سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Aug 2025
    • 3256

و نکته اخر که من تخصصی توش ندارم و دوستان کمک میکنند
    بحث عبور از محدوده مقاومتی امروز بود که احتملا سهم را تا محدوده های ....و 450 هدایت میکنه

البته نگفتم اونجا اخر سهمه
    حالا حالا ها باهاش کار دارم
    سهمی که تو بازار منفی 25 برابر حجم مبنا صف خرید داره تو بازار مثبت باید کمک کنیم حجمش پر شه

نظر

• باربد
      Banned
      • Aug 2025
      • 3256

در اخر از دوستانی که به تحلیل بنده سهم میخرم عرض میکنم
      (به قول تحلیلگرای سایتهای دیگه)
      اینها فقط تخیلات ذهنی من بود مسیولیت خرید با خود شماست:d

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
        مهران ازین سهم خبر داره....
        سلام بر دوستان....بله مصطفی 70 عزیز گفتند که بنده از شمواد اطلاع دارم و سه تا نقطه....
        خب من شمواد رو از 61 تومان و زمانی که زیان 2 تومانی داشت به عنوان زیر خاکی معرفی کردم و الآن سهمی داریم 60 تومانی با 12 تومان سود...دوستانی که به من نزدیکترن و اونایی که حداقل سهم رو خریدن و میتونستن کد فروشنده رو در بیارن متوجه شدن که بنده و دوستانم حتی 1 دونه از این سهم رو زیر 70 نفروختیم و اضافه هم کردیماین دو روز هم که عرضه ها توسط باربد عزیز انجام میشد خریدار اکثر سهم های عرضه شده دوستان من بودن که فک کنم الآن حدود 900 هزار تا دارن..خودمم که حدود 150 تا دارم...
        در مورد سوال دوست عزیزمون یاسر هم بنده و هم جناب باربد پی گیری کرده بودیم و قرار بر عدم عرضه شد اما خب به سادگی زیر قولشون زدن و عرضه کردن هر کدم از دوستان خواست امر کنه تا شماره تماس و نام خانوادگیه امور سهام رو تقدیمش کنم...ضمنا دلیل من برای ارزندگیه سهم نه ورود و خروج سهامدار بود...نه معامله بلوکی...نه فروش زمین...من وقتی گزارش رو میبینم که واضح افزایش بیش از 500% سود عملیاتی رو نشون میده دلیلی بر فروش سهم و ارزنده نبودنش نمیبینم...مصطفی جان شما رشتتون اقتصاده و دوستانی که رشتشون مالی و از این قبیله....افزایش 500% سود عملیاتی و افزایش بیش از 1000% ای پی اس چه چیزی رو در ذهن دوستان متصور میکنه؟؟؟
        حالا استادی مثل جناب باربد دنبال شناسایی سود سریعتر و نخوابیدن پولشون روی این سهم بودن و یکی مثل من و دوستانم همیشه 30% سبدمون تو این سهما گیره تا زمان شناساییه سود اصلی......
        اگه سوالی در مورد هر سهمی که بنده معرفی کردم هست بنده در خدمتم....

ضمنا امروز به پیشنهاد باربد عزیز ما هم مقداری غاذر خریدیم و در کنارش مقداری قشکر در منفی کامل...مقداری ثاخت و 35 هزارتا زاگرس دیدیم همه میگن بده کارگزارم واسه دعوای اونروزی خواست از دلمون در بیاره نمیدونم یا حال داد یا رو دستش مونده بود.....
        زاگرس اگه 12% بده واسه ما 5 میلیونی داره منفی شدم که غاذر جبرانش میکنه نه باربد جان؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          سلام بر دوستان....بله مصطفی 70 عزیز گفتند که بنده از شمواد اطلاع دارم و سه تا نقطه....
          خب من شمواد رو از 61 تومان و زمانی که زیان 2 تومانی داشت به عنوان زیر خاکی معرفی کردم و الآن سهمی داریم 60 تومانی با 12 تومان سود...دوستانی که به من نزدیکترن و اونایی که حداقل سهم رو خریدن و میتونستن کد فروشنده رو در بیارن متوجه شدن که بنده و دوستانم حتی 1 دونه از این سهم رو زیر 70 نفروختیم و اضافه هم کردیماین دو روز هم که عرضه ها توسط باربد عزیز انجام میشد خریدار اکثر سهم های عرضه شده دوستان من بودن که فک کنم الآن حدود 900 هزار تا دارن..خودمم که حدود 150 تا دارم...
          در مورد سوال دوست عزیزمون یاسر هم بنده و هم جناب باربد پی گیری کرده بودیم و قرار بر عدم عرضه شد اما خب به سادگی زیر قولشون زدن و عرضه کردن هر کدم از دوستان خواست امر کنه تا شماره تماس و نام خانوادگیه امور سهام رو تقدیمش کنم...ضمنا دلیل من برای ارزندگیه سهم نه ورود و خروج سهامدار بود...نه معامله بلوکی...نه فروش زمین...من وقتی گزارش رو میبینم که واضح افزایش بیش از 500% سود عملیاتی رو نشون میده دلیلی بر فروش سهم و ارزنده نبودنش نمیبینم...مصطفی جان شما رشتتون اقتصاده و دوستانی که رشتشون مالی و از این قبیله....افزایش 500% سود عملیاتی و افزایش بیش از 1000% ای پی اس چه چیزی رو در ذهن دوستان متصور میکنه؟؟؟
          حالا استادی مثل جناب باربد دنبال شناسایی سود سریعتر و نخوابیدن پولشون روی این سهم بودن و یکی مثل من و دوستانم همیشه 30% سبدمون تو این سهما گیره تا زمان شناساییه سود اصلی......
          اگه سوالی در مورد هر سهمی که بنده معرفی کردم هست بنده در خدمتم....

ضمنا امروز به پیشنهاد باربد عزیز ما هم مقداری غاذر خریدیم و در کنارش مقداری قشکر در منفی کامل...مقداری ثاخت و 35 هزارتا زاگرس دیدیم همه میگن بده کارگزارم واسه دعوای اونروزی خواست از دلمون در بیاره نمیدونم یا حال داد یا رو دستش مونده بود.....
          زاگرس اگه 12% بده واسه ما 5 میلیونی داره منفی شدم که غاذر جبرانش میکنه نه باربد جان؟
          مهران جان بسیارممنون از توضیح کاملت؛
          راستش مدتی بود که تحت نظر داشتم سهمو اما به خاطر عرضه هاش تا الان صبر کردم اما احتمالا کم کمک وارد میشم ;) راجع به خواب سرمایه روی سهم به نظرت چقدر طول می کشه تا حرکت سهم شروع شه؟ در صورت رشد مقاومت رو چنده؟
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

خواهش میکنم یاسر جان به نظرم کسی که سهمی رو معرفی میکنه وظیفشه هر اطلاعی از اون سهم داره بگه و این نباشه که بگه فلان سهم با 10-12% سودم خودش بفروشه و الفرار در سالیان گذشته این اتفاق تو بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها افتاد و این امر باعث عدم اعتماد بعضیا شد...اما خدا رو شکر انگار دیگه دست اکثرشون رو شده...و تو این سایت تا این لحظه که هیچ مورد این چنینی ندیدیم و قطعا هم نخواهیم دید از دوستان هم یه خواهش دارم لطفا به چالش بکشونید کسیو که سهمیو معرفی میکنه و ازش دلیل بخواین....

یاسر جان امروز پلی اکریل دیگه رو شمواد عرضه نداشت گویا دیگه زیر 60 فروشنده نیستن من همه اطلاعاتم از این سهمو گفتم...دیگه تصمیم با خودتونه راستش جلوی عرضه سهامدار عمده اونم از نوع فاقد علم و شعور سهامداری ایستادگی کردن سخته...فعلا امیدوارم تو گام اول تا 69 بالا بره تا ببینیم چی میشه....

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

باید این نکته رو از صمیم قلب بگم که جو این سایت و صداقت افرادی که مطلب می زنن رو هیچ جای دیگه ندیدم و امیدوارم همیشه روند مثبت خودش رو حفظ کنه. ما که صرفا از دانش شما بزرگواران استفاده می کنیم اگه تشکر نکنیم بی انصافیه واقعا
              ایشالله از فردا میریم تو سهم با رمز یا مهران! ;)
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

مهران یه بار دیگه بشمار.
                4تا نقطه بود:))
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 3256

دوستان تو نماد کبافق رو ی منفی فروشنده نباشید

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

با توجه به اینکه در اواخر معاملات روز گذشته در بازارهای جهانی قیمت روی افت چشمگیری کرد وبیش از 2 درصد منفی شد احتمالش میرفت که شرکتهای مرتبط روند مناسبی را در معاملات امروز تجربه نکنند بخصو شرکتهای کم سرمایه ی مثل بافق که وابستگی زیادی هم به این قیمتها دارند ضمن اینکه روز گذشته هم صف خریدش عرضه شد وفروشندگانی مثل تامین اجتماعی هم در جمع عرضه کنندگانش حضور داشتند (64086 سهم عرضه کرده است)
                    در هر حال با تمام اینها این روند برای شرکتی مثل بافق موقتیست وبیشتر از سه الی چهار روز نخواهد بود .
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                      دوستان تو نماد کبافق رو ی منفی فروشنده نباشید
                      بازي كبافق تموم شده دوست عزيز به كسي خريد يا فروشش رو توصيه نكن شايد يه نوسانات مثبتي بده ولي فقط فرصت خروجه
                      اون موقع كه 400000 تا ساتا انداخت به ملت رسمآ اتمام بازي كبافقو اعلام كرد
                      آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2011/07/12, 13:23.
                      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 3256

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                        بازي كبافق تموم شده دوست عزيز به كسي خريد يا فروشش رو توصيه نكن شايد يه نوسانات مثبتي بده ولي فقط فرصت خروجه
                        اون موقع كه 400000 تا ساتا انداخت به ملت رسمآ اتمام بازي كبافقو اعلام كرد
                        جناب ساده ی ساده سلام
                        من یادم نمیاد به کسی گفته باشم روی 1400 سهم را بخره
                        بلکه با زبان بی زبانی اعلام فروش هم کرده بودم
                        اما اینکه توی صف فروش سهم را بدهند هم صلاح نمیدان
                        چون همانروزی که صف فروش جمع شود وسهم از دست فروشنده صف نشین خارج شود همان وقتی است که سهم همان رشد کوتاه مد نظر شما را اغاز کرده
                        اگر چه این رشد در حد 10 درصد باشد ولی در مثبت فروختن بهتر از صف فروش است
                        لااقل من مدل کارم اینطوریه

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

جناب ساده ی ساده سلام
                          من یادم نمیاد به کسی گفته باشم روی 1400 سهم را بخره
                          بلکه با زبان بی زبانی اعلام فروش هم کرده بودم
                          اما اینکه توی صف فروش سهم را بدهند هم صلاح نمیدان
                          چون همانروزی که صف فروش جمع شود وسهم از دست فروشنده صف نشین خارج شود همان وقتی است که سهم همان رشد کوتاه مد نظر شما را اغاز کرده
                          اگر چه این رشد در حد 10 درصد باشد ولی در مثبت فروختن بهتر از صف فروش است
                          لااقل من مدل کارم اینطوریه
                          یکی از دوستان با نفوذم توصیه به خرید از صف فروش کرد.
                          گویا بازی هنوز ادامه داره
                          حالا کسی به حرف ما خرید و فروش نکنه.ولی دید من به این سهم مثبته
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

با افزایش مناسبی که در قیمت جهانی روی اتفاق افتاد (با بیش 1.5درصد مثبت به رقم 2327دلار رسید) احتمال روند برگشتی برای شرکتهای مرتبط بخصوص معادن بافق در معاملات فردا وجود دارد
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• باربد
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 3256

و نکته اخر که من تخصصی توش ندارم و دوستان کمک میکنند
                              بحث عبور از محدوده مقاومتی امروز بود که احتملا سهم را تا محدوده های ....و 450 هدایت میکنه

البته نگفتم اونجا اخر سهمه
                              حالا حالا ها باهاش کار دارم
                              سهمی که تو بازار منفی 25 برابر حجم مبنا صف خرید داره تو بازار مثبت باید کمک کنیم حجمش پر شه

تازه بازی داره جالب میشه

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

تازه بازی داره جالب میشه
                                http://ww2.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...58826900216508
                                بارید جان این سهمو از کجا پیدا کردید
                                با این حجم مبنای کم عجب حجمی معامله شد

نظر

در حال کار...
                                X