شكر شاهرود ( قشكر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

یه مدت بود که از گروه قندی خارج شده بودم که چهارشنبه قشکرهایی که 900 فروخته بودمو جایگزین کردم:)
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Renjer
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 539

همینطوری خوبه اگر کسی عرضه نکنه خیلی راحت دوباره به حدود 1000 برمیگرده و فقط اگر حجم مبنا رو بدن هفته آینده یک گره 12 % توپولم بخوره دیگه نور علی نوره..
      آخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2012/01/21, 12:06.
      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• payan
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 148

سلام دوستان
        امروز قیمت شکر عمده 1270 تومن...
        تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• Renjer
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 539

بازار امروز اما در نمادهاي قندي شاهد يكدست مثبت بودنمعاملات سهام اين شركتها بوديم به طوري كه امروز به دليل رشد قيمت شكر در بورس كالا به سطوح بالاي ۱۲۰۰ تومان شاهد صف خريد در اكثر قنديها بوديم

امروز قند ثابت خراسان باز هم از سطوح قيمتي ۵۰۰ تومان عبور كرد تا بار ديگر شانس خود را در مواجهه با سد قيمتي ۵۲۰توماني بيازمايد در صورتي كه قصابت بتواند از سد قيمتي ۵۲۰ توماني خود عبور نمايد تا سطوح قيمتي ۵۵۰-۵۶۰ تومان رشد قيمتي را تجربه خواهد كرد

اما امروز قند پر پتانسيل اصفهان كه هم با احتمال تعديل مثبت در سال جاري و هم تعديل مثبت بسيار بالا در سودسال ۹۱ خود مواجه ميباشد شاهد رشد قيمتي به همراه صف خريد اين سهم بوديم قصفها نيز ميرود تا به اولين هدف قيمتي خود يعني سطوح ۲۰۰۰ تومان برسد

اما شكر شاهرود علي رغم گزارش ضعيف ۳ ماهه خود و شناسايي زيان در اين گزارش همچنان امروز با روند صعودي و صف خريد از سد قيمتي ۷۰۰ تومان نيز عبور كرد شكر شاهرود اين روزها با شايعه احتمال تعديل مثبت عايدي مواجه ميباشد به نظر ميرسد بار ديگر اين سهم تا سطوح قيمتي ۸۰۰-۹۰۰ تومان رشد قيمتي را تجربه نمايد
          خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

نقل قول از کاربر سپهبد=
            روز چهارشنبه که پست فوق را زدم کامپیوتر را خاموش کردم و برای شرکت در جلسه ای رفتم .تا امروز فرصت نبود که نظرات هم تالاری ها را مطالعه کنم .الان 1 ساعتی است که صفحات را خواندم تا به این پست رسیدم.لازم است نکاتی بیان شود.
            اول در خصوص دوستانی که از تعطیل منفی قثابت نگران هستند .به این عزیزان باید بگویم که مهم نیست .همانطور که سال گذشته قند مرودشت تعدیل منفی داد از 64 تومان به 45 تومان و نهایتا دیدیم در مجمع 145 تومان داشت .اگر خودتان قدرت تحلیل و پیش بینی دارید تحلیل کنید اگر نمی توانید اعتماد کنید در غیر این دو صورت بهتر است اعصاب خودتان را خرد نکنید و به سراغ سهام دیگر بروید .خواندن صورتهای مالی شفاف بانک ها یا پتروشیمی ها یا فولاد وسهامی از این دست ،خیلی راحت است یک دانشجوی ترم 4 مالی هم براحتی می تواند اینکار را بکند اما تحلیل نانوشته ها خیلی سخت است و کار هر کسی نیست .زمانی که افرادی مانند من یا باگات یا اشکان یا ابن سینا ریبسک کردیم و به مقدار ریالی بالا از سهام گروه قند زیانده خرید کردیم خیلی ها گفتند سفته بازیه .اما حالا که صورتهای مالی بیرون امده حرف های 9 ماه پیش را فراموش کرده اند اما بجای اینکه بگویند باگات و اشکان 140 تومان ثابت خریدند یا قنیشایی ها 200 تومان خریدند یا مرودشتی ها 1000 تومان یا اصفهانی ها 900 تومان و...می گویند ثابت 400 تومان قیمتش خوب است اما 500 تومان گرانه !!!!نیشابور 800 تومان خوبه اما 900 تومان گرانه!!!یکی نیست به اینها بگه عزیز من چشماتو باز کن تو همونی هستی که 3 ماه پیش می گفتی قنیشا 400 تومان گرانه می گفتی قثابت 280 تومان نمی ارزه می گفتی اصفهان قیمت پرش 1400 تومانه !!!!حالا که 3 ماه گذشته و گزارشات بیرون امده می گی 50 درصد بالاتر از اون قیمتی که می گفتی نمی ارزه ،ارزندست!!!!!اینها را گفتم که یادآوری کرده باشم که 7 ساله در این سایت هستم یادآوری کنم نام کاربری باگات رو 7 ساله می شناسم یادآوری کنم ابن سینا دیروز نام کاربریش فعال نشده یادآوری کنم اشکان برای ما شناخته شده است ،بگویم این اولین سهمی نیست که توسط ما معرفی شده است بگویم اگر رفتنی بودیم در این 7 سال ما می رفتیم و نام کاربریمان را عوض می کردیم نه انها که رفتند و نامشان یادمان نیست و چه بسا خیلی از این کاربران تازه وارد که نام کاربریشان 1 سال اعتبار ندارد همانها باشند که قبلا گفتند و روسیاه شدند .

.............
            دلار به 1900 تومان رسیده است .طبق شنیده ها قراره بودجه دولت برای سال 91 بین 1350 تا 1500 تومان به مجلس ارایه شود .
            حالا فرض کنید شکر را می توان با دلار تضمین شده دولتی وارد کرد (که نمی شود)در این صورت در قیمت دلار 1350 تومان و قیمت شکر جهانی 600 دلاربهای تمام شده می شود 1300 تومان باضافه 17 درصد سود بازرگان می شود 1520 تومان!!!!این 17 درصد سود بازرگان مال زمانی بوده که واردات شکر 3 ماه طول می کشید و دلار هم اینطوری نوسان نمی کرد و دولت هم به تعهدات تحویل ارزپایبند بود حالا 5 ماه واردات طول می کشد که اگر ماهیانه 2.5 درصد خواب پول را در نظر بگیریم 4.5 درصد برای بازرگان باقی می کاند حالا یه سئوال کدام بازرگان و تاجر عاقلی می آد با هزار بدبختی پولش رو حواله می ده برزیل و بعد با این تحریم کشتیرانی ایران بارش رو حمل می کنه دبی و بعد با لنج بارش رو بدون بیمه می آره وارد می کنه ایران اونهم برای 4.5 درصد سود بیشتر برای 5 ماه !!!الان قیمت شکر در ایران که ارزانتر از واردات براش در می آد تازه مالش هم زیر سرشه و ریسک نوسانات ارزو اما و اگر ارز تحویلی دولت هم نداره .
            اینها با حساب این بود که ارز دولتی برای سال 91 تصویب بشه 1350 تومان حالا حساب کنید اگر تصویب شد 1500 تومان اونوقت بازارگان وارد کننده باید بره کانادا چون قیمت تمام شده براش در می اد 1400 تومان باضافه 17 درصد سود بازرگانی می شود 1640 تومان !!!!
            پس عقل من تحلیلگر می گه این بزارگان در داخل کشور خرید می کنه .یعنی می ره موجودی شکر کارخانه هایی را می خره که بدلیل مشکل نقدینگی در حال فروش محصول هستند.در بازار ایران 3 دسته شکر فروش وجود داشت
            1- دولت
            2-تاجر
            3-کارخانه ها
            دولت که 800 هزار تن بازار شکر ایران را داشت و سال گذشته 400 هزار تن را به بخش خصوصی واگذار کرد و امسال هم در برج 5 بقیه را به بخش خصوصی واگذار کرد و عملا خارج شد.
            کارخانه هها می مانند و تاجر
            کارخانه ها که دارایی های نقدشان به 10 میلیارد تومان نمی رسد در حالیکه تاجر در هر کشتی که وارد می کرد حداقل بالای 30 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده بود .
            حالا حساب کنید پول نقد تاجر رفته به خرید موجودی های کوچولوی کارخانه ها !!!این موجودی کوچولو برای نیشابور تنها 10 هزار تن بوده است یعنی 10 میلیارد تومان موجودی 4 تا کارخانه رو جمع کنه به اندازه یک کشتی نشده !!!از طرف دیگر تاجر ها افراد باهوشی هستند و برعکس این مدیریت های تنبل کارخانه ها افرادی با تدبیرند .پس نمی خرند که فردا بفروشند و قیمت را پایین بیاورند می خرند که بعد از عید بفروشند .پس یک نان خوب برای ما مونده در کارخانه های قندی .کارخانه هایی که موجودی انبار خود را حفظ کرده اند .
            اینها دیدگاه من است برای ادامه بازی .بازی که امسال با توجه بازار رنگ و بویی تازه گرفته است.به کسی پیشنهاد خرید نداده ام و همانطور که قبلا عرض کردم با روندهای کوتاه مدتی سهام هم کاری ندارم .می خواد صف خرید باشه می خواد صف فروش باشه من بلند مدت کار می کنم و به قیمت پایین و بالای سهم هم کاری ندارم .تا زمانی که سهم بر اساس تحلیلم پیش می ره سهام را نگه می دارم .الان هم جلوتر از تحلیل من این گروه در حال حرکت است .قرار ما این بود که تا عید دلار 1400 تومان شود و شکر 1200 تومان که الان 60 روز مانده به عید دلار 1900 تومان شده و شکر 1350 تومان !!!!
            یکسری گزارش قندی امده رو کدال که تحلیل می کنم و تخمین می زنم چقدر سود دارند و به دوستان ارایه می دهم .در آینده
            -----------------

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

مطلب ۲۹۵۹۴۱

توسط pedro : ۱۳۹۰/۱۱/۲ - ۱۰:۳۹:۵۹
              با سلام

مسابقه اتومبیل های پیکان و بنز

روزی دو اتومبیل پیکان و بنز با هم مسابقه ای دادند. پیکان چند ساعت زودتر از بنز به راه افتاد و حدود چند صد کیلومتر از بنز جلو افتاد در صورتی که بنز هنوز استارت خود را نزده بود.
              بلاخره بنز هم استارت خود را زد و با سرعتی باور نکردنی شروع کرد و پس از چند ساعت به پیکان رسید و به سرعت از او پیشی گرفت و در زمان عبور از خط پایان فاصله اش با پیکان به بیشتر از هزار کیلومتر میرسید.

(بهمنی :باید خودمان را برای شعب ابیطالب آماده کنیم)

دوستان عزیز متاسفانه پس از اعلام اتحادیه اروپا مبنی بر تایید تحریم بانک مرکزی:
              دلار یه جهش دیگه کرد و در این بین شکر هم در بورس کالا به 1350 تومان و البته کم پیدا رسید و البته این طور که مشخصه تا عید قیمت های بالاتری را هم خواهد دید.
              متاسفانه کشورمان داره وارد یه وضیعت بحرانی میشه به قول اقای بهمنی داریم وارد شعب ابیطالب میشیم هر چند که ما سهامداران قندی تنها گروهی خواهیم بود که از این مرداب میتونیم ماهی بگیریم ولی خود بنده به شخصه چون حقوق بگیرم و بورس شغل دوم بنده است هر چند درآمدش خیلی بیشتر از شغل اول بنده است ولی واقعا ناراحتم از این وضیعت...
              همان طور که قبلا هم اعلام کرده بودیم :تحریم ها اجازه ی رشد به شرکت های که حتی محصولات خود را صادر میکنند و میتونند با افزایش دلار سود خوبی ببرند را نخواهد داد.
              این واقعیت بازار ماست متاسفانه بازار اقتصادی کشورمان یک بازار اقتصادی و سیاسی است و نمیشه این را کتمان کرد و کسانی برنده هستند که هر دو را در نظر بگیرند.
              در این 2.3 هفته اخیر خیلی از عوامل باعث شد که گروه قندی بیش از حد اصلاح بشند که میتوان گفت تقریبا عمده بازار در ان نقش داشته اند که میتوان به گزارشات نامناسب مدیران شرکت ها سیاست های نامناسب و غیره...
              ولی دوستان باید اینو در نظر بگیرید که این گروه راه خودشونو میرند چون عوامل سیاسی و اقتصادی کشورمان اقتضائ میکنه که گروه قندی رشد کنه و نه افت...

شکر شاهرود
              در این که شرکت نتوانسته فروش خود را مدیریت کند هیچ شکی نیست ولی همین شرکت در گزارشی که مدیریت شرکت برای مجمع و پیش بینی سود سال جاری ارائه کرده بود به ریسک قیمت ارز اشاره کرده بود و آن هم در مورد شکر فراوری شده که در صورتی که قیمت ارز رشد کند هزینه شرکت افزایش پیدا میکنه و بالطبع مبلغ فروش هم افزایش پیدا میکنه و خود مدیران هم اعلام کردند که سود شرکت هم افزایش پیدا خواهخد کرد.
              پیش بینی شکر فراوری شده برای امسال حدود 110 تا 120 هزار تن است که با وجودی که در سه ماهه اول سال حدود 50 هزار تن در انبار شکر خام داشته فقط 22 تن را فراوری و به فروش رسانده و ان هم با 25 درصد افزایش قیمت نسبت به سال گذشته.
              یا همین قند قزوین 9 ماهه 27 هزار تن تولید داشته و فقط 9 هزار تن را به فروش رسانده و حدود 50درصد سود خود را پوشش داده و احتمال بسیار زیاد برای امسال سود خوبی خواهد داشت.

دوستان عزیز این گزارش هایی که شرکت ها ارائه کردند حاوی خبر های خوبه زیادی است الیته در صورتی که با دقت بیشتری مطالعه کنید.
              خبر خوبه دگه این است که قصفها داره به قله 2000 تومن میرسه و به احتمال بسیار زیاد آنرا پشت سر خواهد گذاشت و این خبر خوبی برای سهامداران گروه قندی است دومین شرکتی که بالای 2000 تومان میرسد و بازار باید قیمت های چند هزار تومنی این گروه را بپذیرد.
              دوستان عزیز این رو در نظر بگیرید که تمام این گروه یک محصول تولید میکنند و تقریبا قیمت فروششان هم یکی است و مطمئن باشید با هم رشد خواهند کرد.

خوشبختانه اخبار جهانی شکر هم به سود این گروه است
              طی اخبار دیروز چین اعلام کرده در سال 2012 بزرگترین وارد کننده شکر در جهان خواهد بود و تایلند هم قصد دارد که از صادرات خود بکاهد و در تولید اتانول سرمایه گذاری کند و البته آمریکا هم از کاهش مالیات برای تولید کنندگان E85 (سوخت سبز:که حاوی 85 درصد اتانول و 15 درصد بنزین )خبر داد که این امر باعث سرماه گذاری های زیادی برای این سوخت سبز در سال 2012 خواهد داشت. و البته دوستان احتمال بسیار زیاد بزودی باید شاهد رسیدن قیمت های جهانی شکر به حدود 700 دلار باشیم.

افزایش قیمت شکر در بازار شوکی در بازار پدید نخواهد آورد چون فقط حدود 20 دهم و درصد هزینه خانوار صرف خرید قند و شکر میشود و مطمئن باشید مخالفت های شدیدی با افزایش قیمت ان نخواهد شد.و البته میشه گفت توانی برای مقابله با افزایش ان وجود ندارد.
              گروه قندی بزودی افتخار را به سهامداران خود هدیه خواهد کرد.

دوستان عزیز این نوید را هم خدمتتان بگم که بنز ما استارت خودش را زد.

(نسبت به عزیزانی که از بنده سئوال کرده بودند با عرض معذرت به علت اینکه بنده حدود چند هفته ای از بازار دور بودم به علت امتحانات پایان ترم...خلاصه ما هم داریم تو یه شرکت کار میکنیم و هم درس میخونیم و هم ...خدا عاقبت مارو بخیر کنه)
              فقط میتونیم اینو به عزیزان بگم که آسمان و زمین ...خلاصه چرخ و فلک در کارند که شما به سود برسید پس کمی صبور باشید)
              صبور و پر سود باشید

نظر

• Renjer
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 539

نقل قول از ابن سینای سهام

من قندیها را به سه دسته تقسیم میکنم:

قندیهای برتر از جهت سود سازی

قندیهای در حال تغیر از عادی به برتر

قندیهای عادی و زیان ده

دسته اول قنقش-قلرست-قمرو -قصفها

دسته دوم قشکر- قنیشا-قثابت- قشهد -قپیرا-قشیرین

دسته سوم قزوین و قجام

دسته اول که سالهای قبل دسته دوم و سوم بودند اما با تغیر مدیریت و روشهای تولید سوددهی بالاتری دارند
                نقل
                دسته دوم در حال پیوستن به دسته اول هستند.اما هنوز بنظرم کار دارند.قمرو سال قبل از همین دسته دوم جدا شد با درایت رسولیان..

دسته سوم تنبل هستند و دنبال ارتقا کمتر هستند.دری به تخته بخورد کمی سود دارند.امسال که اوضاع چغندر بهتر شده اوضاعشان بهتر است

می توان هرکدام از این شرکتها را در هر دسته با هم مقایسه و بررسی کرد..

نظر

• Renjer
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 539

خبر

در شرکت های قندی با …

تحلیل خبر

افزایش نرخ دلار کم کم اثر خود را بر بازار خواهد گذاشت و به عنوان نمونه در اولین اثر باعث افزایش قیمت شکر در بورس کالا شده که از ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰ قیمت ها به ۱۳۵۰ و حتی گفته می شود طی روز های آتی به بالای ۱۴۰۰ تومان خواهد رسید . این در حالی است که شرکت ها عمدتاً خرید چغندر خود را انجام داده و با تولید و رونق فروش مواجه شده اند که بی شک این خبر باردیگر می تواند بر گروه قند موثر بوده و باعث افزایش قیمت هادر این گروه شود .

نظر

• Renjer
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 539

ظاهرا کسی حالا باز قصد نداره حتی همون حجم مبنا رو بده نه به یک روز که 100 برابر حجم رو میدن ونه امروزکه هیچ کسی فروشنده نیست فقط کافی باز یکی بیاد 40 50 هزار تا بفروشه همه میفروشند . با این میگویند معاملات گلـــــــــــــــــــــــــــــــــه ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی.
                    شوخی کردم شاد شاد باشید از بابت سود ی که میبرید وصبری که کردید .
                    امروز مشهد الرضا شاهد جمعیت زیادی از عزادارانی هست که با پای پیاده از شهرهای دور ونزدیک به مشهد میان .من سالهای گذشته به عنوان پرستار میرفتم ایستگاه باغچه مشهد که حدود 40 کیلومتر با حرم فاصله داشت حتی از شیراز هم زائر داشتیم که میومدند نیشابور واز قدمگاه حضرت پیاده به سمت مشهد می امدند وکاروانهایی از بیرجند که 8 الی 9 روز پیاده توی این هوای سرد حدود 600 کیلومتر رو میان تا به حرم اقام امام رضا برسند برای سلامتی همشون صلوات بفرستید وای کاش همتون روز شهادت امام رضا مشهد بودید واز نزدیک شاهد مهمان نوازی امام رضا می بودید.
                    شهادت جانسوز ولی نعمتمون امام رضا رو به همه شما تسلیت عرض میکنم. برای شادی حضرت رضا (ع)هم 5 تا صلوات بفرستید تا اقا هم از ما شاد بشه .
                    آخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2012/01/23, 09:49.

نظر

• Renjer
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 539

شکر جهانی 24.90 ++++++++

نظر

• Renjer
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 539

کسی نمیخواد حجم رو بده اونهایی که زیاد دارن یک عنایتی کنن و4% رو پر کنن.=((=((=((=((=((=((=((=((=((

نظر

• Renjer
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 539

ممنون از کسی که حجم مبنا رو داد مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــی :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

حالا نمیشه شرکت به جای سود مجمع،شکر 1020 تومنی به سهامداراش بده؟!!!!!!!
                            =))
                            من یکی که استقبال میکنم :d

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

نقل قول از کاربر سپهبد=

با سلام خدمت دوستان
                              یک خبر امروز در خبرگزاری مهر درج شد مبنی بر اینکه دولت قیمت دلار را در 1420 تومان تک نرخی می کند.بحث اینکه قیمت دلار در شرایط کنونی نمی تواند پایین بیاید به کنار و بحث اینکه دولت نمی تواند دلار را کنترل کند هم هیچ .
                              اما یک خبر عالی در این خبر وجود دارد و آن اینکه بودجه سال 91 بالای 1420 تومان یا مساوی آن خواهد بود .در اینصورت کسانی که نگران بودند شکر با ارز دولتی وارد ایران شود دیگر نگرانیشان برطرف می شود چرا؟چون با ارز 1420 تومانی و شکر خام 600 تئومانی و... قیمت تمام شده واردات 1200 تومان خواهد بود (البته اکر بتوان واردات انجام داد که نمی شودبا احتساب 17 درصد سود بازارگان (البته کدام بازرگان ابله پیدا می شود که برای 17 درصد سود 5 ماه پول خود را بخواباند خواب پولش می شود 12.5 درصد یعنی فقط 4.5 درصد سود بیشتر !!!!این نوع تجارت در این زمان خاص یعنی حماقت)می شود 1400 تومان .خوب این همان اتفاقی است که 1 ماه پیش افتاد و در سایت خدمتتان گفتم .قیمت تمام شده واردات بود 1100 تومان و قیمت فروش داخلی 1020 تومان !!!و اینجا بود که ما منتظر افزایش نرخ در پایان فصل تولید ماندیم که اتفاق افتاد.
                              الان هم اگر در بودجه نرخ دلار 1420 تومان در نظر گرفته شود مطمین باشید به 2 هفته نکشیده قیمت شکر به 1500 تومان می رسد.
                              خوشبختانه تا به الان کاملا روی پیش بینی ها جلو رفته ایم بعد از این هم خیر باشد.
                              ------------
                              با عرض سلام خدمت دوستان
                              در محاسبات بالا یکی از اعداد را اشتباه کردم .تصحیح می کنم .
                              با قیمت دلار 1420 تومان دولتی و شکر 600 دلاری باضافه ریت 88 دلاری باضافه 20 درصد حقوق گمرگی باضافه هزینه 8 درصد برای 4 ماه خواب پول باضافه هزینه های تصفیه شکر خام و حمل و ...قیمت تمام شده 1450 تومان می شود که باضافه 17 درصد سود بازرگان به عدد 1700 تومان خواهیم رسید!!!!!این یعنی جهش 100 درصدی در قیمت های قند و شکری ها .
                              ممنون از دوستانی که در خصوص این اشتباه محاسباتی تذکر دادند

نظر

• Renjer
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 539

شکر 25 دلار +++++++++++++++

نظر

در حال کار...
                                X