.خوشبختانه من ویکی ازدوستان از این سهم تونستیم یه ناخنکی بزنیم.حالا تصمیم با خودشماست.برین یه نگاه تو گزارش آخرش وپیشبینی فروشش برای 90/12/29 ومقایسه باسال گذشته وهمینطورسود تقسیمی پارسال وامسالش با درنظرگرفتن آیتم قبل بندازین.بقیشم میزارم خودتون پیداکنید.
      آخرین موضوع که فعلاًقراره محرمانه بمونه تا دوستان تصمیم برای خریدرو سریعتربگیرن ،روزدوشنبه اعلام میکنم.
      دیوید جان
      افراد زیادی هستند که حواسشون به لسرما هست....

مسلما این سهمیه که خیلیا رو توی این قیمت وسوسه میکنه....
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

یک سوال کلیدی؟
        برای جلب نظرسازمان و نشون دادن وضعیت منفی ،گزارش رو چطورتنظیم می کردی؟اگه من پولدار برم توی این خانواده با من چکار می کنن؟
        ببخشيد من يكم خنگم...ميشه منظورتونو واضحتر بگيد؟
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

سلام به دوستان گرامی
          ظاهراً کسی علاقه مند به لسرما نیست که به صورتهای مالی اون نگاه کنه.خوشبختانه من ویکی ازدوستان از این سهم تونستیم یه ناخنکی بزنیم.حالا تصمیم با خودشماست.برین یه نگاه تو گزارش آخرش وپیشبینی فروشش برای 90/12/29 ومقایسه باسال گذشته وهمینطورسود تقسیمی پارسال وامسالش با درنظرگرفتن آیتم قبل بندازین.بقیشم میزارم خودتون پیداکنید.
          آخرین موضوع که فعلاًقراره محرمانه بمونه تا دوستان تصمیم برای خریدرو سریعتربگیرن ،روزدوشنبه اعلام میکنم.
          دیوید جان فکر کنم من از اولین کسایی بودم که لسرما رو تو سایت بعنوان زیر خاکی معرفی کردم. اون موقع 80 تومان بود!;) البته من فروختم و الانم منتظر سودشم که اسفند میخواد بده.
          یه کوچولو قیمتش مناسب تر بشه حمله می کنیم بهش;)
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• david danger
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 85

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            ببخشيد من يكم خنگم...ميشه منظورتونو واضحتر بگيد؟
            شما استادبنده ايد.تصوركن يكي ازلاجوردياي ونمي خواي سود به جيب بقيه بره وديگران بيان توي تصميم گيري هاي كليدي حرف بزنن.اطلاع دارم كه 2نفرازدوستان همين سايت تونستن خودشونو توي مجموعه سهامداران عمده جا بدن.البته نام اين دوستان محفوظ خواهدماند.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

شما استادبنده ايد.تصوركن يكي ازلاجوردياي ونمي خواي سود به جيب بقيه بره وديگران بيان توي تصميم گيري هاي كليدي حرف بزنن.اطلاع دارم كه 2نفرازدوستان همين سايت تونستن خودشونو توي مجموعه سهامداران عمده جا بدن.البته نام اين دوستان محفوظ خواهدماند.

فكر كنم بازم نفهميدم....ولي اگه بخايم چيزاي ريز و پيز از گزارشش در بياريم چيز ميز زياده گزارشش مبناي درستي نداره به ريزه كاريا توجه نكردن فقط خواستن اي پي اس مد نظرشونو تو گزارش بسازن يا به عبارتي اي پي اس سازي كردن
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• كنداگر
                عضو جدید
                • Nov 2011
                • 10

کچینی
                [B]برخیز که خود را به چراغی برسانیم
                تا فرصت بر هم زدن بال و پری هست[/B]

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

[quote=كنداگر;77702]کچینی[/quote

اینکه از غدیرم معروفتر شده این مدت:d
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• amini1110
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 39

مهران جان سلام
                    امروز شرکت گاز لوله تو روزنامه آگهی مزایده فروش 59 درصد سهام شرکت سلسله آب حیات کرمان تولید کننده انواع لوله را زده بود از این شرکت سلسله اطلاعاتی داری یا نه

نظر

• amini1110
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 39

این دو تا آگهی هم بد نیست یه نگاه بهش بندازید

نظر

• sohrab142
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 83

شمواد هر آن ممکنه صف خرید بشه بخاطر سود واقعی امسال که بر اساس گزارش کدال 1279درصد افزایش داشته ضمن اینکه زیان خودشو پوشش داده مبلغ 262ریال سود برای امسال ساخته هنوز بازار این به این سهم توجه نکرده میتونید خودتان بررسی کنید .

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط amini1110 پست شده است View Post
                          مهران جان سلام
                          امروز شرکت گاز لوله تو روزنامه آگهی مزایده فروش 59 درصد سهام شرکت سلسله آب حیات کرمان تولید کننده انواع لوله را زده بود از این شرکت سلسله اطلاعاتی داری یا نه
                          سلام امینی جان قربان بزرگواری کردی این تاپیکو آوردی بالا رفته بود زیر خاک ....دوست من آخه این شرکت دو برابر سرمایش زیان انباشته داره یه جورایی اوضاش شبیه باباش گازلولست...البته از داخل این شرکت و فعالیت الآنش خبر ندارم اما تا آخرین گزارش که اوضاش خراب بوده....حالا نمیدونم کی اینو میخره کلا یکبار نظرم رو در مورد گازلوله گفتم فک کنم صفحه 20-30 تاپیکه....
                          مبارکه هم که اینقدر بزرگه که این املاک رو سود هر سهمش نمیتونه تاثیری بذاره اما جناب آقای سمیعی نژاد واقعا دارن خوب شرکتو پیش میبرن و این کارشون هم قابل تقدیره البته فولاد املاک راکد زیاد داره ببینیم این کار ادامه داره یا نه....

سهراب جان عرض ادب: این تاپیک خونه اصلیه شمواده ...نظرم رو در مورد شمواد هم در تاپیکه معرفی سهام جناب best نوشتم<فک کنم حدود 2 ماه پیش بود...همچنان ادامه داره همون نظر البته یه نکته در مورد شمواد اینه که گزارش 3 و 6 ماهش معمولا از 9 و 12 ماهش بدتره...اما اگه ایندفعه با همون روند از بعد گزارش 6 ماهه سال مالی که تمام شد کار کنه در خریدش شک نکنید....صحبت از قیمت های 160 و 180 تا 3 ماهه آینده هست سعی میکنم از آمار تولید و فروشش سر در بیارم اگه شد قبل از گزارش بچه های این تاپیک بدونن اوضاع چجوریه...

یا حق

نظر

• khademi1350
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 583

ورنا------------ سرمایه گذاری رنا ---------- رفتن با این سهم که ۸۰ تومان سود ساخته به مجمع خالی از لطف نیست سال مالی ان ۱۳۹۰/۶/۳۰ بوده و مجمع ان همین روزا برگزار میشه

نظر

• داش مهدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 595

دوستان سلام
                              جسارتا فروس یه ریزه مشکوک نمیزنه؟
                              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post
                                ورنا------------ سرمایه گذاری رنا ---------- رفتن با این سهم که ۸۰ تومان سود ساخته به مجمع خالی از لطف نیست سال مالی ان ۱۳۹۰/۶/۳۰ بوده و مجمع ان همین روزا برگزار میشه
                                l ما هم توسبد داریمش ولی چرا رشدش شروع نمیشه رو نمیدونم .
                                حتما باید اگهی دعوت به مجمع عمومی بیاد همه خبر دار بشن تا بره روی 220-240 (-: پیش بینی ما این بوده ولی تکون نمیخوره فوقش میریم مجمع سودشو میگیریم حالشو میبریم.
                                پیش بینی ما این بود که نزدیک مجمع قیمتش حداقل 220 بشه.
                                یه بار حرکت کرد ولی بازار و خودرویی ها منفی شد صف خریدشو دادن و پرید رنا محکوم به صعوده (-:
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X