سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط 12345 پست شده است View Post
    سلاممممممممممممممم
    اینجا چقدر سوت و کور شده......!!!!
    یعنی هیشکی نیس........؟؟
    یعنی مطالعات باستان شناسی این یکی دوروزه تعطیل ... ؟؟؟
    یعنی کندوکاو و شخم زدن بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل.....؟؟؟
    دوست عزیز کمی صبر داشته باشین واسه پیدا کردن یه زیر خاکی حداقل 2.5 تا 4 متر حفاری لازمه ما که شنبه تا 4 شنبه یا اینجا هستیم یا سر کار میمونه همین 5 شنبه و جمعه ......اما تو نقشم یکی 2 جا رو پیدا کردم و دارم شروع میکنم.......داداش باربد هم که ول کرده رفته مسافرت کمک نمیکنه :) منم و کلنگ و بیلچم..........

نظر

• آريا محمدي
      عضو جدید
      • Aug 2011
      • 8

مهران جان نظرتون در مورد غمارگ چیه ؟

نظر

• باربد
        Banned
        • Aug 2025
        • 3256

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
        دوست عزیز کمی صبر داشته باشین واسه پیدا کردن یه زیر خاکی حداقل 2.5 تا 4 متر حفاری لازمه ما که شنبه تا 4 شنبه یا اینجا هستیم یا سر کار میمونه همین 5 شنبه و جمعه ......اما تو نقشم یکی 2 جا رو پیدا کردم و دارم شروع میکنم.......داداش باربد هم که ول کرده رفته مسافرت کمک نمیکنه :) منم و کلنگ و بیلچم..........
        مهران جان ما از کنار دریا هم به یادتیم

اما جهت سوت و کوریه اینجا که من قبول ندارم این موضوع را باید عرض کنم
        دوستان این زیر خاکی هایی که تا الان اعلام کردیم باید نقد بشه پولاش خرج بشه
        تا ما بریم دوباره باستان شناسی را از سر بگیریم

ضمنا با بودن اساتیدی مثل اقا مهران
        جناب حامد 24
        جناب اقا مصطفی و دیگر دوستان
        من از بابت همه چیز خیالم راحته و دارم از هوای بارونی شمال لذت میبرم

اما جدا از این حرفها شاید تا 24 ساعت اینده یک پدیده دیگه در غالب حرکت دسته جمعی اعلام بشه
        منتظر باشید

;)

اما فعلا ثاخت را در یابید

نظر

• fm2006
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 825

ثاخت : تثبیت بالای میدلاین . سیگنال خرید در sto , ADX هدف اول 335 . و میان مدت شاید سقف چنگال در 360
          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• 4321
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 108

تراک رو اگه زیر 200 سوار شید به موقع هم نتونید پیاده شید بازم یه در صدی توش داره تپل

نظر

• fm2006
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 825

ثامان : سیگنال خرید در sto و ADX و MACD مقاومت اول سقف کانال و فیبوی 61.8% در 80 تومان
              فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

در اصل توسط آريا محمدي پست شده است View Post

سلام آریا جان به دلیل اینکه اسمتون آریا هست به توان 2 دوستون دارم:d

دوس داشتم سهم یه تعدیل منفی دیگه بده که 10-15% پایین تر وارد شیم البته هنوزم امیدوارم چون همه اون نکاتی که مثبت هست برای شرکت و شما هم قطعا ازشون اطلاع دارین حداقل تا 6 ماه دیگر زمان میبرد<گفتم حداقل> که احتمالا بیشتر هم بشود.......

اما نکاتی از سهم............

***بحث انتقال کارخانه که خب عرض کردم احتمالا در این سال مالی نمیشود انتظاری از این بابت داشت.....

***شرکت تنوع خوبی در محصولات..بسته بندی و تولید ایجاد کرده که قطعا در فروش محصولات آزاد تاثیر بسزایی خواهد داشت

***شرکت فروش سال مالی 90.09.30 را 3.313.036 میلیون ریال پیش بینی کرده که نسبت به پیش بینی 2.180.000 سال گذشته افزایشی معادل 53% را نشان میدهد و با توجه به افزایش 34% مقدار فروش نسبت به دوره 6 ماهه سال گذشته میتوان به دستیابی به این میزان امیدوار بود....

***شرکت حجم واردات مواد اولیه بالایی داره و حدود 61 میلیون دلار<68 میلیارد و 200 میلیون تومان> واردات دارد که دلار را برای واردات 1120 تومان در نظر گرفته ........

***آنچه پیداست شرکت تمامی محصولات خود را فروخته و فی الحال موجودی آماده برای فروش ندارد.........

***سهامدار عمده سهم از همون مدلیه که ما خوشمون نمیاد.......

***اما در مورد فروش و مواد اولیه و بهای تمام شده کالای فروش رفته:

متاسفانه درصد بهای تمام شده کالای فروش رفته از رقم 89.5% در سال مالی 89 به 94% برای سال 90 افزایش یافته و این 4.5% از سود شرکت شدیدا کاسته است و با توجه به اینکه تا گزارش 6 ماهه سال 89 این میزان 86.5% بوده و در پایان به 89.5% رسیده و در 6 ماه ابتدایی امسال 94% بوده پس این اعداد گویای این هست که شرکت مانند بسیاری از شرکت های فعال در سایر صنایع قرار گرفته که بهای تمام شده کالای فروش رفته شان به بیش از 94 % رسیده است و این امر قطعا در روند صعودی سود سازی اخلال ایجاد میکند...............

در مجموع این سهم از یه جنبه با بقیه زیر خاکیا فرق داره که معمولا زیرخاکیا رو کوتاه مدت و بلند مدت صعودی میبینیم اما به دور از معاملات چند روز آتی"<که احتمالا نوسان مثبتی داشته باشد> این سهم رو شایسته یک مقدار اصلاح بیشتر و حتی یک تعدیل منفی 20-30% میدانم اما بلند مدتی نظر مثبتی روی این سهم دارم.........البته من از زوایا و خفایای درونی این شرکت خبری ندارم ولی با دوستانی که در این صنعت فعالیتی دارند در میان میگذارم که فقط بر حسب گزارشات شرکت به این سهم نگاه نکنیم.........

نظر

• آريا محمدي
                  عضو جدید
                  • Aug 2011
                  • 8

خیلی گلی مهران جان ...همه آریاها کارشون درسته ...:d:d

چیزی که من در مورد شرکت شنیدم
                  افزایش قیمت محصولات از نیمه شهریور هست که شما فرمودی موجودی انبار نداره پس خیلی فرقی به حالش نمی کنه

و یک مورد دیگه که شنیدم ایجاد هلدینگ روغنی با بهشهر هست که نمی دونم این چه تاثیری می تونه داشته باشه و تا چه حدی صحت داره

البته باید تکنیکال سهم هم اساتید نظر بدهند

همیشه تندرست وسلامت باشید

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

خیلی گلی مهران جان ...همه آریاها کارشون درسته ...:d:d

چیزی که من در مورد شرکت شنیدم
                    افزایش قیمت محصولات از نیمه شهریور هست که شما فرمودی موجودی انبار نداره پس خیلی فرقی به حالش نمی کنه

و یک مورد دیگه که شنیدم ایجاد هلدینگ روغنی با بهشهر هست که نمی دونم این چه تاثیری می تونه داشته باشه و تا چه حدی صحت داره

البته باید تکنیکال سهم هم اساتید نظر بدهند

همیشه تندرست وسلامت باشید
                    ممنون آریا جان هر دو موردی که شنیدی درسته و شایعه نیست<شرکت همین الآنم یه جورایی زیر مجموعه صنایع بهشهره> ولی ما هدفمون خرید در بهترین قیمت و پایین ترین قیمت ممکن<بز خری:d> است و با توجه به انتظاری که برای تعدیل منفی دارم به امید قیمتهای پایین تر میمانم اگه نیامدم که نوش جان خریداران ..........

نظر

• farhad61
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 512

ثاخت به نظر من

در اولین مرحله یه مقاومت در 323 و بعد از اون 330 خواهد داشت که با جو مثبتی که روی سهم توی سایت هست مشکلی واسه رد شدنش نمیبینم ( بابا دیگه بر و بچ سایت اراده کنن سهم میچسبه به آسمون :D ) وبعد از عبور از این سطح باید یه آسانسور بگیرین تا 370 یه کله میخاییم بریم . اونهایی که میخان با پله بیان حتما خسته میشن ;)
                      آخرین ویرایش توسط farhad61؛ 2011/08/26, 14:32.
                      فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                      قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• farhad61
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 512

اگه بتونه 155 رو رد کنه میشه تا 175 با سهم بود در غیر این صورت تا 140 برمیگرده

نظر

• aminaran
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 254

شنبه می ریم تو صف ثاخت ...به نظرتون شنبه صف را می دن

نظر

• farhad61
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 512

یه سری هم به زیر خاکی های گذشته بندازیم

کمباین سازی ایران : تکمبا

بعد از بازگشایی نماد در بهترین موقعیت خرید قرار داره و در کف حمایتی خودش در قیمت 57 تومان قرار داره اولین مقاومت مهم 64 تومان (12% تفاوت قیمت با قیمت کنونی) هست

نظر

• farhad61
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 512

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                              حالا که 550 هزار تا صف خرید داره با این صحبت هایی هم که در موردش شده حتما صفش بیشتر هم میشه

ما که ثاخت نداریم نوش جون اونهایی که دارن

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                                دوست عزیز سهامداراش کلا خوب همکاری میکنن این سهم هم از اوناییه که تجربه 18% خوردن در 5 روزه کاری متوالی رو در کارنامه داره:) داره عاشق اینجور سهم ها هستم:d

نظر

در حال کار...
                                X