در اصل توسط meisam_em پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
نظر
-
میخواستم در تکمیل تحلیل دوست خوبم این را اضافه کنم که سهم در حال تشکیل مثلث کنج در تایم هفتگی میباشد...............وبهترین زمان برای خرید در همین روزها وماه میباشد.هدف بنیادی سهم بنظر من ......................با عرض پوزش از اساتید 1000 تا 1250 تومان فکر میکنم باشد............تااواخر فروردین با سهم خواهیم بود شاد باشید.در اصل توسط persis پست شده است View Postفباهنر
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Postبنویدی اولین شخصی بود که سهم را شناشایی و پتانسیل آن را معرفی کرد شخصیت ایشان پی گیری مجدانه از سهم خریداری شده واطلاع رسان دقیق از وضعیت شرکت در مقاطع گزارش دهی شرکت (از شش ماهه ) به بعد خواهد بود او رادست نمیگیریم و برای حضور او در سهم باهنرفرش قرمز میگسترانیم لطف کنید برای حضور ایشان اطلاع رسانی کنیم
مطمئن هستید ایشون بودند که پتانسیل های سهم رو شناسایی و معرفی کردند؟
سلام بنده رو هم حتما بهشون برسونید البتهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
مطمئن هستید ایشون بودند که پتانسیل های سهم رو شناسایی و معرفی کردند؟
سلام بنده رو هم حتما بهشون برسونید البته
راستش این سوالی بود که واسه ما هم پیش اومد. ;)
مردم فراموشکارند آقای دکتردر این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
در اصل توسط Salar پست شده است View Postسلام دکتر جان، آقا ارادت ویژه، کاش بیشتر می نوشتید
راستش این سوالی بود که واسه ما هم پیش اومد. ;)
مردم فراموشکارند آقای دکتر
هنوز هم به هدف بنیادی باهنر 500 تومانی اعتقاد دارم و هنوز تغییر بنیادی منفی در این سهم ندیدم که هدف گذاری تغییر کنه. البته اگر موردی مشاهده بشه حتما به اطلاع دوستان خواهد رسیدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام خدمت جناب آقای شریعت یه سوالی از خدمتتون داشتم :
سود سهام فباهنر رو بر اساس حرف اول نام خانوادگی قراره پرداخت بکنن با توجه به فامیل من برج 9 تاریخ پرداخت برای من هستش حالا من برگه ای که باید براشون فکس بکنم همون برج 9 فکس بکنم یا از الانم میشه
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب آقای شریعت یه سوالی از خدمتتون داشتم :
سود سهام فباهنر رو بر اساس حرف اول نام خانوادگی قراره پرداخت بکنن با توجه به فامیل من برج 9 تاریخ پرداخت برای من هستش حالا من برگه ای که باید براشون فکس بکنم همون برج 9 فکس بکنم یا از الانم میشه
با تشکرآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
نظر