سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

فرهاد جان چه شاه پسر نازی داری خدا حفظش کنه واست و امیدوارم لحظه لحظه در کنار هم خنده و شادی تجربه کنید...............

فقط یه قول بده واسه تولدش از این اسباب بازی چینی یبار مصرفا نخری واسش سهام بخر اونم از نوع بنیادی و استخون دار.........

*****من و دوستم دو تا بچه خواهر داریم که بچه خواهر من < آریا > 2.5 سالشه و اون <کیارش> نزدیک 2 سال ......واسه هر مناسبتی بخوایم چیزی بگیریم واسشون سهام میخریم ماشا الله تو این 2.5 سال سود خیلی خوبیم کرده و مطمئنم خدا هم کمک میکنه و واسش پشتوانه عظیمی میشه.....

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      حامد جان دوستان زیادی این نکته را گفته اند و همین درخواست رو دارن........

نمیدونم کسی منو اینجا میشناسه یا نه اما من حتی به نزدیکترین دوستام هم امروز هم زمان با اعلام تو این تاپیک اسم سهم رو گفتم<البته به جز 2 نفری که خب حتما خریدامون باید با هم باشه> امیدوارم این جمله من رو باور کنید اما حتی کد برادرم که معمولا براش خریدای خوبی دارم امروز تو صف موند و گیرش نیومد چون کارگزارش دیر اومد و نتونست درخواست بده کلی شاکی شد که چرا اینجوری اعلام کردی من داداشتم.گفتم دیگه قول داده بودم و بچه ها هم نقد شده بودن اگه بعد از نقد شدنشون جا میموندن واقعا عذاب وجدان میگرفتم....................................

***اگه میخواید که دل و روده سهم رو بریزم بیرون همین الآن اگه خریداتون تکمیل نشده هم فردا میگم..............هرچی دوستان صلاح بدونن....
      مهران جان یه فرصتی هم به ما بدی فردا خریدامون رو انجام بدیم اونوفقت میشینیم همه دل و رودشو میریزیم رو میز;)
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• hamed1
        عضو عادی
        • May 2011
        • 75

حامد جان دوستان زیادی این نکته را گفته اند و همین درخواست رو دارن........

نمیدونم کسی منو اینجا میشناسه یا نه اما من حتی به نزدیکترین دوستام هم امروز هم زمان با اعلام تو این تاپیک اسم سهم رو گفتم<البته به جز 2 نفری که خب حتما خریدامون باید با هم باشه> امیدوارم این جمله من رو باور کنید اما حتی کد برادرم که معمولا براش خریدای خوبی دارم امروز تو صف موند و گیرش نیومد چون کارگزارش دیر اومد و نتونست درخواست بده کلی شاکی شد که چرا اینجوری اعلام کردی من داداشتم.گفتم دیگه قول داده بودم و بچه ها هم نقد شده بودن اگه بعد از نقد شدنشون جا میموندن واقعا عذاب وجدان میگرفتم....................................

***اگه میخواید که دل و روده سهم رو بریزم بیرون همین الآن اگه خریداتون تکمیل نشده هم فردا میگم..............هرچی دوستان صلاح بدونن....
        آنچه از دل برايد لاجرم بر دل نشيند آقا مهران
        دست گل شما و جناب باربد بابت سهام هاي خوبي كه معرفي ميكنيد درد نكنه و مطمئنا دوستان هم بر حسن صداقت شما ايمان دارند
        بازم ممنون

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
          باربد جان از خپویش گفتی .....دو روز پیش نگاه کردم دیدم صف فروش شده ..جریان چیه شما اطلاع داری ؟
          اساتید می بخشید من جواب می دم اما اسم خپویش که میاد من شاخک هام سیگنال میده:d
          دوست عزیز، اگه می تونید دست به پولتون نزنید و این سهمتون رو نگهدارید. شرکت هر ساله سودش داره چند برابر میشه، عملکرد مدیرانش عالیه و طرح های توسعش وحشتناکه!! اگر می تونید 1-2 سال دست بهش نزنید بعد بازده چندصد درصدی کسب کنید اگه هم نه تو میان مدت به 2000 تومان میرسه اگه بازهم عجله دارید که می تونید تو همین قیمت ها بفروشید. گذاشتن 2-3 تا اوردر 4000 تایی که صف فروش نیست دوست من. بعدشم این بنده خدا ماه هاست صف خرید بوده چه اشکالی داره 3روزم صف فروش باشه!!!;)

نظر

• farhad61
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 512

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
            فرهاد جان تبریک بخاطر امیرمهدی 1 ساله;) (البته فک کنم منظورت 29 مرداد بوده )
            در مورد کسرا هم ممنون...پس میریم که داشته باشیم ....>:d<
            آقا یه اشتباه تایپی بود بله امروز تولدش بود

بفرمائید اینم کیک تولدش

اینم خودش :D

++++++++++++++

امیدوارم سود خوبی توی کسرا بکنی
            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

خدا حفظش کنه فرهاد جان....چقدرم بامزه اس
              تازه سه چرخش توربو داره:*
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

فرهاد جان چه شاه پسر نازی داری خدا حفظش کنه واست و امیدوارم لحظه لحظه در کنار هم خنده و شادی تجربه کنید...............

فقط یه قول بده واسه تولدش از این اسباب بازی چینی یبار مصرفا نخری واسش سهام بخر اونم از نوع بنیادی و استخون دار.........

*****من و دوستم دو تا بچه خواهر داریم که بچه خواهر من < آریا > 2.5 سالشه و اون <کیارش> نزدیک 2 سال ......واسه هر مناسبتی بخوایم چیزی بگیریم واسشون سهام میخریم ماشا الله تو این 2.5 سال سود خیلی خوبیم کرده و مطمئنم خدا هم کمک میکنه و واسش پشتوانه عظیمی میشه.....
                ایشالا که همیشه سلامت باشن:x
                کارت خیلی جالبه مهران،بنظرم باید یه فرهنگ بشه
                راستی واسه آریا تپمپی نخریدی؟؟حیف بخدا....فکرشو بکن 20 سال دیگه تپمپی چی میشه!!
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 512

تا مهران جان بگن که پشت سهم کمنگنز چه خبره با هم یه نگاه به نمودارش بندازیم
                  اولین مقاومت 671 تومان که با توجه به اعلام این سهم توسط مهران رد کردنش مشکلی نیست ،مقاومت کوچیک بعدی 710 تومان هست که فکرنمیکنم مشکلی واسه رد کردنش داشته باشه مقاومت مهمی که سهم داره توی 747 تومان هست که عبور از اون کار ساده ایی نیست . قیمت در دو صعود قبلیش نتونسته از سد این مقاومت عبور کنه

آخرین ویرایش توسط farhad61؛ 2011/08/20, 22:24.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                    تا مهران جان بگن که پشت سهم کمنگنز چه خبره با هم یه نگاه به نمودارش بندازیم
                    اولین مقاومت کوچیک 710 تومان ههست که فکرنمیکنم مشکلی واسه رد کردنش داشته باشه مقاومت مهمی که سهم داره توی 747 تومان هست که عبور از اون کار ساده ایی نیست . قیمت در دو صعود قبلیش نتونسته از سد این مقاومت عبور کنه

فرهاد جان دقیقا اگه این مقاومت رو رد کنه رسیدن به اهداف بالا کاملا قابل دسترسه. فکر می کنم سقف تاریخیش حدود 1300 تومانه!;)

نظر

• farhad61
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 512

مصطفی جان
                      اگه بخاییم دقیقتر به کسری نگاه کنیم در حال حاضر از اولین مقاومت خودش در 597رد شده مقاومت مهم بعدی 618 ، 632 و در نهایت 645 هست
                      این سهم خیلی جالب کار میکنه و هر وقت صعود کرده حسابی تخت گاز میره بالا والبته با همون سرعت هم میاد پایینپس دوستان مواظب مقاومت های پیش رو باشید

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

فرهاد جان من کوتاه مدت وارد شدم احتمالا روی همون 618 که گفتی خالی میکنم...شایدم زودتر...

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                          ایشالا که همیشه سلامت باشن:x
                          کارت خیلی جالبه مهران،بنظرم باید یه فرهنگ بشه
                          راستی واسه آریا تپمپی نخریدی؟؟حیف بخدا....فکرشو بکن 20 سال دیگه تپمپی چی میشه!!
                          سلام مصطفی....آریا یکی از قوی ترین پرتفوهارو داره........واسش با هدیه های خودمون و پول هایی که داماد و خواهرم دادن این سبدو واسش چیدم...

سبد بلند مدتش: به این دست نمیزنم و میخوام هر سال از سود تقسیمیشون اگه لازم داشت استفاده کنه اگه نه هم که به سهماش اضافه کنم...

1-فولاد مبارکه< بالاخره اصفهانه دیگه> 4000 تا رو 222 تومان اسفند 89

2-بانک پارسیان: 5000 تا رو حوالی 230 تومان تیر ماه 89

3- زامیاد : 6000 تا رو 125 تومان تیر 89 تقریبا همزمان با پارسیان بود

و با بقیه پولش که حدود 2 میلیون بود هم 3000 تا تپمپی حوالیه 250 خریدم که اینم احتمالا واسش نگه میدارم و با اون 1.200 باقی موندشم که نوسان میگیرم واسش......آخرین خرید و فروششم خرید جوشکاب 386 تومانی و فروش 4 شنبه رو 544 تومان بود حالا هم واسش 2500 تا کمنگنز خریدم<باحال اینجا بود داداشم میگفت این جوجه کمنگنز خرید من نخریدم>

***اگه دوستان هم از این کارا کردن بگن که فرهنگ سازی باشه و همه ترغیب بشن فک میکنم خانم آرتمیس هم این کارو کرده بودن که منو واقعا خوشحال کرده بودن با اون پستشون البته الآن قطعا حال پسرشون بهتره و خوب شدن اما تو این شبای عزیز یکبار دیگه برای همه بیماران به خصوص کودکان آرزوی سلامتی میکنیم............

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

اصل سبدو بستی واسش...
                            عالیه
                            این جوشکابم خوب فروختی دیگه تقش در اومد...خصوصا امروز!!!!
                            نظر من اینه وزن تپمپی سبدش هنوز کمه...
                            چقد خوب بود خیلی اوقات هیجانی ازین شاخه به اون شاخه نمیرفتیم و روی سهمای با بنیاد صبر میکردیم...نمونش سبد آریاس که یک سال از تشکیلش نمیگذره ولی سود خیلی خیلی مناسبی داشته
                            منم امیدوارم همه مریضا شفا پیدا کنن....انشالا هیچ خانواده ای هیچ عزیزی رو توی بیمارستان نداشته باشه...........

نظر

• hp1353
                              عضو عادی
                              • Nov 2010
                              • 42

***اگه دوستان هم از این کارا کردن بگن که فرهنگ سازی باشه و همه ترغیب بشن فک میکنم خانم آرتمیس هم این کارو کرده بودن که منو واقعا خوشحال کرده بودن با اون پستشون البته الآن قطعا حال پسرشون بهتره و خوب شدن اما تو این شبای عزیز یکبار دیگه برای همه بیماران به خصوص کودکان آرزوی سلامتی میکنیم............[/quo

بنده هم پولهای هدیه تولد و .. دخترم(6 شهریور تولد 4 سالگیشه) رو (کلا چهار صد هزار تومان بود)موقعی که 1 سالش بود بیشترشو آوردم بورس که میان مدت خرید کردم الان حدود یک میلیونو دویست هست الان وبملت داره.بقیشم دفترچه حساب پس انداز جوانان بانک مسکن باز کردم .الان توبانک هم 500 تا داره (قسطای بانک رو از عید های سالیانه یا سود مجامع شرکتهای بورسی میدم. البته میتونستم پول بورسشو بیشتر کنم ولی فقط سهمای قوی رو قبل از استارت حرکتشون براش میخرم و سهام داری میکنم تا به تارگت مورد نظرم برسه .مثلا مپنا رو براش 252 خریدم چند ین ماه صبر کردم 420 فروختم.
                              حسام پاینده
                              وسعت دنیای هرکس به اندازه وسعت تفکر اوست

نظر

• حمید 70
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 115

با سلام,از دوستان عزیز کسی هدف (غایی) مرقام رو میتونه یه توضیح کوچولو باسه ما بده ؟! برای فروش دیر نشه ؟!!
                                [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X