در اصل توسط حامد24 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط LEON پست شده است View Postحامد جان سلام
سهمی که طی 3 ماه 100% رشد کنه یعنی بازار بهش توجه کرده که رشد کرده.و البته هنوز هم به رشدش ادامه میده.
از سهم هایی مثل پارس مینو که بازار بهش بی توجه بود افرادی مثل آقای نظری چن ماه پیش فک کنم فرموده بودن.اگه داری رو کن.
که مدیونت بشیم.
مخلصم@};-
از اول این تایپک بخون ببین توصیه های خوبی حامد کرده من البته فروختمش وصندوقمو سود خوبیم کردم امروزم فناور گرفتم میدونمم که فردا برمیگرده اقای نظریم میگفت که برمیگرده
نظر
-
خفناور صف خرید شد
تبریک به تمامی دوستانی که در این حرکت دسته جمعی شرکت کردن تا این سهم با ارزش که فعلا بازار ان طور که باید وشاید پی به ارزش ذاتیش نبرده را صف خرید کنیم
شناوری سهم بسیار کم شده وبه امید خدا سوداوری مناسبی در انتظارمان استیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط امیرجون پست شده است View Postلیون مثل اینکه شما هم مثل من با پرش مطلبارو میخونی;)
از اول این تایپک بخون ببین توصیه های خوبی حامد کرده من البته فروختمش وصندوقمو سود خوبیم کردم امروزم فناور گرفتم میدونمم که فردا برمیگرده اقای نظریم میگفت که برمیگرده
شاید هم تعریف من اشکال داره.که یقینا همین جوره:d
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postخفناور محکوم به صعود...
در صورتی که فردا بازار منفی نباشد که بعید است منفی باشد انتطارمیرود خفناور صف خرید شود. رشد خوبی در انتظار سهم است.
پوشش 9 ماهه سال 89 هم مناسبه و احتمالا در گزارش 12 ماهه بیش از پیشبینی قبلی بتواند محقق کند.:-)/\:-)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postموافقم حامد جان
در صورتی که فردا بازار منفی نباشد که بعید است منفی باشد انتطارمیرود خفناور صف خرید شود. رشد خوبی در انتظار سهم است.
پوشش 9 ماهه سال 89 هم مناسبه و احتمالا در گزارش 12 ماهه بیش از پیشبینی قبلی بتواند محقق کند.:-)/\:-)یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
-
سهم زیر خاکی معرفی شده در یک حرکت گروهی ودسته جمعی (محسن جان عزیز وحید20امیر هیتمن و البته خود بنده) صف خرید شد آینده ی بسیار روشنی در انتظار این سهم است ومحدوده های مناسبی را با توجه به شناوری پایینش لمس خواهد کرد دوستان دیگری هم که از قبل این سهم را در سبد سهامشان دارند نگهداری کنند و حدالمقدور فعلا فروشنده نباشند.یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسهم زیر خاکی معرفی شده در یک حرکت گروهی ودسته جمعی (محسن جان عزیز وحید20امیر هیتمن و البته خود بنده) صف خرید شد آینده ی بسیار روشنی در انتظار این سهم است ومحدوده های مناسبی را با توجه به شناوری پایینش لمس خواهد کرد دوستان دیگری هم که از قبل این سهم را در سبد سهامشان دارند نگهداری کنند و حدالمقدور فعلا فروشنده نباشند.
فردا هم در صورت عرضه حتما حمایتش میکنیم،امروز هم پول فروش حفاری به حسابم میاد و با پولش تا جایی که از دستم بربیاد با کمک بچه ها فردا هم حمایت خوبی میشه از سهمامروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postبا تشکر از آقا حامد
فردا هم در صورت عرضه حتما حمایتش میکنیم،امروز هم پول فروش حفاری به حسابم میاد و با پولش تا جایی که از دستم بربیاد با کمک بچه ها فردا هم حمایت خوبی میشه از سهمیل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
نظر