سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بنان
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 840

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
    جسارتا شما اشتباه خریدی چون تو این سهمی که میگم خریدار دیگه وجود نداشته و من هم به هیچ کس دیگه نکفتم...انشا الله شما هم شنبه میخری...
    دمت گرم آقا مهران نشان دادي اهل پارتي بازي نيستي وقتي پست آقا مصطفي را ديدم گفتم پس ماها دست دوم هستيم جمعه شب منتظريم

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

یکبار دیگه اعلام میکنم زیر خاکیای ما فقط اینجا...و در زمانی که همه دوستان فرصت مساوی برای بررسی...2*2 تا 4 تا و در نهایت خرید داشته باشند اعلام میشه و اصل بر عدالت و مساواته=; البته قطعا خودم 4% بیشتر از بقیه دوستان سود میکنم که اونم نوش جونم:d
      =D>
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• majid
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 151

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        بازی خوارزمی از بعد از حق استفاده نشده شروع میشه
        حالا میتونید تا اون موقع صبر کنید
        میتونید با سهم دیگه جابجا کنید
        فقط یادتون باشه یک شبه همه را جا میزاره چون فرابورسیه
        باربد جان سلام- فکر ميکني تقدم ها کي عرضه ميشه؟ تشکر

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

مهران جان ، رسما ازت عذر خواهی میکنم چون فکر کردم اون مطلبو جدی گفتی
          پس هنوزم نظرت رو قشرین منفیه

همین تفاوت ها هستن که معاملاتو میسازند دوست من .
          برای نظر شما همیشه احترام قائل بودم و هستم
          :x :x :x ^:)^

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post

مسلم جان سلام
            حالا که اومدی بمون امشب میخایم باقلوا سرو کنیم.....مهران قول معرفی یه باقلوا داده واسه امشب
            البته فاندامنتالیه سهمش
            بمون یبارم از راهی غیر از تکنیکال سود کسب کنیم;)
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
              مسلم جان سلام
              حالا که اومدی بمون امشب میخایم باقلوا سرو کنیم.....مهران قول معرفی یه باقلوا داده واسه امشب
              البته فاندامنتالیه سهمش
              مصطفی جان این صعود شکر جهانی که امروز اتفاق اقتاد و واقعا جدی بگیر البته خودت قشکر داری و استادی ولی کلی میگم که خیلی رو قندی ها تاثیر میذاره
              فکر کنم شما تو این گروه قشهد رو به بقیه ترجیح میدین؟ سعی میکنم تا قبل از شنبه تکنیکالشو نگاهی بندازم
              امیدوارم بتونم چیزی از توش در بیارم تا هدیه ای باشه برای شما و مهران عزیز

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

مصطفی جان این صعود شکر جهانی که امروز اتفاق اقتاد و واقعا جدی بگیر البته خودت قشکر داری و استادی ولی کلی میگم که خیلی رو قندی ها تاثیر میذاره
                فکر کنم شما تو این گروه قشهد رو به بقیه ترجیح میدین؟ سعی میکنم تا قبل از شنبه تکنیکالشو نگاهی بندازم
                امیدوارم بتونم چیزی از توش در بیارم تا هدیه ای باشه برای شما و مهران عزیز
                آره حرکت شکر جدیه....حتی توی میان مدتم همینه
                حدودا یک ماه پیش بود به این نتیجه رسیدم که با توجه به کسری بودجه آمریکا ؛اروپا و ژاپن این کشورا نمیتونن سوبسید صادرات شکر به تاجراشون بدن و صعود حتمیه
                توی این گروه ، قشهد خوبه ولی من قپیرا رو خیلی مناسب میدونم...
                طرح توسعه و زمینه مناسب برای سود آوری،تازه قیمت الکل هم میتونه روش تاثیر داشته باشه(بدلیل تولید الکل )
                لطف میکنی مسلم جان
                بازم ممنون:*

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

مسلم جان ارادت نمیدونم چرا الکی الکی سر یه شوخی من با سهم نزدیک بود دوستیه خوبمون به بیراهه بره......
                  مسلم جان بنده اصل سرمایه گذاریم فانده شاید چون تکنیکال واسمون سخته و تو ذهنمون نمیگنجه و تنبلیم این اصل رو انتخاب کردیم ولی یک صحبتی که هست اینه مسلم جان حتی اگه سهمایی که تو این تاپیک معرفی میشه رو یک نگاه بندازی میبینی که ما هم وقتی میخواهیم روی سهمی کار کنیم و خریدی داشته باشیم قطعا توسط دوستان خودمون یا اساتید تکنیکالی مثل شما که واقعا کارتون رو دقیق انجام میدین تاییدیه تکنیکال سهم رو میگیریم اما دید اصلیم رو شرکت ها بر مبنای تولید..فروش..eps درص پوشش eps و از مه مهم تر طرح های توسعه...سود انباشته و... است.....

دوست گلم من هرگز نگفتم قشرین افتضاحه اصلا یه همچین لفظی رو نمیشه در مورد شرکتی که در مسیر سود سازی قرار میگیره و صنعتشم رو به پیشرفته به کار برد اما من این یکی تو کتم نمیره که اگه یه شرکتی قراره eps اش رو حتی ظاهری...حتی با علم اینکه بدونیم که بدبینانه اعلام کرده به مقدار زیادی کاهش بده حتما الگوی صعودیش رو تکمیل میکنه.........البته گویا تا تکمیل الگوی شما سود سال بعد اعلام نمیشه ...

بگذریم..........

مسلم جان بنده در این گروه عشقم...قشهد...قپیرا...قهکمت هستند که هر یک رو تحلیل بزنید بسیار لطف میکنید....

مصطفی جان من مشکلم با قپیرا این بود که سهامدار عمده هیچ حرکتی رو سهم نداشت و سهم واقعا از بازار و گروه جا موند یادمه اون زمان ما کلی زیر 500 خریدیم به امید حرکت تا 700 اما سهم لنگ لنگان و کند حرکت کرد و آخر حوالی 600 فروختیم.<ضمنا شاید یه تعدیل منفی کوچیک داشته باشه یعنی زیر 10 تومان>

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                    مسلم جان سلام
                    البته فاندامنتالیه سهمش
                    مصطفی جان اینجا <حکیم نظامی> الآن چهار شنبه هست ..........داداش چرا وقتی آدم قرش نمیاد میاریش وسط:d
                    گفتیم جمعه...

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

مسلم جان ارادت نمیدونم چرا الکی الکی سر یه شوخی من با سهم نزدیک بود دوستیه خوبمون به بیراهه بره......
                      مسلم جان بنده اصل سرمایه گذاریم فانده شاید چون تکنیکال واسمون سخته و تو ذهنمون نمیگنجه و تنبلیم این اصل رو انتخاب کردیم ولی یک صحبتی که هست اینه مسلم جان حتی اگه سهمایی که تو این تاپیک معرفی میشه رو یک نگاه بندازی میبینی که ما هم وقتی میخواهیم روی سهمی کار کنیم و خریدی داشته باشیم قطعا توسط دوستان خودمون یا اساتید تکنیکالی مثل شما که واقعا کارتون رو دقیق انجام میدین تاییدیه تکنیکال سهم رو میگیریم اما دید اصلیم رو شرکت ها بر مبنای تولید..فروش..eps درص پوشش eps و از مه مهم تر طرح های توسعه...سود انباشته و... است.....

دوست گلم من هرگز نگفتم قشرین افتضاحه اصلا یه همچین لفظی رو نمیشه در مورد شرکتی که در مسیر سود سازی قرار میگیره و صنعتشم رو به پیشرفته به کار برد اما من این یکی تو کتم نمیره که اگه یه شرکتی قراره eps اش رو حتی ظاهری...حتی با علم اینکه بدونیم که بدبینانه اعلام کرده به مقدار زیادی کاهش بده حتما الگوی صعودیش رو تکمیل میکنه.........البته گویا تا تکمیل الگوی شما سود سال بعد اعلام نمیشه ...

بگذریم..........

مسلم جان بنده در این گروه عشقم...قشهد...قپیرا...قهکمت هستند که هر یک رو تحلیل بزنید بسیار لطف میکنید....

مصطفی جان من مشکلم با قپیرا این بود که سهامدار عمده هیچ حرکتی رو سهم نداشت و سهم واقعا از بازار و گروه جا موند یادمه اون زمان ما کلی زیر 500 خریدیم به امید حرکت تا 700 اما سهم لنگ لنگان و کند حرکت کرد و آخر حوالی 600 فروختیم.<ضمنا شاید یه تعدیل منفی کوچیک داشته باشه یعنی زیر 10 تومان>
                      اختبار داری مهران جان ، من اگه فقط فاند دو نفر رو با درک کمم از این علم بخوام بپسندم شما و بارید هستید . واقعیت اینه که منم بعضی وقتا از سر کنجکاوی میرم سراغ صورت های مالی اما چون چیزی نمیفهمم ولش میکنمو باز سرمو میکنم تو نمودار :d
                      در مورد قشرین حق با شماست و سودش غیر عملیاتیه. من گزارش حسابرسی نشدشو دیدم علی رغم اینکه چیز خاصی نفهمیدم اما یه نکته توجهمو جلب کرد که بنظرم اگه درست فهمیده باشم بتونه تا حدودی سود عملیاتی هم براش بسازه و با نمودار من هم بیشتر مطابقت پیدا کنه....
                      نکتش این هست که شرکت در دوره قبلی 5200 تا تولید قند داشته و در گزارش 9 ماهش تمامشو فروخته اما در این دوره 9000 تا تولید داشته و تا الان فقط 2600 تا فروخته
                      حالا اینو در نظر بگیرین که قیمت قند و شکر یک جهش فوق العاده در آینده نزدیک خواهد داشت (این موردو از من قبول کنید) با این شرایط به نظرم شرکت بتونه از فروش مابقی قندش سود خوبی بسازه...
                      (این نکته هم هست که چرا تا به حال اینقدر کم فروش داشته؟؟ یا واقعا برنامه ریزی داشتند یا اینکه در شرکت مشکلی وجود داره که اینقدر کم فروش داشتند)
                      البته اینا توهمات یک چارتیست هست و احتمالا همش اشتباست با این حال اگه نظرتونو در این مورد بگید ممنون میشم.

در مورد قشهد یا قپیرا یا قهکمت به روی چشم ^:)^

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

مصطفی جان اینجا <حکیم نظامی> الآن چهار شنبه هست ..........داداش چرا وقتی آدم قرش نمیاد میاریش وسط:d
                        گفتیم جمعه...
                        خب من اشتباه خوندم....بخیالم گفتی امشب:d
                        آقا حالا یه قری بده دیگه....فردا که بازار باز نیست کسی صفش کنه
                        به هر صورت هرچی خودت میدونی....
                        آقایون امشب باقلوا نداریم

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

اختبار داری مهران جان ، من اگه فقط فاند دو نفر رو با درک کمم از این علم بخوام بپسندم شما و بارید هستید . واقعیت اینه که منم بعضی وقتا از سر کنجکاوی میرم سراغ صورت های مالی اما چون چیزی نمیفهمم ولش میکنمو باز سرمو میکنم تو نمودار :d
                          در مورد قشرین حق با شماست و سودش غیر عملیاتیه. من گزارش حسابرسی نشدشو دیدم علی رغم اینکه چیز خاصی نفهمیدم اما یه نکته توجهمو جلب کرد که بنظرم اگه درست فهمیده باشم بتونه تا حدودی سود عملیاتی هم براش بسازه و با نمودار من هم بیشتر مطابقت پیدا کنه....
                          نکتش این هست که شرکت در دوره قبلی 5200 تا تولید قند داشته و در گزارش 9 ماهش تمامشو فروخته اما در این دوره 9000 تا تولید داشته و تا الان فقط 2600 تا فروخته
                          حالا اینو در نظر بگیرین که قیمت قند و شکر یک جهش فوق العاده در آینده نزدیک خواهد داشت (این موردو از من قبول کنید) با این شرایط به نظرم شرکت بتونه از فروش مابقی قندش سود خوبی بسازه...
                          (این نکته هم هست که چرا تا به حال اینقدر کم فروش داشته؟؟ یا واقعا برنامه ریزی داشتند یا اینکه در شرکت مشکلی وجود داره که اینقدر کم فروش داشتند)
                          البته اینا توهمات یک چارتیست هست و احتمالا همش اشتباست با این حال اگه نظرتونو در این مورد بگید ممنون میشم.

در مورد قشهد یا قپیرا یا قهکمت به روی چشم ^:)^
                          خب مسلم جان من دیگه نمیرم دوباره صورتاشو ببینم دیگه همین سهم و بررسیش کاری کرد استاد فاند هم بشی...من اینجا تو این تاپیک 2-3 ار که دوستان سهمی رو بیان کردن و معرفی کردن اولین نکته ای که گیر دادم <مثل حمل و نقل خلیج فارس یا سایپا آذین> بهای تمام شده بود متاسفانه بهای تمام شده برای این شرکتم مثل همونا رفته بالای 94% و این خوب نیست...اما اگه سال بعد سود عملیاتی بسازه که به احتمال زیاد بین 15 تا 20 تومان میسازه البته با قیمت های کنونی میشه به شرکت از یه بعد دیگه نگاه کرد که انشا الله در زمان اعلام سود به بررسی دقیقش میپردازیم...........

ضمنا بنده خودم در محاسبات مالی و بررسی گزارشات جناب سقراط رو بسیار قبول دارم که مدت هاست ازشون خبر ندارم امیدوارم هرجا هستند سالم و تن درست و پر سود باشند...

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

ای ول آقا استقلال برد ...بیا وسط...:-)/\:-):)>-:bz

دستا شله....آخر سالن....=D>

نظر

• arashvet
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 341

breaking news.................................................. .................................................. .................................................. .........breaking news

همراهان زیر خاکی جمعه شب در این مکان یک زیرخاکیه باقلوا معرفی میشه.............
                              مهران جان امیدوارم این زیر خاکی که معرفی می کنی هم بشود خرید و هم با حمایت از سهم سود شیرینی نصیب همه دوستان و البته کمی بیشتر برای شما شود موفق باشید
                              در ضمن الان از ورزشگاه میام شهرداری تبریز باخت ولی برد تیراختور خیلی خوشحالم کرد>:d<

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

خب مسلم جان من دیگه نمیرم دوباره صورتاشو ببینم دیگه همین سهم و بررسیش کاری کرد استاد فاند هم بشی...من اینجا تو این تاپیک 2-3 ار که دوستان سهمی رو بیان کردن و معرفی کردن اولین نکته ای که گیر دادم <مثل حمل و نقل خلیج فارس یا سایپا آذین> بهای تمام شده بود متاسفانه بهای تمام شده برای این شرکتم مثل همونا رفته بالای 94% و این خوب نیست...اما اگه سال بعد سود عملیاتی بسازه که به احتمال زیاد بین 15 تا 20 تومان میسازه البته با قیمت های کنونی میشه به شرکت از یه بعد دیگه نگاه کرد که انشا الله در زمان اعلام سود به بررسی دقیقش میپردازیم...........

ضمنا بنده خودم در محاسبات مالی و بررسی گزارشات جناب سقراط رو بسیار قبول دارم که مدت هاست ازشون خبر ندارم امیدوارم هرجا هستند سالم و تن درست و پر سود باشند...
                                ممنون مهران جان وقتی آدم تکسهم باشه دیگه همه کاری میکنه :d
                                کلا مثل اینکه نوشته هام بی ربط بود

نظر

در حال کار...
                                X