سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
    شمواد هم
    گزارش داد..55% پوشش 6 ماهه
    ولی خبری از تعدیل نیست.
    مگه قرار بود تو گزارش 6 ماهه تعدیل بده؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      مگه قرار بود تو گزارش 6 ماهه تعدیل بده؟؟
      والا شاید معنی "بزودی" بعد از گزارش 6 ماهه بوده
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

دوست عزیز این همون گزارش 6 ماهست...فقط حسایرسی شده است...بیشتر دقت کنید ...

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

ضمنا مصطفی جان پستی رو که بنده در آن گفتم بزودی تعدیل میده اونم قبل از گزارش 9 ماهه رو اگه میشه ببینم چون اگه واقعا از یه همچین واژه ای اونم بعد از اعلام یه همچین تعدیل مثبت سنگینی<منظورم 6 ماهه از 2 تومان زیان به 12 تومان سود> استفاده کرده باشم باید یه معذرت خواهی از همه دوستان بکنم<چون از کلمه والا تو پستتون استفاده کردین یکم روش حساس شدم>

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

ضمنا مصطفی جان پستی رو که بنده در آن گفتم بزودی تعدیل میده اونم قبل از گزارش 9 ماهه رو اگه میشه ببینم چون اگه واقعا از یه همچین واژه ای اونم بعد از اعلام یه همچین تعدیل مثبت سنگینی<منظورم 6 ماهه از 2 تومان زیان به 12 تومان سود> استفاده کرده باشم باید یه معذرت خواهی از همه دوستان بکنم<چون از کلمه والا تو پستتون استفاده کردین یکم روش حساس شدم>
            باز داری جوش میاری مهران!!
            بیخیال آقا. اصلا شمواد قرار نبوده هیچ کاری بکنه از 2 ماه پیش.
            بیش ازینا درگیرم که بخام دنبال پستای تاریخ گذشته بگردم
            خوش باشی
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

حساس نشو حساس نشو :d
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!
              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

خوش باشی
                لطفا جواب بنده رو بدین دوست عزیز.....

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

خوش باشی
                  تمایلی به این کار ندارم.

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

تمایلی به این کار ندارم.
                    دوست عزیز یکبار گفتم اگه اسم سهمی رو میارم روش کار کردم...فرض را بر این میگیریم که این سهم هیچ تعدیل دیگری ندارد ok تعدیل قبلیش واسه صحت گفته های من و بررسی واقعی سهم کافیه...پس اگه روزی گزارش 9 ماهه اومد و تعدیلی توش نبود..اصلا تعدیل منفی هم داد شما درگیریات رو رها نکن و به گزارش این سهم گیر بده چون میدونم خیلی خیلی درگیرین.....ضمنا استفاده از کلمه والا رو هوا و همچنین کلمه هل دادن تو جمله یک نفر دیگه بسیار ناپسند است...خوش باشی...

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                      حساس نشو حساس نشو :d
                      به به داش رضای گل .این هفته مسابقه نیستی صفا نداره منم میخوام تیممو در حمایت از تو بکشم بیرون...آقا تو قرار شد 1 ماه پیش یه زیر خاکی بگیا؟؟

نظر

• ملک الملک
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 90

فقط منتظر این بودم تا با حجم معامله کنند تا وارد شوم ولی میدانستم که فروشنده ندارد ولی حدس میزنم با معامله عمده امروز یک چیزی تو مایه های کنتور شود.

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

دوست عزیز یکبار گفتم اگه اسم سهمی رو میارم روش کار کردم...فرض را بر این میگیریم که این سهم هیچ تعدیل دیگری ندارد ok تعدیل قبلیش واسه صحت گفته های من و بررسی واقعی سهم کافیه...پس اگه روزی گزارش 9 ماهه اومد و تعدیلی توش نبود..اصلا تعدیل منفی هم داد شما درگیریات رو رها نکن و به گزارش این سهم گیر بده چون میدونم خیلی خیلی درگیرین.....ضمنا استفاده از کلمه والا رو هوا و همچنین کلمه هل دادن تو جمله یک نفر دیگه بسیار ناپسند است...خوش باشی...
                          من به صحت این تحلیلا و اون کسی که اینا رو انجام میده اعتقاد دارم و میدونم تو هم توی نقل قول کردن هیچ چیزی رو از قلم نمیندازی.
                          کسی چیزی رو زیر سوال نبرد که جوش میاری من فقط "اطلاع دادم" که توی این گزارش خبری از تعدیل نیست
                          موقع اومدن گزارش 9ماهه هم هر کاری مورد نظرم باشه میکنم ،هنجاری صحبت نکن.اگرم ایرادی به تحلیل باشه زنگ میزنم به تحلیلگرش میگم نه شما.
                          هرگز به تو و هیچ کس دیگه توی این فروم ها توهین نکردم ولی از بقیه چنین انتظاری ندارم .بله عزیز بنده خیلی درگیرم،واسه ارشد آزمایشی میخونم . دارم نمایندگی کارگزاری توی اصفهان میزنم . واسه روزنامه "اصفهان زیبا" تحلیل اقتصادی و بورس مینویسم. اما میدونم که منظورت از درگیر بودن چیز دیگه ای بود .
                          نمیدونم این کلمه "والا" چه معنی بدی میده که فک میکنی توهینه . اسم خدا توش اومده بعد میگی توهین؟؟
                          خودتم میدونی توی اصفهان یک کلمه بیش از حد رایجه همین.
                          در کل بحث کردن با جدل خیابونی تفاوت داره.ما اینجا همو نمیبینیم ولی خوبه به شخصیت هم دیگه حتی مجازی احترام بذاریم
                          خوش باشی

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 3256

بالاس و تعدیل مجددو پوشش عالی 3 ماهه هم خیلی حرف تو دلش هست

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

من به صحت این تحلیلا و اون کسی که اینا رو انجام میده اعتقاد دارم و میدونم تو هم توی نقل قول کردن هیچ چیزی رو از قلم نمیندازی.
                              کسی چیزی رو زیر سوال نبرد که جوش میاری من فقط "اطلاع دادم" که توی این گزارش خبری از تعدیل نیست
                              موقع اومدن گزارش 9ماهه هم هر کاری مورد نظرم باشه میکنم ،هنجاری صحبت نکن.اگرم ایرادی به تحلیل باشه زنگ میزنم به تحلیلگرش میگم نه شما.
                              هرگز به تو و هیچ کس دیگه توی این فروم ها توهین نکردم ولی از بقیه چنین انتظاری ندارم .بله عزیز بنده خیلی درگیرم،واسه ارشد آزمایشی میخونم . دارم نمایندگی کارگزاری توی اصفهان میزنم . واسه روزنامه "اصفهان زیبا" تحلیل اقتصادی و بورس مینویسم. اما میدونم که منظورت از درگیر بودن چیز دیگه ای بود .
                              نمیدونم این کلمه "والا" چه معنی بدی میده که فک میکنی توهینه . اسم خدا توش اومده بعد میگی توهین؟؟
                              خودتم میدونی توی اصفهان یک کلمه بیش از حد رایجه همین.
                              در کل بحث کردن با جدل خیابونی تفاوت داره.ما اینجا همو نمیبینیم ولی خوبه به شخصیت هم دیگه حتی مجازی احترام بذاریم
                              خوش باشی

خیلی خوبه که تو بورس دوستان 1 سال بعد از آشنایی با یورس میشن تحلیلگرو ...کارشناسو...موسس کارگزاریو....

کلمه والا اگه بعدش دروغ آورده شه بسیار نکوهیده است...

اگه منظورتم از تحلیل مثل همونایی باشه که واسه قند پیرانشهر نوشتی که نه از خط تولید اطلاع کامل داشتی نه تاریخ افتتاح نه....دیگه واویلاست..

شما هم گویا فرق گزارش 6 ماهه حسابرسی شده و نشده رو نمیدونستی خوشحالم که در این بحث به اطلاعاتتون اضافه شد

خوش باشی

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 3256

بر خاتم انبیا محمد صلوات

بابا بی خیال شید
                                لااقل پیام خصوصی

نظر

در حال کار...
                                X