مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    ایشالله یه تحلیل جدید ازشون می گیریم، جناب مختاری عزیز هم که موج شماری جالبی انجام دادند و هدف 194 تومانی رو پیش بینی کردند در انتهای موج صعودی
    این قضیه هزینه های مالی خیلی تاثیر زیادی می گذاره و معمولا از همین موضوع می نالیدند مدیراشون که تقریبا حل شده. طرح لوله شیاردارشون هم آخرین باری که اونجا بودم هنوز مشکل فنیش حل نشده بود اما مساله ای که هست دارایی بسیار بسیار ارزشمندی برای شرکت به حساب میاد... کافیه تجهیزات این خط رو با دلار قیمت فعلی مستهلک کنیم تا به ارزشش پی ببریم

مشکل دیگه ای که داشتند عدم خوراک رسانی به موقع ملی مس بود که همیشه مدیراش می نالند ازش که خود من یه پیشنهادهایی دادم بهشون اما تا وقتی صاحب درست حسابی پیدا نکنه عملی نمیشه!
    یاسر جان به نظرت فباهنر امسال چقد سود میتونه بسازه ؟؟ چرا ؟؟؟
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      یاسر جان به نظرت فباهنر امسال چقد سود میتونه بسازه ؟؟ چرا ؟؟؟
      اول پیرو صحبت های قبلی این نکته رو عرض کنم که ارزش دارایی های این شرکت بالغ با 500 میلیارده و ارزش بازارش 40 میلیارد... این تفاوت فاحش خودش پتانسیل زیادی برای رشد سهم ایجاد می کنه
      شرکت به راحتی بیش از 100 تومان سود عملیاتی می تونه بسازه کما پارسال که رشد خیلی خوبی توی سودآوریش داشت. اما یه سری مشکلاتی داره که نمی گذاره سود نهایین هر سهم به بالای 50-60 تومان برسه، اول اینکه جو مسمومی داره اونجا و کارکنانش خیلی هاشون سرقفلی اونجا هستند و بهره وری پایینه، ثانیا قدرت چانه زنی تامین کننده شرکت بسیار بالاست (ملی مس) و همین مساله کمی حاشیه سودشون رو کم می کنه. اما از اون طرف قدرت چانه زنی خریدارانش بسیار کمه و شرکت هر قدر گرون بخره گرون می فروشه به راحتی... فقط مساله زمان تامین مواد اولیه است که گاهی اوقات ملی مس بازی درمیاره تو عرضه

اما هزینه های مالی شرکت ناشی از بدهی های معوق معمولا بیش از 50 درصد سود عملیاتی رو می خوره که همون طور که عرض کردم با رایزنی هایی که انجام شد این قضیه بدهی ارزی تقریبا حل شد.

در نهایت به نظرم به راحتی میشه خیلی راحت یه بازده حداقل 100 درصدی طی کمتر از 1 سال ازش گرفت
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

شرکت فباهنر در زمان رشد قیمت جهانی مس....در صورتیکه موجودی انبار ( اعم از محصول و مواد اولیه)
        مناسب داشته باشه(که قبلا پیش فروش نشده باشه) ...میتونه سود خوبی شناسایی کنه..
        ودر غیر اینصورت باید منتظر سقوط سود و قیمت این سهم باشیم.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
          شرکت فباهنر در زمان رشد قیمت جهانی مس....در صورتیکه موجودی انبار ( اعم از محصول و مواد اولیه)
          کدوم سقوط عمو مخبر ... دیگه کجا میخواد بره این سهم ...
          با فروش 450 میلیارد تومانی ... که فقط 100 تومن نرخ ارزشو بالا ببره نسبت به 1225 تومن یه تعدیل مثبت 100 درصدی میده ...

دوستان دارن سود شراز و شبندر و شپدیس و .... رو با دلار 2000 تومنی حساب میکنن

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

اول پیرو صحبت های قبلی این نکته رو عرض کنم که ارزش دارایی های این شرکت بالغ با 500 میلیارده و ارزش بازارش 40 میلیارد... این تفاوت فاحش خودش پتانسیل زیادی برای رشد سهم ایجاد می کنه
            شرکت به راحتی بیش از 100 تومان سود عملیاتی می تونه بسازه کما پارسال که رشد خیلی خوبی توی سودآوریش داشت. اما یه سری مشکلاتی داره که نمی گذاره سود نهایین هر سهم به بالای 50-60 تومان برسه، اول اینکه جو مسمومی داره اونجا و کارکنانش خیلی هاشون سرقفلی اونجا هستند و بهره وری پایینه، ثانیا قدرت چانه زنی تامین کننده شرکت بسیار بالاست (ملی مس) و همین مساله کمی حاشیه سودشون رو کم می کنه. اما از اون طرف قدرت چانه زنی خریدارانش بسیار کمه و شرکت هر قدر گرون بخره گرون می فروشه به راحتی... فقط مساله زمان تامین مواد اولیه است که گاهی اوقات ملی مس بازی درمیاره تو عرضه

اما هزینه های مالی شرکت ناشی از بدهی های معوق معمولا بیش از 50 درصد سود عملیاتی رو می خوره که همون طور که عرض کردم با رایزنی هایی که انجام شد این قضیه بدهی ارزی تقریبا حل شد.

در نهایت به نظرم به راحتی میشه خیلی راحت یه بازده حداقل 100 درصدی طی کمتر از 1 سال ازش گرفت
            ممنون یاسر جان

یاسر جان نظرت در مورد حاشیه سود خالص شرکت که همیشه 2 درصذ فروش بوده چیه ؟؟ اما برا سال 91 یک درصد در نظر گرفته شده ؟؟؟

عملکرد سه ماهه امسال با گذشته رو چطور ارزیابی میکنی ؟؟؟

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

قسمت ارزی شرکت رو اینجا میذاریم :
              و شرکت 17 درصد محصولات خودشو صادر ميکنه معادل 61 ميليون دلار که نرخ دلار 1226 تومان در نظر گرفته شده
              شرکت سال گذشته نرخ ارز رو 1030 تومن در بودجه 90 خود لحاظ کرده بود که با افزايش نرخ از مرجع به 1226 تومان اين نرخ در نهايت در صورت هاي مالي فباهنر 1240 تومن لحاظ ميشه .....

اين نشون ميده که شرکت در نيمه دوم سال نرخ ارز رو با قيمت بالاي 1450 تومن به فروش رسونده

در حالي که اين عدد رو در گزارش سال 91 1226 تومن در نظر گرفته ...

اگه متوسط قيمت 1450 تومن را براي ارز صادراتي فباهنر در سال 91 لحاظ کنيم ....به اختلاف 200 توماني خواهيم رسيد ...

اگر ارزش صادرات شرکت را بدون هيچ گونه افزايشي به مانند سال گذشته همان 40 ميليون دلار در نظر بگيريم با نرخ ارز 1450 تومن به ازاي هر سود حدود 18 تومن به سود شرکت افزوده خواهد شد

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

بیاریم اینطرف

ممنون یاسر جان

یاسر جان نظرت در مورد حاشیه سود خالص شرکت که همیشه 2 درصذ فروش بوده چیه ؟؟ اما برا سال 91 یک درصد در نظر گرفته شده ؟؟؟

عملکرد سه ماهه امسال با گذشته رو چطور ارزیابی میکنی ؟؟؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                  جناب مخبر گرامی، همون قدر که دست ملی مس بازه برای قیمت بالا بردن در بورس کالا دست باهنر هم بازه برای بالابردن قیمت فروش محصولاتش، در ضمن نوعی از محصولاتش هست که دستمزدیه و حاشیه سود خوبی هم داره، مواد رو خود خریدار تامین می کنه و شرکت فقط کار تبدیل به محصولات نهایی رو انجام میده و پول میگیره، بدون هیچ ریسکی

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

جواد جان سود 33 میلیاردی عملیاتی با همین نرخ ارز رو تقسیم بر 450 میلیون سهمش کنیم میشه 75 تومان حدودا به ازای هر سهم...
                    اما سود کجا میره؟! همون هزینه های مالی بود که عرض کردم و بدهی ارزی حساب شده اینجا با دلار آزاد! اما ریالی شده اخیرا با تلاش هایی که انجام شد و اون 26 میلیارد باید کمتر بشه...
                    اما نکته دیگه اینه که شرکت داره آزاد می فروشه دلارش رو (البته عرض کردم، دلار حاصل از صادرات شرکت ها همیشه 20-30 درصد کمتر از نرخ بازار آزاده اما قطعا بالای 1500 الان می فروشه

نظر

• جواد مهرابی
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 543

برا یکی از دوستان میخواستم 150000تایی بخرم تو چند روز آینده داره میپره باید با قیمت بالاتر بخرم.....

فکر کنم خیزش شروع شد....
                      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                        برا یکی از دوستان میخواستم 150000تایی بخرم تو چند روز آینده داره میپره باید با قیمت بالاتر بخرم.....

فکر کنم خیزش شروع شد....
                        عجله نکن جواد جان ...هنوز خرید خودم کامل نشده ... خرید دوستامم تموم نشده تا 95 تومن صبر کن ببین چی میشه ...

یه ذره هم حرف تکنیکالیست ها رو گوش کنیم ...

اما مقصد نهایی هر دوتا 160 تومنه ...نکته مهمش اینه !

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

عجله نکن جواد جان ...هنوز خرید خودم کامل نشده ... خرید دوستامم تموم نشده تا 95 تومن صبر کن ببین چی میشه ...

یه ذره هم حرف تکنیکالیست ها رو گوش کنیم ...

اما مقصد نهایی هر دوتا 160 تومنه ...نکته مهمش اینه !
                          آریو جان مقصد نهاییش 360 تومنه از لحاظ بنیادی:d
                          با دید بلند مدت

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                            آریو جان مقصد نهاییش 360 تومنه از لحاظ بنیادی:d
                            با دید بلند مدت

فعلا بذار 160 تومن رو ازش بگیریم >:d<
                            هنوز راه داریم تا اونجا کمی حوصله باید خرج بدیم تا سهم آروم آروم سطوح خودشو بیاره بالاتر

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

همچنان با فباهنر بکام شصفها شبندر هستم.
                              اين 4 سهم با فاند و تکنيکال عالي امسال و سال اتي کولاک خواهند کرد.
                              فباهنر بالاي 300
                              بکام بالاي 500
                              شصفها بالاي 2000
                              شبندر بالاي1000
                              فروش ارز صادراتي و راه اندازي طرح توسعه اين شرکتها اينده درخشاني را براي اين 4 سهم خواهد ساخت.

نظر

• جواد مهرابی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 543

اعتقاد دارم زیر خاکی سال 91 خواهد شد بازار کمکم داره بیدار میشه ....

قصد داشتم صد درصد فباهنری بشم ..... ترسیدم ........ امروز بیشترش کردم

تقریبا 35%.............
                                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

در حال کار...
                                X