سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

ای بابا چقد سایت سوتو کور شده بابا فدای سرتون آخره ماهه........مطمئن باشید از شنبه دیگه اینطوری نیست..........

شیطونه میگه تو این بازار ایرانیتو صف خرید کنم.......:)) هرچی نشستم دیگه پایین نمیدن

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

احتمال مثبت شدن وصندوق در معاملات فردا وجود دارد
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
        احتمال مثبت شدن وصندوق در معاملات فردا وجود دارد
        وصندق در میان مدت رشد مناسبی را تجربه خواهد کرد همان طور که دیدید گزارشی که روز گذشته در کدال قرار گرفت نتوانست خللی در روند روبرشد سهم وارد کند چرا که این گزارش بدون احتساب سود زیر مجموهایش بود.و قطعا زیان اعمال شده در شش ماهه در گزارشات بعدی پوشش داده خواهد شد
        یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          حامد جان خفناور قطعا 700 را در مرحله اول خواهد دید.......مصطفی جان شما هم که زیر خاکیات عالی بود وصندوق و وامید.....

اما فک کنم تعریف من از زیر خاکی تو ذهنم اشتباه باشه من فک میکنم زیر خاکی اون سهمی باشه که مورد توجه بازار نیست در شرایطی که در شرکت نوسانی وجود داشته باشد که بازار از آن بی اطلاع است.........مثل مینوی 100 تومانی پارسال......کسرای حوالی 100 تومان.......فیبر ایران.......کچینی 140 تومانی........قند مرودشت.......و... از زمان ایجاد این سایت من 3 سهم را بررسی کردم که واقعا میتونن سودای بالای 100% بدن دیر و زود داره اما سوختو سوز نه......در ابتدا ثاخت رو در قیمت 268 معرفی کردم براش تاپیکم ایجاد کردم کسی توجه نکرد ارزش این سهم بیش از 700 تومانه......الان دوستان 10 -12% بالاتر رفتن تو صف خرید..بعد سالمین رو معرفی کردم که خب معامله نمیشه.........اینم بالای 100% میده........الان با توجه به اطلاعاتم ایرانیت رو معرفی میکنم.البته نسبت به اون 2 تا ضعیف تره اما مثل یه غول خفتست..فروشش خوب شده....و اگر اخباری که از فروش زمین هست<که احتمالا شایعست>اونوقت سهم به بالای 300 پرواز میکنه اما دوستان مراقب باشن که حجم زیادی از پولشونو رو این سهما نذارن اما یه بخشیش میتونه جذاب باشه......حق نگهدارتون
          خب اولین گزارش از این سهم اومد رو کدال ببینیم چیچی میگد........

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
            ایرانیت هم امروز حرکت مثبتش رو شروع کرد البته شرکت فاند قوی نداره اما دیگه تو این قیمتا فروشنده نداره به امید روزای خوب شاید یکی از 3-4 شایعه پیرامون این سهم تا 2 هفته آینده شکل حقیقت پیدا کنه دوستانی که در این قیمت خریدن تا 120 با سهم باشن.........
            خب این از اولین حرکت نیمچه مثبت سهم........شرکت در گزارش جدید زیان خود را با حدود 40 % کاهش از 86 تومان به 50 کاهش داده است....
            شرکت در گزارش 6 ماهه پارسال 30 تومان زیان ساخته بود و امسال 10 تومان..........فروش شرکت نسبت به دوره مشابه پارسال 35% رشد یافته:)):*
            بقیه نکات مهم گزارشو در پست های بعدی میگم.......ولی فک میکنم خرید این سهم با داراییهای نسبتا زیادش در قیمت های زیر 100 خالی از لطف نباشه......

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

خب نکات مهم گزارش ایرانیت...........اول بگم نمیدونستم نماد شرکت بسته شده اما بعد خوب دقت کردم دیدم خب درسته دیگه شرکت زیان هر سهم رو 60% کاهش داده احتمالا سهم راهی رو که توش سقوط کرد در جهت عکس پیش بره یعنی تا حوالی 120 صعود کنه اما دلایل این ادعام هم میگم...

1-سود خالص شرکت نسبت به سال قبل 35% افزایش نشان میدهد

2-در بخش سود عملیاتی هر سهم میبینیم که شرکت در شرایطی که پیش بینی سود هرسهم را برای سال مالی منتهی به 31.6.90 به ازا هر سهم 66 ریال پیش بینی کرده در دوره 6 ماهه موفق به ساختن 130 ریال سود عملیاتی شده یعنی در 6 ماهه 200 % پوشش داده.

3- زیان شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل 60% کاهش نشان میدهد..

خلاصه برداشت من از گزارش:اوضاع شرکت رو به بهبود است و خود شرکت در حال ساختن سود عملیاتی است اما 2 تا از زیر مجموعه هاش زیان ساختن که گویا شرکت در حال تصمیم گیری برای فروش یا تعطیلی انهاست...بار دیگر به دوستای گلم توصیه میکنم اونایی که اهل ریسکن 7 تا 10% سبدشونو به سهمایی که آتیش زیر خاکسترن اختصاص بدن من از این زیر خاکیا 3 بار سود بالای 100% گرفتم.......موفق باشین........

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

خب دوستان ایرانیت هم داره بازگشایی میشه خرید این سهم رو زیر 100 از دست ندید.........

نظر

• khademi1350
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 583

ولصنم (لیزینگ صنعت و معدن ) دوستان این سهم همگام با بازار رشد نکرده آخر اردیبهشت مجمع آن می باشد حدود 550 ریال سود ساخته هدف اولیه آن 280 تومان می باشد و اوایل تابستان هم افزایش سرمایه دارد دوستان خودتان بررسی کنید سهم مناسب و سود آوری میباشد

نظر

• khademi1350
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 583

به نقل از دوستمان در سایت بورکس molibdan
                    در مورد ولصنم فقط اینرا بگویم که درحال حاضر پرتفوی ولصنم با ذخایری که گرفته است از کاهش ارزش آن به 74.5 میلیارد تومان رسیده است که میشود برای ولصنم 40 میلیارد تومانی ، سهمی 186 تومان است و این در حالی که هر دو سهم موجود در پرتفوی ولصنم ( 16.7% آتیه دماوند ، 9% سرمایه گذاری صنعت و معدن ) هر دو جزء سهام مدیریتی هستند و حداقل حداقل حداقل قیمت آنها در زمان فعلی 40%بالاتر از این قیمت ها است.

الان ولصنم چند است ؟ 215 تومان .
                    پرتفوی آن چقدر ارزش دارد ؟ 186 تومان ( اینرا بدون در نظر گرفتن قیمت بلوکی و مدیریتی پرتفوی بیان کردم ، در حالت قیمت بلوکی به سهم 229 تومان میرسیم )

پس اینها فقط ارزش پرتفویی ولصنم بود.
                    حال به سود 35 تومانی ولصنم از محل سود سازی فقط از عملیات لیزینگ ( 40 تومان است که 5 تومان سود سرمایه گذاری ها را کم کردم ) ، p/e برابر 5.5 که زیر متوسط بازار است هم بدهیم به قیمت 192 تومانی آن میرسیم ، یعنی اگر ولصنم این پرتفوی سنگین خود را نداشت قیمتش باید 192 تومان می بود در شرایط بد.

حال به این 192 تومان قیمت ولصنم بابت عملیات لیزینگی ، 186 تومان ارزش پرتفوی آن را هم اضافه کنیم به قیمت 192 + 186 = 378 تومان برای هر سهم ولصنم میرسیم.

ارزش هر سهم ولصنم در حالتهای مختلف :
                    یعنی در بدترین حالت قیمت فعلی ولصنم باید 378 تومان باشد. ( قیمت بلوکی برای پرتفوی در نظر نگرفتیم و P/e = 5.5 به عملیات لیزینگی آن اختصاص دادیم )
                    در حالت متوسط ، قیمت فعلی ولصنم باید 421 تومان باشد. ( در این حالت پرتفوی ولصنم را بلوکی در نظر گرفته و p/e = 5.5 به عملیات لیزینگ آن دادیم )
                    در حالت خوب ، قیمت فعلی ولصنم باید 474 تومان باشد. ( در این حالت پرتفوی ولصنم را بلوکی در نظر گرفته و p/e = 7 به عملیات لیزینگ آن دادیم )
                    در حالت عالی ، قیمت فعلی ولصنم باید 534 تومان باشد. ( در این حالت پرتفوی ولصنم را بلوکی در نظر گرفته ، P/e = 8 به عملیات لیزینگ آن دادیم و 25 تومان هم سود تقسیمی در مجمع پیشرو را به آن اضافه کردیم )

حواسمان هم هست که ولصنم یک افزایش سرمایه شیرین 150% درصدی ( احتمالا صرف سهام ) در اوایل تابستان در پیش رو دارد.

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

تپمپی....................توضیحات بیشتر امشب

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

کسی درباره این زیر خاکی عزیز نظری نداره ؟؟؟ به نظرتون تپمپی 290 تومانی ارزش ایجاد یه تاپیک و اینکه دل و روده سهمو بیرون بریزم داره؟؟

نظر

• امیر2309
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2127

پمپ سازی یه افزایش سرمایه 150 درصدی داده بود که امروز ثبت شد
                          www.mahak-charity.org

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

فولای - فولاژ - تپمپی سهام زیر خاکی

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

دوستان عزیز کف ایرانیت....ثاخت....خبهمن.......شپارس...قپیرا...... ....همین جاست بعیده پایین تر برن.......

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                                فولای - فولاژ - تپمپی سهام زیر خاکی
                                با فولای موافقم
                                بعد از اصلاح مناسبی که در این چند وقته داشته رفته رفته استارت های اولیه در سهم دیده میشود.
                                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

در حال کار...
                                X