270 تومنش جوکی بود که بازار برایش ساخت.........و قطعا شما و خیلی دوستان هم به خاطر دید منفی در 270 به خریدش فکر نکردید........
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
-
مهران صب دیر بیدار شدم ...تپمپی صف شد.....خریدامون تکمیل نشد...
کار کار سامانه!!!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمگه جز من و سامان کسی به این طفل معصوم کاری داره.!!!!.................
دیروز سامان بود.......منم واسه آریا 2000 تا دیگه برداشتم...........اما امروز کار من نبود یا سامان بوده یا عدهای جدید الورود.........آمارشو در نیارم...
شاید جدید الورودا همونایی هستن که انتظار 240 تومنیشو داشتن;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postمگه جز من و سامان کسی به این طفل معصوم کاری داره.!!!!.................
دیروز سامان بود.......منم واسه آریا 2000 تا دیگه برداشتم...........اما امروز کار من نبود یا سامان بوده یا عدهای جدید الورود.........آمارشو در نیارم...
به نظرم با این روند حمایتی دوباره تا 320 بره >:d<یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخدا رو شکر این سهم به همه دوستان امروز فرصت خرید داد
نکته جالب این سهم مهران جان مجمع نزدیک و تقسیم سود شرکته که با توجه به صورتهای مالی میتونه رقم خوبی تقسیم کنه احتمالافراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
نظر