در اصل توسط meisam_em پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
امیدوارم راه رو بصورت تدریجی طی کنید، در طی این مسیر حتما به دانشتون اضافه کنید تا از میزان وابستگیتون به امثال بنده کم بشه. وقتی مستقل شدید خیلی بی سر وصدا کار خواهید کرد و انشالله سود خوبی هم عایدتون خواهد شد.
یک سری اصول اولیه رو بنده در صفحه اول تاپیک خودم برای دوستان تازه وارد نوشتن. برادرانه توصیه می کنم حتما ببینید و مدنظر قرار بدید. یکی از اونها اینه که با پول فروش دارایی ثابت و پول قرضی و وام هرگز در بورس معامله نکنید. باید فرض کنید پول حاضر تا 10 سال دیگه هم محدودیت نخواهد داشت. در این صورت با تمرکز بیشتری معامله خواهید کرد.
باهنر سهم بنیادیه، بنده متوسط خریدم فکر کنم با احتساب سود مجمع اومد زیر 150 تومان اما روی 370 تومان نفروختم! دیدم به این سهم بلندمدتیه و حداقل تا 500 خواهم ماند. بعد از اون بستگی به جو بازار داره. شرکت در افزایش سرمایه هم خوبی خودش ور داره. احتمالا اگر در بازار مثبت اتفاق بیفته باعث بازگشایی خوب خواهد شد. باید شرایط رو در اون روزها سنجید و اقدام کردآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
با سلام
من توی سایتش رفتم ولی پیداش نکردم. اگر امکان داره نشانی دقیق بدید.
پیروز و پایدار باشید
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Postدوست عزیز توی سایت کدال قسمت جستجو ی اطلاعیه ها بنویس فباهنر خودش میاره زمانبندي پرداخت سود دوره 12 ماهه منتهي به 29/12/92
نظر
-
در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Postبا اجازه دوستان یک نکته قایل تامل را میخواهم ذکر کنم :
ایا هیچکس به رفتار سهم توجه کرده است :
هر سهمی همانند کربن - و پترو - غپینو و ............... پله پله بالا رفتند حتی هم گروهی فباهنر
مثل فولا - فملی و ............
اما :
فباهنر از 100 تومن بک دفعه 140 و برگشت 110 ایندفعه شتاب گرفت برای 180 تا 210 و سپس
270 تومن باز شد و تا 375 تومن مثل موشک پرید.
حال عکس انرا را بررسی میکنیم :
از 375 به 300 سپس مجمع و 278 تومن باز شدتقریبا حالت 140 به 110 تومن با این تفاوت که :
این بار جهش افت اش خیز بیشتری برای صعود گرفته لطفا به نسبت مقایسه کنید کاملا متوجه
میزان افت و خیز سهم میشوید .
شخصا پیش بینی میکنم سهم در یکی ذو روز اینده و یا فردا اواخر بازار بشدن صف خرید میشود و
سپس سهم حوالی 300 الی 330 برای تعدیل برای تعدیل بسته میشود وبالای 420 باز میشود.
دلایل :
1- رفتار گذشته سهم
2- حجم مبنای پایین سهم که در گروه خود باید مقایسه کرد
3- تکمیل شدن خریدهای بازیگر سهم
4- ورود افراد تازه نفس در این سهم
ودر اخر اینکه فباهنر از 100 تا 375 تومن خانه تکانی کرد و خیلی ها خارج شدن و از همه مهتر
سود سازی سهم که غوغا میکند .
رفتار سهم همانند قندی های 90 -91 میباشد که چه جهش هایی را تجربه کرد و الان با افزایش سرمایه های پی در پی کولاک کردند مثل قپیرا
نکته دیگر :
فباهنر از تمام هم گروه هایی خود مخصوصا فلوله عقب تر است . فلوله با 33 درصد افزایش سرمایه
و تقسیم سود 8 تومنی الان حدود 290 تومن است .
البته قیاس های اینجانب که در تمام مراحل فوق نوشتم شاید جای تعحب باشد ولی ...........
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postفقط میخوام بدونم اون مشنگی که امروز رو 2751 میفروخت کی بود!
مجسمه اش رو باید تو وسط شهر ریخت
دوست گرامی شاید کسی پول لازم باشد . شاید به کارگزار بدهی داشته باشد .
شاید خدای ناکرده برای بیمارستان یا دوا و درمون لازم داشته و...........
شاید ............ شاید............... شاید ............
هیچ کس مشنگ نیست .
در ضمن بدانید در خرید و فروش سهم عده ای میخرند و عده ای میفروشند و عده ای سود و عده ای ضرر میکنند
همه چیز دست استا کریم است و به لطف و کرمش روزی و ثروت هر کس را
میدهد.
روزی و مال دنیا و ثروت را خداوند تبارک و تعالی میدهد هر چقدر هم زرنگ باشیم اگر اون بالایی نخواهد .......... نمیشود
اگر هم به زور ازش بگیریم جای دیگری از ما میگیرد . دست خدا را هرگز فراموش
نکنید.
افرادی که امروز فروختن دلیل خاص خودشان را داشتند و شاید 100 تومن خرید داشتند و یا 140 و یا .............
اقا عطا منظوری نداشتم اگر مطالب بالا را نوشتم فقط انچه به ذهنم رسید نوشتم و شما هم از من ناراحت نشو
عطا جان موفق و پر سود باشی
نظر
-
در اصل توسط الکترونیک2536 پست شده است View Postبا سلام
من توی سایتش رفتم ولی پیداش نکردم. اگر امکان داره نشانی دقیق بدید.
پیروز و پایدار باشیدآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
نظر