در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط DADA پست شده است View Postبه من تبریک نمیگید؟
ولی من امروز همه حق فسربامو فروختم و با شما همراهی نکردم.
امیدوارم همه عزیزان همیشه شاد باشند
به شما هم تبریک میگم شما هنر باسود فروختن را داشتید که خودش خوبه
منت نباشه اما من تارگتم را همیشه وقتی میدم که بشه کاریش کرد
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمیخوای یه بار دیگه حساب کنی؟؟
البته فروشتان عالی بوده
اما به نظرم اگر برای ورود کمی صبر میکردید بهتر بود
اوردهای فروش طبیعی بود
قیمت صف امروز و صف فردا هم تقریبا یک قیمته
با یک روز صبر بهتر میشد بازی را چر خوند
مثلا اگر شما مثلا 500000 سهم را فردا میخریدید
اولا کلوز سهم بالاتر میموند
در ثانی همین رنجو فردا میزدید سهم دوباره مثبت میشد
این میشد 12 تا 16 درصد نوسان دو روزه
البته ببخشید دخالت کردم
نظر
-
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمهران جان ببخشید جسارته
البته فروشتان عالی بوده
اما به نظرم اگر برای ورود کمی صبر میکردید بهتر بود
اوردهای فروش طبیعی بود
قیمت صف امروز و صف فردا هم تقریبا یک قیمته
با یک روز صبر بهتر میشد بازی را چر خوند
مثلا اگر شما مثلا 500000 سهم را فردا میخریدید
اولا کلوز سهم بالاتر میموند
در ثانی همین رنجو فردا میزدید سهم دوباره مثبت میشد
این میشد 12 تا 16 درصد نوسان دو روزه
البته ببخشید دخالت کردم
تفکر من 3 نکته اشتباه داشت....
1-حجم فروشنده ها : بنده رو نهایت 350 تا 400 هزار سهم واسه فروش تو منفی حساب کرده بودم یعنی همونایی که بالا واسه فروش گذاشته بودن + 100 هزار تا که البته به اون فروشنده آخریا یکم مشکوک بودم
2-به کلوز سهم خوب دقت نکردم
3-متاسفانه به ساعت اصلا دقت نکردم و آخرین معاملات که داشت انجام میشد فک کردم 5 مین دیگه باقی مونده...
اما در مجموع فردا باید پول جور کنم باهاش کار دارم.....همین الآنشم خوب بود 15% خودش داد از ضرر بودن پول تو بازارم که کم کم 15% میشد جلوگیری کرد یعنی یه 30% به سودم شد....
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postارادت دارم باربد عزیز.....
تفکر من 3 نکته اشتباه داشت....
1-حجم فروشنده ها : بنده رو نهایت 350 تا 400 هزار سهم واسه فروش تو منفی حساب کرده بودم یعنی همونایی که بالا واسه فروش گذاشته بودن + 100 هزار تا که البته به اون فروشنده آخریا یکم مشکوک بودم
2-به کلوز سهم خوب دقت نکردم
3-متاسفانه به ساعت اصلا دقت نکردم و آخرین معاملات که داشت انجام میشد فک کردم 5 مین دیگه باقی مونده...
اما در مجموع فردا باید پول جور کنم باهاش کار دارم.....همین الآنشم خوب بود 15% خودش داد از ضرر بودن پول تو بازارم که کم کم 15% میشد جلوگیری کرد یعنی یه 30% به سودم شد....
شما نمیای شمواد؟؟
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postسلام
البته بنده الان دیگه پیشنهاد خریدی روی کبافق ندارم
اما جمع شدن تمام صف فروش در روز اخر به من ثابت کرد تو مجمع خبریه
الانم حسم میگه تا زمان تبدیل به سهم شدن حقها شیب سهم رو به بالای
(مثل رانفور)
نکته بعدی اینکه شرکت تعدیلش را گذاشته برای پایین اوردن پی به ای سهم
وشناور سهم همچنان پایینه و میتونند به راحتی بالا ببرندش
دو تا نکته مهم اینه که شرکت شناور پایینی داره
و دوم اینکه سه ماهه شرکت حرفهای زیادی توش هست
چه زود دیر میشه
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدرسته مهران اشتباهی یکی از زیرمجموعه هاشو بررسی کردم
وضعیت خود شرکت به این منواله:
295ريال سود 12% رشد
اما رشد سودش بخاطر درآمد حاصل از سرمایه گذاری بوده و سود عملیاتیش 22% کاهش داشته که نکته خوبی نیست
میزان تولید 9% رشد داشته
ولی میزان فروش 19% کاهش که درکل بخاطر افزایش قیمت محصول،میزان مبلغ فروش 9% رشد کرده
وضعیت آینده شرکت بسته به نرخ ارز هم میتونه باشه...افزایش نرخ ارز باعث افزایش قیمت واردات میشه که به رقابتی تر شدن محصولات شرکت میتونه کمک کنه البته از طرفی باعث افزایش قیمت تمام شده محصولات شرکت هم میشه.....
درکل شرکت وضعیت مطلوبی داره اما انتظار رشد انفجاری مث مرینوس ازش نمیره...
به نظر میاد از دید تکنیکالم وضعیت بدی نداشته باشه، اما با این که رشد انفجاری نخواهد داشت موافقمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postنادری جان مراقب باش یهو میفروشنو خالی میکنن کلا گروه حرفه ای رو سهم فعاله....سهم خوب و آینده داری و محصولاتش بسیار با کیفیت هستند و مشتری خودشو داره از نظر سود سازی هم با یه شیب ملایم در حال صعوده اما فقط یه عده توش بعضی وقتا اذیت میکنن...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postمهران عزیز این مطلب رو در مورد لسرما نوشتین؟
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postخیلی ممنون از تحلیلتون؛
به نظر میاد از دید تکنیکالم وضعیت بدی نداشته باشه، اما با این که رشد انفجاری نخواهد داشت موافقم
کلا همه چیز بستگی به اتفاقاتی داره که قراره واسه نرخ ارز بیفته
تا یه سره نشدن قضیه نمیشه تصمیم قطعی اتخاذ کرد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
بچه ها یه نگاهی به صورت مالی کهرام بندازیم....
همه اینجا استادن ولی یه چیزو قید کنم:
سال88 شرکت 313ريال زیان خودشو به 361ريال سود رسیده
گفتنی است که این روند سودآوری 3سالی میشه که شروع شده
سود عملیاتی 274% رشد داشته
بهترین عملکرد شرکت در کاهش هزینه ها عملیاتی و غیر عملیاتی بوده که باعث شناسایی سود شده.
مشکل شرکت،منفی بودن حقوق صاحبان سهامه که بدلیل عملکرد ضعیف شرکت در چندسال اخیر بوده اما 3سالی هست که سیاستهای شرکت بهبود پیداکرده.
بچه ها نظر بدین ببینیم میشه روش حساب کرد یا نه...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبچه ها یه نگاهی به صورت مالی کهرام بندازیم....
همه اینجا استادن ولی یه چیزو قید کنم:
سال88 شرکت 313ريال زیان خودشو به 361ريال سود رسیده
گفتنی است که این روند سودآوری 3سالی میشه که شروع شده
سود عملیاتی 274% رشد داشته
بهترین عملکرد شرکت در کاهش هزینه ها عملیاتی و غیر عملیاتی بوده که باعث شناسایی سود شده.
مشکل شرکت،منفی بودن حقوق صاحبان سهامه که بدلیل عملکرد ضعیف شرکت در چندسال اخیر بوده اما 3سالی هست که سیاستهای شرکت بهبود پیداکرده.
بچه ها نظر بدین ببینیم میشه روش حساب کرد یا نه...
راستش دوست ما حدود 5 ماه پیش از سود 40 تومانیش صحبت میکرد نمیدونم با شما هم در میون گذاشت یا نه؟؟ خودمم تو هفته آخری که باز بود جزو سبد مسابقم بود ...سهم به کف رسیده بود و خریدش مناسب اما یکم زیادی درنگ کردیم...البته گویا هزینه های تولیدش بالاست..
نظر
نظر