سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
    دوستان این فقط یه پیشنهاد است و اصلا مثل سهم های قبلی توصیه به خرید نیست...

اما کمباین با توجه به مجمع پیش رو و تصمیم در خصوص فروش دارایی های مازاد و زمین های بلا استفاده همچنین قول مساعد معاون رئیس جمهور مبنی بر پرداخت مطالبات شرکت تا پایان شهریور و همچنین ارائه طرح توجیهی افزایش سرمایه و همچنین تجدید ارزیابی در مورد دارایی های شرکت...با توجه به نیاز کشور به این محصول همچنین نیمچه صادراتی که به کشورهای همسایه دارد در این قیمت ها ارزش ریسک رو داره....
    ضمن اینکه دوستان یادشون باشه اولین خرید من از این سهم حدو 1.5 ماه پیش بود <مراجعه شود به تاپیک امروز چه کردید> چون اون زمان قرار بود که این مجمع اوایل مرداد برگزار بشه اما تاریخش کمی به تاخیر افتاد.......
    نکته مهم افزایش سرمایشه که هیئت مدیره و سازمان بر انجامش تاکید دارن..........حال دوستانی که ریسک پذیر هستند اون بخش از سبدشونو که قبلا هم تاکید کردیم بیش از 20% سبدشون به هیچ وجه نباشه میتونن روی این سهم خرید انجام بدن..........

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در ضمن دوستان اگه احیانا سوالی در مورد شیمی..پلیمر..<هر سوالی بود چه ریز و چه درشت از فرآیندهای تولید تا تجزیه و انتقال جرم و حرارت و سوالات درسی دوره دبیرستان:d> یا سوالاتی در مورد تولیدات واحد های پتروشیمی<البته در حد توان و آشنایی> داشتند در پیام خصوصی در خدمتشون هستم...

نظر

• حبیب
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 252

مهران خان
        این وپنرو با 15 تومان سود و اصلاح ساختار مالیش با قیمت 70 تومان جزو سهام زیر خاکی نمیتونه قرار بگیره ؟؟؟

نظر

• امپراتور7
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 1043

در ضمن دوستان اگه احیانا سوالی در مورد شیمی..پلیمر..<هر سوالی بود چه ریز و چه درشت از فرآیندهای تولید تا تجزیه و انتقال جرم و حرارت و سوالات درسی دوره دبیرستان:d> یا سوالاتی در مورد تولیدات واحد های پتروشیمی<البته در حد توان و آشنایی> داشتند در پیام خصوصی در خدمتشون هستم...
          استاد لطفا نقش پتروس رو در صنعت پتروشیمی بیان کنید ایا اول پتروس (فداکار ) بوده و پتروشیمی از این اختباس شده یا بالعکس ممنون میشم در ضمن چند سال سوال کنکور هم بوده >:d<:-/
          به جان خودت بیفت!
          خودت خودت را بساز!
          وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• باربد
            Banned
            • Aug 2025
            • 3256

در اصل توسط حبیب پست شده است View Post
            مهران خان
            این وپنرو با 15 تومان سود و اصلاح ساختار مالیش با قیمت 70 تومان جزو سهام زیر خاکی نمیتونه قرار بگیره ؟؟؟
            بازی غلط سهامدار عمده در زمان بازگشایی بعدتعدیل
            و فروش قسمت زیادی از زیر مجموعه ها اصولا تاثیرات منفی روی این سهم گذاشته

نظر

• farhad61
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 512

یه بار دیگه لازم میدونم از مهران عزیز بابت معرفی بکاب تشکر کنم
              این نمودار رو دیروز توی قسمت خرید گذاشته بودم

میبینید که مقاومت اول رو به راحتی رد کرده و هدف بعدی 459 خواهد بود

حالا از این مقدار هم عبور بکنه یا نه دیگه باید نطر اساتیدی مثل باربد جان و آقا مهران رو جویا شد
              فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
              قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• hamed89
                Banned
                • Aug 2025
                • 617

سلام
                من از اردیبهشت با سهم كماسه هستم
                سهم یه سری فروشنده داشت جز رو +4 نمیادند که یکیش من بودم
                یه سری هم رو قیمت های مختلف
                بماند دو ماه اصلا خریداری نبود واسه سهم
                ولی امروز دیگه فروشنده نخاله هم فروخت رفت و من و یه نفر دیگه موندیم
                نظرتون دربارش چیه؟
                میتونه زیرخاکی باشه؟

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 3256

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                  یه بار دیگه لازم میدونم از مهران عزیز بابت معرفی بکاب تشکر کنم
                  این نمودار رو دیروز توی قسمت خرید گذاشته بودم

میبینید که مقاومت اول رو به راحتی رد کرده و هدف بعدی 459 خواهد بود

حالا از این مقدار هم عبور بکنه یا نه دیگه باید نطر اساتیدی مثل باربد جان و آقا مهران رو جویا شد
                  فرهاد جان این ماله جوشکابه؟

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

مهران خان
                    حبیب جان باور کن هرچه فکر میکنم نمیدانم چه نیرویی میتواند این پدر و پسر و دخترش<بابا وپترو..پسر گازلوله و دختر کربن> را از این فلاکت نجات دهد...
                    باور کنید حتی فکر اینکه این سهم ها به صورت عملیاتی بتوانند 1 ریال تعدیل مثبت بدهند در ذهنم نمیگنجد...همان جوابی که در مورد گازلوله دادم اگر حرفه ای هستید نوسان بگیرید اما متاسفانه مدیران این مجموعه ته دیگ رو هم برای ماها نمیگذارند........البته شاید روزی کربن...

نظر

• farhad61
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 512

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                      فرهاد جان این ماله جوشکابه؟
                      بله باربد جان تایم یک ساعته جوشکاب یزد هستت در متا تریدر
                      فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                      قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 3256

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                        بله باربد جان تایم یک ساعته جوشکاب یزد هستت در متا تریدر
                        این سهم پتانسیل های زیادی برای رشد داره که اولینش افزایش سرمایه اجباری 100 درصدی از انباشته تا پایان امساله
                        در صورتجلسه مجمع سال 86 مقرر شده هیت مدیره باید تا پایان 5 سال که امسال سال اخرشه حداقل 100 درصد افزایش سرمایه بده و با توجه به انباشته شرکت این موضوع کاملا بدیهی است و درضمن 100 درصد دوم نیز در دست هیت مدیره گذاشته شده
                        پس تا اینجا 300 درصد افزای با سرمایه فعلی در انتظار شرکته

نکته دوم اینکه این شرکت مس خود را با 9800 دلار بسته و الان با این اختلاف 1000 دلاری تاثیر کاملا مثبتی بر سود شرکت خواهد داشت
                        مخصوصا که شرکت در حال خرید مواد اولیه به قیمت روز است

بحث بعدی اینکه این شرکت عموما در 3 ماهه تابستان بیشترین سود اوری را داشته و دارد
                        چرا که طبق اخرین گزارشات تولیدات کابل برق خود را با توجه به افزایش پروزه های ساختمانی افزایش داده که با توجه به این موضوع انتظار یک تعدیل مثبت از بابت افزای فروش را داریم
                        و این متواند سود بالایی را برای این 3 ماهه برای شرکت ایجاد کند
                        و در پایان سیاست تقسیم سود بالای شرکت در مجامع بوده که ان بازهم یک پتانسیل دیگه محسوب میشه
                        از طرف دیگر با معاملات امروز نشان داد شناور سهم به شدت پایین امده
                        و خریداران اکثرا با در نظر گرفتن فاکتور های بالا در حال خرید این سهم هستند
                        در صورت عبور از محدوده 460 تا 470 افق بالایی را برای سهم متصورم

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

باربد، مهران، مصطفی و سایر دوستان زیر خاکی
                          این عملکرد 6 ماه کایگچ رو دیدید؟
                          - 6ماهه 68 درصد پوشش سود داده، در حالی که پارسال تو عملکرد 6ماهش 26 درصد پوشش داده بوده و ر نهایت بازم تعدیل مثبت داشته با همین درصد پوشش
                          - فروشش نسبت به سال پیش 36 درصد افزایش داشته، بهای تمام شده کالای فروش رفته 39 درصد افزایش و سود عملیاتیش 31 درصد افزایش داشته
                          - سهم تو گزارش قبلیش سود 24 تومانی رو به 11 تومان تعدیل داده بوده که الان باز پیش بینیش 265 ریال شده (تعدیل منفیه بدون ذکر علت بوده)
                          - شرکت افزایش سرمایه 100 درصدی از محل سود انباشته داره
                          نظرتون چیه راجع بهش؟ کسی شناختی از وضعیت شرکت داره؟ البته خیلی خیلی کم معامله شده و از تیر متوقف بوده
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• حبیب
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 252

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            بازی غلط سهامدار عمده در زمان بازگشایی بعدتعدیل
                            و فروش قسمت زیادی از زیر مجموعه ها اصولا تاثیرات منفی روی این سهم گذاشته
                            جناب باربد با همه بدیهای سهم و عملکرد غلط مدیران برای کسی مثل من که سهم را دارد چه توصیه ای دارید ؟ فکر نمیکنید یاید یک حرکت صعودی داشته باشد ؟؟

حبیب جان باور کن هرچه فکر میکنم نمیدانم چه نیرویی میتواند این پدر و پسر و دخترش<بابا وپترو..پسر گازلوله و دختر کربن> را از این فلاکت نجات دهد...
                            باور کنید حتی فکر اینکه این سهم ها به صورت عملیاتی بتوانند 1 ریال تعدیل مثبت بدهند در ذهنم نمیگنجد...همان جوابی که در مورد گازلوله دادم اگر حرفه ای هستید نوسان بگیرید اما متاسفانه مدیران این مجموعه ته دیگ رو هم برای ماها نمیگذارند........البته شاید روزی کربن...
                            مهران جان پلوله که در گزارش 3 ماهه 3تومان سود عمبیاتی ساخته . شما هم توصیه اتان به کسی که سهم را دارد چیست ؟ ایا زیان را شناسایی کند ؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

امروز 80 درصد خرید تپمپی مال سامان بوده. حدود 54000 سهم...
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 3256

جناب باربد با همه بدیهای سهم و عملکرد غلط مدیران برای کسی مثل من که سهم را دارد چه توصیه ای دارید ؟ فکر نمیکنید یاید یک حرکت صعودی داشته باشد ؟؟

دوست عزیز سلام
                                وپترو را فعلا دارای رشد سریع نمیدانم
                                بلکه به دلیل قیمت پایین به مراتب می توان از این سهم نوسانات خوب گرفت
                                که پیشنهاد میکنم از این فرصتها استفاده کنید

نظر

در حال کار...
                                X