در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط amiran پست شده است View Postسلام بر دوستان
دوستان بازی تپمپی اون چیزی نیست که فکر میکنید. بیشتر از این نمیشه توضیح داد . این رو همون روزی که سهم بالای 304 عرضه شد خواستم عرض کنم که فضای تاپیک چنین اجازه ای نداد.
این سهم منتظر خبر عرضه بانک سامان هست.فعلا هم با مقاومت 300 درگیره که با عرضه بانک سامان رد میشه.
شما در مورد بازی که میفرمایید توضیح بدید استفاده میکنیم:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postجناب امیران تپمپی از لحاظ بنیادی تایید شده و سهم سفته بازی نیست که با شروع یک بازی اوضاعش متحول بشه
این سهم منتظر خبر عرضه بانک سامان هست.فعلا هم با مقاومت 300 درگیره که با عرضه بانک سامان رد میشه.
شما در مورد بازی که میفرمایید توضیح بدید استفاده میکنیم:)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمصطفی جان تبریک کترام هم جهت تعدیل در پیش بینی سود متوقف شد >:d<
اوضاع داخلی و فروش و گفته مدیران و سهامداران عمده بوی افزایش سود شرکت و در نتیجه تعدیل مثبت eps میدهد اما تعجب نکن اگه روزی گزارشی اومد که توش تولید x% .... فروش ...y% افزایش یافته بود و شرکت تعدیل منفی بده کلا مدیران این مجموعه فوق دکترای پنهان کردن سود رو دارن...
اما انشا الله که اینبار چون شما خیلی ذوق کردی تعدیل مثبت باشه:)
نظر
-
در اصل توسط amiran پست شده است View Postسلام بر دوستان
دوستان بازی تپمپی اون چیزی نیست که فکر میکنید. بیشتر از این نمیشه توضیح داد . این رو همون روزی که سهم بالای 304 عرضه شد خواستم عرض کنم که فضای تاپیک چنین اجازه ای نداد.
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام بر دوست عزیز ....
اگه میشه بیشتر توضیح بدین بررسی کنیم....فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
نقل قول نوشته اصلی توسط amiran نمایش ارسال ها
سلام بر دوستان
نقل قول نوشته اصلی توسط mehran نمایش ارسال ها
سلام بر دوست عزیز
اگه میشه بیشتر توضیح بدین بررسی کنیم
در اصل توسط vet پست شده است View Postمن هم ممنون میشم بیشتر توضیح بدیدآخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/08/03, 04:24.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
دوستان کسی میدونه چرا تاپیکهای سایت تا این اندازه کند بالا میاد؟من تقریبا 15 دقیقه منتظر بودم تا این صفحه (همین یکی رو باز کرده بودم) بالا بیاد.
مشکل خاصی هست؟
از اینکه اینجا نوشتم پوزش میخوام هیچ صفحه دیگه ایی رو نتونستم باز کنم.من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط DADA پست شده است View Postدوستان کسی میدونه چرا تاپیکهای سایت تا این اندازه کند بالا میاد؟من تقریبا 15 دقیقه منتظر بودم تا این صفحه (همین یکی رو باز کرده بودم) بالا بیاد.
مشکل خاصی هست؟
از اینکه اینجا نوشتم پوزش میخوام هیچ صفحه دیگه ایی رو نتونستم باز کنم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
بچه ها نظرتون در مورد خاذین چیه؟؟؟
من هنوز صورتاشو نگاه نکردم.اگه کسی اطلاع داره اعلام کنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
برادر حامد به صورت های مالی 3 ماهه اول سال های 90 <x1 > و 89 < x2 > توجه کنید....صورت سود و زیان....
x1.........http://www.codal.ir/Reports/InterimS...aQ4ix14A%3d%3d
x2......http://www.codal.ir/Reports/InterimS...0TeZKSGg%3d%3d
اما نوسانات خوبی میشه ازش گرفت ولی چون در مسیر زیان سازی قرار گرفت!!؟؟ مگر اینکه سایپا قیمت خرید محصولات ازش رو بالا ببره........
نظر
نظر