دوستان فکر میکنید تا چه قیمتی صعود میکنه؟
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط bourse_bourse پست شده است View Postوقت به خير
اقا مصطفي
سهم شناور اين سهم ؟ بيشتر از 100 ميليون هست؟
و ايا براي افزايش سرمايه كفايت ميكنه؟
شايعه بسته شدن سهم براي تعديل درسته؟
تشكر
خیر حدودا 70 میلیون
بله کفایت میکنه. سهامدار عمده هم به شدت دنبال افزایش سرمایه س
من به شایعات توجهی ندارم. تحلیل من میگه امسال حداقل 1200 ريال سود باید بسازه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postفکر نداره دیگه برو صفحات قبل مطالعه کن! بعدش هم زمانبندی ات رو مشخص کن!آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postمن تو 320 خریدم با دید میان مدت دو ماهه. این سهم از نظر بنیادی قوی هست اما میگن حقوقی توش زیاد بازی در میاره. من برای 500 برنامه ریختم. به نظرتون دو ماهه به این عدد میرسه؟
این سهم فقط و فقط یک حقوقی داره که اصلا هم بازی درنمیاره! بقیه بچه حقوقی هایی هستند که داراییشون به 1میلیون سهم هم نمیرسه یعنی هیچ هیچ!
درضمن اون یک حقوقی سهم در شرف ورود به بورسه و برای حفظ NAV خودش قطعا فروش زیادی در زیرمجموعه هاش نخواهد داشت. به شایعات مفت تر از مفت توجهی نکنید. فقط با تحلیل خودتون بخرید . در ضمن اگر 320 خریده باشید که با حساب 20 تومان سود مجمع فردا یر به یر خواهید شدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
این سهم فقط و فقط یک حقوقی داره که اصلا هم بازی درنمیاره! بقیه بچه حقوقی هایی هستند که داراییشون به 1میلیون سهم هم نمیرسه یعنی هیچ هیچ!
درضمن اون یک حقوقی سهم در شرف ورود به بورسه و برای حفظ NAV خودش قطعا فروش زیادی در زیرمجموعه هاش نخواهد داشت. به شایعات مفت تر از مفت توجهی نکنید. فقط با تحلیل خودتون بخرید . در ضمن اگر 320 خریده باشید که با حساب 20 تومان سود مجمع فردا یر به یر خواهید شدآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
در اصل توسط Spring2020 پست شده است View Postممنونم. همیشه حرف های آدم های با تجربه من رو تو مسیر درست قرار میده. من یه تازه واردم با سرمایه ای کوچیک. امیدوارم که بتونم تجربه کسب کنم در کنار حفظ سرمایه. نظرتون در مورد نگه داشتن سهم برای افزایش سرمایه چیه؟
امیدوارم راه رو بصورت تدریجی طی کنید، در طی این مسیر حتما به دانشتون اضافه کنید تا از میزان وابستگیتون به امثال بنده کم بشه. وقتی مستقل شدید خیلی بی سر وصدا کار خواهید کرد و انشالله سود خوبی هم عایدتون خواهد شد.
یک سری اصول اولیه رو بنده در صفحه اول تاپیک خودم برای دوستان تازه وارد نوشتن. برادرانه توصیه می کنم حتما ببینید و مدنظر قرار بدید. یکی از اونها اینه که با پول فروش دارایی ثابت و پول قرضی و وام هرگز در بورس معامله نکنید. باید فرض کنید پول حاضر تا 10 سال دیگه هم محدودیت نخواهد داشت. در این صورت با تمرکز بیشتری معامله خواهید کرد.
باهنر سهم بنیادیه، بنده متوسط خریدم فکر کنم با احتساب سود مجمع اومد زیر 150 تومان اما روی 370 تومان نفروختم! دیدم به این سهم بلندمدتیه و حداقل تا 500 خواهم ماند. بعد از اون بستگی به جو بازار داره. شرکت در افزایش سرمایه هم خوبی خودش ور داره. احتمالا اگر در بازار مثبت اتفاق بیفته باعث بازگشایی خوب خواهد شد. باید شرایط رو در اون روزها سنجید و اقدام کردإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mehdi62 پست شده است View Post[/SIZE]
این سود 20 تومن چطوری میادروسهم؟موقع فروش چجورحساب میشه؟اگه راهنمایی کنید ممنون میشمآخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/07/20, 09:58.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
نظر