به حساب من هم واریز شد چون فامیلی ام با الف شروع میشه...
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
فردا 270 تومان را از دست ندین که کف سهم میباشد 10 روزه دیگه صبر تا گزارش تکان دهنده فباهنر ........زمین لرزه 10 ریشتری میکنه خبر تعدیل وشروع به کار خط تولید لوله مسی..............اندکی فقط اندکی صبر سحر نزدیک استتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
bourstimes.ir
سیگنال خرید و شایعات فباهنر
سیگنال خرید ضعیف : 270
سیگنال خرید قوی:240
مقاومت : 305[CENTER][I][B](گزارش بازار - شایعات تعدیل مثبت و منفی - سیگنالهای خرید تکنیکی و بنیادی) [/B][/I] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][I][B]bourstimes.ir[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط paiezan پست شده است View Postدوستان توجه داشته باشین زیر 275 تومن تثبیت بشه روند کوتاه مدت نزولی میشه و احتمال افت تا 239 تومان هستش .امیدوارم حقوقی فردا کمی باید برای حمایت سهم.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
به پاس بذل توجه دوست عزیزم جناب سهیل 1 که در معرفی سهم به جامعه سهامداران نقش کلیدی داشته اند به شمه ای از اظهارات ان دوست گرامی اشاره میشود و از همه دوستانی که به نحوی با استفاده از راهنمایی ایشان به سود مورد انتظار رسیده اند درخواست میشود که سلامتی سعادت تندرستی همراه با ثروت سرشار مادی ومعنوی از خداوند منان برای ایشان خواستار شوند
به ازاء هر سهم 222تومان تعدیل ئی پی اس شرکت خواهد بود و این مبلغ خارج از تأثیرات مثبت طرحهای توسعه و انبار حجیم و نکات مثبت دیگر سهم است.
با پی-بر-ای 5(کمتراز متوسط گروه که بین 6 تا 7 است)،
قیمت 6,000ريال برای سهم،
کاملاً منطقی است.
براساس پاسخ استعلام شماره 11947 مورخه 14/12/91 بانک ملی[بانک عامل پرداخت تسهیلات صندوق ذخیره ارزی]، بازپرداخت بدهیهای ارزی شرکت، با بهرهگیری از بخشنامه های بانک مرکزی، بهنرخ مرجع امکانپذیر خواهد بود.
بناست وام ریالی بهمبلغ بدهی ارزی اخذ شود و در کوتاهترین زمان، بدهی ارزی به صندوق ارزی و همچنین باقیمانده وام بانک ایران واروپا(مبلغ ناچیزی است) با نرخ مرجع بانک مرکزی تسویه گردد
شاید ارزش روز دارائی های باهنر را بیش از 20 برابر قیمت کنونی سهم بیان کردن در نگاه اول اغراق آمیز به نظر برسد ولیکن شاید نگاه به طرح های توسعه باهنر که هزینه کردآن بیش از 300 تومان به ازء هرسهم و با دلار در قیمتهای حوالی 1000 تومان انجام پذیرفته می تواند با نرخ 3000 تومان کنونی دلار ارزش گذاری شود و واقعیت های سهم باهنر را بیش از پیش نمایان سازد
دارائی های شرکت حداقل 1000 میلیارد تومان هست وبه ازاء هرسهم بالای 2000 تومن ارزش جایگزینی داردو توانائی اعلام ئی پی اس بالای200 تومان هم برای شرکت مهیاست ولیکن سهامدار عمده آن صدر تامین وصبا تامین همیشه جلو رشد هرسهمی که سهامدارش هستند ایستاده اند.
باهنر برای رسیدن به قیمت های بالای 300 و سپس بالای 700 وحتی 1000 تومان می تواند استارت کند و سهامدار تنها میتواند رسیدن به هدف سهم را تسریع کند یا کمی به تعویق بیاندازد.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
همه دارن سهمای تاپ میخرن .........به قول بعضی از اساتید..........................همه سهمها دارن میرن بالا ..................من موندم وفباهنر...........................دلم شکست .......................همه فراریین از این سهم .......مخصوصا زمانی که منفی هستش......بازم دلم شکست....فباهنر1000 تومانی وتایپیک500 صفحه ای کجای حا...............تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postهمه دارن سهمای تاپ میخرن .........به قول بعضی از اساتید..........................همه سهمها دارن میرن بالا ..................من موندم وفباهنر...........................دلم شکست .......................همه فراریین از این سهم .......مخصوصا زمانی که منفی هستش......بازم دلم شکست....فباهنر1000 تومانی وتایپیک500 صفحه ای کجای حا...............
نظر
-
-
سیگنال خرید و شایعات فباهنر
سیگنال خرید ضعیف : 270
سیگنال خرید قوی:240
مقاومت : 305[CENTER][I][B](گزارش بازار - شایعات تعدیل مثبت و منفی - سیگنالهای خرید تکنیکی و بنیادی) [/B][/I] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][I][B]bourstimes.ir[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
نظر
نظر