سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

چرا نتونی همه میتونن درست کننبرو تو انجمن/بعد ایجاد تاپیک جدید بورسی رو بزن/بعد ارسال موضوع جدید/ بعد اسمشو بزار

منو ندیدی چند تا ساختم. احتمالا فردا بعد خرید یه سهم یه تاپیک جدید میسازم براش باز
    :d
    ///

نظر

• عبدالله محمدی
      ستاره‌دار(26)
      • Mar 2011
      • 1166

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
      ناظر محترم لطفا تاپیکی اختصاصی برای پتروشیمی کرمانشاه باز کنند یا اگر تاپیکی دارد بالا بیاورند چون من پیدا نکردم .
      حرف در مورد این سهم بسیار است
      سلام دوست عزیز
      ظاهرا دراین سایت دوستان کمی پتروشیمی کرمانشاه دارند وعلت رفتن به صفحات بعد همین مورد است
      تعدیل سود خوبی داد وهمچنین پوشش 94% سهم که مینونه برای امسال بالای120 تومن سود بسازه

نظر

• تازه کار
        كاربر فعال
        • Aug 2025
        • 121

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        چرا نتونی همه میتونن درست کننبرو تو انجمن/بعد ایجاد تاپیک جدید بورسی رو بزن/بعد ارسال موضوع جدید/ بعد اسمشو بزار

منو ندیدی چند تا ساختم. احتمالا فردا بعد خرید یه سهم یه تاپیک جدید میسازم براش باز
        فکر کنم باید تعداد پستها به تعداد خاصی برسه تا بشه تاپیک ایجاد کرد.

میثم شاید هم تو رانتی داری که خودت خبر نداری!:d

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط reza-56 پست شده است View Post
          فکر کنم باید تعداد پستها به تعداد خاصی برسه تا بشه تاپیک ایجاد کرد.

میثم شاید هم تو رانتی داری که خودت خبر نداری!:d
          فک نکنم به تعداد پست باشه . البته من امتحان نکردم روزهای اول عضویت :d در مورد رانت من تا حالا از خبر رانتی استفاده نکردم تو معاملات (-:یعنی کسی رانتی نداده به ما تا حالا
          ///

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

مرسی .از مسیری که گفتی آره شد!! من همیشه از "ارسال موضوع جدید" که بالای انجمن گفتگوی بورسی هست مزدم که اجازه نمیداد! نمیدونم فرقش چیه !! در هر صورت ممنون که راه درستو نشون دادی >:d<
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

خب خدا رو شکر بازار مثبت شده و همه دوستان خوشحال.....اما جو تاپیک های بورسی حال بهم زننده....همه از لانه ها بیرون آمدند و ما اینو خریدیمو...اینو داشتیمو...اینو گفتیمو....

اه اه اه....میدونید بیشتر از این تاپیکا حالم از چی بهم میخوره...از خودم که اومدم یه سهمی مثل فسپا رو که خیلیا نمادش رو هم بلد نبودند و ولله دوستان میگفتند کارگزارمون هم نمادش رو بلد نبود رو اینجا معرفی کردم...فردا صبحش صف خرید نبود و افسانه 6% در دو روز دوستان نقش بر آب گشت....و جفایی که با ایجاد صف فروش برای این سهم در حق این شرکت کردم نا بخشودنیست...ایضا که هیچ یک از دوستان حتی اون خیلی خیلی مایه داراش که کلا تو سبدشون هر سهمی صعود میکنه هست و از قبل داشتن حاضر به کمک برای جمع آوری صف فروشش هم نشد...

به خدا جای من نیستید آخ آدم حرص میخوره وقتی دوستش که کلی بهش اعتماد داره ساعت 10 زنگ میزنه میگه مهران جان چه خبر...خوبی...آریا جون کجاست خوبه...خوش به حالتون همه سبدتون صف خریده...<بهش میگم وقت ندارم برو سر اصل مطلب> میگه داداشم راستش اول صف خرید فسپا ام اگه میشه یه 20 تا عرضه کنید...بهش میگم وایسا بینم مگه تو روز بازگشایی بت اس دادم نخریدی میگه چرا راستش خریدم ولی ترسیدم دیدم پس فرداش صفه کسی هم نمیخرش گذاشتم ته صف فروش....به خدا دنیا رو سرم خراب شد....

اون یکی میگه سلام مهران خوبی حتوکا بخرم....میگم میخوای اضافه کنی...همون تعداد که داری کافیه...میگه نه راستش 265 که تو دور اول صعود بود خریدم تا 315 هم رفت بعد که ریخت یکی از بچه های تکنیکال سایت......گفت تا 220 ریزشیه منم 257 تا 251 فروختم.......میگم خب الآن که 306 تومانه میگه طوری نیست تو از شرکت خبر نداری میگن تعدیل داره توکاریلم قراره بیاد...بی خداحافظی دکمه با نشانگر قرمز گوشیم رو فشار دادم....

***نتیجه اخلاقی همه به من دروغ گفتند و به فکر نوسان های دوزاری هستند....به خدا اینا درد و دله با شما چون واقعا فعلا جز بچه های سایت کسی رو ندارم.....اما تو رو خدا ما که هیچی اما اگه کسی واقعا به فکر سود رساندن به شما بود اینقدر بهش شک نکنید و نخواید ازش سوء استفاده کنید دنیا ارزششو نداره....

****ضمنا دوستان جون مادرتون اگه سهمی اینجا معرفی میشه اینقدر جاهای دیگه با پست های یک جمله ای بی ارزشش نکنید به خدا این سهم ها نیازی به تبلیغ ندارن......

دوستان عزیز و ناظر محترم اگه تو این پست از کلمه ای استفاده کردم که در شان سایت وزین بورسی نیست شرمنده باور بفرمایید خیلی عصبی شدم امروز....

شرمنده ...یا حق....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

مهران جان داداشم الکی خودتو عصبانی نکن. این چیزام می گذره و همه می بینند کی حرفاش و سهماش رو حساب بوده و کی سهمو باد می کرده و می انداخته به ملت. مهم اینه که به یه عده مثل ما، خیرت برسه و از پس اون بتونند به یه سودی برسند و دعاشون پشت سرت باشه. رخصت لوطی!;;)
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                  خب خدا رو شکر بازار مثبت شده و همه دوستان خوشحال.....اما جو تاپیک های بورسی حال بهم زننده....همه از لانه ها بیرون آمدند و ما اینو خریدیمو...اینو داشتیمو...اینو گفتیمو....

اه اه اه....میدونید بیشتر از این تاپیکا حالم از چی بهم میخوره...از خودم که اومدم یه سهمی مثل فسپا رو که خیلیا نمادش رو هم بلد نبودند و ولله دوستان میگفتند کارگزارمون هم نمادش رو بلد نبود رو اینجا معرفی کردم...فردا صبحش صف خرید نبود و افسانه 6% در دو روز دوستان نقش بر آب گشت....و جفایی که با ایجاد صف فروش برای این سهم در حق این شرکت کردم نا بخشودنیست...ایضا که هیچ یک از دوستان حتی اون خیلی خیلی مایه داراش که کلا تو سبدشون هر سهمی صعود میکنه هست و از قبل داشتن حاضر به کمک برای جمع آوری صف فروشش هم نشد...

به خدا جای من نیستید آخ آدم حرص میخوره وقتی دوستش که کلی بهش اعتماد داره ساعت 10 زنگ میزنه میگه مهران جان چه خبر...خوبی...آریا جون کجاست خوبه...خوش به حالتون همه سبدتون صف خریده...<بهش میگم وقت ندارم برو سر اصل مطلب> میگه داداشم راستش اول صف خرید فسپا ام اگه میشه یه 20 تا عرضه کنید...بهش میگم وایسا بینم مگه تو روز بازگشایی بت اس دادم نخریدی میگه چرا راستش خریدم ولی ترسیدم دیدم پس فرداش صفه کسی هم نمیخرش گذاشتم ته صف فروش....به خدا دنیا رو سرم خراب شد....

اون یکی میگه سلام مهران خوبی حتوکا بخرم....میگم میخوای اضافه کنی...همون تعداد که داری کافیه...میگه نه راستش 265 که تو دور اول صعود بود خریدم تا 315 هم رفت بعد که ریخت یکی از بچه های تکنیکال سایت......گفت تا 220 ریزشیه منم 257 تا 251 فروختم.......میگم خب الآن که 306 تومانه میگه طوری نیست تو از شرکت خبر نداری میگن تعدیل داره توکاریلم قراره بیاد...بی خداحافظی دکمه با نشانگر قرمز گوشیم رو فشار دادم....

***نتیجه اخلاقی همه به من دروغ گفتند و به فکر نوسان های دوزاری هستند....به خدا اینا درد و دله با شما چون واقعا فعلا جز بچه های سایت کسی رو ندارم.....اما تو رو خدا ما که هیچی اما اگه کسی واقعا به فکر سود رساندن به شما بود اینقدر بهش شک نکنید و نخواید ازش سوء استفاده کنید دنیا ارزششو نداره....

****ضمنا دوستان جون مادرتون اگه سهمی اینجا معرفی میشه اینقدر جاهای دیگه با پست های یک جمله ای بی ارزشش نکنید به خدا این سهم ها نیازی به تبلیغ ندارن......

دوستان عزیز و ناظر محترم اگه تو این پست از کلمه ای استفاده کردم که در شان سایت وزین بورسی نیست شرمنده باور بفرمایید خیلی عصبی شدم امروز....

شرمنده ...یا حق....
                  مهران جان کارت درسته قبولت داریم. اون خط اولت عالی بود وقتی خوندم حال کردم با تیریپت ;)
                  ///

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

مهران جان جا داره همين جا از زحمات شما تشكر كنم ياد شمواد 65 تومانيتم بخير و خيلي سهمهايي كه يادم نموده واقعا دست مريزاد هميشه گل ميكاري

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

کلا متنی که مهران خان مینویسه رو باید بالای دوبار خوند :d چون حاوی نکات ظریفیه;)
                      ///

نظر

• تازه کار
                        كاربر فعال
                        • Aug 2025
                        • 121

در اصل توسط mehran پست شده است View Post

به خدا جای من نیستید آخ آدم حرص میخوره وقتی دوستش که کلی بهش اعتماد داره ساعت 10 زنگ میزنه میگه مهران جان چه خبر...خوبی...آریا جون کجاست خوبه...خوش به حالتون همه سبدتون صف خریده...<بهش میگم وقت ندارم برو سر اصل مطلب> میگه داداشم راستش اول صف خرید فسپا ام اگه میشه یه 20 تا عرضه کنید...بهش میگم وایسا بینم مگه تو روز بازگشایی بت اس دادم نخریدی میگه چرا راستش خریدم ولی ترسیدم دیدم پس فرداش صفه کسی هم نمیخرش گذاشتم ته صف فروش....[B]به خدا دنیا رو سرم خراب شد....[/B]

......

شرمنده ...یا حق....
                        تقدیم به مهران عزیز....

چه فکر است این که گشتت رهزن هوش
                        که بادت یارب این سودا فراموش

به دست غم مده خود را ازین بیش
                        بس است ، این دشمنی تا چند با خویش

ترا بینم ازین خونابه نوشی
                        که خویش اندر هلاک خویش کوشی

همی ترسم کز این درد نهانی
                        به باغت ره برد باد خزانی

دو تا سازد قد سرو روان را
                        به دل سازد به خیری ارغوان را

ز حرمان خویشتن را چند کاهی
                        تو خورشید جهانتابی, نه ماهی

از این غم حاصلت جز دردسر نیست
                        ز کام تلخ جز کام شکر نیست

گلت را عندلیبان صد هزارند
                        رخت را ناشکیبان بی شمارند

به کویت ناشکیبی گو نباشد
                        به باغت عندلیبی گو نباشد

تو دل جستی و .... کام دل جست
                        تو بی آرامی، او آرام دل جست

چو باشد گلبنی خرم به باغی
                        ازو هر بلبلی جوید سراغی

تو گل را باش تا شاداب داری
                        چو گل داری ز بلبل کم نیاری

خزان گلبنت جز غم نباشد
                        نباشی چون تو گو عالم نباشد.
                        آخرین ویرایش توسط تازه کار؛ 2011/12/18, 22:29.

نظر

• jamall
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 217

مهران عزیز :
                          به نوبه خودم بابت تمام محبتهایی که می کنی و وقتی که برای ما صرف می کنی کمال تشکر رو دارم.
                          خوندن متن بالا آدمو متاسف می کنه.
                          مگه این ثمن بخس جه ارزشی داره که باعث میشه بعضی اوقات دوستیهامون و ارزشهایی رو که بهش معتقدیم رو زیر پا بگذاریم!!!!!!
                          خدا نکنه تو این گروه قرار داشته باشیم
                          الهی : اهدنا الصراط المستقیم

نظر

• amini1110
                            عضو عادی
                            • Aug 2025
                            • 39

مهران جان خسته نباشی
                            نظرت در مورد توکا فولاد برای کوتاه مدت چیه
                            البته اگه زحمت نیست

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

مهران خان ممنون بابت درد و دلهات با دوستان اینترنتیت ;):*
                              شدیدا با اون جمله 4 ستاره ات هم موافقم ;;)
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

جالبه کاربری که در اینجا دیگران رو سفته باز مینامید که بعدا همان سهم ها همه چیز را ثابت کردند در سایت همسایه هم چند روزیست شروع به تهمت و .... کرده است.
                                البته پاسخ محکمی دریافت کرد.....
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X