مهران جان با سلام.......حتوكا را براي خريد روز شنبه پيشنهاد ميدهي يا خير......ممنون
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحامد جان سلام....شما هم میتوانستی از این رانت استفاده کنی و حالش رو ببری با این تفاوت که شما و سایر دوستان حدود 1 ماه زودتر و در کمترین قیمت سهم از این تعدیل به صورت غیر مستقیم آگاه شدی...روزی که در مورد شصفها بحث شد و به قولی گروه واردش شد حداقل دوستان نزدیکی که از من در مورد اوضاع شصفها و گزارش 6 ماهه پرسیدند گفتم تعدیل 6 ماهش قطعا بالای 40% هست اما متاسفانه بازم یه عده شروع کردن به تیکه انداختن و صفت دادن حداقل اینکه من دقیقا عدد 40% رو گفتم رو میتونی از دوستانی مثل باربد یا رضا....و بقیه دوستانی که پیام خصوصی دادن بپرسین...در ضمن به نظرم قیمت بازگشایی 360-370 باشه........
ادم وقتی معروف شه و اطلاعاتش بالا باشه، بدخواه زیاد پیدا می کنه(البته این بیشتر تو ایرانه) ، ولی:
حقیقت، انكارناپذیر است. بدخواهی ممكن است به آن حمله كند. ممكن است نادانی آن را به مسخره بگیرد، اما سرانجام حقیقت پایدار خواهد بود. وینستون چرچیل
نظر
-
حیف بود تاپیک بره پایین
الان کساوه اصلاح مناسبی کرده و آماده یه حرکت دیگه سوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postکچینی صف خرید شد،حالا کساوه و کسعدی ببینیم چیکاره اند.
این سهم غیر از مثبت کامل فروشنده چندانی ندارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خبرهایی راجع به اگهی فروش دوباره وپترو شنیده میشه.
شاید ایندفعه داستان فرق داشته باشه.
یه چند درصد وپترو.شکربن.پلوله بد نیست تو سبد داشته باشیم.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postآبجی فارسی را پاس بدار..........به قول امیر تتلو لهجتم خارجیه معلون نی چی چی میگویی:D=))
سهمیست که قرار است تقدیم دوستان کنم...البته دوستان قول میدهند که پای ضررش هم بایستند:p
هیمن جا اعلام میکنم یکم از بررسیها باقی مانده...
مهران و پیشنهاد سهم ..ایولللللللللللللللللللللللللللا
نظر
-
امروز شنبه است........آغاز یک هفته دیگر....کاش در این هفته دروغ نشنویم...دعوا نبینیم...آمار تصادفات از هفته گذشته کمتر باشد...دل ها به هم نزدیکتر شود...شاخص کل مثبت شود...هرکس توان و موقعیتش را داشت سری به آسایشگاه سالمندان بزند...اگه بچه ای سردشه و باباش پول نداره واسش کاپشن بخره خیری که آنها را میشناسد برایش تهیه کند....و کاش دلتنگیه ما تمام شود.....کاش بفهمد.....
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم
شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم
شدم آن عاشق دیوانه که بودم
در نهانخانه جانم گل یاد تو درخشید
باغ صد خاطره خندید
عطر صد خاطره پیچید
یادم اید که شبی با هم از آن کوچه گذشتیم
پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم
ساعتی بر لب آن جوی نشستیم
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت
من همه محو تماشای نگاهت