در اصل توسط HOLY پست شده است
View Post
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postببخشيد اين آواتارتون شخص خاصيه؟كيه؟
فیلم کازابلانکا رو ندیدید؟واقعا لذت بردم از بازیش تو این فیلم..این بازیگر و فامیلش بوگارت
اینم صفحش ویکیپدیا
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postآبجی فارسی را پاس بدار..........به قول امیر تتلو لهجتم خارجیه معلون نی چی چی میگویی:d=))
سهمیست که قرار است تقدیم دوستان کنم...البته دوستان قول میدهند که پای ضررش هم بایستند:p
هیمن جا اعلام میکنم یکم از بررسیها باقی مانده...
به شدت منتظر پیشنهاد شما هستیم
تا آخرشم پای سهم وایستادیم
در پناه حق
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postاقا یکم به دنیای بازی و فیلم و ... هم وارد شید همش نشینیند پای تحلیل (مزاح)
فیلم کازابلانکا رو ندیدید؟واقعا لذت بردم از بازیش تو این فیلم..این بازیگر و فامیلش بوگارت
اینم صفحش ویکیپدیا
http://en.wikipedia.org/wiki/Humphrey_Bogart[B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)
نظر
-
البته اگر فعاليت در بورس را به عنوان شغل محسوب كنند نرخ بيكاري كاهش مي يابد. وقتي براي 2 ميليون حقوق ماهيانه هفته اي 44 ساعت كار الزاميست براي كسب بازدهي مناسب از بورس بايد بيش از 44 ساعت كار كرد كه در اينصورت درآمدي بسيار بيش از حقوق كارمندي نيز متصور خواهد بود.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
بورس حرفه نیست
یک نوع بازی است
اما یک بازی برای حرفه ای ها یا با حرفه ای ها
این بازی چیزی شبیه اسکی و یا بامجی است
با همان استرس
که تا روند بازی را بلد نشدی نباید وارد ان شوی
اما بترسید از زمانی که در میانه راه یا چوب اسکی شکسته باشد و یا بند بامجی پوسیده باشد
که شاید راه برگشتی نباشدآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/11/19, 15:28.
نظر
-
جناب نیک برادر عزیزم گفتم که یکم از بررسیش مونده شما اگر سهمی میشناسید یا فرصت خوبی ازش استفاده کنید...تو بازار واقعا الآن سهم خوب با p/e پایین...بنیادی عالی..تقسیم سود 2-3 برابر سود بانکی...طرح های توسعه مناسب ...با گزارش 6 ماهه خوب بسیار هست قطعا اگر حتمی شد خرید این سهم قبلش بهتون میگم که نقد بشید به اندازه خرید این سهم...فکر میکنم بازار داره از صدرا فاصله میگیره...گزارشات 9 ماهه شرکت ها به نظرم بسیار خوب خواهد بود از الآن زمزمه های تعدیل در برخی سهم ها به گوش میرسه..انشا الله جو سیاسی کمی آرام تر شود..آن موقع عروسی به کوچه ما بورسی ها خواهد آمد...سهم های با بنیاد قوی را در سبدتان جای دهید...به نظرم احتمال اینکه بازار از از حالت سفته بازی و حرکت گله ای در گروه هایی خاص خارج شود و به روی گروه های بنیادی و با p/e پایین بیاید بسیار است...
نظر
نظر