در اصل توسط 12345 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postدوست عزیز کمی صبر داشته باشین واسه پیدا کردن یه زیر خاکی حداقل 2.5 تا 4 متر حفاری لازمه ما که شنبه تا 4 شنبه یا اینجا هستیم یا سر کار میمونه همین 5 شنبه و جمعه ......اما تو نقشم یکی 2 جا رو پیدا کردم و دارم شروع میکنم.......داداش باربد هم که ول کرده رفته مسافرت کمک نمیکنه :) منم و کلنگ و بیلچم..........
اما جهت سوت و کوریه اینجا که من قبول ندارم این موضوع را باید عرض کنم
دوستان این زیر خاکی هایی که تا الان اعلام کردیم باید نقد بشه پولاش خرج بشه
تا ما بریم دوباره باستان شناسی را از سر بگیریم
ضمنا با بودن اساتیدی مثل اقا مهران
جناب حامد 24
جناب اقا مصطفی و دیگر دوستان
من از بابت همه چیز خیالم راحته و دارم از هوای بارونی شمال لذت میبرم
اما جدا از این حرفها شاید تا 24 ساعت اینده یک پدیده دیگه در غالب حرکت دسته جمعی اعلام بشه
منتظر باشید
;)
اما فعلا ثاخت را در یابید
نظر
-
در اصل توسط آريا محمدي پست شده است View Postمهران جان نظرتون در مورد غمارگ چیه ؟
سلام آریا جان به دلیل اینکه اسمتون آریا هست به توان 2 دوستون دارم:d
دوس داشتم سهم یه تعدیل منفی دیگه بده که 10-15% پایین تر وارد شیم البته هنوزم امیدوارم چون همه اون نکاتی که مثبت هست برای شرکت و شما هم قطعا ازشون اطلاع دارین حداقل تا 6 ماه دیگر زمان میبرد<گفتم حداقل> که احتمالا بیشتر هم بشود.......
اما نکاتی از سهم............
***بحث انتقال کارخانه که خب عرض کردم احتمالا در این سال مالی نمیشود انتظاری از این بابت داشت.....
***شرکت تنوع خوبی در محصولات..بسته بندی و تولید ایجاد کرده که قطعا در فروش محصولات آزاد تاثیر بسزایی خواهد داشت
***شرکت فروش سال مالی 90.09.30 را 3.313.036 میلیون ریال پیش بینی کرده که نسبت به پیش بینی 2.180.000 سال گذشته افزایشی معادل 53% را نشان میدهد و با توجه به افزایش 34% مقدار فروش نسبت به دوره 6 ماهه سال گذشته میتوان به دستیابی به این میزان امیدوار بود....
***شرکت حجم واردات مواد اولیه بالایی داره و حدود 61 میلیون دلار<68 میلیارد و 200 میلیون تومان> واردات دارد که دلار را برای واردات 1120 تومان در نظر گرفته ........
***آنچه پیداست شرکت تمامی محصولات خود را فروخته و فی الحال موجودی آماده برای فروش ندارد.........
***سهامدار عمده سهم از همون مدلیه که ما خوشمون نمیاد.......
***اما در مورد فروش و مواد اولیه و بهای تمام شده کالای فروش رفته:
متاسفانه درصد بهای تمام شده کالای فروش رفته از رقم 89.5% در سال مالی 89 به 94% برای سال 90 افزایش یافته و این 4.5% از سود شرکت شدیدا کاسته است و با توجه به اینکه تا گزارش 6 ماهه سال 89 این میزان 86.5% بوده و در پایان به 89.5% رسیده و در 6 ماه ابتدایی امسال 94% بوده پس این اعداد گویای این هست که شرکت مانند بسیاری از شرکت های فعال در سایر صنایع قرار گرفته که بهای تمام شده کالای فروش رفته شان به بیش از 94 % رسیده است و این امر قطعا در روند صعودی سود سازی اخلال ایجاد میکند...............
در مجموع این سهم از یه جنبه با بقیه زیر خاکیا فرق داره که معمولا زیرخاکیا رو کوتاه مدت و بلند مدت صعودی میبینیم اما به دور از معاملات چند روز آتی"<که احتمالا نوسان مثبتی داشته باشد> این سهم رو شایسته یک مقدار اصلاح بیشتر و حتی یک تعدیل منفی 20-30% میدانم اما بلند مدتی نظر مثبتی روی این سهم دارم.........البته من از زوایا و خفایای درونی این شرکت خبری ندارم ولی با دوستانی که در این صنعت فعالیتی دارند در میان میگذارم که فقط بر حسب گزارشات شرکت به این سهم نگاه نکنیم.........
نظر
-
خیلی گلی مهران جان ...همه آریاها کارشون درسته ...:d:d
چیزی که من در مورد شرکت شنیدم
افزایش قیمت محصولات از نیمه شهریور هست که شما فرمودی موجودی انبار نداره پس خیلی فرقی به حالش نمی کنه
و یک مورد دیگه که شنیدم ایجاد هلدینگ روغنی با بهشهر هست که نمی دونم این چه تاثیری می تونه داشته باشه و تا چه حدی صحت داره
البته باید تکنیکال سهم هم اساتید نظر بدهند
همیشه تندرست وسلامت باشید
نظر
-
در اصل توسط آريا محمدي پست شده است View Postخیلی گلی مهران جان ...همه آریاها کارشون درسته ...:d:d
چیزی که من در مورد شرکت شنیدم
افزایش قیمت محصولات از نیمه شهریور هست که شما فرمودی موجودی انبار نداره پس خیلی فرقی به حالش نمی کنه
و یک مورد دیگه که شنیدم ایجاد هلدینگ روغنی با بهشهر هست که نمی دونم این چه تاثیری می تونه داشته باشه و تا چه حدی صحت داره
البته باید تکنیکال سهم هم اساتید نظر بدهند
همیشه تندرست وسلامت باشید
نظر
-
ثاخت به نظر من
در اولین مرحله یه مقاومت در 323 و بعد از اون 330 خواهد داشت که با جو مثبتی که روی سهم توی سایت هست مشکلی واسه رد شدنش نمیبینم ( بابا دیگه بر و بچ سایت اراده کنن سهم میچسبه به آسمون :D ) وبعد از عبور از این سطح باید یه آسانسور بگیرین تا 370 یه کله میخاییم بریم . اونهایی که میخان با پله بیان حتما خسته میشن ;)آخرین ویرایش توسط farhad61؛ 2011/08/26, 14:32.فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
-
یه سری هم به زیر خاکی های گذشته بندازیم
کمباین سازی ایران : تکمبا
بعد از بازگشایی نماد در بهترین موقعیت خرید قرار داره و در کف حمایتی خودش در قیمت 57 تومان قرار داره اولین مقاومت مهم 64 تومان (12% تفاوت قیمت با قیمت کنونی) هست
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postشنبه می ریم تو صف ثاخت ...به نظرتون شنبه صف را می دن
ما که ثاخت نداریم نوش جون اونهایی که دارنفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
نظر
نظر