در اصل توسط جواد 9998 پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
از سايت همسايه
حالا ببينيم abc میزنه یا شارپی میاد بالا
در کل هدف فعلا در دو صورت محدوده 470 و 520 است که در صورت حالت اول 470 و در صورت دوم 520
نظر
-
در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Postدوستان الان خبری از فباهنر به دستم رسیده که اگر تایید ان را بگیرم اعلام میکنم
فقط اگر این خبر را اعلام شود سهم حالت انفجاری پیدا میکند و گیر هیچ کس نمی اید مگر بالای 370
تومنآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
امیدوارم به قول یکی از دوستان تا 320 بره بالا و بعد برای تعدیل مثبت بسته بشه و بعدش هم تو بازار سراسر مثبت باز بشه. چه شود!!!آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postجواد جان اعلام کن زود باش کشتی مارو :D نکنه خبر آمار سه ماهه ی اول امسال هست با تعدیل مثبت؟
در سایت بورکس و تالار گفتمان بورس تاپیک فباهنر یکی از پر بینده ترین تاپیک ها بوده ولی الان
بسختی بالا میاید ( تاپیک فباهنر )
که نشان از خروج نوسانگیران میدهد و سهم بدست بازیگر ان اصلی افتاده حتی مالکیت 5 درصد
که موی دماغ این سهم بود تعیین تکلیف شد
از لحاظ تکنیکال هم که نگو و نبپرس
به نظر شما کسی که ( حقیقی یا حقوقی ) سهم را از فی 375 الی 300 انهم میلیونی خریده
حاضر است سهم خود را به چه قیمتی واگذار کند ؟
بله سهم در حوالی 340 با ده تومن بالا یا پایین بسته و بالای 430 باز میشود
پیش بینی امروز را که دیدید حال پیش بینی هفته را ببینید .... صبح قبل از باز شدن بازار اعلام کردم امروز صف خرید را مشاهده میکنیم و حتی ده دقیقه مانده به رنج مثبت ان را اعلام کردم .
به صفحات قبل رجوع کنید
باور کنید سهم فباهنر دست افراد متخصص افتاده و با سود کم قانع نیستند من به انها میگویم
غولهای خفته که یکدفعه سر جا بر میدارند . خیلی ها سهم خود را از دست داده اند . به نظر من کسانی که سهم را در 375 هم فروختند باز ضرر میکنند .
یا حق
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postدوستان ممنون میشم اجازه بدن این تاپیک کمتر بیاد بالا و به صورت طبیعی و به دور از هیجان به راهش ادامه بده تا از دست نوسانگیران در امان بمونه لطفا از فرستادن
پستهای بیمورد خودداری کنن
من سبدم این زیر هست و مشخصه که چقدر باهنر دارم پس ممنون میشم همکاری کنید
نظر
-
با سلام و آرزوی قبولی طاعات عزیزان
دوستان ماه ماه با بركتي
اگه فباهنر سهم با ارزشيه
اگه فاندش خوبه
اگه روندش صعودي
اگه افراد معتبري روي سهم مثبتند
لطفا اجازه بدين هر كس به اندازه خودش ببره
نوسانگير 10 درصد يا كمتر يا بيشتر
من و شما سهامدار 60 يا 70 درصدمونو طبق تحليل
اونيكه افزايش سرمايه ميره بيشتر
$
به شما نويد ميدم ايندفعه فرق ميكنه
شهريور نزديكه
سهامدار عمده دنبال افزايش سرمايه
شناوري كم و تحت كنترل و عمده سهم دست اهلش
كسي نميتونه از فردا براحتي رو روند تاثير منفي بذاره
به قول اقا مصطفي:
من خوش بين هستم
انشاالله تا عيد فطر همه از اين سهم سود مورد انتظارشونو ببرند
خوش و سلامت باشيد
نظر
-
يه خبر از سايت همسايه:
بانک سامان حمایت خوبی از سهم داشت امروز
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postاقای مصری پور عزیز این داستان بسته شدن واسه تعدیل مثبت صحت داره؟ با تشکر
عرض کردم کاری به شایعات و اخبار ندارم.
از نظر عملیاتی میتونه برای تعدیل متوقف بشه اما همه اینها به اراده مدیران بستگی داره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر