مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

اینم از 95 تومن ... میگن یه کانال داره تو 105 تومن همینجوری کانال کشیه تا 160 تومن :d
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
      شنیده شده شرکت مس باهنر در آستانه بهره برداری آزمایشی از پروژه مهم تولید مطلس با سرمایه گذاری قابل توجه 18.5 میلیارد تومانی خود در هفته آینده می باشد. فباهنر سود هر سهم سالجاری خود را به مبلغ 133 ریال به بازار اعلام نموده و در 3 ماهه نخست سال موفق به پوشش 27 درصدی بودجه سالانه شده است. و اما فباهنر در 3 ماهه اول سال نزدیک به 6 میلیون دلار فروش صادراتی به نرخ میانگین 1926 تومانی داشته که در مقایسه با مفروضات بودجه به نرخ 1226 تومانی دلار، مابه التفاوت شکاف ارزی به ازای هر دلار 700 تومان و سود قابل شناسایی از این حیث به مبلغ 42 میلیارد ریال می باشد که با توجه به تعداد سهام 450 میلیونی فباهنر، اثرات تعدیل مثبت سود از این سرفصل به ازای هر سهم 93 ریال خواهد بود تا شاهد تحقق حداقل 226 ریای سود هر سهم در انتهای سال جاری این شرکت باشی
      فباهنر در کنار بکام و شصفها و شبندر يکي از شگفتي سازهاي سال1391و1392خواهند بود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        اینم از 95 تومن ... میگن یه کانال داره تو 105 تومن همینجوری کانال کشیه تا 160 تومن :d
        جواد جان گاماس گاماس میریم جلو;) از طرفی میانگین خریدم 80 تومانه دلم نمیاد رو 95 اضافه کنم از طرفی فکرشو که می کنم میبینم خدایی می ارزه هنوز بخری :d
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          جواد جان گاماس گاماس میریم جلو;) از طرفی میانگین خریدم 80 تومانه دلم نمیاد رو 95 اضافه کنم از طرفی فکرشو که می کنم میبینم خدایی می ارزه هنوز بخری :d
          سید یادش بخیر روی کف تاریخی خریدی.
          خدایی من خودم ترسیدم اونروز:p
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            سید یادش بخیر روی کف تاریخی خریدی.
            خدایی من خودم ترسیدم اونروز:p
            مصطفی اتفاقا اون روز کار درست رو تو انجام دادی منم اگه از اوضاع شرکت خبر نداشتم جرات نمی کردم;)

نظر

• ميثم ميثم
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 71

در اصل توسط ميثم ميثم پست شده است
              در معاملات دو روز اخير شواهدي از حركت انفجاري سهم ظاهر شده است، احتمال خيز سهم تا 105 تومان مي رود . و همانطور كه قبلا" گفته شد مهر و آبان ماه موسم معاملات خوب فباهنر است و كم كم شهريور نيز به آخر و وقت گزارش و توقف نماد براي تعديل نزديك شده است.
              معاملات ديروز و امروز فباهنر ادامه شواهد حركت انفجاري و در عين حال پيش لرزه قبل از صعود سهم در فصل پاييز است كه قبلا" اشاره شده بود . ديروز در يك محدوده محدود سهام خريداري مي شد كه امروز در ابتدا به همان صورت خريد مي شد و به علت كم عرضه بودن و فروش محدود و نيز انتشار شايعه جديد در تالار مبني بر تعديل مثبت سهم قبل از گزارش 6 ماهه كه مقدار آن را تا 35 تومان اعلام مي كنند، باعث شد سهم به يك دفعه در محدوده مثبت كامل جمع و به صف خريد كشيده شود. در صورت كم شدن عرضه در روز هاي آتي و نيز انتشار واقعيت امر در داخل شركت اميد مي رود قيمت سهم خود را در قيمت هاي بالاي 100 تومان تحكيم و منتظر رسيدن گزارش 6 ماهه شركت و رشد اصلي قيمت سهم در آن موقع خواهيم بود.

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

همینطوری نمودارشو نگاه میکردم،دلم نیمد نیارمش اینجا.

روند صعودیه
                مکدی هم تازه وارد فاز صعود شده

امــــــــــــــــا ؛ یه کندل مردآویزان زده و دقیقا زیر خط فیبو این اتفاق افتاده. فکر میکنم یه پولبک کوچیک مهمونش باشیم و دوستانی که خرید نکردن میتونن از این فرصت استفاده کنن.

وضعیت بنیادیش و اخباری که سید دکتر یاسر:D خوب ازش خبر داره نمیذاره به اصلاح فکر کنم. صرفا یه پولبک در انتظارش خواهد بود و مقاومت رو میتونه با قدرت رد کنه.

موفق باشید
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

مصطفی این یارو مرد کله پا شده دقیقا زیر مقاومت روانی 100 تومانی و فیبو زده شده و به نظرم خیلی خوبه! امیدوارم بیاد زیر 90 یه سری بزنه تا سنگین اضافه کنم. باهنر هر وقت صف فروش بشه میخرم از صفش تو هر قیمتی که باشه!;) میانگینم همچنان 83 تومانه و حاضرم تا 90 تومن هم بالا بیارمش;;)

نظر

• جواد مهرابی
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 543

عچب ای فباهنر ما رو کسی تحویل نمیگیره و زیر 100تومن معامله میشه.......

صبر میکنیم.......روزی خواهد ذسید که این تاپیک همه بریزن توش فعلا که ما

جند نفر به این معدن طلا سر نیزنیم....... به امید اون روز
                    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• erfanslash
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 762

فباهنر
                      شنیده شده شرکت مس باهنر در آستانه بهره برداری آزمایشی از پروژه مهم تولید مطلس با سرمایه گذاری قابل توجه ۱۸٫۵ میلیارد تومانی خود در هفته آینده می باشد. فباهنر سود هر سهم سالجاری خود را به مبلغ ۱۳۳ ریال به بازار اعلام نموده و در ۳ ماهه نخست سال موفق به پوشش ۲۷ درصدی بودجه سالانه شده است. و اما فباهنر در ۳ ماهه اول سال نزدیک به ۶ میلیون دلار فروش صادراتی به نرخ میانگین ۱۹۲۶ تومانی داشته که در مقایسه با مفروضات بودجه به نرخ ۱۲۲۶ تومانی دلار، مابه التفاوت شکاف ارزی به ازای هر دلار ۷۰۰ تومان و سود قابل شناسایی از این حیث به مبلغ ۴۲ میلیارد ریال می باشد که با توجه به تعداد سهام ۴۵۰ میلیونی فباهنر، اثرات تعدیل مثبت سود از این سرفصل به ازای هر سهم ۹۳ ریال خواهد بود تا شاهد تحقق حداقل ۲۲۶ ریای سود هر سهم در انتهای سال جاری این شرکت باشیم. این در حالیست که بنابه گزارش توجیهی پروژه خط تولید مطلس این شرکت، دوره بازگشت سرمایه طرح اغاز خواهدشد
                      ۱۳۹۱/۰۶/۲۹ ۱۱:۴۷

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        مصطفی این یارو مرد کله پا شده دقیقا زیر مقاومت روانی 100 تومانی و فیبو زده شده و به نظرم خیلی خوبه! امیدوارم بیاد زیر 90 یه سری بزنه تا سنگین اضافه کنم. باهنر هر وقت صف فروش بشه میخرم از صفش تو هر قیمتی که باشه!;) میانگینم همچنان 83 تومانه و حاضرم تا 90 تومن هم بالا بیارمش;;)
                        سید جان زیر 90 نمیاد

نظر

• mehdi1364
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 41

جواد جان اون روز نزديكه

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

خب تبریک میگم.

مقاومت شکسته شد.

باهنر یه گین بالای 50% به بازار بدهکاره. البته نه توی کوتاه مدت.

نظر

• جواد مهرابی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 543

بچه ها تبریک که پیمان برادریتون رو نشکستید.....

آقایان کیانوش، مصری پور ، سیدیاسر شریعت ، آریو ، ;);););، میثم ، مهدی ، کاپیتان نمو و .....

به امید فروش روی 240تومن
                              آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/09/22, 11:21.
                              بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                                بچه ها تبریک که پیمان برادریتون رو نشکستید.....

آقایان کیانوش، مصری پور ، سیدیاسر شریعت ، آریو ، مهدی ، میثم ، مهدی ، کاپیتان نئو و .....

به امید فروش روی 240تومن
                                جواد جان بنده سهمو ندارم ولی خیلی بهش اعتقاد داشتم این هفته.

ایشالا که همه دوستان این فروم روی همون 240 بفروشن

ماکه نقدینگی نداشتیم ولی به اطرافیان توصیه کردیم اول وقت بخرن

نظر

در حال کار...
                                X