دوستان بنظرشما بکام زیرخاکی نیست الان ؟
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
عزیزان :
از سهم وتوکا غافل نشوید ؛
رشد خیلی خوب و رویایی در انتظار سهم است .
مبلغ کل قراردادی که امروز در اطلاعیه شفاف سازی اعلام کرده 113.5 میلیارد تومان است که نسبت به سرمایه سهم واقعا شگفت انگیز است .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postیکی از دوستان به من 3 هفته پیش گفت به نظرت بهترین سهم سیمانی واسه خرید چیه؟؟
الآن میدونم جوابی که بهش دادم باعث میشه دوستان گیر بدن اما گفتم سیمان هرمزگان فک کنم یه 10 هزار تایی خرید خودم میخواستم وارد شم واقعا کوتاهی کردم...رو 765 راحت میداد...گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postتعصب نبود تاکید برنکته بود...
ولی دیدی که ملت نگاشون به عملکردیه که اتفاق افتاده...
امروز یه برگشم معامله نشد حتی با تعدیل 30%
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدر حال خرید یک زیر خاکی هستم
البته یکم دیر پیداش کردم اما گین خوبی میخوام از اون بگیرم
وقتی خریدم تکمیل شد خدمت میرسم;)
نکته انحرافی با خرید خود من 20 تا 25 درصد قیمتش بالا میره :dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Post:*:*:*اینم واسه جناب سنگ صبور...
ولی این دید منفی ایرانیان به محیط مجازی واقعا مشکل حل نشدنی ایه....اما تو این تاپیک همه با مرامن و واسه سود خودشون محاله حاضر به ضرر کس دیگه بشن.....=;
راستی رضا رفت یه زیر خاکی بیارهx-( نیومده هنوز نکنه تبریز الآن هم برف اومده گیر افتاده:d
خب خدمت مهران عزیز عرض کنم من به علت مسدومیت یه مدتی دور از میادین بودم و روی زیر خاکی مانور نمیدادم ولی هیهات من الضله که از شنبه امونتون نخواهم داد و با زیر خاکی هایی همچون اخابر خساپا خبهمن فملی وپارس فاسمین در خدمت دوستان خواهم بود تا لذت واقعی زیر خاکی را به شما بچشانم =))
حامد جان زیر برف چیه زیر سنگم ما یه چیز ردیف میکنیم میزنیم تنگش دور هم باشیم >:)
خب بچه ها شروع فرایند ازمون ساعت 7.30 نوشته نیم ساعت قبل اینجا باشین خب به روی چشم میشه 7 صبح دانشگاه ازادم که تو برهوته پس 6 راه بیافتیم با این ترافیک به یه جایی میرسیم شب قبل کنکور هم باید یه 7 ساعتی خوابید الان که 11.15 پس حسابی دیر شده خدا ازتون نگذره که نذاشتین من بخوابم 15 دقیقه از وقت گرانبهام تلف شد همش تقصیر این مهرانه =))
مسلمان (با لحن خلیفه ی زبیری بخوانید )
دعا یادتون نره
پرسود باشیدبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postاقا جان چی میخواین از جون من فردا کنکور ازاد (غیر پزشکی زیر گروه2 اولویت اول مهندسی پزشکی تبریز )دارم ادرس دقیق دادم بیاین سر جلسه پیدام کنید :d طرفدارم با دسته گل نیان با برگ سهم هدیه به اینجانب بیان :d
خب خدمت مهران عزیز عرض کنم من به علت مسدومیت یه مدتی دور از میادین بودم و روی زیر خاکی مانور نمیدادم ولی هیهات من الضله که از شنبه امونتون نخواهم داد و با زیر خاکی هایی همچون اخابر خساپا خبهمن فملی وپارس فاسمین در خدمت دوستان خواهم بود تا لذت واقعی زیر خاکی را به شما بچشانم =))
حامد جان زیر برف چیه زیر سنگم ما یه چیز ردیف میکنیم میزنیم تنگش دور هم باشیم >:)
خب بچه ها شروع فرایند ازمون ساعت 7.30 نوشته نیم ساعت قبل اینجا باشین خب به روی چشم میشه 7 صبح دانشگاه ازادم که تو برهوته پس 6 راه بیافتیم با این ترافیک به یه جایی میرسیم شب قبل کنکور هم باید یه 7 ساعتی خوابید الان که 11.15 پس حسابی دیر شده خدا ازتون نگذره که نذاشتین من بخوابم 15 دقیقه از وقت گرانبهام تلف شد همش تقصیر این مهرانه =))
مسلمان (با لحن خلیفه ی زبیری بخوانید )
دعا یادتون نره
پرسود باشید
ایشالا بسلامتی....
دعات میکنیم
ایشالا همون اولویت اولو بیاری ولی خیالت از دانشگا آزاد راحت باشه،گزینه حضور درجلسه واسه قبولی کافیه!!!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postممنون از تاکید همراه با آرامشت
ولی دیدی که ملت نگاشون به عملکردیه که اتفاق افتاده...
امروز یه برگشم معامله نشد حتی با تعدیل 30%
http://www.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...62880954780884
نظر
-
در اصل توسط sirwan پست شده است View Postبه چه گیر بدن ؟ سهم خوبی توی سیمان هاست صادراتش زیاده
معیارم واسه زیر خاکی بودنش چیزای دیگست...<مصطفی جون آرامشم خوب بود؟؟>
نظر
نظر