سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    سلام احسان جان 150 الی 200 درصد در سال راضی هستم ..........البته قبلا به سالی 100 درصد فک میکردم ...زمانی همه بورس خرابه به 70 -60 درصد در سال .........

================
    مصطفی جان زیر خاکی یعنی بازدهی بالای200 درصد در یک سال نهایتا ........:D
    میثم جان اگه امسال 1 میلیون سرمایه داشته باشی و هدفت رو بزنی 10 سال دیگه 59 میلیارد سرمایته؛ ارزش فعلی 59 میلیارد 10 سال دیگه میشه حدود 2 میلیارد با تورم 50 درصد در سال
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

سلام احسان جان 150 الی 200 درصد در سال راضی هستم ..........البته قبلا به سالی 100 درصد فک میکردم ...زمانی همه بورس خرابه به 70 -60 درصد در سال .........

================
      مصطفی جان زیر خاکی یعنی بازدهی بالای200 درصد در یک سال نهایتا ........:D
      میثم جون بازدهی فقط یه فاکتورشه
      زیرخاکی یه سهمیه که انقلابی توی سودآوریش اتفاق افتاده باشه.
      توی چشم بازار نباشه
      و خیلی فاکتورای دیگه.

مثلا زیرخاکیهای این تاپیک سهمایی مثل شفارا، تپمپی، کهمدا ، قثابت، کهرام، منگنز، کساوه ،فسپا، دفارا و....... بودن.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        میثم جون بازدهی فقط یه فاکتورشه
        زیرخاکی یه سهمیه که انقلابی توی سودآوریش اتفاق افتاده باشه.
        توی چشم بازار نباشه
        و خیلی فاکتورای دیگه.

مثلا زیرخاکیهای این تاپیک سهمایی مثل شفارا، تپمپی، کهمدا ، قثابت، کهرام، منگنز، کساوه ،فسپا، دفارا و....... بودن.
        مصطفی تو زیرخاکی هات کهمدا هنوزاول راهه قول میدم چند ماه دیگه 2برابرهم بیشترخواهد شد وهنوزشروع نکرده من یه زمان شدوص 400تومانی رو کفتم800کنور1600وگفتم میشه 2400وپارسان 500روگفتم 1000و قلرست 3000تومانی رو برای 4خریدم که بالاترفروختم...و الان میگم کهمدا میشه 500تومان
        آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/02/15, 23:10.
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

سهام زیر خاکی کسی سراغ نداره .............:D

یک تغییر و تحولات اساسی باید به سبدم بدم ....... 1 ماه اخیر اصلا از معاملاتم راضی نبودم ......... >:)>:)

گزارش های 9 ماه ی شرکت ها هم جز چند تاشون بقیشون مالی نبودن .......و فعلا هم که دور دور پالایشگاهی هاست !!!!!!! با لیدری شپنا !!!:D
          میثم جان زیر خاکی که چه عرض کنم اما یه بررسی روی کشرق بنداز 18/8 درصد افزایش نرخ گرفته لازم به توضیحه که با این افزایش نرخ تا 80 درصد سودشو میتونه افزایش بده تو گزارش جدیدش که هر آن ممکنه اعلام بکنه این افزایش اعمال میشه ضمن اینکه در آینده نزدیک هم کک سازی ذوب راه اندازی بشه تاثیر فوق العاده ای روی کشرق داره چون زغال مورد نیاز ذوب را کشرق تامین میکنه و با راه اندازی کک سازی ذوب نیازش به زغال کنستانتره حدود 2 برابر افزایش پیدا میکنه که درصد بالاییشو از کشرق تامین میکنه اما فعلا برای امسال همین افزایش نرخ برای کشرق فکر کنم تا پایان سال 40 - 50 درصد رشد کشرقو داشته باشیم

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

آقا سعی کنید این تاپیک بالا بمونه.
            یروزی بورسی به همین تاپیکش توی کل فروما تک بود..
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

اوکی ......من یک ماه بیشتر نمیتونم رو هر سهمی صبر کنم ...یعنی یک ماه روی سهام خوب ..........سهام در پیت که یه هفته هم دستم نمیمونه و فقط برای نوسانه ........:D عقب میوفتم از بودجه ....ولی خوب دو هفته دیگه هم صبر میکنم تا اولین پیش بینیش بیاد ......شاید کارخونه کنستانتره هم افتتاح شد در این دو هفته
              آقا میثم شنیدم حتاید تو هفته پیش رو تعدیل مثبت داره واحتمال خیلی زیاد این هفته می بنده,اگه دوست داشتید می تونید روش یه بررسی داشته باشید
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20675

سلام

حتاید از چه محلی تعدیل داره ؟ امسال پیش بینی من این بوده که 100 بسازه (از پارسال که بررسی میکردم) ......الان نمیدونم چقدر اعلام کرده ......تاثیرات دلار رو هم روش بررسی نکردم .....حالا دوباره بررسی میکنم ......ببینیم اصلا با دلار کاری داره یا هزینه های سوخت و این جور چیزا .....چون سال بعد قطعا گرونی حامل های انرزِی داریم .........

کشرق زمانش برسه ورود میزنیم ...زوده فک کنم از الان (-: قبلا زیر 200 پیشنهاد به خرید داده بودم کشرق رو .....ولی خوب الان همون قیمتیه که ارزشش هست ..بین 300 تا 400 میتونه بازی کنه .....کشرق امسال باید اولین پیش بینی که کرده رو بسازه تا اعتماد سازی کنه و اینکه ببینیم اون مقدار رو میتونه تولید کنه .......;) در مورد کارخونه کک شویی ......هم زوده حالا (- ولی خوب بعدش باید ببینیم چقدر وام داره ......ولی کارخونه زغال شویی تحولی ایجاد میکنه ولی فک کنم یک سال دیگه هم افتتاح نشه
                ///

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

یکی از دوستانم وکالتی 100 تا 100 تا تعداد قابل توجهی شتران خریده ...
                  شاید زیر خاکی محسوب نشه .... چون هم بسته است و هم خیلی تابلو شده توی بورس ...

ولی تارگت های بالایی شنیدم ... گفتنش شاید قابل باور نباشد ...
                  البته خودم 200 عدد همش دارم ...
                  یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                  دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                  مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                    یکی از دوستانم وکالتی 100 تا 100 تا تعداد قابل توجهی شتران خریده ...
                    شاید زیر خاکی محسوب نشه .... چون هم بسته است و هم خیلی تابلو شده توی بورس ...

ولی تارگت های بالایی شنیدم ... گفتنش شاید قابل باور نباشد ...
                    البته خودم 200 عدد همش دارم ...
                    40-50 هزار تومن فعلا هدفه شترانه به نظرم .......شاید هم بالاتر ....من با دلار 2000 تومنی محاسبش نکردم چون دستم کوتاهه ازش .میترسم یک سود خفنی بسازه و قیمتش بالای تر از 50 هزار تومن بشه (-: برا همین دیگه گزارش هاشو نگاه نکردم تا باز بشه برخیم بعد بررسی کنیم .........ولی یه چیزهایی هم میگفتن که ما زیان ده میشیم کاش (-:
                    ///

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      آقا سعی کنید این تاپیک بالا بمونه.
                      یروزی بورسی به همین تاپیکش توی کل فروما تک بود..
                      مصطفی جان
                      واقعا من به عشق همین تاپیک زیرخاکی شیفته و عضو بورسی شدم
                      یادش بخیر منگنز 600 تومنی
                      اون موقع اما ... ما دوست و استاد عزیزی مثل مهران داشتیم که یک تنه اینجا را میگردوند
                      هر جا که هست خداحافظش باشه
                      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2934

بازگشایی شتران دقیقا به مانند شراز خواهد شد ...
                        از پایین ترین قیمت به سمت ... تومان
                        منتهی فرقش اینه شراز روزی 10 - 15 هزار تا معامله میشه ولی شتران شاید روزی 1 دونه معامله بشود ...
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          مصطفی تو زیرخاکی هات کهمدا هنوزاول راهه قول میدم چند ماه دیگه 2برابرهم بیشترخواهد شد وهنوزشروع نکرده من یه زمان شدوص 400تومانی رو کفتم800کنور1600وگفتم میشه 2400وپارسان 500روگفتم 1000و قلرست 3000تومانی رو برای 4خریدم که بالاترفروختم...و الان میگم کهمدا میشه 500تومان
                          ...سعید جان کهمدا بزار اون حرکت قشنگه شو بزنه با اون کوره شماره 2، اونوقته که برو حالشو ببر!
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• سوفیا
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 122

سلام دوستان بهترین سهم رو برای خرید چی پیشنهاد میکنید به علت گرفتاری که اخیرا برام پیش اومده فرصت تحلیل ندارم

نظر

• سوفیا
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 122

کاپیتان جان من تا حدودی کنور دارم ولی داره خسته ام میکنه از طرفی به نصف سرمایه ام تا 20 روز دیگه احتیاج دارم کنور رو رد کنم یاپالایشگاهی رو

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                                ...سعید جان کهمدا بزار اون حرکت قشنگه شو بزنه با اون کوره شماره 2، اونوقته که برو حالشو ببر!
                                سلام دوستان خوب و جناب کهنه سوار عزیز

معاملات امروز کهمدا میتواند مشخص کننده باشد .........از دید تکنیکال به کف قیمت رسیده است و ارزش بنیادی اش را بارها مطلب زده شده است

سلامت و وسودمند باشید

نظر

در حال کار...
                                X