در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام احسان جان 150 الی 200 درصد در سال راضی هستم ..........البته قبلا به سالی 100 درصد فک میکردم ...زمانی همه بورس خرابه به 70 -60 درصد در سال .........
================
مصطفی جان زیر خاکی یعنی بازدهی بالای200 درصد در یک سال نهایتا ........:D
زیرخاکی یه سهمیه که انقلابی توی سودآوریش اتفاق افتاده باشه.
توی چشم بازار نباشه
و خیلی فاکتورای دیگه.
مثلا زیرخاکیهای این تاپیک سهمایی مثل شفارا، تپمپی، کهمدا ، قثابت، کهرام، منگنز، کساوه ،فسپا، دفارا و....... بودن.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم جون بازدهی فقط یه فاکتورشه
زیرخاکی یه سهمیه که انقلابی توی سودآوریش اتفاق افتاده باشه.
توی چشم بازار نباشه
و خیلی فاکتورای دیگه.
مثلا زیرخاکیهای این تاپیک سهمایی مثل شفارا، تپمپی، کهمدا ، قثابت، کهرام، منگنز، کساوه ،فسپا، دفارا و....... بودن.آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/02/15, 23:10.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسهام زیر خاکی کسی سراغ نداره .............:D
یک تغییر و تحولات اساسی باید به سبدم بدم ....... 1 ماه اخیر اصلا از معاملاتم راضی نبودم ......... >:)>:)
گزارش های 9 ماه ی شرکت ها هم جز چند تاشون بقیشون مالی نبودن .......و فعلا هم که دور دور پالایشگاهی هاست !!!!!!! با لیدری شپنا !!!:D
نظر
-
آقا سعی کنید این تاپیک بالا بمونه.
یروزی بورسی به همین تاپیکش توی کل فروما تک بود..وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاوکی ......من یک ماه بیشتر نمیتونم رو هر سهمی صبر کنم ...یعنی یک ماه روی سهام خوب ..........سهام در پیت که یه هفته هم دستم نمیمونه و فقط برای نوسانه ........:D عقب میوفتم از بودجه ....ولی خوب دو هفته دیگه هم صبر میکنم تا اولین پیش بینیش بیاد ......شاید کارخونه کنستانتره هم افتتاح شد در این دو هفتههرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
سلام
حتاید از چه محلی تعدیل داره ؟ امسال پیش بینی من این بوده که 100 بسازه (از پارسال که بررسی میکردم) ......الان نمیدونم چقدر اعلام کرده ......تاثیرات دلار رو هم روش بررسی نکردم .....حالا دوباره بررسی میکنم ......ببینیم اصلا با دلار کاری داره یا هزینه های سوخت و این جور چیزا .....چون سال بعد قطعا گرونی حامل های انرزِی داریم .........
کشرق زمانش برسه ورود میزنیم ...زوده فک کنم از الان (-: قبلا زیر 200 پیشنهاد به خرید داده بودم کشرق رو .....ولی خوب الان همون قیمتیه که ارزشش هست ..بین 300 تا 400 میتونه بازی کنه .....کشرق امسال باید اولین پیش بینی که کرده رو بسازه تا اعتماد سازی کنه و اینکه ببینیم اون مقدار رو میتونه تولید کنه .......;) در مورد کارخونه کک شویی ......هم زوده حالا (- ولی خوب بعدش باید ببینیم چقدر وام داره ......ولی کارخونه زغال شویی تحولی ایجاد میکنه ولی فک کنم یک سال دیگه هم افتتاح نشه///
نظر
-
یکی از دوستانم وکالتی 100 تا 100 تا تعداد قابل توجهی شتران خریده ...
شاید زیر خاکی محسوب نشه .... چون هم بسته است و هم خیلی تابلو شده توی بورس ...
ولی تارگت های بالایی شنیدم ... گفتنش شاید قابل باور نباشد ...
البته خودم 200 عدد همش دارم ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postیکی از دوستانم وکالتی 100 تا 100 تا تعداد قابل توجهی شتران خریده ...
شاید زیر خاکی محسوب نشه .... چون هم بسته است و هم خیلی تابلو شده توی بورس ...
ولی تارگت های بالایی شنیدم ... گفتنش شاید قابل باور نباشد ...
البته خودم 200 عدد همش دارم ...///
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآقا سعی کنید این تاپیک بالا بمونه.
یروزی بورسی به همین تاپیکش توی کل فروما تک بود..
واقعا من به عشق همین تاپیک زیرخاکی شیفته و عضو بورسی شدم
یادش بخیر منگنز 600 تومنی
اون موقع اما ... ما دوست و استاد عزیزی مثل مهران داشتیم که یک تنه اینجا را میگردوند
هر جا که هست خداحافظش باشهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
بازگشایی شتران دقیقا به مانند شراز خواهد شد ...
از پایین ترین قیمت به سمت ... تومان
منتهی فرقش اینه شراز روزی 10 - 15 هزار تا معامله میشه ولی شتران شاید روزی 1 دونه معامله بشود ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postمصطفی تو زیرخاکی هات کهمدا هنوزاول راهه قول میدم چند ماه دیگه 2برابرهم بیشترخواهد شد وهنوزشروع نکرده من یه زمان شدوص 400تومانی رو کفتم800کنور1600وگفتم میشه 2400وپارسان 500روگفتم 1000و قلرست 3000تومانی رو برای 4خریدم که بالاترفروختم...و الان میگم کهمدا میشه 500توماندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post...سعید جان کهمدا بزار اون حرکت قشنگه شو بزنه با اون کوره شماره 2، اونوقته که برو حالشو ببر!
معاملات امروز کهمدا میتواند مشخص کننده باشد .........از دید تکنیکال به کف قیمت رسیده است و ارزش بنیادی اش را بارها مطلب زده شده است
سلامت و وسودمند باشید
نظر
نظر