سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

مهران جان مگه سامان خریدار سهم نیست من که همیشه فلش و سبز می بینم چند وقتی که نگاه کردم بیشترین خرید و داره فروشنده هم فکر کنم پدم و تلمبه سازی باشن فکر کنم نزدیک های 250 قبل از ثبت افزایش سرمایه تلمبه سازی خالی کرد و سامان بیشترو خرید و بعد از ثبت اومد بالای یک درصدی ها
    www.mahak-charity.org

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
      مهران جان مگه سامان خریدار سهم نیست من که همیشه فلش و سبز می بینم چند وقتی که نگاه کردم بیشترین خرید و داره فروشنده هم فکر کنم پدم و تلمبه سازی باشن فکر کنم نزدیک های 250 قبل از ثبت افزایش سرمایه تلمبه سازی خالی کرد و سامان بیشترو خرید و بعد از ثبت اومد بالای یک درصدی ها
      سلام امیر جان...
      ببینید دوست من وقتی تلمبه داره میفروشه سامان داره میخره...وقتی پدم میفروشه سامان داره میخره...حتی وقتی سامان اول صبح 20 تا میفروشه بعد از ساعت 11 جاش 40 تا میخره....این رو من بگم این گروه گروهی هستند مشترک المنافع به رهبری فکری و ایضا مالی سامان

<1-بانک سامان 2-سرمایه گذاری سامان 3-تلمبه ایران 4-رنگین 5-پدم 6-شیشه همدان 7- تولیدی بهمن 8-کاشی یزد 9-یزد باف 10-ایران و غرب>

سرمایه گذاری سامان هم بازوی عملیاتی بانک سامان در بورس هست و با ورود این بانک به بورس قطعا بازی های جالبتری رو شاهد خواهیم بود و بدانید سامان حالا حالاها با تپمپی کار داره...و یک دونه از این سهمم تو این قیمتا از دست نمیده یعنی یکی بفروشه 2 تا میخره..

نظر

• 12345
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 27

.......................
        آخرین ویرایش توسط 12345؛ 2011/08/07, 17:27.

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

در اصل توسط 12345 پست شده است View Post
          دوستان سلام
          اطلاعیه کابل تک ( بتک ) رو دیدین ؟؟؟؟
          شرکت به خاطر قسمتی از زمینی که با بانک تجارت برای بدهی هاش تهاتر کرده زیان اعلامی سال 1390(973) ریال رو تبدیل کرده به 790 تومان سود ساخته شده در سه ماهه...............من که حساب کتاب بلد نیستم دوستان بگن این تعدیل چند صد درصدی میشه ؟؟؟؟؟(شایدم چند هزار درصد ؟؟؟؟)!!!
          این تعدیل زده روی دست تعدیل شپمچا که یه تعدیل خفنی داد ..................
          فکر میکنین با 790 تومن سود چند باز بشه خوبه ؟؟؟؟؟

http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...IeJVC2BA%3d%3d
          دوست خوبم این هم از اون تعدیلا بود....البته یه وقت تعدیل شپمچا و بتک را در کنر هم قرار ندهیم به 2 دلیل

1-تعدیل شپمچا عملیاتی بوده این غیر عملیاتی
          2-تعدیل شپمچا غیر منتظره بوده تعدیل بتک رو از 2 سال پیش خیلی از کسانی که از دارایی های زیاد شرکت با اطلاع بودن میدونستن...جالبیش اینه اواسط سال 88 وقتی واسه اولین بار شایعاتی از فروش زمین مطرح شد زیان انباشته شرکت ه ازا هر سهم حدود 500 تومان بود و بحث این بود که شرکت با فروش این زمین ها حتی یه مقداری سود هم تقسیم میکنه اما متاسفانه الآن زیان هر سهم 1000 تومان میباشد...البته تغییرات و اصلاحات درون شرکت با این فرآیند قابل بررسیست...

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
            امروز تنها سهمی که از اول صبح صف خرید را برایش چیدن و تا اخر بازار همچنان صف خرید داشت سهمی بود به نام سر خوارزمی.
            بله بنده هم از صبح نظاره گر بودم
            سبدش واقعا سبد مناسبیه
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• majid
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 151

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
              سبدش واقعا سبد مناسبیه
              با سلام
              در اول وقت روي 171 خريد کردم اما حيف کم خريدم

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                سبدش واقعا سبد مناسبیه
                مصطفی فقط نمیدوم چرا حق تقدم این سهم از فردای روزی که وارد بورس شد معامله نشد
                البته شاید یکی از دلایلش کم بودن میزان تقدمش باشه به عبارتی دیگه چون درصد افزایش سرمایه بانک ناچیز بود حق تقدم چندانی به سهامداران عمده تعلق نگرفت واون تعداد .... هم به نظر میرسه بیشتر قصد تبدیل کردن حق ها به سهم رو دارند تا فروش .
                البته شاید دلایل دیگه هم داشته باشه نظر تو چیه ؟
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                  مصطفی فقط نمیدوم چرا حق تقدم این سهم از فردای روزی که وارد بورس شد معامله نشد
                  البته شاید یکی از دلایلش کم بودن میزان تقدمش باشه به عبارتی دیگه چون درصد افزایش سرمایه بانک ناچیز بود حق تقدم چندانی به سهامداران عمده تعلق نگرفت واون تعداد .... هم به نظر میرسه بیشتر قصد تبدیل کردن حق ها به سهم رو دارند تا فروش .
                  البته شاید دلایل دیگه هم داشته باشه نظر تو چیه ؟
                  نمیدونم ..شاید مهلتش تموم شده...اما تا اونجایی که میدونم این سهم یه جورایی سهم اهدایی بانک به کارکنانش بوده و اونا هم قصد فروش نداشتن
                  در کل خیلی مبهمه....نمیدونم
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• farhad61
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 512

پمپ ایران هنوز سیگنال خرید نداده ( البته در این قیمت ) یه مدته میخاد 303 رو بشکنه هنوز زورش نرسیده که اگه بشکنه اولین مقاومتش 432 خواهد بود

فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                    قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                      پمپ ایران هنوز سیگنال خرید نداده ( البته در این قیمت ) یه مدته میخاد 303 رو بشکنه هنوز زورش نرسیده که اگه بشکنه اولین مقاومتش 432 خواهد بود

دقیقا نظر من هم رو پمپ همینه به احتمال زیاد چند روزی در این محدوده ها در جا خواهد زد
                      البته اگر حمایت مناسب از سهم انجام شود (مثل حمایت امروز صدرا) در این صورت مقاومت معنایی نخواهد داشت
                      یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 617

من امروز 10 دقیقه خواب موندم 8:40 رفتم صف بکاب بهم نرسید! این چه رسم زمونست که روزگار با ما داره
                        فردا هم وقت ورود هست یا نه؟>

نظر

• حامد24
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2532

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                          من امروز 10 دقیقه خواب موندم 8:40 رفتم صف بکاب بهم نرسید! این چه رسم زمونست که روزگار با ما داره
                          حامد جان من خودم اگه سهمی همون روز بهم نرسه از فرداش روی سهم دیگه ی متمرکز میشم
                          بنظرم بهتره روی سهم دیگه ای تمرکز کنی
                          در حال حاظر بازار بازاری شده که هر سهمی امکان رشد داره
                          مثلا همین خساپا من خودم بارها تو این محدوده ها ازش نوسان گرفتم عده ای از دوستان تو بورس 24 هم امروز وارد همین سهم شدند
                          یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• Hossein4000
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 109

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                            خواب بامداد رحیل بازدارد پیاده رو ز سبیل

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

دقیقا نظر من هم رو پمپ همینه به احتمال زیاد چند روزی در این محدوده ها در جا خواهد زد
                              البته اگر حمایت مناسب از سهم انجام شود (مثل حمایت امروز صدرا) در این صورت مقاومت معنایی نخواهد داشت
                              انگار باید منتظر گزارش اولین پیش بینی سود 91 بمانیم گویا سهم محرک لازم داره یا گذر از این محدوده با حجم بالا یا گزارش مناسب....البته امور سهامش هم نم پس نمیده....

***حامد دقت کردی امروز تو 10-12 پست مستقیم و غیر مستقیم به صدرا اشاره کردی:d

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

حامد جان من خودم اگه سهمی همون روز بهم نرسه از فرداش روی سهم دیگه ی متمرکز میشم
                                بنظرم بهتره روی سهم دیگه ای تمرکز کنی
                                در حال حاظر بازار بازاری شده که هر سهمی امکان رشد داره
                                مثلا همین خساپا من خودم بارها تو این محدوده ها ازش نوسان گرفتم عده ای از دوستان تو بورس 24 هم امروز وارد همین سهم شدند
                                حامد راستی بهسرام خریدی ؟؟

نظر

در حال کار...
                                X