در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postوالا شاید معنی "بزودی" بعد از گزارش 6 ماهه بوده
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postضمنا مصطفی جان پستی رو که بنده در آن گفتم بزودی تعدیل میده اونم قبل از گزارش 9 ماهه رو اگه میشه ببینم چون اگه واقعا از یه همچین واژه ای اونم بعد از اعلام یه همچین تعدیل مثبت سنگینی<منظورم 6 ماهه از 2 تومان زیان به 12 تومان سود> استفاده کرده باشم باید یه معذرت خواهی از همه دوستان بکنم<چون از کلمه والا تو پستتون استفاده کردین یکم روش حساس شدم>
بیخیال آقا. اصلا شمواد قرار نبوده هیچ کاری بکنه از 2 ماه پیش.
بیش ازینا درگیرم که بخام دنبال پستای تاریخ گذشته بگردم
خوش باشیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postضمنا مصطفی جان پستی رو که بنده در آن گفتم بزودی تعدیل میده اونم قبل از گزارش 9 ماهه رو اگه میشه ببینم چون اگه واقعا از یه همچین واژه ای اونم بعد از اعلام یه همچین تعدیل مثبت سنگینی<منظورم 6 ماهه از 2 تومان زیان به 12 تومان سود> استفاده کرده باشم باید یه معذرت خواهی از همه دوستان بکنم<چون از کلمه والا تو پستتون استفاده کردین یکم روش حساس شدم>به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postباز داری جوش میاری مهران!!
بیخیال آقا. اصلا شمواد قرار نبوده هیچ کاری بکنه از 2 ماه پیش.
بیش ازینا درگیرم که بخام دنبال پستای تاریخ گذشته بگردم
خوش باشیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postتمایلی به این کار ندارم.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postدوست عزیز یکبار گفتم اگه اسم سهمی رو میارم روش کار کردم...فرض را بر این میگیریم که این سهم هیچ تعدیل دیگری ندارد ok تعدیل قبلیش واسه صحت گفته های من و بررسی واقعی سهم کافیه...پس اگه روزی گزارش 9 ماهه اومد و تعدیلی توش نبود..اصلا تعدیل منفی هم داد شما درگیریات رو رها نکن و به گزارش این سهم گیر بده چون میدونم خیلی خیلی درگیرین.....ضمنا استفاده از کلمه والا رو هوا و همچنین کلمه هل دادن تو جمله یک نفر دیگه بسیار ناپسند است...خوش باشی...
کسی چیزی رو زیر سوال نبرد که جوش میاری من فقط "اطلاع دادم" که توی این گزارش خبری از تعدیل نیست
موقع اومدن گزارش 9ماهه هم هر کاری مورد نظرم باشه میکنم ،هنجاری صحبت نکن.اگرم ایرادی به تحلیل باشه زنگ میزنم به تحلیلگرش میگم نه شما.
هرگز به تو و هیچ کس دیگه توی این فروم ها توهین نکردم ولی از بقیه چنین انتظاری ندارم .بله عزیز بنده خیلی درگیرم،واسه ارشد آزمایشی میخونم . دارم نمایندگی کارگزاری توی اصفهان میزنم . واسه روزنامه "اصفهان زیبا" تحلیل اقتصادی و بورس مینویسم. اما میدونم که منظورت از درگیر بودن چیز دیگه ای بود .
نمیدونم این کلمه "والا" چه معنی بدی میده که فک میکنی توهینه . اسم خدا توش اومده بعد میگی توهین؟؟
خودتم میدونی توی اصفهان یک کلمه بیش از حد رایجه همین.
در کل بحث کردن با جدل خیابونی تفاوت داره.ما اینجا همو نمیبینیم ولی خوبه به شخصیت هم دیگه حتی مجازی احترام بذاریم
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمن به صحت این تحلیلا و اون کسی که اینا رو انجام میده اعتقاد دارم و میدونم تو هم توی نقل قول کردن هیچ چیزی رو از قلم نمیندازی.
کسی چیزی رو زیر سوال نبرد که جوش میاری من فقط "اطلاع دادم" که توی این گزارش خبری از تعدیل نیست
موقع اومدن گزارش 9ماهه هم هر کاری مورد نظرم باشه میکنم ،هنجاری صحبت نکن.اگرم ایرادی به تحلیل باشه زنگ میزنم به تحلیلگرش میگم نه شما.
هرگز به تو و هیچ کس دیگه توی این فروم ها توهین نکردم ولی از بقیه چنین انتظاری ندارم .بله عزیز بنده خیلی درگیرم،واسه ارشد آزمایشی میخونم . دارم نمایندگی کارگزاری توی اصفهان میزنم . واسه روزنامه "اصفهان زیبا" تحلیل اقتصادی و بورس مینویسم. اما میدونم که منظورت از درگیر بودن چیز دیگه ای بود .
نمیدونم این کلمه "والا" چه معنی بدی میده که فک میکنی توهینه . اسم خدا توش اومده بعد میگی توهین؟؟
خودتم میدونی توی اصفهان یک کلمه بیش از حد رایجه همین.
در کل بحث کردن با جدل خیابونی تفاوت داره.ما اینجا همو نمیبینیم ولی خوبه به شخصیت هم دیگه حتی مجازی احترام بذاریم
خوش باشی
خیلی خوبه که تو بورس دوستان 1 سال بعد از آشنایی با یورس میشن تحلیلگرو ...کارشناسو...موسس کارگزاریو....
کلمه والا اگه بعدش دروغ آورده شه بسیار نکوهیده است...
اگه منظورتم از تحلیل مثل همونایی باشه که واسه قند پیرانشهر نوشتی که نه از خط تولید اطلاع کامل داشتی نه تاریخ افتتاح نه....دیگه واویلاست..
شما هم گویا فرق گزارش 6 ماهه حسابرسی شده و نشده رو نمیدونستی خوشحالم که در این بحث به اطلاعاتتون اضافه شد
خوش باشی
نظر
نظر