مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مازیار علوی
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 64

شایعاتی مبنی بر پوشش 100 درصدی eps فباهنر در 6 ماهه و تعدیل مثبت در این نماد وجود دارد

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

داداش سلام منبع این خبر هرکی است به احتمال خیلی قوی درست گفته چون منم به این سهم معتقد هستم وبرای امسال 600 بدون ذخیره ارزی ............وبا ذخیره ارزی 1400 تا1500 ریال میبینم بسازه...........
      در اصل توسط مازیار علوی پست شده است View Post
      شایعاتی مبنی بر پوشش 100 درصدی eps فباهنر در 6 ماهه و تعدیل مثبت در این نماد وجود دارد
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• مسعود اب
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1502

دوستان این سهم احتمالا تا مدتی ( هفته آینده را ) اصلاح خواهد کرد سپس روند صعودی خود را آغاز میکند.

آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2013/09/03, 13:29.
        بمنظور موفقیت
        تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

مسعود جان اینیکی رو یکم بد بینانه گفتی و لی در کل سهم در اغاز رالی صعودی است افت وخیز داره هدف انشاالا 750 تومان است200 درصد سود 4 الا6 ماه زمان
          در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
          دوستان این سهم احتمالا تا مدتی ( هفته آینده را ) اصلاح خواهد کرد سپس روند صعودی خود را آغاز میکند.

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

البته اگر30 درصد این وسط افزایش سرمایه بده که احتمالش زیاد است ...............به گفته مدیران شرکت در مجمع..................300 درصد بازدهی میشه حداکثر در6 ماهه.........موفق پر سود باشند همه دوستان.

نظر

• مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

انشاءالله دوست من ما سهامدارا که از افزایش قیمت سهم بدمون نمیاد فقط این تحلیلها بابت آگاهی از روند آتی سهمه تا کسانیکه نمی خواهند پیاده شوند و دوستانی که به سهم اعتقاد دارند در منفی فرصت اضافه کردن است. البته شما اینارو بهتر از من میدونید.
              بمنظور موفقیت

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

مسعود جان خودت سهم را داری یانه؟

نظر

• مسعود اب
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1502

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                  مسعود جان خودت سهم را داری یانه؟
                  خیلی نه 5 درصد سبدمه بیشتر تو شبندر ، پارسان ، شتران ، شپدیس ، زاگرس و غدیر هستم البته مقدار کمی ستران ، وصندوق ، مارون و... هم دارم.
                  چندتا سهم را هم پله ای شروع کردم به خرید.
                  آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2013/09/03, 15:19.
                  بمنظور موفقیت

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

یکم فرآور بخری بد نیست سهم خوب است .....................احتمالا تا 1000 تومان بره بالا در گروه فلزی الان بهترین است...........من خودم ندارم بدلیل نقدینگی

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

اگر به صورت کلی به محیط یک شرکت نگاهی داشته باشیم در دو سطح کلان و خرد (رقابتی) می توان این تحلیل را انجام داد. بررسی محیط کلان حاکم بر صنعت محصولات تبدیلی مس نشان می دهد این صنعت همانند سایر صنایع معدنی و فلزی تاثیر زیادی از فاکتورهای اقتصادی مثل قیمت ارز می پذیرد. نحوه قیمت گذاری در این صنعت بر اساس مکانیزم های بورس کالا و قیمت کاتد مصرفی تعیین می شود. به این معنی که هنوز از روش های سنتی قیمت گذاری بر اساس بهای تمام شده استفاده می شود. این سبک قیمت گذاری عموما در صنایعی کاربرد دارد که قدرت چانه زنی تولیدکنندگان در برابر مشتریان بالا باشد و کشش کافی از سوی تقاضا وجود داشته باشد. در مورد شرکت باهنر هم شرکت همیشه یک حاشیه سود ناخالص حداقلی برای خود مشخص کرده و بر اساس آن قیمت گذاری محصولات صورت می گیرد. اما این نوع قیمت گذاری باعث می شود از سویی شرکت تا حدودی از نوسانات قیمت های جهانی مصون بماند و از سویی هر قدر نرخ ارز افزایش یابد یا افزایش توام بهای تمام شده و فروش، میزان سود ناخالص نیز افزایش پیدا کند.
                      با نگاه دیگر می توان گفت شرکت دارای این فرصت می باشد که فروش های خود را حتی الامکان زمانی انجام دهد که قیمت های جهانی بالا رفته اند و خریدهای مواد اولیه زمانی انجام شود که قیمت ها نزولی هستند. در صورت استفاده از این فرصت نیز شاهد تغییر در عایدی پایان سال شرکت خواهیم بود. با توجه به اینکه پیش بینی کاهش قیمت دلار به کمتر از نرخ مبادلاتی دور از ذهن می باشد می توان گفت تهدید محیطی خاصی از این بابت شرکت را تهدید نمی کند.<br />
                      اما از دید محیط رقابتی، شرکت با بزرگترین چالشی که روبروست وجود تامین کننده انحصاری و قدرتمند مثل شرکت ملی مس می باشد. البته طی یک سال گذشته با اتخاذ سیاست های کنترلی تا حدود زیادی این انحصار شکسته شده است. بریا مثال یکی از عوال اصلی که همیشه باهنر کمتر از ظرفیت اسمی کار می کرد، عرضه کم و محدود کاتد از سوی ملی مس در بورس کالا بود که در حال رفع شدن است. سایر فاکتورهای رقابتی مانند قدرت خریداران، قدرت رقبا و همچنین کالای جانشین وضعیت باهنر را در این صنعت بسیار مطلوب نشان می دهد و این شرکت همچنان رهبر بازار می باشد

وضعیت کلی شرکت

به دلیل تغییراتی که در محیط صنعت طی 2 سال گذشته صورت گرفت این شرکت با تحول نسبی برخی فاکتورهای بنیادین خود روبرو شد. افزایش قابل توجه میزان فروش و افزایش حاشیه سود ناخالص وضعیت کلی شرکت را صعودی نشان می دهند. از سویی یکی از طرح های توسعه اصلی شرکت که به نام طرح مطلس معروف است به تولید انبوه رسیده و از این محل شاهد افزایش درصد استفاده از ظرفیت اسمی در سال 92 خواهیم بود. تنها مشکلی که شرکت با آن روبروست عدم راه اندازی طرح بزرگ لوله مسی می باشد که علی رغم اینکه این طرح بر شرکت هزینه های مالی سنگینی تحمیل نموده همچنان بازدهی مورد نظر را ندارد. البته طبق اخبار واصله به نظر می رسد تیم های تخصصی خارجی برای راه نادازی نهایی طرح به توافق رسیده و شاید در سه ماهه چهارم امسال شاهد تولید در این قسمت نیز باشیم که به علت ارزش افزوده بالای محصول لوله مسی می تواند تاثیر قابل توجهی در سودآوری شرکت داشته باشد

بررسی عملکرد و پیش بینی سود سال 92

با توجه به افزایش 44 درصدی فروش در سه ماهه اول در مقایسه با سال گذشته می توان ادعا نمود شرکت مانند سال 91 توانایی افزایش فروش 40 درصد تا پایان سال نسبت به سال 91 را داشته باشد بنابراین شرکت قادر به رسیدن به فروش 700 میلیارد تومانی مورد پیش بینی خود خواهد بود. از طرفی با توجه به نوع قیمت گذاری ذکر شده، اینکه شرکت هزینه مربوط به دستمزد مستقیم کارکنان را متورم دیده و همچنین وجود بیش از 7% هزینه سربار در ساختار بهای تمام شده شرکت می توان ادعا نمود رسیدن به حاشیه سود ناخالص 13-15 درصدی کاملا در دسترس می باشد. لذا با توجه به این مفروضات سه سناریو مختلف حاشیه سود ناخالص 10، 13 و 15 درصدی برای پیش بینی در نظر می گیریم:

در تحلیل فوق عامل های هزینه اداری، هزینه مالی، سایر درامدها برابر با پیش بینی خود شرکت و عامل مربوط به سایر درامدهای عملیاتی برابر با مبلغ حسابرسی شده سال 91 در نظر گرفته شده است. با توجه به اینکه این عامل درامد مربوط به فروش ضایعات می باشد قاعدتا با افزایش فروش افزایش خواهد یافت که در این تحلیل ثابت گرفته شده است

حاشیه سود 13 درصدی برابر با حاشیه سود سال 91 می باشد که رسیدن به آن با توجه به حجم فروش بسیار محتمل می باشد. حاشیه سود 15 درصد با فرض افزایش تولید و استفاده از فروش دستمزدی و محصولا با ارزش افزوده بالا می باشد و حاشیه سود 10 درصدی با فرض متورم شدن تمام هزینه ها و بدبینانه در نظر گرفته شده است

با توجه به سود احتمالی حدود 120 تومانی برای سال 92 و استفاده از روش ارزش گذاری بر اساس P/E می توان گفت این سهم تا محدوده 500 تومان در بلندمدت ارزش نگهداری دارد و تصمیم گیری در قیمت های بالاتر از 500 تومان با توجه به میزان ریسک پذیری سرمایه گذار و همچنین شرایط عمومی بازار متغیر خواهد بود.

منبع: بورس وند

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

با توجه به افزایش 44 درصدی فروش در سه ماهه اول در مقایسه با سال گذشته می توان ادعا نمود شرکت مانند سال 91 توانایی افزایش فروش 40 درصد تا پایان سال نسبت به سال 91 را داشته باشد بنابراین شرکت قادر به رسیدن به فروش 700 میلیارد تومانی مورد پیش بینی خود خواهد بود. از طرفی با توجه به نوع قیمت گذاری ذکر شده، اینکه شرکت هزینه مربوط به دستمزد مستقیم کارکنان را متورم دیده و همچنین وجود بیش از 7% هزینه سربار در ساختار بهای تمام شده شرکت می توان ادعا نمود رسیدن به حاشیه سود ناخالص 13-15 درصدی کاملا در دسترس می باشد. لذا با توجه به این مفروضات سه سناریو مختلف حاشیه سود ناخالص 10، 13 و 15 درصدی برای پیش بینی در نظر می گیریم:که با راه اندازی خط تولید لوله مسی که مشکلات آن مرتفع شده شرکت به تعریف جدیدی از حاشیه سود فراتر از 15درصد نیاز خواهد داشت ارزش افزوده این طرح فوق العاده است به تدریج انالیز واطلاع رسانی خواهد شد ضمنا سرمایه گردش به وضعیت نرمال رسیده است

نظر

• Spring2020
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 450

سلام من این رو در سایت نما بورس دیدم.

Fabahonar.jpg

امیدوارم اینطور نباشه. اگر کسی از دوستان اطلاع درستی داره با ذکر منبع درج شود لطفا.
                          من در حال حاضر فباهنر ندارم اما نمیدونم چرا دلم هنوز با فباهنر هست.
                          آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

خوب دل دیگه خیلی وقتها ته دل آدمها درست میگن...........................
                            در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Post
                            سلام من این رو در سایت نما بورس دیدم.

[ATTACH=CONFIG]383[/ATTACH]

امیدوارم اینطور نباشه. اگر کسی از دوستان اطلاع درستی داره با ذکر منبع درج شود لطفا.
                            من در حال حاضر فباهنر ندارم اما نمیدونم چرا دلم هنوز با فباهنر هست.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

درود؛

واقعا یعنی ممکنه کسی فکر کنه این گزارش الان منتشر شده؟! یعنی تاحالا ندیده باشه این گزارش اولین پیش بینی رو؟ ممکنه کسی سهمی بخره اما اطلاعیه هاش رو نگاه نکنه؟ بعد 4 ماه بعد که اون اطلاعیه با اصلاحیه جزئی حسابداری مجددا منتشر بشه فکر کنه این گزارش مال الانه؟!
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

استاد سخت نگر بحر حال کمی اشتباه میشه گاهی اوقات......................شما چقدر سه دارین میخواستم دلم قرس شه
                                در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                                درود؛

واقعا یعنی ممکنه کسی فکر کنه این گزارش الان منتشر شده؟! یعنی تاحالا ندیده باشه این گزارش اولین پیش بینی رو؟ ممکنه کسی سهمی بخره اما اطلاعیه هاش رو نگاه نکنه؟ بعد 4 ماه بعد که اون اطلاعیه با اصلاحیه جزئی حسابداری مجددا منتشر بشه فکر کنه این گزارش مال الانه؟!

نظر

در حال کار...
                                X