در اصل توسط امپراتور7 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
دوستان می گویند پتروشیمی زاگرس حدود 1200 توما ن عرضه خواهد شد ؟
با این قیمت مناسب خرید است ؟
زاگرس اگر اشتباه نکنم 170سود داره
با پی به ای 6 میشه 1020
یک واحدم به خاطر فرابورسی بودن و عرضه اولیه میدیم میشه 7 تا 8
پس اگر تو محدوده 1100 تا 1200 دادند
زود و سریع 15 تا 20 درصد رشد میکنه
اما ....
اینو میرم تو تاپیک خودش میگمآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/07/04, 23:57.
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
دوستان می گویند پتروشیمی زاگرس حدود 1200 توما ن عرضه خواهد شد ؟
با این قیمت مناسب خرید است ؟
حتی اگه این قیمت هم عرضه بشه چون بصورت عرضه ی اولیه است در بدترین حالت 15 درصد بازدهی را داره
ولی با توجه به اینکه سرمایه شرکت 2400میلیارد ریاله و از شرکتهای دارای سرمایه زیاد محسوب میشه به نظر من ا این قیمتها عرضه نمیشه مگر اینکه در معاملات فرداجو بازار بسیار مساعد بشه که اونم بعیده
در هر حال در برخی از سایتها حتی بالاتر از این قیمت هم عنوان شده که بنظر من عده ای از حقوقیها ویا حقیقی های گله گنده :d هستند که دارن بازار گرمی میکنند تا بالا کشف قیمت شود تا بر روی سهامدارا عمده اش (غدیر) که احتمالا امروز درصد بالایی خریده اند تاثیر مثبتی بگذارد و چند روزی روند مناسبی پیش روی این سهم و حق تقدمش قرار دهد .آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/07/05, 00:29.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط سنگ صبور پست شده است View Postجناب مهران خواهشمندم سعی کنیددیگه ازاون سهام قبلی مثل...قشهد...رودست این سهامداران بیچاره نگذارید به اصتلاح زیر خاکی
نظر
-
در اصل توسط سنگ صبور پست شده است View Postجناب مهران خواهشمندم سعی کنیددیگه ازاون سهام قبلی مثل...قشهد...رودست این سهامداران بیچاره نگذارید به اصتلاح زیر خاکی
کسی سهمیو واسه قالب کردن به بقیه معرفی نمیکنه،درضمن کسی مجبور به خرید هیچ سهمی نیست.خواهشا با تحلیل خودتون خرید و فروش کنید
یه چیز دیگه اینکه سهمای زیرخاکی که اینجا معرفی میشه گاهی اوقات صرفا واسه نوسان کوتاه مدته و باید سریع ازش خارج شد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جناب سنگ صبور وجناب مهران قصد دخالت ندارم
اما چون سهامدار قشهد هستم عرض میکنم خرید قشهد 750 تومنی سفته بازی محض بوده که در ان شکی نیست
اما الان ما داریم در مورد سهمی با اینده روشن و پی به ای 7 نسبت به اولین پیش بینی سال 90 و انتظار تعدیل تا 110 تومن برای 89 صحبت میکنیم
اما این دلیل نمیشه حالا یک دوستی تا این پست منو خوند فردا بره از صف فروش 1000 تا بخره 3 روز بعدش بیا بگه من 10 درصد تو ضررم
همیشه تو بررسی سهام از دید من تارگت زمانی مهمه
من اگر میکم قشهد خوبه براش محدوده قیمتم دارم زمان ورودم دارم در وقتش همه میان تشکر هم پای پستم میزنند
اما الان نه
تبصره زیر خاکی مثل دانه ای است که تو دل خاک کاشتیش حالا این میتونه گندم باشه 6 ماه بعد جواب بده
یا نه لوبیا باشه سریع سر از خاک در بیاره
از شما دوستان عزیز هم میخوام اگر سهمی را خریده اید با مدیریت صحیح خود را در ان سهم به سود برسانید و باعث گمراهی سهامداران دیگر نباشید
روزی که فسرب 270 تومنی را تو همین فروم پیشنهاد دادم به جرات میگم هیچ کس نخرید
الان روی 340 داره با چه حجمی معامله میشه زمان بهترین پاسخ برای سوالهاست
پس صبر پیشه کنید
نظر
-
احتمالا اشتباهی صورت گرفته دوست عزیزم
فکر نکنم مهران جان باعث متضرر شدن کسی شده باشهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
شرمنده لطف کنین اوقات خودتون وبقیه رو تلخ نکنین
سه گل روییده اندر باغ احساس، گل سوسن گل لاله گل یاس، گل اول که ماه عالمین است، عزیز فاطمه نامش حسین است،گل دوم نگر غرق است در فضل، امید مرتضی نامش ابوالفضل، گل سوم گل میعاد باشد، امام چهارمین سجاد باشد.
اعیاد شعبانیه بر همگی مبارکفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
سلام بر دوستان ....
امروز هم با شمواد سرگرمیم تا ببینیم چی میشه.....گزارش 9 ماهه تا چند روز دیگه منتشر میشه و به احتمال زیاد سهم تعدیل مثبت دیگری در حد 25% ارائه خواهد کرد .....eps هم که تو سایت بورس tse درست شده آخه دیروز بعضی دوستان میگفتند اینکه 17 ریال زیان داره....الآن درست شد و 116 ریل سود است..
نظر
نظر