در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postتو سیستم من که مثبت خورده
اون اخرین معامله برای گول زدن بازار بود
روی مقاومته اگر رد کنه که رد میکنه میشه قثابت که همه را داشت خسته میکرد
امروز کلا روز بازی بازیکنان بود!! من که نفهمیدم توپ چه کسی رفت تو دروازه چه کسی!!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postبله من در ابتدای روز کاری در صف خرید سهم را با 4% مثبت خریداری کردم که کمی دیرتر متوجه خطایم شدم..خب به هر حال انتخاب خودم بود. حالا به نظر شما در چنین شرایطی توصیه به خروج سریع و ورود دوباره پس از اصلاح سهم دارید یا نگهداری و صبر ؟ مطمئنا تجربه شما بسیار بیشتر و بالاتر از من هست.ممنون
شما که بالا خریدید در کف تاییدی در اصلاح میتونید میانگین خود را پایین بیارید
اما این دو سهم حرف برای گفتن زیاد دارند زمان لازم است
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postتو سیستم من که مثبت خورده
اون اخرین معامله برای گول زدن بازار بود
روی مقاومته اگر رد کنه که رد میکنه میشه قثابت که همه را داشت خسته میکرد
امروز آرين نزديك 4 مثبت خورد فكر كنم مي خوان حقها را بالا قيمت بزنند نظر شما چيه ؟
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postداشتم به این فکر میکردم
اساتید زیر خاکی مثل شهدای گمنامند
سهمهاشون بالای 40 درصد در هر شرایطی رشد میکنه
اما بی ادعا
جدا از همین جا به همه این دوستان خسته نباشید میگم
واقعا ( نه به سبک شیرزاد به سبک واقعی)هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postبه نظر شما تا چند مي تونه پيش بره تا قبل از مجمع ؟
امروز آرين نزديك 4 مثبت خورد فكر كنم مي خوان حقها را بالا قيمت بزنند نظر شما چيه ؟
این سهم تو دلش پتانسیل زیاد داره
اما قرار نیست جدا از بازار رشد کنه
از این مقاومت با خبر افزایش سرمایه عبور میکنه (امید به خدا)ما هم راضی
از بعدی با صف همگروهی ها میتونه عبور کنه بازم امید به خدا اگر بشه ما راضیم
از بعدی میتونه با تاریخ مجمع فوق العاده عبور کنه
که اون موقع به قیمت امروز میخندید
یادتونه وقتی رانفور 2000 تا 3000 بود کسی توخوابم فکر نمیکرد رانفور بالای 60000 معامله شه
در این صنعت افزایش سرمایه بسیار مهمه و رشد سهم را با شیب تند همراه میکنه
یادتون باشه تو بازار ما حفظ سرمایه اولین اصله بعدا سود کردن
مرقام تو محدوده 500 تا 540 برای خرید کاملا کم ریسکهآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/07/27, 19:00.
نظر
-
در اصل توسط arashvet پست شده است View Postباربد جان چرا مرقام آخر وقت این طور منفی معامله شد پیشبینی شما از این سهم در بازار روز شنبه چگونه است؟
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز سه شنبه مورخ 1390/05/18 درمحل خانه شهرياران جوان واقع در تهران - خيابان استاد نجات الهي -نبش خيابان ورشو برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
نظر
-
در اصل توسط aminaran پست شده است View Postبه نظر شما تا چند مي تونه پيش بره تا قبل از مجمع ؟
امروز آرين نزديك 4 مثبت خورد فكر كنم مي خوان حقها را بالا قيمت بزنند نظر شما چيه ؟یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
کمی درباره مرقام و دلیل خرید....
شرکت در گزارش 9 ماهه خود اعلام کرده است که کارخانه مونتاژ خود پرداز و ریز کامپیوتر<کارخانه پرند> 98% پیشرفت داشته و تا کنون 3 میلیارد و 500 میلیون تومان برایش هزینه کرده است....
شرکت در گزارش افزایش سرمایه خود آورده است که این 10 میلیارد تومان افزایش سرمایه به منظور خرید دستگاه های ATM و اصلاح ساختار مالی انجام میگیرد و شرکت در اطلاعیه ای که در تاریخ 89.8.18 منتشر کرده پیشرفت پروژه پرند را اعلام کرده که با توجه به آن اعلامیه هم اکنون دیگر قسمت عمده باقیمانده پروژه در آن زمان یعنی آبان 89 که مربوط به نازک کاری...تاسیسات برق و مکانیک بوده هم به اتمام رسیده....
به نظرم داشتن سهام یک شرکت با یک طرح توسعه کامل و آمده بهره برداری...یک صنعت کم ریسک و سود آور..داشتن p/e 6.5 ..و در آستانه افزایش سرمایه 60% که 30% هم از انباشته است میتواند سود خوبی هم در کوتاه مدت...هم میان مدت و هم بلند مدت نصیب دوستان کند...
یا حق....
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postبزن دست قشنگرو
حالا برید بگید خدا بنده هاشون تنها میزاره
من که با دلی پاک و قلبی روشن میرم برای مجمع
دست دست دست ،آهان بیا لب کارون دیریدید چه گل بارون دریدید دست .......محکم تر.......باریک......بزن تا پلیس نیومده
:-)/\:-) :-)/\:-)فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
شمواد هم
گزارش داد..55% پوشش 6 ماهه
ولی خبری از تعدیل نیست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر