نادری جان مراقب باش یهو میفروشنو خالی میکنن کلا گروه حرفه ای رو سهم فعاله....سهم خوب و آینده داری و محصولاتش بسیار با کیفیت هستند و مشتری خودشو داره از نظر سود سازی هم با یه شیب ملایم در حال صعوده اما فقط یه عده توش بعضی وقتا اذیت میکنن...
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
مهران گزارششو خوندی؟؟
55% پوشش 6ماهه
پایان سال 88 حدود44ريال زیان داشته که واسه پایان سال 89 شده 64ريال سود!!!
درضمن نرخ دلارو 1037،یورو1411 در نظر گرفته که با افزایش قریب الوقوع دلار ،تعدیل قابل توجهی خواهد داشت.
مهمتر از همه اینکه شرکت هیچ گونه وارداتی نداره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
بله مصطفی جان مطالعه کردم میگم که یه خبر بهتر از سهم دارم اما بذار سهم باز شه قیمت بخوره بعد میگم...
هرچند برای دوستان این سایت که زیاد فرقی نمیکنه چون ماشا الله همه دنبال سهمای کله گنده و پر حجم بازارن....
رویه شرکت تغییر کرده و به سوددهی رسیده کم کم این سود دهی پایدار میشه ...کلا گروه پلی اکریل اوضاع بهتری نسبت به گذشته داره اما اندکی زمان بر است
این قسمت از گزلرش را بخوانید و ب اعداد و ارقام توجه کنید...
• پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 31/06/90 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب فروش 54 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروشرفته 54 درصد افزايش، سود عملياتي 230درصد افزايش و سود خالص 505 درصد افزايش نشان ميدهد.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبله مصطفی جان مطالعه کردم میگم که یه خبر بهتر از سهم دارم اما بذار سهم باز شه قیمت بخوره بعد میگم...
هرچند برای دوستان این سایت که زیاد فرقی نمیکنه چون ماشا الله همه دنبال سهمای کله گنده و پر حجم بازارن....
رویه شرکت تغییر کرده و به سوددهی رسیده کم کم این سود دهی پایدار میشه ...کلا گروه پلی اکریل اوضاع بهتری نسبت به گذشته داره اما اندکی زمان بر است
این قسمت از گزلرش را بخوانید و ب اعداد و ارقام توجه کنید...
• پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 31/06/90 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل بهترتيب فروش 54 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروشرفته 54 درصد افزايش، سود عملياتي 230درصد افزايش و سود خالص 505 درصد افزايش نشان ميدهد.
فقط تنها مشکلش زیان انباشتش هست که شده نصف سرمایه...
البته اگه سوددهی شرکت به همین منوال پایدار بشه مشکلی نداره
درضمن امسال ماده اولیه شرکت(پارازایلین)76% افزایش قیمت داشته...
اما بنظر من همه پیز بستگی به نرخ ارز دارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postبسیار عالی
فقط تنها مشکلش زیان انباشتش هست که شده نصف سرمایه...
البته اگه سوددهی شرکت به همین منوال پایدار بشه مشکلی نداره
درضمن امسال ماده اولیه شرکت(پارازایلین)76% افزایش قیمت داشته...
اما بنظر من همه پیز بستگی به نرخ ارز داره
خبر اول اینکه شرکت امسال عملیاتی بالای 20 تومان سود میسازد......
اما خبر دوم در مورد سود غیر عملیاتیه......اجازه بده ببینم چند قیمت میخوره بعد .....
نظر
-
1390/4/12 - 10:01:18 - بازگشايي نماد معاملاتي شمواد
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1390/06/31 ، ( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction) آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار
نظر
-
مرینوس باز شد...فعلا داره کشف قیمت میشه
باید بالای 400 برهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postشمواد رو سنگین رو 74.3 فروختم و سنگین تر رو 68.7 خریدم
3% که میره واسه کارمزد و مالیات و....خرید و فروش .ولی این وسط فقط 0.07% نوسان خوردهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقا باربد یادت باشه منم خریدم گفتی چه دلی داری! ولی همش 3 درصد تو یک هفته ضرر کردم (قبل اینکه بره مجمع) الانم که ترکوند..خیلی حال داد
مثالش
فسرب 270
حق فسرب 125 مرحله دوم 1482
کبافق 3400و 3900و 4900
کگل قبل مجمع 1200
بعد مجمع 590
حالا حق ارین رو هم میذاریم برای بعدا
یک قشهد را بازی خوردم که اونم دلیلش چیزه دیگه ای بودآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/07/03, 11:49.
نظر
-
تراک تراک تراک قیمت های چند ماه پیش این سهم را نگاه کنید از چند روز دیگه برای این سهم صف خریدی که چند روز ادامه دار باشد تشکیل خواهد شد مثل تمحرکه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postنمیدونم بخندم یا گریه کنم
همین کبافقی که روی 4900
حدود 130000 صف فروش داشت و من هی گفتم نفروشید
حالا روی 6000 تومن 150000 صف خرید داره
به خودم وحامد و اذر پاد عزیز تبریک میگم
ولی من امروز همه حق فسربامو فروختم و با شما همراهی نکردم.من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
نظر