کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بله جواد جان ... منظورتون 300 درصد تعدیل مثبته ؟؟؟!!!
منم همین انتظار رو دارم حالا اینجا در موردش صحبت میکنیم...
فباهنر همون پتانسیل های کرمانشا و قپیرا رو داره
جواد جان به حرف این حقیر گوش فرا دهید و بخرید و بخرید و بخرید... اما باید بگذارید یه گوشه و بهش کاری نداشته باشید... هر وقت حوالی 80 شد اضافه کنید... اجازه بدید نوسانگیرای بیشتری از سهم پیاده بشند... سعادتمند خواهد شد هرکس با سهم بماند;;) بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم اما انتظارات زیادی دارم از این سهم...
جواد جان به حرف این حقیر گوش فرا دهید و بخرید و بخرید و بخرید... اما باید بگذارید یه گوشه و بهش کاری نداشته باشید... هر وقت حوالی 80 شد اضافه کنید... اجازه بدید نوسانگیرای بیشتری از سهم پیاده بشند... سعادتمند خواهد شد هرکس با سهم بماند;;) بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم اما انتظارات زیادی دارم از این سهم...
بله یاسر جان ... چندتا سوال از سهم تو ذهنم هست که باید آمار بگیرم ... که دارم میگیرم ...
اما بهتره که در مورد صورت های مالی بحث کنیم ...انتظار دارم فباهنر 35 تا 40 تومن سود بسازه ...
یه گین 100 درصدی از سهم دارم ...
مهمترین نکته انتخاب من اینه که سهم وارداتی نداره بلکه صادرات داره اونم با نرخ ارز 1224 تومن ... این اولین فاکتور انتخاب سهم ماست تا برسیم به ادامه بحث فباهنر
حالا بگو ببینم چی داری تو چندته :d
به تکنیکال سهم نیاز داریم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
والا تو چنته که خیلی چیزا هست اما قابل گفتن نیست یه سریش!:d
فقط یواشکی دو-سه موردش رو میگم پیش خودمون بمونه!
1- افزایش سرمایه 100 درصدی از محل آورده در حال عملیاتی شدنه
2- بیشترین مشکل شرکت مربوط به هزینه های مالی ارزی قبلی بود که... با رایزنی بدهی ارزی به ریالی تبدیل شده با دلار 1226 تومان!;)
3- ارزش صادراتی رو توافقی می فروشند... دقت کنیم که قیمت دلار صادراتی شرکت ها با قیمت دلار آزاد فرق زیادی داره. بعضا دیدم دوستان در بررسی ها قیمت فروش دلار رو نزدیک به قیمت آزاد می گیرند که این درست نیست. این دلار حاصل از صادرات وجود خارجی نداره و فقط در حساب ها قابلیت حواله شدن داره برای همین حدود 20 درصدی معمولا پایین تر از دلار آزاد فیزیکیه
راستی راجه به تکنیکال سهم، مسلم عزیز چندتا نقاشی زیبا از موج شماریش سهم قبلا زحمت کشیده بود که اهداف بالایی رو نشون میداد. حالا نمی دونم تو زیر موج ها الان در چه وضعیتی قرار داریم
والا تو چنته که خیلی چیزا هست اما قابل گفتن نیست یه سریش!:d
فقط یواشکی دو-سه موردش رو میگم پیش خودمون بمونه!
1- افزایش سرمایه 100 درصدی از محل آورده در حال عملیاتی شدنه
2- بیشترین مشکل شرکت مربوط به هزینه های مالی ارزی قبلی بود که... با رایزنی بدهی ارزی به ریالی تبدیل شده با دلار 1226 تومان!;)
3- ارزش صادراتی رو توافقی می فروشند... دقت کنیم که قیمت دلار صادراتی شرکت ها با قیمت دلار آزاد فرق زیادی داره. بعضا دیدم دوستان در بررسی ها قیمت فروش دلار رو نزدیک به قیمت آزاد می گیرند که این درست نیست. این دلار حاصل از صادرات وجود خارجی نداره و فقط در حساب ها قابلیت حواله شدن داره برای همین حدود 20 درصدی معمولا پایین تر از دلار آزاد فیزیکیه
راستی راجه به تکنیکال سهم، مسلم عزیز چندتا نقاشی زیبا از موج شماریش سهم قبلا زحمت کشیده بود که اهداف بالایی رو نشون میداد. حالا نمی دونم تو زیر موج ها الان در چه وضعیتی قرار داریم
ممنون یاسر جان
ببینم چه چیزی میتونیم از توش در بیاریم راستش گشتم دنبال تکنیکال جناب مسلم اما پیدا نکردم ...
ممنون یاسر جان
ببینم چه چیزی میتونیم از توش در بیاریم راستش گشتم دنبال تکنیکال جناب مسلم اما پیدا نکردم ...
ایشالله یه تحلیل جدید ازشون می گیریم، جناب مختاری عزیز هم که موج شماری جالبی انجام دادند و هدف 194 تومانی رو پیش بینی کردند در انتهای موج صعودی
این قضیه هزینه های مالی خیلی تاثیر زیادی می گذاره و معمولا از همین موضوع می نالیدند مدیراشون که تقریبا حل شده. طرح لوله شیاردارشون هم آخرین باری که اونجا بودم هنوز مشکل فنیش حل نشده بود اما مساله ای که هست دارایی بسیار بسیار ارزشمندی برای شرکت به حساب میاد... کافیه تجهیزات این خط رو با دلار قیمت فعلی مستهلک کنیم تا به ارزشش پی ببریم
مشکل دیگه ای که داشتند عدم خوراک رسانی به موقع ملی مس بود که همیشه مدیراش می نالند ازش که خود من یه پیشنهادهایی دادم بهشون اما تا وقتی صاحب درست حسابی پیدا نکنه عملی نمیشه!
با سلام
نظر جناب آقای مختاری در خصوص فباهنر در تاپیک ***موج شماری*** 225#
دوست عزیز
پیدا کردم
اما عکساش نبود فقط متنشو دیدم
فباهنر...محسن مختاری عزیز مینویسد
اصلاح سهم رو تموم شده میدونم(قیمت مجدد به کف قبلی نمیرسه) و در بازه ی یک ساله اهداف 157 و 194 تومن رو براش متصورم:
زیر موج شماری موج e مثلث پهن شونده ...
هداف 157 رو بیشتر محتمل میدونم ...
تخمین سود 35 تومن با حداقل پی به ای 4 تا 4.5
این سهم 100 درصد بازدهی تو دل خودش داره ... ارزش صبر کردن داره ... بخشی از سرمایه رو به این سهم تخصیص میدم ... با بقیه سرمایه رو بقیه گروه ها کار میکنیم ...
نظر