عجب عجب فباهنر 101تومن امروزم اضافه کردم.........
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
گزارش شش ماهه که بیاد این تاپیک میشه غوغا کده ......عین روز برام روشنه...... صبر میکنیم دوستان.....بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
عجله نکنید
هنوز ظرف زمانیش پر نشده
در حال اصلاح در موج 4 هستیم که کفش حول و حوش 98 تومنه
منتظر باشید
باید زمانش برسهدستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
البته
امروز سیگنال خریدش در این قیمت (102-98)صادر شد
ولی زمانش هنوز پر نشدهدستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
چرا جواب من پاک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
-
با توجه به بسته شدن فملی میشه از آلترناتیوش استفاده کرد برای خرید;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
اونی که روی منفی پس فردا فروخت... روی 110 تومان... حالت خوبه عزیزم؟!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
والا محمدرضای عزیز، هم تو ان تاپیک هم تاپیک خودم چند باری بررسیش کردیم از دید بنیادی، پتانسیل هاش با کمتر شرکتی تو ایران قابل مقایسست اما هزینه های مالیش بالاست و سود 70 تومانیش رو می خوره و میکنه 20-15تومان!! اما تحولات خوبی در حال رخ دادنه و 2 تا از طرح هاشون آغاز به کار کرده و روند شرکت مثبته، هرچند تهدید تامین مواد از ملی مس رو داره اما دستش برای قیمت گذاری کاملا بازه و محصولات کارمزدیش هم که کلا ریسک فریه...
روند تکنیکالش رو از دوستان بپرسید خیلی بهتره>:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر